NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
Pittsburgh Steelers
Bemelegítes alatt voltAz is furcsa, hogy egyáltalán nála lehet a meccs alatt a telefon.De ilyennek minek fizetünk 1 fillért is?😕Mason Rudolph has had 4 years to show who he is. Dwayne Haskins, ostensibly one play from his 1st game action yesterday, spent warm-ups throwing lousy passes & checking his phone. Ben Roethlisberger may not be who he once was, but there’s a reason he’s your QB, #Steelers fans. https://t.co/MyQYaMTqeb
— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) November 15, 2021
Haskins köszöni, nem kér lehetőséget...
Spy
Razi
bcsarli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Az is furcsa, hogy egyáltalán nála lehet a meccs alatt a telefon.De ilyennek minek fizetünk 1 fillért is?😕Mason Rudolph has had 4 years to show who he is. Dwayne Haskins, ostensibly one play from his 1st game action yesterday, spent warm-ups throwing lousy passes & checking his phone. Ben Roethlisberger may not be who he once was, but there’s a reason he’s your QB, #Steelers fans. https://t.co/MyQYaMTqeb
Spy
Razi
De ilyennek minek fizetünk 1 fillért is?😕Mason Rudolph has had 4 years to show who he is. Dwayne Haskins, ostensibly one play from his 1st game action yesterday, spent warm-ups throwing lousy passes & checking his phone. Ben Roethlisberger may not be who he once was, but there’s a reason he’s your QB, #Steelers fans. https://t.co/MyQYaMTqeb
Spy
Egyből el is kezdtük visszasírni 😀
Mason Rudolph has had 4 years to show who he is. Dwayne Haskins, ostensibly one play from his 1st game action yesterday, spent warm-ups throwing lousy passes & checking his phone. Ben Roethlisberger may not be who he once was, but there’s a reason he’s your QB, #Steelers fans. https://t.co/MyQYaMTqeb
Folytassuk ott, hogy az edzőink nem készültek fel egy megye1-es (amúgy dicséretet érdemlő) ellenfélre, amin meg sem lepődöm.
Következő, hogy Rudolph megkapta csontra ugyanazt a scriptet, mintha BigBen játszana. Ugyanolyan kilátástalanul.
Az OL kezdő borzalom volt, én nem tudom, hogy miért ennyire fogalmatlanok. A cserékkel javultunk, de nem egy világverő alakulat jött szembe. Egyénileg is verik őket, és egymás között sincs összhang.
Harris vadállat, nélküle sehol sem lennénk.
Diontae Johnson ugyanúgy szenvedett Rudival, mint anno AB 84, ami nem véletlen. Washington meg érezte a routjait, ami szintén nem meglepő.
Freiermuth-ot hagytuk kihűlni, de a fumbleig el se kellett volna jutni és ott is mindegy volt. Nem keresed azt az embert, aki meccseken takk volt, mint a svájcióra, mert miért ne engedd meg magadnak ezt a luxust...
A védőfal leamortizálódott, simán elnyomta őket egy amúgy jó OL. Segítséget, túltöltést nem kapnak, mert jobb, ha legyilkolod őket, ugye Butler. Amikor jön a tight box, az oroszlánfog eltörik, de ehhez kell vagy 50 perc. (Hangostej ügyes gyerek, instant jobb mint Davis)
Vajon mit gondolt ez a szerencsétlen Goffról? Hogy majd ő fog kreálni? Édesanyád!😏
Bush és Minkah kaphatna fejmosást, mert vmi másik bolygón járnak. A draftolt csávóval, az új Buddyval amúgy mi van? Őt a rájátszásra szánjuk?
Highsmithnek meg magyarázza már el vki a szél lefogását, mert állandóan befelé indul el.
Watt nélkül ugyanúgy bénák vagyunk, mint Nagyi nélkül, persze egyre több a sérült és Tuitték nagyon kellenének vissza!
Két szégyenteljes meccsen vagyunk túl - amit kb vártam is - remélem ez volt az alja.
Azt sem gondoltam volna, h ennek a csapatnak hiányzik Ben.
Rudi helyett nézzük már meg a kaszinósmajmot!
Statisztikailag akkor is döntetlen, arról volt szó. Az hogy kinek mit ad ez a szezon és esetleges győzelmet (adott esetben döntetlent) vereségként él meg, az mindenkinek szubjektív.Ezt nem is értem lehet 16-16 lett de ez egy L nem is kicsit kurvára. 0-8 as csapat ellen ilyen sérülésekkel???Most is meglehet 8W-vel a nem negatív szezon, mert van 1 döntetlenünk is. 😉Tomlin már úgy megszokta hogy a negatív szezon megúszásához minimum 8 W kell, hogy őt nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, mint a 17 meccses alapszakasz.Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Szokol
Jan
Reggio1914
Razi
Totális csőd ez a szezon!
Ezt nem is értem lehet 16-16 lett de ez egy L nem is kicsit kurvára. 0-8 as csapat ellen ilyen sérülésekkel???Most is meglehet 8W-vel a nem negatív szezon, mert van 1 döntetlenünk is. 😉Tomlin már úgy megszokta hogy a negatív szezon megúszásához minimum 8 W kell, hogy őt nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, mint a 17 meccses alapszakasz.Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Szokol
Jan
Reggio1914
Nah, közben úgy néz ki Mason kezd a hétvégén...Watt-nak várhatóan néhány hetet ki kell hagynia, a friss infók szerint.szoval lehet nem is BB a hibas abban, hogy kozepre nem passzol?
Dotson sem lesz egy ideig:
Per
@Rapsheet
, #Steelers G Kevin Dotson is believed to have suffered a high-ankle sprain, source said, and he’s considered week-to-week.
Úgy látszik van ami viszont nem változik, bárki is a QB:
Klaci79
nyilvanvalo buko a hetvege. fasza.
ugyanezt póbáltam én is megfogalmazni, hiába a 17 meccs, Tolinnak akkor is elég 8 W a nem negatívhoz. 😊Most is meglehet 8W-vel a nem negatív szezon, mert van 1 döntetlenünk is. 😉Tomlin már úgy megszokta hogy a negatív szezon megúszásához minimum 8 W kell, hogy őt nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, mint a 17 meccses alapszakasz.Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Szokol
Jan
Reggio1914
Most is meglehet 8W-vel a nem negatív szezon, mert van 1 döntetlenünk is. 😉Tomlin már úgy megszokta hogy a negatív szezon megúszásához minimum 8 W kell, hogy őt nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, mint a 17 meccses alapszakasz.Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Szokol
Jan
Reggio1914
Nah, közben úgy néz ki Mason kezd a hétvégén...Watt-nak várhatóan néhány hetet ki kell hagynia, a friss infók szerint.az első öt meccs bookja, az Ahol szörnyek laknak - majd aztán kap rendes scriptet
Per
@Rapsheet
, #Steelers G Kevin Dotson is believed to have suffered a high-ankle sprain, source said, and he’s considered week-to-week.
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Per
@Rapsheet
Szerkesztette: Klaci79
Most is meglehet 8W-vel a nem negatív szezon, mert van 1 döntetlenünk is. 😉Tomlin már úgy megszokta hogy a negatív szezon megúszásához minimum 8 W kell, hogy őt nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, mint a 17 meccses alapszakasz.Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Szokol
Jan
Tomlin már úgy megszokta hogy a negatív szezon megúszásához minimum 8 W kell, hogy őt nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, mint a 17 meccses alapszakasz.Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Szokol
akartam írni, hogy a nagy fumble-t csináló Mark Gilbert a mi UDFA-nk volt idén, csak elküldtük őt is és tegnap már a Lions-ban játszott...és akadályozta meg a győzelmünket....persze DJ hibája volt, de akkor is szép sztori
Lókukit. A győzelmi sorozatunkból veretlenségi sorozat lett, már csak pár meccsel kell meghosszabbítani és ott is a kupa! 😉Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
Spy
Lehet a QB nem úgy kéri, nem oda áll, ez is sztem két szereplős.Szerintem a Steelers egyébként messze nem néz ki annyira rosszul, mint amennyire tegnap láttuk. (vagy előtte, vagy azelőtt)arról azér néznék statokat, hogy hányszor baszták el Rudinak a snapet a centerek, mer Punci is nagy mestere volt a sose hibázunk, csak ha Rudi van a seggemnél - na jó a Bronz rájátzsás, igaz utána sose játszott többet...
Eddig is tudtuk, hogy Rudi max egy csere QB, tegnap ismét láttuk, hogy miért. De mindezek ellenére is ott volt a lehetőség DJ és Pat kezében is, de mindkettőt elcsesztük.
A nagy problémák a falakban vannak, amivel viszont foglalkozni kell, bár esküszöm, egészen jól nézett ki az OL a sérülések után. Haeg és Hassanauer is jól szállt be. Bár a futásblokkolás éppen olyan rossz volt, mint szokott, de legalább Rudinak volt ideje.
Védőfalban Alualu kiválásával várható volt a baj. Tuitt és Alualu két kibaszott jó játékos és egyik sincs. Nem véletlen, hogy Cox-ért is mentünk volna.
Butler pedig képtelen megoldani ezt a feladatot gyengébb személyzettel. Amikor végre rájött, hogy felesleges levinni a nagy embereket, mert úgyse lesz passz, akkor már jól működött a futásvédekezés, csak éppen ez baromi sokba került.
Arról mondjuk nem Butler tehet, hogy Bush megint árnyékra vetődött és egy szerelést nem tud megcsinálni a pali. Akárcsak sokszor Edmunds vagy Fitz.
Green 4!!! alkalommal adta fel magasan a labdát, egyszer túl is dobta Rudit, de minden meccsen van 1-2 hasonló megmozdulása. Jövőre lehet konkrétan centert kellene nézni, Green-t pedig kirakni RG-be.
Sajnos labdát nem szerzünk, de adjuk el szorgalmasan. Nyilván a Chargers ellen ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Hogy ki játszik azt nem tudom, mert Dotson, Turner, Watt nagyon kétségesnek tűnt, akárcsak Claypool.
Klaci79
na?
sutianap
Szerintem a Steelers egyébként messze nem néz ki annyira rosszul, mint amennyire tegnap láttuk. (vagy előtte, vagy azelőtt)arról azér néznék statokat, hogy hányszor baszták el Rudinak a snapet a centerek, mer Punci is nagy mestere volt a sose hibázunk, csak ha Rudi van a seggemnél - na jó a Bronz rájátzsás, igaz utána sose játszott többet...
Eddig is tudtuk, hogy Rudi max egy csere QB, tegnap ismét láttuk, hogy miért. De mindezek ellenére is ott volt a lehetőség DJ és Pat kezében is, de mindkettőt elcsesztük.
A nagy problémák a falakban vannak, amivel viszont foglalkozni kell, bár esküszöm, egészen jól nézett ki az OL a sérülések után. Haeg és Hassanauer is jól szállt be. Bár a futásblokkolás éppen olyan rossz volt, mint szokott, de legalább Rudinak volt ideje.
Védőfalban Alualu kiválásával várható volt a baj. Tuitt és Alualu két kibaszott jó játékos és egyik sincs. Nem véletlen, hogy Cox-ért is mentünk volna.
Butler pedig képtelen megoldani ezt a feladatot gyengébb személyzettel. Amikor végre rájött, hogy felesleges levinni a nagy embereket, mert úgyse lesz passz, akkor már jól működött a futásvédekezés, csak éppen ez baromi sokba került.
Arról mondjuk nem Butler tehet, hogy Bush megint árnyékra vetődött és egy szerelést nem tud megcsinálni a pali. Akárcsak sokszor Edmunds vagy Fitz.
Green 4!!! alkalommal adta fel magasan a labdát, egyszer túl is dobta Rudit, de minden meccsen van 1-2 hasonló megmozdulása. Jövőre lehet konkrétan centert kellene nézni, Green-t pedig kirakni RG-be.
Sajnos labdát nem szerzünk, de adjuk el szorgalmasan. Nyilván a Chargers ellen ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Hogy ki játszik azt nem tudom, mert Dotson, Turner, Watt nagyon kétségesnek tűnt, akárcsak Claypool.
Klaci79
na?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Csak mondom, hogy a Northból mi értük el a legjobb eredményt a fordulóban. Szóval szupából bébi! 😀Szerintem a CIN megnyerte a Bye week-jét.
Szokol
így Rudival kezünkben sem volt ez soha.
Én nem a QB-ban látom ennek a meccsnek a fő okát. Canada nem segített neki, aztán félfallal már, ha akart volna, sem tudott volna. Rudi viszont nem játszott jól, de azt mutatta amit eddig is tudtunk róla, ütemtelen, nincs összeszokva a WR-ekkel, néha mellbedobja őket egy rakétával, néha meg föléjük/mögéjük ejt egy sérült kacsát méterrel. A futása meglepett, de szerintem nem csak engem.
Remélem, jövőre mobilisabb irányítónk lesz, mert szükség lesz rá, akárhonnan jön is.
A KG to OG dolgon én is gondolkoztam egy ideje.
Még így is majdnem meg tudtuk nyerni. Nem hiszem, hogy bármelyikünk meglepődött a játékunkon, én csak kicsit felszabadultabb playhívást vártam Canada-tól.
De a Defense már nem tudom mennyire Butler védelme és mennyire Tomliné. Néha azt érzem, hogy egymásra várnak.
A sérülések meg -főleg Def oldalon sokat rontanak a helyzetünkön, ha komolyabbnak bizonyulnak. Hello Melvin. CB-nk konkrétan nincs kezdő szintű, ha Haden kiesik. A DL-t meg már soxor leírtam, most kihagyom.
Viszont tetszett James Pierre futás ellen és tackle-the catch-ben. Lehet én slot-ban ott tartanám, agresszívan játszott, kint veszélyes, de slot-ban futás, TE ellen szerintem fizikális tudna lenni.