NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nekem nincs azzal sem bajom, ha draftolunk valakit az elején, aztán egy évet eltölt egy veterán mögött.Nem értem ezt a QB suttogó dolgot, Rudi volt akivel legmagasabban próbálkoztunk, de az ő képességei erősen limitáltak, QB suttogóval se lenne jobb játékos. Mással viszont nem próbálkoztunk, miért ne tudnánk felépíteni egy újoncot?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
A korai mockokban ha iranyito kerul kepbe, akkor hozzatok a Carson Strong, Sam Howell, Lenny Pickett ebben a sorrendben jon elo. Azt kerdezem, az itt is jelenlevo eros Pickett frakcio az pusztan a szituacio fun-sagaban gyokeredzik, miszerint Pittsbol Pittsbe koltozni annyira cool, ettol mar a mi kutyank kolyke, vagy emogott betonszilard meggyozodes van a rendszerfittsegetol kezdve az orakig tudnam sorolni miert ot-ig. Vagy csak en neztem be es a tobbseg inkabb csabitana ide egy tapasztalt qb-t? En a Carr temat mar bedobtam, es tartom is, hogy jol jarnatok vele, de az csak egy kivulrol belevau, (viszont oszinte velemeny).Carr vagy Daniel Jones csak nagyon-nagyon ideális körülmények között teljesítene itt, ami nem lesz.
RedFive
Watson pl rohadtul illene ebbe a mozgékony sémába, de kapufát lőtt. Rodgers nyilván pöpec, Ryannel kicsit előbbre lennénk mint most, mert pontosabb. Cousins halott lenne.
Nekem Rodgers # Watson # Ryan# Jones a veterán sorrendem, ha elérhetők.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Szeretem, ha optimisták vagyunk, de a QB kérdésben vagy realista vagy, vagy hülye. A Jags alakulatát idén már egy "once in a lifetime" QB irányítja. Egyöntetű vélemény volt, hogy itt aztán nem lesz kérdés, gamechanger lesz a pali. Volt meccs idén akár egy is, amit Lórensz tett akár csak szorossá? Amit el lehet mondani róla eddig az az, hogy egy-egy passz jajde tökéletes, de nagyon semmi mást.Szerencsétlen gyerek kapott egy olyan katyvaszt a nyakába, hogy abba egy veteránnak is beletörne a foga.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha fáj, ha nem a QB kérdés kutya vacsorája lesz a következő 2-5 évben nekünk. Vagy beletalálunk, vagy nem és itt nagyon, de nagyon félre lehet menni akár éveket is eldobva. No és ezek nem jó ízű évek, hanem szenvedések pár győzelemmel a zsákban, amik ölik a szurkolókat.
Klemó
A HC és az OC nincs egy hullámhosszon és Lawrencetől teljesen testidegen sémát akarnak/várnak.
A srác mindent megdob neked, amit akarsz, de kellene idő a játékok kialakulásához, erre nyomnak neki 0-1-3 ütemű, egy olvasásos playeket. Neki a 3-5-7 lépés volt mindig az erőssége, mégsem arra alapoznak.
Megy egy Jamal Agnew a legnagyobb segítsége, hát azért...
Sztem ő tipikusan az a projekt, akit szabotálnak az edzői.
Amúgy a QB draft megítélésben egyetértünk, nekünk vmi veterán arc kellene.
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Jött egy Moats elemzés....és nem nagyon tudok vitatkozni...steelersdepot.com/2021/11/arthur-moats-on-devin-bush-dont-tell-me-you-want-to-make-plays-when-youre-not-showing-that-effort/
több mint 3 éve
töccsd le a Hurricanes meccset, igaz a D is atomszar volt, de az OL túltett rajtaA korai mockokban ha iranyito kerul kepbe, akkor hozzatok a Carson Strong, Sam Howell, Lenny Pickett ebben a sorrendben jon elo. Azt kerdezem, az itt is jelenlevo eros Pickett frakcio az pusztan a szituacio fun-sagaban gyokeredzik, miszerint Pittsbol Pittsbe koltozni annyira cool, ettol mar a mi kutyank kolyke, vagy emogott betonszilard meggyozodes van a rendszerfittsegetol kezdve az orakig tudnam sorolni miert ot-ig. Vagy csak en neztem be es a tobbseg inkabb csabitana ide egy tapasztalt qb-t? En a Carr temat mar bedobtam, es tartom is, hogy jol jarnatok vele, de az csak egy kivulrol belevau, (viszont oszinte velemeny).Magam részéről nem gondolom, hogy akkora QB suttogók lennénk, hogy bárki is csúszik hozzánk Drafton, ki tudunk hozni belőle egy korábban bele nem látott Fr QB szintet. Szerintem egyikből sem hoznánk ki komoly teljesítményt. Ezt valószínűleg Tomlin is tudja (vagy azt, hogy nem is akarja).
RedFive
Nálam biztosan csak a helyi kölyök imázsa teszi kedvenccé, annyi meccsét nem láttam, és nem láttam nyomás alatt, és szar meccsen. Márpedig nálam az a mérvadó, ki hogy játszik egy piszoxar meccsen.
Igazából egyik QB-t sem ismerem különösebben, ennyire még nem engedtem el a szezont 😊.
Nehezen tudnék lelkesedni a Draftért és az azt megelőző hónapokért, ha nem lennének személyes kedvenceim a minket érdeklő posztokon. Idén a helyi kölyök ilyen eddig.
Amúgy meg furcsán írod a Phil Jurkovec-et. (Őt ugyenazért bírom, ő is helyi. No őt már láttam veszett meccsen)
De amúgy meg Draftról OL/DL kell. 😉
Spy
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Szeretem, ha optimisták vagyunk, de a QB kérdésben vagy realista vagy, vagy hülye. A Jags alakulatát idén már egy "once in a lifetime" QB irányítja. Egyöntetű vélemény volt, hogy itt aztán nem lesz kérdés, gamechanger lesz a pali. Volt meccs idén akár egy is, amit Lórensz tett akár csak szorossá? Amit el lehet mondani róla eddig az az, hogy egy-egy passz jajde tökéletes, de nagyon semmi mást. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha fáj, ha nem a QB kérdés kutya vacsorája lesz a következő 2-5 évben nekünk. Vagy beletalálunk, vagy nem és itt nagyon, de nagyon félre lehet menni akár éveket is eldobva. No és ezek nem jó ízű évek, hanem szenvedések pár győzelemmel a zsákban, amik ölik a szurkolókat.
több mint 3 éve
Spy
2 337
A korai mockokban ha iranyito kerul kepbe, akkor hozzatok a Carson Strong, Sam Howell, Lenny Pickett ebben a sorrendben jon elo. Azt kerdezem, az itt is jelenlevo eros Pickett frakcio az pusztan a szituacio fun-sagaban gyokeredzik, miszerint Pittsbol Pittsbe koltozni annyira cool, ettol mar a mi kutyank kolyke, vagy emogott betonszilard meggyozodes van a rendszerfittsegetol kezdve az orakig tudnam sorolni miert ot-ig. Vagy csak en neztem be es a tobbseg inkabb csabitana ide egy tapasztalt qb-t? En a Carr temat mar bedobtam, es tartom is, hogy jol jarnatok vele, de az csak egy kivulrol belevau, (viszont oszinte velemeny).Magam részéről nem gondolom, hogy akkora QB suttogók lennénk, hogy bárki is csúszik hozzánk Drafton, ki tudunk hozni belőle egy korábban bele nem látott Fr QB szintet. Szerintem egyikből sem hoznánk ki komoly teljesítményt. Ezt valószínűleg Tomlin is tudja (vagy azt, hogy nem is akarja).
RedFive
Nálam biztosan csak a helyi kölyök imázsa teszi kedvenccé, annyi meccsét nem láttam, és nem láttam nyomás alatt, és szar meccsen. Márpedig nálam az a mérvadó, ki hogy játszik egy piszoxar meccsen.
Igazából egyik QB-t sem ismerem különösebben, ennyire még nem engedtem el a szezont 😊.
Nehezen tudnék lelkesedni a Draftért és az azt megelőző hónapokért, ha nem lennének személyes kedvenceim a minket érdeklő posztokon. Idén a helyi kölyök ilyen eddig.
Amúgy meg furcsán írod a Phil Jurkovec-et. (Őt ugyenazért bírom, ő is helyi. No őt már láttam veszett meccsen)
De amúgy meg Draftról OL/DL kell. 😉
több mint 3 éve
Vegytiszta! ☺ Akkor Lenny a Simpsonsbol egy hitgyuli szavazattal vezet. 😁A korai mockokban ha iranyito kerul kepbe, akkor hozzatok a Carson Strong, Sam Howell, Lenny Pickett ebben a sorrendben jon elo. Azt kerdezem, az itt is jelenlevo eros Pickett frakcio az pusztan a szituacio fun-sagaban gyokeredzik, miszerint Pittsbol Pittsbe koltozni annyira cool, ettol mar a mi kutyank kolyke, vagy emogott betonszilard meggyozodes van a rendszerfittsegetol kezdve az orakig tudnam sorolni miert ot-ig. Vagy csak en neztem be es a tobbseg inkabb csabitana ide egy tapasztalt qb-t? En a Carr temat mar bedobtam, es tartom is, hogy jol jarnatok vele, de az csak egy kivulrol belevau, (viszont oszinte velemeny).a Lenny az Krawitz a Picket meg Kenny
RedFive
A Pitt O cord.-nak most fog leesni valami baszom díjeső, mer mindenen felüli, amit elműveltek. Gyakorlatilag full fitten fog kijönni Pickett, minde szituációban forgatták, prémium célpont, prémiumot elvéve noname célpont, prémium wr-nek csak prémium-meccset játszani. Még Heisman kandidáns Kenny fijunk.
sutianap
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A korai mockokban ha iranyito kerul kepbe, akkor hozzatok a Carson Strong, Sam Howell, Lenny Pickett ebben a sorrendben jon elo. Azt kerdezem, az itt is jelenlevo eros Pickett frakcio az pusztan a szituacio fun-sagaban gyokeredzik, miszerint Pittsbol Pittsbe koltozni annyira cool, ettol mar a mi kutyank kolyke, vagy emogott betonszilard meggyozodes van a rendszerfittsegetol kezdve az orakig tudnam sorolni miert ot-ig. Vagy csak en neztem be es a tobbseg inkabb csabitana ide egy tapasztalt qb-t? En a Carr temat mar bedobtam, es tartom is, hogy jol jarnatok vele, de az csak egy kivulrol belevau, (viszont oszinte velemeny).a Lenny az Krawitz a Picket meg Kenny
RedFive
A Pitt O cord.-nak most fog leesni valami baszom díjeső, mer mindenen felüli, amit elműveltek. Gyakorlatilag full fitten fog kijönni Pickett, minde szituációban forgatták, prémium célpont, prémiumot elvéve noname célpont, prémium wr-nek csak prémium-meccset játszani. Még Heisman kandidáns Kenny fijunk.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
A korai mockokban ha iranyito kerul kepbe, akkor hozzatok a Carson Strong, Sam Howell, Lenny Pickett ebben a sorrendben jon elo. Azt kerdezem, az itt is jelenlevo eros Pickett frakcio az pusztan a szituacio fun-sagaban gyokeredzik, miszerint Pittsbol Pittsbe koltozni annyira cool, ettol mar a mi kutyank kolyke, vagy emogott betonszilard meggyozodes van a rendszerfittsegetol kezdve az orakig tudnam sorolni miert ot-ig. Vagy csak en neztem be es a tobbseg inkabb csabitana ide egy tapasztalt qb-t? En a Carr temat mar bedobtam, es tartom is, hogy jol jarnatok vele, de az csak egy kivulrol belevau, (viszont oszinte velemeny).
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Én először az NHL '93-al játszottam PC-n. Akkor a Pitt volt a címvédő, így velük toltam a bajnokságot. Azóta vagyok piccbörgi 😀Én is úgy emlékszem, hogy az a generáció is tartott parádét Pitt utcáin 😉1991-92?Nem arról van szó, hogy ne lehetne jó és szerethető egy olyan csapat. Sőt. De pont a fentebb emlitett urakkal kalcsolatban is fel szokott jönni, hogy úristen, micsoda csapat volt, csak az a fránya kupa nem jött össze nekik. 😊Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
Szokol
badsco
bcsarli
polamalu
Picit meg is könnyeztem 😊: www.youtube.com/watch?v=G4ZbynfAJFU
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Én is úgy emlékszem, hogy az a generáció is tartott parádét Pitt utcáin 😉1991-92?Nem arról van szó, hogy ne lehetne jó és szerethető egy olyan csapat. Sőt. De pont a fentebb emlitett urakkal kalcsolatban is fel szokott jönni, hogy úristen, micsoda csapat volt, csak az a fránya kupa nem jött össze nekik. 😊Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
Szokol
badsco
bcsarli
több mint 3 éve
BB simán van/volt ez a kaliber csak karrierje első felében (amikor mèg èn is csíptem) már kapott annyit fizikailag, hogy hamarabb elhasználódott (èljen Arians), illetve a korán jött sikert sem jól kezelte, kicsit elszállt vele a ló ès nem biztos, hogy tett bele annyi munkát mint kellett volna...Egyetértünk amúgy persze, nincs is közöttünk vita: a siker hozza a szurkolókat.Nem arról van szó, hogy ne lehetne jó és szerethető egy olyan csapat. Sőt. De pont a fentebb emlitett urakkal kalcsolatban is fel szokott jönni, hogy úristen, micsoda csapat volt, csak az a fránya kupa nem jött össze nekik. 😊Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
Szokol
badsco
Én csak a saját nevemben beszéltem: nem volt reális esélyünk szerintem az utóbbi években bajnokságot nyerni, mert sose állt össze a csillagzat annyira valamint BB hiába HOF, nem egy Brady, Manning, Mahomes, Rodgers.
Szokol
több mint 3 éve
Egyetértünk amúgy persze, nincs is közöttünk vita: a siker hozza a szurkolókat.Nem arról van szó, hogy ne lehetne jó és szerethető egy olyan csapat. Sőt. De pont a fentebb emlitett urakkal kalcsolatban is fel szokott jönni, hogy úristen, micsoda csapat volt, csak az a fránya kupa nem jött össze nekik. 😊Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
Szokol
badsco
Én csak a saját nevemben beszéltem: nem volt reális esélyünk szerintem az utóbbi években bajnokságot nyerni, mert sose állt össze a csillagzat annyira valamint BB hiába HOF, nem egy Brady, Manning, Mahomes, Rodgers.
több mint 3 éve
1991-92?Nem arról van szó, hogy ne lehetne jó és szerethető egy olyan csapat. Sőt. De pont a fentebb emlitett urakkal kalcsolatban is fel szokott jönni, hogy úristen, micsoda csapat volt, csak az a fránya kupa nem jött össze nekik. 😊Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
Szokol
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Nem arról van szó, hogy ne lehetne jó és szerethető egy olyan csapat. Sőt. De pont a fentebb emlitett urakkal kalcsolatban is fel szokott jönni, hogy úristen, micsoda csapat volt, csak az a fránya kupa nem jött össze nekik. 😊Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
Szokol
több mint 3 éve
Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉Lemieux, Jagr és a többi Pingvin boldogan integetnek neked! 😀
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Azért mindennek a fokmérője mégiscsak az SB-győzelem. A Pittsburgh Steelersnek sem lenne ennyi drukkere (innen közülünk sem), ha nem lett volna 6 gyűrű. Én igenis szeretném megérni a hetediket. 😉ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.A magam részéről: engem nem érdekel a SB. Sőt, sokszor a rájátszás maga sem. Persze, jó lenne tapsikolni, de sokkal inkább érdekel maga a sport, a rendszerek felépítése, a pénzügyi szabályok megléte és úgy egyben az egész. Az alapszakasz szinte kivétel nélkül színesebb, mint maga az NFL, hiszen itt jóval több a csapat, több az esemény.
gedam
Az NFL szabályozása abba az irányba ment el az évek alatt, hogy egy QB mindenek felett. Ha van egy kivételes képességű irányítód, akkor benne vagy a szűk körben (3-4 csapatról beszélünk) és reális esélyed van évről-évre a SB-győzelemre. Ha nem vagy benne, akkor egy jó rosterrel, kiváló edzői munkával és a csillagok együttállásával egy-egy évben odaérhetsz, de ez ritka és egyre ritkább lesz. Azt hiszem a PI-szabály 2014 környékén változott, azóta ezek az irányítók nyertek SB-t: Wilson, Brady, Manning, Brady, Foles, Brady, Mahomes, Brady.
Mivel mi nem vagyunk benne ebben a szűk körben és a szabályok megváltoztatása óta nem is voltunk, ezért abszolút nem volt elvárható tőlünk a SB-győzelem az elmúlt években. Akkor meg miért ne lennék elégedett?
Szokol
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy jó ideje szisztematikusan szezonról szezonra herélik ki a védelmeket a hülye szabályaikkal.ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.A magam részéről: engem nem érdekel a SB. Sőt, sokszor a rájátszás maga sem. Persze, jó lenne tapsikolni, de sokkal inkább érdekel maga a sport, a rendszerek felépítése, a pénzügyi szabályok megléte és úgy egyben az egész. Az alapszakasz szinte kivétel nélkül színesebb, mint maga az NFL, hiszen itt jóval több a csapat, több az esemény.
gedam
Az NFL szabályozása abba az irányba ment el az évek alatt, hogy egy QB mindenek felett. Ha van egy kivételes képességű irányítód, akkor benne vagy a szűk körben (3-4 csapatról beszélünk) és reális esélyed van évről-évre a SB-győzelemre. Ha nem vagy benne, akkor egy jó rosterrel, kiváló edzői munkával és a csillagok együttállásával egy-egy évben odaérhetsz, de ez ritka és egyre ritkább lesz. Azt hiszem a PI-szabály 2014 környékén változott, azóta ezek az irányítók nyertek SB-t: Wilson, Brady, Manning, Brady, Foles, Brady, Mahomes, Brady.
Mivel mi nem vagyunk benne ebben a szűk körben és a szabályok megváltoztatása óta nem is voltunk, ezért abszolút nem volt elvárható tőlünk a SB-győzelem az elmúlt években. Akkor meg miért ne lennék elégedett?
Szokol
Steelers fan
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.Teljes mértékben elégedett vagyok. Óriási csalódás lenne ha bármikor is elkezdenénk tankolni egy úgymond jobb pikkért a dratfton. Itt (nálatok, Patriots) szerintem fel sem merül hogy egy szezont, egy meccset, vagy akár egy playt is elengedjünk. Ráadásul akik tankolnak azok semmit sem érnek vele, ez mindig bebizonyosodik. Ha most nem jön össze a pozitív szezon, akor az nem azért lesz mert tankolunk, hanem mert ennyi jön össze. Viszont hogy megint egy igazán jó és eredményes csapat legyünk ahhoz kell egy új irányító. Ha betalálunk(draft, szabadügynök), akkor már újra sínen vagyunk. Ha például lesz pénzünk egy már bizonyított irányítóra, akkor tudunk elé lerakni az aszralra valamit és nem kell hitegetnünk, hogy majd 4,5 év alatt építünk egy új csapatot köré.
gedam
Steelers fan
több mint 3 éve
ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.A magam részéről: engem nem érdekel a SB. Sőt, sokszor a rájátszás maga sem. Persze, jó lenne tapsikolni, de sokkal inkább érdekel maga a sport, a rendszerek felépítése, a pénzügyi szabályok megléte és úgy egyben az egész. Az alapszakasz szinte kivétel nélkül színesebb, mint maga az NFL, hiszen itt jóval több a csapat, több az esemény.
gedam
több mint 3 éve
Spy
2 337
ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.Volt itt már minden mindenből. Ezt is ki kell próbálni. Tomlin erre pedig pont jó buszmegálló.
gedam
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.Nekem ez a két kultúra áll közelebb a szívemhez és nem dőlök kardomba, hogy nem vagyunk SB runra kikiáltva... Visszafordítva azonban azt sem látom, hogy ha negatív szezonok jönnek, akkor nagyobb esély van a SB-ra, ez a gyűjtjük a pikket és majd behúzunk mindenkit és agyonverünk mindenkit nem biztos hogy egymásból egyenesen következik. Akik feltankolnak utána meg kifulladnak, nem fogják tudni megfizetni a sok sztárt...
gedam
Persze, jó lenne mindig contendernek lenni, de az szinte lehetetlen (kivéve Pats-Brady manufaktúra).
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 3 éve
gedam
5 906
ti egyébként meg vagytok elégedve azzal, hogy folyamatosan hozzátok a pozitív szezonokat, de sb-re esélyetek sincs? mert én a ravensen is ezt látom: megvan a győztes kultúra, szuper, jó munkát végzük, de nem látom, hogy a sb esélyeinket növelni tudnánk. vhogy mindig annyi van belefektetve, hogy a rájátszás meglegyen és akkor az egy jó szezon volt, mindenki boldog. ez a két frencsájz ezen a szemléleten nem tud átlendülni.
Szerkesztette: gedam