NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klemó
5 664
BTSC azon filozik, hogy greent majd guardba kellene atrakni, de meginkabb csak backupnak, mert elnyomjak a picsaba.A bull rush-sal egész egyszerűen nem tud mit kezdeni. A fősulin sokkal gyorsabb volt mindenkinél és ezt kamatoztatta. Itt ez a gyorsaság különbség már nincs meg számottevően és kijönnek a fizikai problémák. Hiszem egyébként én is, hogy guardban ő jobb lenne, ott ugyanis jóval kiszámíthatóbb merről jön a nyomás.
xtaki
több mint 3 éve
Most olvasom ,hogy Shaziernek könyve jelenik meg 30.-án. Nagyon levadásznám.
" class="embed">
több mint 3 éve
Spy
2 337
BTSC azon filozik, hogy greent majd guardba kellene atrakni, de meginkabb csak backupnak, mert elnyomjak a picsaba.Nem csak ő. Bár Rookie, jár neki az esély.
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 441
BTSC azon filozik, hogy greent majd guardba kellene atrakni, de meginkabb csak backupnak, mert elnyomjak a picsaba.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Igen, Labriola a héten épp bemondta, hogy oda jutott a DL, hogy egy Hangostej sérülés hallatán felhördül a rajongó, hogy most összedől minden. Egy olyan játékosról beszélünk, akit van aki rosterre sem várt tavasszal-nyáron. Nos, itt tart a DL.Willie ParkerSzép írás, teljesen egyetértek.
Vajon egy egészséges Watt mit jelenthetett volna ezen a érkőzésen?
Nyilván a kérdésnek sok értelme nincs, de 1-1 play is nagyon minimális centiken múlik időnként, az ő játéka simán lehetett volna döntő faktor.
Sajnálom egyébként, mert lélektanilag óriási lett volna itt egy győzelem, főleg egy parádésan játszó Herbert ellen.
Még mindig vannak elérhetőnek tűnő FA-ek, de valahogy nem akarjuk mi ezt igazán. Vagyis úgy vannak vele, hogy ennyi erőforrás volt szánva erre az évre, akkor ebből kell megoldani. Egy Okung vagy egy Jaylon Smith most bőven elférne. Utóbbi nem megoldás nyilván, de Bush néha mintha pályán se lenne, ez pedig egy egyébként pofás DL passrush mögött megengedhetetlen.
Tomlin nyilatkozata alapján úgy tűnik, hogy a 4 védő visszatérhet. Közben pedig olvastam valahol, (és a mérkőzésen sem kerülte el a figyelmem, de így azért érdekes) hogy Hangostejjel még a szokásosnál is jobban működik a védőfal, így gondolom ő is egyre nagyobb napszámokat kaphatna.
Klaci79
Viccesnek találtam a meccset, nem lepett meg a D, meglepődtem az offense eredményességén, kár, hogy nem sikerült az elején kiugrani. Jót nevettem magamon, ahogy próbáltam kitalálni, hogy ki játsz nálunk 8-asban, vagy 50-esben, 25-ösben és még Archibong-ot nem is láttam. Gondolkodtam kicsit, ki a 48-as és a 98-as játékosunk.
Heywardot meg sajnáltam, ennyi kezdő kiesésével nem lehettt könnyű dolga megpróbálni tartani a színvonalat/lelkesedést. Csodálkoztam, hogy a 4. negyedben még volt miért izgulni, még ha nem is éreztem a csapatban a W-t egész meccs alatt. Talán, ha egyetlen vezető TD drive-unkat el tudjuk nyújtani...
DL...nagyon...és valóban, csak azokat a DB draftokat tudnám feledni...
több mint 3 éve
Jaja le kéne jönni a szerről 😀Vár a pszichiátria...De majd ha a te szíved elrabolja Spencer Rattler az elsőkörös picketekkel is ezt mond. 😃Szólsz egy jót, aztán csinálod magadnak a mínuszt baszod. Van egy ízlésed..A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
sutianap
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
MódosítokDe majd ha a te szíved elrabolja Spencer Rattler az elsőkörös picketekkel is ezt mond. 😃Szólsz egy jót, aztán csinálod magadnak a mínuszt baszod. Van egy ízlésed..A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
ha PICKETEKET húzunk akkor jó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Rattler, mint első körös...max CB-ként húznánk őt első körben 😉De majd ha a te szíved elrabolja Spencer Rattler az elsőkörös picketekkel is ezt mond. 😃Szólsz egy jót, aztán csinálod magadnak a mínuszt baszod. Van egy ízlésed..A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
több mint 3 éve
Vár a pszichiátria...De majd ha a te szíved elrabolja Spencer Rattler az elsőkörös picketekkel is ezt mond. 😃Szólsz egy jót, aztán csinálod magadnak a mínuszt baszod. Van egy ízlésed..A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Én is azt gondolom, hogy nem akarunk invesztálni már ebbe az évbe és ezt jól tesszük. Nagyon jól fog jönni CAP space majd jövőre, akár egy veterán QB szerződése, vagy a csapat többi részének építése szemszögéből. A draft egy dolog, de ugye tudjuk, hogy mi CB oldalt építeni ott konkrétan nem tudunk.Willie ParkerSzép írás, teljesen egyetértek.
Nyilván a kérdésnek sok értelme nincs, de 1-1 play is nagyon minimális centiken múlik időnként, az ő játéka simán lehetett volna döntő faktor.
Sajnálom egyébként, mert lélektanilag óriási lett volna itt egy győzelem, főleg egy parádésan játszó Herbert ellen.
Még mindig vannak elérhetőnek tűnő FA-ek, de valahogy nem akarjuk mi ezt igazán. Vagyis úgy vannak vele, hogy ennyi erőforrás volt szánva erre az évre, akkor ebből kell megoldani. Egy Okung vagy egy Jaylon Smith most bőven elférne. Utóbbi nem megoldás nyilván, de Bush néha mintha pályán se lenne, ez pedig egy egyébként pofás DL passrush mögött megengedhetetlen.
Tomlin nyilatkozata alapján úgy tűnik, hogy a 4 védő visszatérhet. Közben pedig olvastam valahol, (és a mérkőzésen sem kerülte el a figyelmem, de így azért érdekes) hogy Hangostejjel még a szokásosnál is jobban működik a védőfal, így gondolom ő is egyre nagyobb napszámokat kaphatna.
Klaci79
több mint 3 éve
KeyG
9 509
De majd ha a te szíved elrabolja Spencer Rattler az elsőkörös picketekkel is ezt mond. 😃Szólsz egy jót, aztán csinálod magadnak a mínuszt baszod. Van egy ízlésed..A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Szólsz egy jót, aztán csinálod magadnak a mínuszt baszod. Van egy ízlésed..A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
több mint 3 éve
de Huntlinak formásabb a feje, nem?A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 509
A D-n nőttem fel én is, de Lamar ellopta a szívem. 😊Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Willie ParkerSzép írás, teljesen egyetértek.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Mindegy, jól van az úgy, működik a woodoo!Oszt mibe' sérűté bele cula?Fél lábbal nem fog menniEbron a falban?Az gondolom álom kategória, hogy Lindsay waiveren lecsúszik hozzánk, mi meg leigazoljuk és Balázst kivágjuk, ugye?Falemberek jöjjenek inkább, főleg DL.
Szokol
Willie Parker
Szokol
"Steelers TE Eric Ebron is expected to miss extended time as he braces for potential knee surgery, per source. Ebron, who got injured Week 11, is waiting on a second opinion but a procedure is the likely approach as of now."
astroid
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Oszt mibe' sérűté bele cula?Fél lábbal nem fog menniEbron a falban?Az gondolom álom kategória, hogy Lindsay waiveren lecsúszik hozzánk, mi meg leigazoljuk és Balázst kivágjuk, ugye?Falemberek jöjjenek inkább, főleg DL.
Szokol
Willie Parker
Szokol
"Steelers TE Eric Ebron is expected to miss extended time as he braces for potential knee surgery, per source. Ebron, who got injured Week 11, is waiting on a second opinion but a procedure is the likely approach as of now."
astroid
több mint 3 éve
astroid
571
Fél lábbal nem fog menniEbron a falban?Az gondolom álom kategória, hogy Lindsay waiveren lecsúszik hozzánk, mi meg leigazoljuk és Balázst kivágjuk, ugye?Falemberek jöjjenek inkább, főleg DL.
Szokol
Willie Parker
Szokol
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Visszanézve a Chargers meccset, én most nem tudom hibáztatni a srácokat. Kb. így néz ki, amikor két juggernaut Off találkozik, és a másik védelem nem tudja őket megfogni. (Nem mintha a Steelers O álmából felkeltve tudná ezt, de ezen a meccsen működött.)Limitálni egy-egy drive-ban lehetett a támadósorokat, de konstans módon nem tudtak mit kezdeni, folyamatos haladásra voltak képesek. Feltettünk 37 pontot, küzdöttünk, mint malac a jégen, visszajöttünk nagy deficitből, egy nüanszon ment el a meccs.
Persze a támadófal siralmas néha, de igazából inkonzisztens, mert vannak elemek, amiben nagyon jók vagyunk, másokban pedig említésre sem érdemes a produktum. Egyes drive-okban tudunk futni, máskor meg semmi nem jön össze.
Ben most koncentrált volt, a playhívás alapvetően nem volt rossz, csak néhány brainfart volt (pl.: Ballage-ra nem tudom minek hívsz 5 yardon belül kulcsjátékot) A legnagyobb gond az endzone-tól 10 yardon belüli játékaink voltak, mert asszem tízet megfogott a LAC belőlük.
A védelemre sem tudok haragudni: ilyen megtépázott formában ennyi telt tőlük. Herbert sztem az idei legjobbját nyújtotta, ilyen ihletett formában lévő, pontos QB-val nem lehet nagyon mit kezdeni, ha van mellette egy szinte mindent elkapó ALien. Mellesleg variáltál k a felállásokat, jöttek a scramble játékok, amiből még option is volt, a QB pedig sok mindent megoldott/kihordott lábon.
A rush def pont emiatt szánalmasan nézett ki, a fent írt figyelem-megosztás miatt lemaradtak, ütemet tévesztettek a fiúk, shit happens. Heyward és Highsmith nagyot mentek, nekik is volt hibájuk, de néha 20-30 yardot loholtak Herbert után, persze, hogy kifulladtak.
Egyébként ahhoz képest volt nyomás Herbert-en, de mindent megoldott, ezért 1vs1-ben ritkán kaptuk el.
A harmadik negyedben úgy nézett ki, hogy teljesen szétesünk, ott volt egy 10 perc, ahol földbe döngöltek minket. Mégis felálltunk a padlóról, megfordítottuk, s ez most jó érzéssel töltött el, jó volt látni az akarást!!!
Volt nálunk momentum, de igazából szerencsével jutottunk el a 37-34-ig (pl: felesleges DPI, megúsztunk egy BB fumble-t, ST play visszafújása), de megküzdöttünk érte.
Utána volt egy 5 perc gyömöszölés, ott nagyon feszült lett a meccs (sok head2head ütközéssel, meg a kabaré jelenettel), viszont a Williams TD egy nagyon elcseszett blown coverage volt, ahol a NCB totál feleslegesen ment el blitz-re, a cover2-ból meg egy drop miatt hirtelen túloldali cover1 lett és Sutton 2 az 1-ben maradt és nyilván a közelebbi célpontra váltott.
Az utolsó sorozatunk kabaré volt, ott a falat - szerintem a meccsen másodszor - teljesen szétszedte a Chargers frontja, az első két játéknál kb a snap pillanatában minden eldőlt, 3 és világvégétől meg mindegy volt.
Szóval a lelkemnek ez a meccs ezerszer jobban esett, mint az NFC North elleni végtelenül kínos meccseink.
A csapat egy határeset PO csapat, sok jó játékossal, sok sérülttel és sérülten játszóval, akik mögött véleményes depth van, de ezt már akkor is tudtuk, amikor nekiindultunk a szezonnak. Norwood, Pierre amúgy hosszútávon nem lesznek rosszabbak Nelsonnál, csak még tapasztalatlanok, de jó alapképességük van. Suttont mindenáron itt kell tartani, mert Haden nem sokáig lesz és CS a sec esze!
Bush csalódás, ő nagyon kiesett a ritmusból, de nem fogjuk elengedni a kezét Schobert Norbit benéztük, van ilyen, kukázni kéne valami olcsó, de systemfit emberkét. Fitz nagyon kell ide, de ő is formán kívül van, fel kellene pörgetni, Edmunds viszlát. A DL-ben nincs újdonság, egy inside penetrator hiánycikk Tuitt nélkül, sztem drafton jönni fog egy.
OL-ben én első körben edzőt cserélnék (nem fogunk), a két OT-nál az alapokkal is gondok vannak, vagy oda egy kiemelt FA vagy prospect kellene legalább egyik oldalra. A szinkron sem az igazi, én is hajlok arra, hogy Green jobb guardnak, mint centernek.
Összességében egy LT és egy OG/OC a hiányzó láncszem, az egyik lehet akár Banner is. Moore, Green, Banner kapni fog még lehetőséget, Chucks az elmúlt meccseken jobb, mint Moore és egyébként is elmegy egy NFL kezdőnek, ha így folytatja, maradhat. Veterán erő nem ártana, én leginkább egy tapasztalt centert hoznék piacról, mert azt a legnehezebb drafton leakasztani és sztem általában is egyre rosszabb képzésű emberek jönnek ki egyetemről a sok-sok spread O miatt.
A jövő még ködös, a tegnapi BB-vel még el is lehetne karistolni, persze ez a tegnapi BB a kivétel már (mondjuk bug-nak). Neki az alkotáshoz már tényleg potens célpontok és stabil falteljesítmény kell, úgy, hogy közben a védelem is tartson ki (gyakorlatilag ez minden NFL irányítóra ráhúzható lenne). Ha bármelyik borul, akkor az egész csapat borul vele, ami nyilván nem ideális, de egy újonc QB-val sem lenne az. Tomlinék meg a büdös életben nem raknak össze egy potens csávót irányítóban ezzel a garnitúrával, sztem marad a veterán.
Tehát hosszútávon QB over alles, OL újratáplálással. A skillszemélyzet fejlesztésben még hiszek akkor is, ha a nevek változnak (Claypool over DJ, Harris falatkenyér, PatMuth over Ebron), a rúgónk oké. Védelemben a DL töltése egetrengető need (a két sérültünk sztem nem fog többet nálunk játszani) , a secben fejlődjenek a fiatalok (igazából pl Carolinából még kukázhatnánk is majd CB-t, arrafelé annyi nő a bokrokban), Bush mellé kell egy normális társ.
QB, LT, OC, DL 0-1 tech képes, CB 2-3, ILB2 a szememben a szükséglet, ebből az irányító draftban nem hiszek.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Ebron a falban?Az gondolom álom kategória, hogy Lindsay waiveren lecsúszik hozzánk, mi meg leigazoljuk és Balázst kivágjuk, ugye?Falemberek jöjjenek inkább, főleg DL.
Szokol
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Az gondolom álom kategória, hogy Lindsay waiveren lecsúszik hozzánk, mi meg leigazoljuk és Balázst kivágjuk, ugye?Falemberek jöjjenek inkább, főleg DL.
Szokol
több mint 3 éve
Az gondolom álom kategória, hogy Lindsay waiveren lecsúszik hozzánk, mi meg leigazoljuk és Balázst kivágjuk, ugye?
több mint 3 éve
Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊Fúúúú, de jót szóltál Varnyúfiú, ezt megjegyeztem!
KeyG
több mint 3 éve
Én nem mondom, hogy utál minket, mert ez egyfelől nem érdekel, másfelől meg minden szurkoló úgy érzi, hogy a riporter utálja a csapatát, így ezt nem tudom értékelni.Az viszont biztos, hogy fals információkat oszt meg a nézőkkel, írok is rá egy pár példát:
- 19 órás meccsen benyögi, hogy a Steelerst hatalmas nagy covidmizéria sújtja. Ja, hatalmas, két ember hiányzott a covid miatt.
- Szintén a 19 órás meccsen benyögi, hogy az Orosz Lány - Varnyú meccsen a védelmek dominálnak, azért van kevés pont. Ember baszod, nem is nézed, nincs a Láma, fasznak kell vetíteni.
- Az ominózus Heyward "balhénál" fel sem tűnt neki, hogy két Steelers védő összefutott, az egyiket le kellett támogatni. Mi történt? Mi lett vele? Ki az egyáltalán? Kit érdekel?
- "Hát milyen meccs lett ebből", hangzott el a vége előtt 10 perccel. Milyen baszd meg, milyen? Hibákkal teli, nívótlan szar, ami maximum a támadó focit szeretőknek lehetett élvezetes, mert a védelmek hibát hibára halmoztak.
És nem, nem csak ennyi volt, ennyit leszarnék. Nívótlan, kritikán aluli populáris szar volt az egész.