NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Mint RudiEz a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Ben jatszik.Legjobb védekezés a támadás! 😉
nem lesz vedelem ami vedje a hatsojat az O-nak
xtaki
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ben jatszik.Chase is.
nem lesz vedelem ami vedje a hatsojat az O-nak
xtaki
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Whiterspoon meg még sosem öltözött be...de szerintem tudja pontosan, lásd a smileyIngram Chiefs mar sztemJoe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Majd Whiterspoon és Ingram megoldja Haden és Watt hiányát! 🙃
Ja és Minkah Fitzpatrick sem játszik.
Ha Ben összehoz 2 negatív tesztet, akkor akár vasárnap külön átreptetik a nyugati partra.
Klaci79
steelwolf
Tdog
több mint 3 éve
Tdog
653
Ingram Chiefs mar sztemJoe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Majd Whiterspoon és Ingram megoldja Haden és Watt hiányát! 🙃
Ha Ben összehoz 2 negatív tesztet, akkor akár vasárnap külön átreptetik a nyugati partra.
Klaci79
steelwolf
több mint 3 éve
Joe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Majd Whiterspoon és Ingram megoldja Haden és Watt hiányát! 🙃
Klaci79
több mint 3 éve
astroid
571
Az sem biztos hogy Ben játszik, szép lesz ilyen védelemmelJoe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Ez még a win now fàzis? Majd Lőcs megoldja! 😎
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
Joe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Ez még a win now fàzis? Majd Lőcs megoldja! 😎
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Carlos Davis NT edzésbe állt, 21 napja van a csapatnak aktív rosterre rakni vagy megy tartós IR-re.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ezért sem értem, hogy miért nem néztük meg legalább a második félidőben Haskinst az Orosz Lányok ellen. Ha annyira reménytelen, hogy már tudják, hogy lófaszra elég az emberünk tehetsége, hozzáállása, akkor kár rosteren tartani. Ha meg van benne kraft, akkor nézzük meg, hogy élesben mire képes. Ha Rőtlis nem sérül le, akkor nem fogod leültetni, hogy megnézzük ezt a kutyafasza kölyköt.Win-now üzemmódban vagyunk 😊
Szokol
több mint 3 éve
Ezért sem értem, hogy miért nem néztük meg legalább a második félidőben Haskinst az Orosz Lányok ellen. Ha annyira reménytelen, hogy már tudják, hogy lófaszra elég az emberünk tehetsége, hozzáállása, akkor kár rosteren tartani. Ha meg van benne kraft, akkor nézzük meg, hogy élesben mire képes. Ha Rőtlis nem sérül le, akkor nem fogod leültetni, hogy megnézzük ezt a kutyafasza kölyköt.
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Tomlin abból indul ki, hogy a draftról szinte biztosan teljesen kész játékost nem fogunk tudni hozni. Ha 1/1-ért mennénk, higgyétek el más lenne a véleménye.Rookie QB draft itt pedig nem lesz ezt Mike elég világosan leszögezte.a-a, azt szögezte le, hogy rookie QB nála nem fog kezdeni. Amit -lássuk be- eddig is sejteni lehetett. Ha 1/1-en húznánk, én Tomlin-ból akkor sem nézném ki, hogy kezdetné első évében (ritka kivétellel teljesen jogosan). Egy QB suttogó HC-OC-QB coach páros mellett talán. Sullivan-t, Canada-t még ilyen minőségben nem ismerem, de eddig nem láttam tőlük csodát, Tomint meg ismerjük. A draftolt QB-k a mai NFL-re nincsenek készen, akár kezdenek, akár nem, ez teljesen tiszta. Niylván, minden csapat más helyzetben van, mi nem leszünk olyan helyzetben, hogy kezdetnünk kelljen egy friss QB-t. ezt nyilatkozta Tomlin.
Razi
Landry Jones-nak 3-4 szezon kellett, hogy csereként elfogadhatóan játsszon, nálunk eddig sem dobálták a QB-kat mélyvízbe, még hátsóbb posztokon sem.
De az is ritka, hogy egy kezdő QB mögött ott várakozzon a deklarált FR matéria, tetsz nem tetsz, átmenet bizony lesz.
QB-kat húzogattunk eddig is, ha szembejöttek, mióta tudjuk hogy Ben örexik. Most csak a "ha szembejöttek" kitételt fogjuk kicsit erősebbre cserélni.
Spy
Az előbbi esetben pedig számtalan példa mutat rá, hogy nem baj, ha van egy veterán , akár game manager tipusu QB előtte, hogy tanuljon, mivel nagyon nagyot tud ütni, ha valaki hírtelen a mély vízbe kerül. No és ez még az agyonhype-olt, úgy szólván "NFL ready" irányítókra is érvényes, ahogy most ebben az egyébként jónak mondott QB classban is látjuk.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Rookie QB draft itt pedig nem lesz ezt Mike elég világosan leszögezte.a-a, azt szögezte le, hogy rookie QB nála nem fog kezdeni. Amit -lássuk be- eddig is sejteni lehetett. Ha 1/1-en húznánk, én Tomlin-ból akkor sem nézném ki, hogy kezdetné első évében (ritka kivétellel teljesen jogosan). Egy QB suttogó HC-OC-QB coach páros mellett talán. Sullivan-t, Canada-t még ilyen minőségben nem ismerem, de eddig nem láttam tőlük csodát, Tomint meg ismerjük. A draftolt QB-k a mai NFL-re nincsenek készen, akár kezdenek, akár nem, ez teljesen tiszta. Niylván, minden csapat más helyzetben van, mi nem leszünk olyan helyzetben, hogy kezdetnünk kelljen egy friss QB-t. ezt nyilatkozta Tomlin.
Razi
Landry Jones-nak 3-4 szezon kellett, hogy csereként elfogadhatóan játsszon, nálunk eddig sem dobálták a QB-kat mélyvízbe, még hátsóbb posztokon sem.
De az is ritka, hogy egy kezdő QB mögött ott várakozzon a deklarált FR matéria, tetsz nem tetsz, átmenet bizony lesz.
QB-kat húzogattunk eddig is, ha szembejöttek, mióta tudjuk hogy Ben örexik. Most csak a "ha szembejöttek" kitételt fogjuk kicsit erősebbre cserélni.
több mint 3 éve
Rookie QB draft itt pedig nem lesz ezt Mike elég világosan leszögezte.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Jah és Phil Jurkovec is visszatért a Boston College csapatába kézműtétrből, beszáll CFB QB harcba, Ő is helyi kölyök, bár lehet, nem jön ki idén Draftra.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szerintem fejben van nála is gond, akárcsak Tuittnál. Tegnap írtak róla, hogy a rehab alatt megzuhant, néha már nem érezte a csapat részének magát, lehet, hogy a Schobert igazolást is személyesnek vette (az is volt) nem úgy reagált rá, ahogy számítottak rá. Mellette valóban nem a legokosabb játékos, amit én NFL kezdő szinten nehezen tolerálok, főleg ebben a pozícióban.Simán lehet, hogy ACL után ennyi maradt a tankban. Remélem visszapattan mert nagyon kéne.Bush 2000-óta a legmagasabban draftolt játékosunk, 1/10.Volt azért elhibázott szerelés, túlfutás bőven. Ezzel szemben viszont igazi klasszis volt, ami sajnos Bush-ról nem mondható el. Ő úgy szerel rosszul, hogy alapvetően nincs olyan magasan a plafon.Nekem semmi homály nem rémlik vele kapcsolatban. A méretei miatt beszéltek ilyesmiről, ha jól emlékszem. De a teljesítményével, ő elég hamar rövidre zárta ezt a dolgot.Azért azt se felejtsük, hogy pl. Shazier is volt olyan homaly, amikor felmerült, hogy legyen belőle inkabb safety... Én még bízok Bushban.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
és nekem Schobert nyilatkozata arról, hogy az "edzéseket komolyan kell venni" nagy figyelmeztetés, mert jelzi, hogy itt nincs minden rendben a fejekben.
Klemó
Norbi kiszólása minimum intő jel (lehet nem csak) vele kapcsolatban.
thebeke
xtaki
badsco
thebeke
Bush nem volt egy jó húzás, de jól láthatóan erős kényszerben voltunk, ha nem húzzuk őt semmi megoldás nem lett volna a posztra. Lehet, hogy abban az esetben sem járunk rosszabbul, de az biztos, hogy nehéz magyarázkodás kezdődött volna a FO részéről.
Klaci79
Big Ben 1/11
Timmons, Shazier 1/15
Polamalu 1/16
J.Jones 1/17
Pouncey 1/18
...
mindenki más top20-on kívül. Így nézve jogosan magasak az elvárások, nem tudom Bush mennyire érzi át ezt a dolgot...
Jan
Razi
Mindenesetre amíg tart a szerződése megyünk vele, mert 1/10, meg mert no, meg mert nincs mögötte más. Ulisszé, Allen, Killebrew hibridek, Buddy rookie és semmit nem tett le, Spillane pedig jobb spec játékos mint kezdő, amúgysem az a típus, akit erre a posztra vízionálunk.
Egyelőre menni kell Bush-al és bízni benne, hogy fejlődik minden szinten.
Erre ez az év egyébként pont megfelelő, főleg most, hogy rokiválogatott lettünk és két félelmemből egyik bekövetkezett, ha nem is végzetesen. Idén ki kell tenni mindent a pályára, kiküldeni LAC ellen a rokiválogatottat, pihenjen mindenki, tudjuk le a 17. meccsünket, aztán nyerjünk 4 csoportmeccset. Az 9-7-1, elég amire elég, én boldög leszek. Én kivenném Heywardot is ebből a meccsből, ne akarjon egyedül még több meccset nyerni, mert ő is rámegy. De nagyon kéne valaki a D-fal közepére.
Azt meg el kell fogadni, hogy akárki jön Ben helyére télen/tavasszal,nem lesz jobb első évében, szóval lesz időnk (sz)építkezni. A Def meg szerintem már nem Butleré egy ideje, ezért él túl mindent is.
több mint 3 éve
Simán lehet, hogy ACL után ennyi maradt a tankban. Remélem visszapattan mert nagyon kéne.Bush 2000-óta a legmagasabban draftolt játékosunk, 1/10.Volt azért elhibázott szerelés, túlfutás bőven. Ezzel szemben viszont igazi klasszis volt, ami sajnos Bush-ról nem mondható el. Ő úgy szerel rosszul, hogy alapvetően nincs olyan magasan a plafon.Nekem semmi homály nem rémlik vele kapcsolatban. A méretei miatt beszéltek ilyesmiről, ha jól emlékszem. De a teljesítményével, ő elég hamar rövidre zárta ezt a dolgot.Azért azt se felejtsük, hogy pl. Shazier is volt olyan homaly, amikor felmerült, hogy legyen belőle inkabb safety... Én még bízok Bushban.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
és nekem Schobert nyilatkozata arról, hogy az "edzéseket komolyan kell venni" nagy figyelmeztetés, mert jelzi, hogy itt nincs minden rendben a fejekben.
Klemó
thebeke
xtaki
badsco
thebeke
Bush nem volt egy jó húzás, de jól láthatóan erős kényszerben voltunk, ha nem húzzuk őt semmi megoldás nem lett volna a posztra. Lehet, hogy abban az esetben sem járunk rosszabbul, de az biztos, hogy nehéz magyarázkodás kezdődött volna a FO részéről.
Klaci79
Big Ben 1/11
Timmons, Shazier 1/15
Polamalu 1/16
J.Jones 1/17
Pouncey 1/18
...
mindenki más top20-on kívül. Így nézve jogosan magasak az elvárások, nem tudom Bush mennyire érzi át ezt a dolgot...
Jan
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez nem néz ki jól:Így különösen:
TJ Watt DNP today, still got some light work in on the Southside @wtae #pittsburgh @steelers pic.twitter.com/69v2vrkMFA
— Brian Caldwell (@bcaldwell_WTAE) November 17, 2021
több mint 3 éve
Bush 2000-óta a legmagasabban draftolt játékosunk, 1/10.Volt azért elhibázott szerelés, túlfutás bőven. Ezzel szemben viszont igazi klasszis volt, ami sajnos Bush-ról nem mondható el. Ő úgy szerel rosszul, hogy alapvetően nincs olyan magasan a plafon.Nekem semmi homály nem rémlik vele kapcsolatban. A méretei miatt beszéltek ilyesmiről, ha jól emlékszem. De a teljesítményével, ő elég hamar rövidre zárta ezt a dolgot.Azért azt se felejtsük, hogy pl. Shazier is volt olyan homaly, amikor felmerült, hogy legyen belőle inkabb safety... Én még bízok Bushban.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
Klemó
thebeke
xtaki
badsco
thebeke
Klaci79
Big Ben 1/11
Timmons, Shazier 1/15
Polamalu 1/16
J.Jones 1/17
Pouncey 1/18
...