NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Tomlin anno újra tudta építeni a csapatot. Jó, volt persze egy frencsájz QB-ja, de rajta kívül már mindenki Tomlin embere, de Big Ben évek óta tartó agonizálása oda vezetett, hogy pénzügyileg baromi szar állapotban vagyunk, de már egy évtizede legalább.Pont akartam még egy ilyet írni, hogy már-már egy évtizede folyamatosan kiélezett CAP helyzetben vagyunk és megszoktuk, hogy az FA piacon csak lepattanóra játszunk. Ez jövőre és különösen 2023-ra jelentősen megváltozik és azért az más szint tudhat lenni és felgyorsíthatja a rebuild-et.
Ami pozitív, hogy ezúttal a Tomlin érában biztosan nem látott pénzeszközünk van erősítésre, ráadásul a fontosabb láncszemek jövőre is szerződés alatt.
Nem lesz gondunk RB-WR-TE-Heyward és Watt helyén, ami egy kezdődő rebuildnak nem rossz, bár az is igaz, hogy Heyward már nem fogja a topon megvárni a csapatépítést. Ha Tuitt visszatérne mellé, akkor ismét lehetne egy potens DL, de ez a jövő titka.
Minkah ázsiója hatalmasan csökkent, nem lesz rá nagy kereslet, egy normális szerződéssel én örülnék ha maradna és utána lehet összerakni a csapatot.
A Stelersben játszani sokaknak sokat jelent, csak eddig bagót tudtunk cserébe adni, jövőre már nem így lesz.
Nem látom feltétlenül rossznak a 2-3 év múlva felálló csapatot így nevek nélkül és nem gondolom, hogy Tomlin ne tudná levezényelni a feladatokat.
Mindazonáltal persze a tulajdonosnak oda kell hatni, hogy ne a koordinátorok munkáját csinálja Tomlin, mert az nem megy neki! Nem fog tetszeni, de különösebben nincs oka ugrálni, pláne mostanság...
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Tomlinnál nem kell és nincs is nagyobb motivátor. Ez egyszerű ténykérdés. De itt nem is motivációs gondok vannak, hanem (rész)edzői és csapatrésziek. Egy részét tudtuk (DB corp) és másik részénél optimisták voltunk (OL), a harmadik része kevésbé várt (ILB corp) és persze a negyedikről meg a sérülések tehetnek (DL), de ugye ez minden csapatban van. Egy olyan csapattal játszottunk, akiknek midnen bejött. Irdatlan régen nem nyertek ellenünk hazai pályán és pláne nem söpörtek ki. Persze szégyen volt a teljesítmény, ahogy Watt is mondja, de talán egész egyszerűen ez van, ha nálunk nincs a maradék csapatrészben felül teljesítés, vagy bravúr a másik oldalon pedig alulteljesítés, akkor minden meccsen ez jöhet. A Lions ellen is ez volt, csak ott a másik oldalon kevesebb a tehetség, így jók voltunk egy ikszre. A Bolts ellen meg volt egy elképesztő momentum change, aminek a hullámára szépen felültünk.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Tomlin anno újra tudta építeni a csapatot. Jó, volt persze egy frencsájz QB-ja, de rajta kívül már mindenki Tomlin embere, de Big Ben évek óta tartó agonizálása oda vezetett, hogy pénzügyileg baromi szar állapotban vagyunk, de már egy évtizede legalább.Ami pozitív, hogy ezúttal a Tomlin érában biztosan nem látott pénzeszközünk van erősítésre, ráadásul a fontosabb láncszemek jövőre is szerződés alatt.
Nem lesz gondunk RB-WR-TE-Heyward és Watt helyén, ami egy kezdődő rebuildnak nem rossz, bár az is igaz, hogy Heyward már nem fogja a topon megvárni a csapatépítést. Ha Tuitt visszatérne mellé, akkor ismét lehetne egy potens DL, de ez a jövő titka.
Minkah ázsiója hatalmasan csökkent, nem lesz rá nagy kereslet, egy normális szerződéssel én örülnék ha maradna és utána lehet összerakni a csapatot.
A Stelersben játszani sokaknak sokat jelent, csak eddig bagót tudtunk cserébe adni, jövőre már nem így lesz.
Nem látom feltétlenül rossznak a 2-3 év múlva felálló csapatot így nevek nélkül és nem gondolom, hogy Tomlin ne tudná levezényelni a feladatokat.
Mindazonáltal persze a tulajdonosnak oda kell hatni, hogy ne a koordinátorok munkáját csinálja Tomlin, mert az nem megy neki! Nem fog tetszeni, de különösebben nincs oka ugrálni, pláne mostanság...
több mint 2 éve
Szerintem sem lesz elmozdítva. Én csak azt mondom, hogy szerintem azt kellene, mert nem látom derűsen a jövőt.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Értem az álláspontotokat, de ismerve a Rooney család HC-khoz fűződő filozófiáját, akkor Tomlin most még szinte egészen biztosan nem lesz elmozdítva, ezt az évet nagyon úgy néz ki ők is átmenetnek szánták. Azon túl BB sem hiszem, hogy önként leül, látszik rajta, hogy még mindig nem engedte el a dolgot fejben...
több mint 2 éve
xtaki
3 441
maximalisan egyetertek. A Tomlin eranak BB-vel veget kell vetni, mert nem hozott eredmenyt az elmult evekben. 15 ev alatt barki beleunna, vagy belefasulna egy kornyezetbe. Kell a frissites!
Amikor ilyen videókat nézek, mindig eszembe jut, hogy ugyan hol vagyunk mi attól, hogy sémákkal és kreativitással adjunk még hozzá akár az Offense, akár a Defensehez?
Azt érzem, hogy a séma/kreativitás vagy elvesz, vagy nem ad hozzá semmit a játékosok skilljeihez. Vagy megoldjátok magatoktól, vagy bukó.
Nem lesz adjustment, nem lesz kreatív game plan, nem lesz half time adjustment.
Azt hiszem én most eljutottam arra a pontra, hogy Fire Tomlin. Nem azért, mert rossz coach lenne, vagy rossz leader of men, ahogy mindig halljuk, de ezt a csapatot fel kell rázni.
Lehet ordas nagy bukó lesz belőle, de nekem elegem van ebből a középszar langyos vízből (ami most épp a langyost is nehezen éri el).
Az a baj, hogy egyszerűen látom azt is, hogyha kivágjuk Butlert nem valami fiatal feltörekvő fiatalt hozunk majd, egy Staley típusút, hanem valakit aki megérdemli a csapaton belül a promót, és majd hátha jó lesz.
Új QB kell, és ezer zsebből vérzünk, szerintem clean the house.
Keressünk olyan embereket, akik olyan sémát meg game plant tudnak összerakni, hogy tőlünk copyzzon a többi csapat, és ez legyen a példa, és ne azt érezze az ember, hogy a legtöbb most aktuális és használható dologban a liga végén kullogunk, és majd 4 év múlva implementáljuk.
tenorx
több mint 2 éve
Amikor ilyen videókat nézek, mindig eszembe jut, hogy ugyan hol vagyunk mi attól, hogy sémákkal és kreativitással adjunk még hozzá akár az Offense, akár a Defensehez?
Azt érzem, hogy a séma/kreativitás vagy elvesz, vagy nem ad hozzá semmit a játékosok skilljeihez. Vagy megoldjátok magatoktól, vagy bukó.
Nem lesz adjustment, nem lesz kreatív game plan, nem lesz half time adjustment.
Azt hiszem én most eljutottam arra a pontra, hogy Fire Tomlin. Nem azért, mert rossz coach lenne, vagy rossz leader of men, ahogy mindig halljuk, de ezt a csapatot fel kell rázni.
Lehet ordas nagy bukó lesz belőle, de nekem elegem van ebből a középszar langyos vízből (ami most épp a langyost is nehezen éri el).
Az a baj, hogy egyszerűen látom azt is, hogyha kivágjuk Butlert nem valami fiatal feltörekvő fiatalt hozunk majd, egy Staley típusút, hanem valakit aki megérdemli a csapaton belül a promót, és majd hátha jó lesz.
Új QB kell, és ezer zsebből vérzünk, szerintem clean the house.
Keressünk olyan embereket, akik olyan sémát meg game plant tudnak összerakni, hogy tőlünk copyzzon a többi csapat, és ez legyen a példa, és ne azt érezze az ember, hogy a legtöbb most aktuális és használható dologban a liga végén kullogunk, és majd 4 év múlva implementáljuk.
több mint 2 éve
A dühítő, hogy ha előrefele szeretnénk építkezni, elsősorban a futást kellene összerakni, mert arra jöhetne az új QB - ehelyett szánalmas, amit összerakunk. És sajnos ez a másik oldalon is igaz, először is a tortaalap a runD kéne hogy legyen, erre lehetne építeni.A prioritás a házipálinka legyen. Minden más csak utána 😀
Guard, DT kéne lenni a prioritásnak a QB mellett
sutianap
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Hangsúlyozom, hogy a meccset 24-3-ig láttam, szóval ne vegyétek készpénznek a következőket!Az elmúlt négy meccsből három nézhetetlen volt minden szempontból, mindkét egység nagyon súlyos, koncepcionális problémákkal küzd, de sokan leírtátok már:
1.) Kezdem a D-vel, ami talán a könnyebben magyarázható egység. Kezdünk elfogyni. Butler sémája nem engedheti meg magának, hogy a legjobb játékosai sérülés miatt kimaradjanak, vagy láthatóan sérülten erőltessük őket a pályára (Watt pl.) Azért nem, mert nem jó, nem ösztönös edző, hanem egy begyakorolt, automatizált sematikához ragaszkodik, amin nem tud változtatni.
1/a.) Én már a Bears ellen is láttam, de tegnap egetrengetően leesett a képernyőről, hogy miért szenvedünk a futójáték ellen. Az OC-k kivideózták, hogy a front nyomását és gapfeltöltést hogyan lehet fellazítani, hatástalanítani.
Egyszerűen annyi történik, hogy a Heyward-Wormley párost hagyják belül dolgozni, felengedik a QB-hoz, de a futó minden egyes alkalommal kifelé vág vagy eleve RPO-ból oldalra dolgoznak. Ebből lett egy nagy Mixon futás, ebből lett a Burrow TD is. Általában Watt ellenoldalára mennek, de sokszor van az is, hogy TJ-t is túlfuttatják delayed handoffal.
Highsmith abszolút nem érzi még, hogy mikor melyik játék jön, leginkább bullrusht alkalmaz, ezért legtöbbször befelé sodródik, túlfut a handoffon és nincsen contain a részéről.
Amivel ezt a hibát ki lehetne küszöbölni, az a LB játék, azonban Schobertet rendszeresen elküldjük coverbe, így lényegében Bush marad az egyetlen középső futásvédőnk, aki meg az esetek nagy százalékában "bóklászik". Értem ezalatt, hogy befut erőből egy dead gap-be, aminek a játék szempontjából abszolút nincsen jelentősége. Türelmetlen, meggondolatlan.
Ennek az a folyománya, hogy ad 1) a DL játékosaink érkeznek hátulról szerelni a futót, kb 20-25 yarddal a LOS mögött (ami nyilván fogyasztja az erejüket), ad 2) a két safety lendületből vagy rossz szögből jövő embert kap magával szembe.
Minkah borzasztóan helyezkedik futás ellen, nagyon ritmustalan a srác és sok szerelést ront.
Ebből következik, hogy történelmileg rossz számokat hozunk rush def-ben.
Én Butz helyében meghagynék 2-3 LB-t futás ellen, aztán tök mindegy, mert a secondary-t úgyis megverik majd passzal, de legalább a futásokat fogjuk és legalább közepes/rossz irányítókat tudnánk hibára késztetni.
1/b.) A secondary-ben egyszerűen tehetséghiány van most, Haden sérülésével. Nincsen egy biztos man coverre képes emberünk, aki tapadni tud egy jó elkapóra (Higgins, Chase, Allen).
Maulet backup szint, nem kaphat teljes játékidőt, totál kialakulatlan a technikája, helyezkedése.
Sutton sztem akkor jó, ha egy belső, körülhatárolt zónát kell lejátszania, vagy csak az egyik oldalra tolódnia, viszont ezen a meccsen kb egy 30 yardos sugarú körben kellett zónáznia, (Hilton hiánya itt látszott meg a leginkább).
Norwood nekem a Chargers ellen tetszett, most annyira nem figyeltem, viszont Pierre tegnap konkrétan szar volt.
A sec-be nem csak emberanyag, de valami hozzáértő coaching is kellene, de Tomlin ebbe folyamatosan belepiszkál. A legújabb mániája ez a cover2-nek álcázott cover 3, amit pillanatok alatt szétszedett Burrow és Herbert is, anniyra sokszor elváltottuk a területátadásokat.
Összességében a DL emberanyaga utánpótlásra szorul, és egy normális corner kellene, tőlem lehet fenn akár három darab CB2 is, csak ne az legyen, hogy valamelyik teljesen vakon van (mint anno Burns, és most Maulet)!
2). Természetesen a tegnapi meccs elejét az Offense szabotálta, sem BB, sem a fal nem volt jó, és akkor finoman fogalmaztam.
A mostani állapotunkban egyszerűen nem férnek bele a labdavesztések, és ezt - a LAC meccsel ellentétben - Ben nem tudta megoldani.
Az az első interception valami katasztrófa dobás volt, teljesen reménytelen helyre ment.
Egyetértek Klemóval abban, hogy mind Claypool, mind D Johnson hajlamosan elszállni, fejben szétesni (hello HC, lenne egy kis feladat!!!???), viszont egy gránátszóróval nem lehet egyszerű együttélni és hozzá alkalmazkodni. Még mindig ott tartunk, hogy BB kiszámíthatatlan, hektikus.
Amennyiben ez nem javul, akkor a passzjátékunk sem javul, vagy nagyon beszűkül, a playmakereink pedig szenvedni fognak.
2/b.) A fal kapcsán szintén többekkel együtt úgy gondolom, hogy tévúton haladunk.
Nem értem a koncepciót abban, hogy ha egy mozgékony, a LOS-t tologató OL-t építünk, akkor miért középen erőltetjük a futást? Szélső futásaink alig vannak. Harris nem jó ebben? Akkor váltsuk ki apró RB checkdownokkal, screenekkel, de semmi. McFarlandet is eltemettük visszahordónak.
Írtam már a múltkor is, hogy egy valid LT-re mindenképpen szükség lesz, mert nem tudsz úgy játékokat egymásra rakni, ha stabilan érkezik a zászló vagy az állandó nyomás. Kiheréli a támadásainkat, folyton saját magunkat kényszerítjük bele egy meghatározott megoldásba, amire a védelem nyilván készül.
A fal közepe még egy átlagot elér a szememben, de mondom, hogy a futás-elképzelésünkre nem jó, ahhoz tömeg kellene.
Én egy blokkot kiosztó, a sémát és a védelem mozgásokat értő centerrel kezdenék, megnézném Greent OG-ben és hoznék egy normális LT-t. (Mondjuk nem tudom Bannerrel mi a tosz lehet...?)
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A dühítő, hogy ha előrefele szeretnénk építkezni, elsősorban a futást kellene összerakni, mert arra jöhetne az új QB - ehelyett szánalmas, amit összerakunk. És sajnos ez a másik oldalon is igaz, először is a tortaalap a runD kéne hogy legyen, erre lehetne építeni.Amikor értem mit írsz, teljesen egyetértek 😀
Guard, DT kéne lenni a prioritásnak a QB mellett
sutianap
több mint 2 éve
A dühítő, hogy ha előrefele szeretnénk építkezni, elsősorban a futást kellene összerakni, mert arra jöhetne az új QB - ehelyett szánalmas, amit összerakunk. És sajnos ez a másik oldalon is igaz, először is a tortaalap a runD kéne hogy legyen, erre lehetne építeni.Guard, DT kéne lenni a prioritásnak a QB mellett
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy
2 337
És Buddy is pályára kerülhet, mert Spillane is sérült.Semmit nem léptünk előre CB fronton? Inkább hátra kettőt! Adtunk egy 5 -ik kört egy olyan emberért aki még csak be sem öltözött! LOLDe, múlt héten láttam. Egy pillanatra gondolkodtam is, hogy ki az a 25-ös épp. Ahogy a 8-ason és az 50-esen, 98-ason is.
Razi
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Semmit nem léptünk előre CB fronton? Inkább hátra kettőt! Adtunk egy 5 -ik kört egy olyan emberért aki még csak be sem öltözött! LOLDe, múlt héten láttam. Egy pillanatra gondolkodtam is, hogy ki az a 25-ös épp. Ahogy a 8-ason és az 50-esen, 98-ason is.
Razi
több mint 2 éve
Semmit nem léptünk előre CB fronton? Inkább hátra kettőt! Adtunk egy 5 -ik kört egy olyan emberért aki még csak be sem öltözött! LOL
több mint 2 éve
Spy
2 337
Kellett ez a pofon nekünk no, hogy kiálljuk a következő pofonokat 😊. Őszintén, ez volt a realitás nem? Ergya Offense roki QB-val, új OC-l, 4 rookie kezdővel, egy db Chucks visszatérő OL-al, 1/3 DL-al, így már vékony rotációval, sosemlátott OLB3-4el, egy db CB-vel (Haden), hiányzó SCB-vel, és egy eddig nem túl playmaker Fitz-el.
Mindez ugyanazzal a HC/DC-DC-l. Mindig emlékeztet az élet, mielőtt elhinnénk a PO-t, ez az év ilyen és ennyi. nincs ezzel baj, néha ilyen is kell..és lesz is.
A múlt heti jobban fájt, ott visszajöttünk, de az sem volt benne részünkről az idei csapat profiljában, legyünk őszinték.
Heywardot és a Def-t sajnálom, ordas nagy lyukakkal kezdtük az évet CB poszton, semmit nem léptünk előre itt és jött még hozzá az ILB problémakör, a DL sérülések. Miattuk volt esélyünk igazából, amíg volt (nyáron), illetve nem oldottuk meg a problémákat, így vissza kell venni az igényeket.
Én nyugodt voltam, ebben ennyi volt. Alualu, Tuitt nem lesz már, Watt, Magaskovács mögött senki, Bush szenved, néha Schobert is, Sec meg...
Egy erős DL minden egységet feljavítana és lenne értelme dühöngeni, de ez idén már nem fog megtörténni.
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Kellett ez a meccs nekünk azt gondolom, bármilyen furán is hangzik. Kellett, hogy egy csoportrivális, aki lehet még a PO-ról is lemarad takarítson el bennünket.Ironikus, hogy a szétvert tavalyi CB corpunkból Hilton csinál egy INT-et, ahogy az is, hogy 2 meccsel ezelőtt a Lionsban, a PS-be visszaküldött Gilbert egy fumble-t.
Én nem gondolom, hogy ennyire rossz lenne a helyzet, vagyis mindenhova csere kellene, de tény, hogy a teljes DB (CB és SS szinteken is) corp megújításra szorul, nagyjából backup szinteken vannak az itt levők, ahogy lassan ki kell mondani, hogy az atletikus OL sokkal inkább mondavilág, mint valóság, így újragondolás kell ott is edzői részről. Creed Humphrey volt az igen, akiről az volt a mondat, hogy nehézkes, hogy olyan, mint a tank és az NFL-ben ez kevés lesz. Nos, ez pont fordítva bizonyosodik be a mi törpe centerünk kapcsán. Kérdés persze az, hogy akiket hoztunk bárki hosszabb távon bevállhat-e, de mélyen egyetértek azzal, hogy nincs mese addig, ameddig az OL-t rendbe nem rakjuk nincs miről beszélni, mivel jelenleg egy darab kezdő szintű playát nem látok benne.
Ez pedig a QB-val együtt lha csak a fentieket számolom egalább(!!!) 9 darab (!!!) kezdő játékost jelent, amit 1 év alatt sem a draftról, sem a piacról és a draftról együttesen nem lehet pótolni, pláne, hogy a mélység sem ártana sehol és nincs konkrétan olyan draft tőkénk sem, amivel játszhatnánk.
Az persze már más kérdés, hogy ezzel a védelmi állománnyal is bőven lehetne többet kihozni, de ehhez egy edző kellene ott és nem egy LB coach...
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Minden szavával egyetértek!magam sem mondhattam volna maskepp. Gyoztes mentalitas? az van, csak epp gyozelem nincs. Kerdeztek itt nemreg , hogy szamit-e az SB. Csak az szamit hosszutavon. Lehet ilyen langymeleg sosem volt negativ szezon mentalitas, de erre nem fog emlekezni a szurkolo, az SB-re igen. De nekunk evek ota eselyunk nincs erre.
www.post-gazette.com/sports/joe-starkey/2021/11/28/pittsburgh-steelers-bengals-mike-tomlin-hot-seat/stories/202111280055?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
badsco
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
A D#-be minden fasza?Igazából nem írom le megint a szokásos borúlátásomat, amit már olvastatok párszor. Szerintem nem ez a realitás, most még rosszul is jött ki minden, de ja, nem vagyunk jók a pár győzelem ellenére sem.Ezért mondom, hogy az OL-be kell áldozni, meg jöjjön valaki aki elérhető vagy legalább reményteli, aztán szopunk egy évet Rudival és néhány győzelem még vele is összejöhet, ha a védelmet meg az OL-t összerakják.
Szopás, hogy pont idén úgy tűnik, hogy nem lesz olyan QB akiért megéri menni (plusz hát már sokan vannak előttünk, akiknek szintén kell)
tenorx
Klaci79
Én úgy látom,hogy oda is kellene min. 2 CB,egy normális SS,egy LB és akkor még a DL-ről nem is beszéltünk...
3 offseason is kevés a Steelers mentalitással,hogy ennyi lyukat befoltozzunk.
De gondolom szépen lenyilatkozták,hogy jobban kell játszanunk és el van intézve a dolog.
Dick Lebeau meg forog az ágyában bármennyiszer egy lapon említik ezzel a balfácán Butlerrel.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
3 meccsen pedig 1,209 yard és ott ráadásul Goff irányított...Durva statisztikák...remélem látod Butler:Most mondtak Red Zone channelen, hogy az elmult ket meccsen kapott 903 yardot a csapat.
Steelers rushing yards allowed over the last three games.
Lions: 229
Chargers: 159
Bengals: 198
First time Pittsburgh's allowed 150+ yards in three straight games in one season since 1983.
Klaci79
ulpianus
több mint 2 éve
badsco
356
Minden szavával egyetértek!www.post-gazette.com/sports/joe-starkey/2021/11/28/pittsburgh-steelers-bengals-mike-tomlin-hot-seat/stories/202111280055?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
több mint 2 éve
Durva statisztikák...remélem látod Butler:Most mondtak Red Zone channelen, hogy az elmult ket meccsen kapott 903 yardot a csapat.
Steelers rushing yards allowed over the last three games.
First time Pittsburgh's allowed 150+ yards in three straight games in one season since 1983.
Klaci79
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Durva statisztikák...remélem látod Butler:Steelers rushing yards allowed over the last three games.
több mint 2 éve
Igen, ez egy rendes rebuild lesz. Nincs olyan helyzetben a csapat, hogy csak egy plug'n'play QB kellene.Igazából nem írom le megint a szokásos borúlátásomat, amit már olvastatok párszor. Szerintem nem ez a realitás, most még rosszul is jött ki minden, de ja, nem vagyunk jók a pár győzelem ellenére sem.Ezért mondom, hogy az OL-be kell áldozni, meg jöjjön valaki aki elérhető vagy legalább reményteli, aztán szopunk egy évet Rudival és néhány győzelem még vele is összejöhet, ha a védelmet meg az OL-t összerakják.
Szopás, hogy pont idén úgy tűnik, hogy nem lesz olyan QB akiért megéri menni (plusz hát már sokan vannak előttünk, akiknek szintén kell)
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Igazából nem írom le megint a szokásos borúlátásomat, amit már olvastatok párszor. Szerintem nem ez a realitás, most még rosszul is jött ki minden, de ja, nem vagyunk jók a pár győzelem ellenére sem.Ezért mondom, hogy az OL-be kell áldozni, meg jöjjön valaki aki elérhető vagy legalább reményteli, aztán szopunk egy évet Rudival és néhány győzelem még vele is összejöhet, ha a védelmet meg az OL-t összerakják.
tenorx