Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Spy
2 337
Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".Hangostej sem edzett, ő is beteg Heywarddal együtt.
Így lehet, hogy a Loudermilk-Wormley-Mondeaux-Tuszka-Bush-Schobert-Highsmith front7 kezd, ami szerintem a '70-es évek óta a leggyengébb lehet.
Szép kilátások, bár állítólag még Watt-ot sem kell temetni...na de edzés nélkül.
Update:
1 negatív már összejött...ma délben kellene a 2.-at produkálnia
Klaci79
több mint 2 éve
badsco
356
Na én pont ennek ellenkezőjét várom, az elmúlt hetekben a totál beleszarást látom rajtuk. Vagy Rötyi, vagy Tomlin miatt, de ezek a srácok mar nem küzdenek a csapatért.Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".Remek hírek... 🙁
Így lehet, hogy a Loudermilk-Wormley-Mondeaux-Tuszka-Bush-Schobert-Highsmith front7 kezd, ami szerintem a '70-es évek óta a leggyengébb lehet.
Szép kilátások, bár állítólag még Watt-ot sem kell temetni...na de edzés nélkül.
Update:
Klaci79
Eddig sem mi voltunk a favorit, de így aztán... Mondjuk a srácok csak odateszik magukat, mégiscsak egy Derby 🙂
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".Remek hírek... 🙁
Update:
Klaci79
Eddig sem mi voltunk a favorit, de így aztán... Mondjuk a srácok csak odateszik magukat, mégiscsak egy Derby 🙂
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".Így lehet, hogy a Loudermilk-Wormley-Mondeaux-Tuszka-Bush-Schobert-Highsmith front7 kezd, ami szerintem a '70-es évek óta a leggyengébb lehet.
Update:
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hétvégi rémálmom 😀 :Lamar Jackson on Sunday against the #Steelers pic.twitter.com/h5XAoBcMX9
— Steelers Depot 🎅🎄🎁 (@Steelersdepot) December 3, 2021
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Haden, Buggs out.Loudermilk és Heyward kihagyta a mai edzést betegség miatt.
több mint 2 éve
gedam
5 906
nem szeretem, ha szakértek és közbeszólnak.Még jó, hogy ez a McFarland... 😊Lát itt valaki valami hibát?najee hibája, nem ismerte a trükkös játékot: el kellett volna bújni a két összefutó ember mögött és amikor kinyitnak, irány az a gap.
Spy
gedam
badsco
több mint 2 éve
badsco
356
Lát itt valaki valami hibát?Egyébként ez papíron alapból nem lett volna rossz játék, de kell hozzá egy eleve fos snap (Green ebben tökéletesen hozza az utóbbi két év Punciteljesítményét), egy 98 éves QB, aki még egy rohadt handoffot is gyök kettő sebességgel hajt végre, hogy minden védőnek legyen ideje felmérni a helyzetet (elszívni egy cigit és inni egy kávét is majdnem), illetve kell hozzá két balfasz falember, akiktől kb. tudtuk, hogy ennyit lehet várni...
Spy
több mint 2 éve
Lát itt valaki valami hibát?Illett volna a futónak közéjük szaladni, hátha egy fumble-t is sikerül összehozni. Úgy maradandóbb lett volna az élmény.
Spy
több mint 2 éve
badsco
356
Még jó, hogy ez a McFarland... 😊Lát itt valaki valami hibát?najee hibája, nem ismerte a trükkös játékot: el kellett volna bújni a két összefutó ember mögött és amikor kinyitnak, irány az a gap.
Spy
gedam
több mint 2 éve
Spy
2 337
Ilyen **zitangót már itthon sem csinálnakLát itt valaki valami hibát?najee hibája, nem ismerte a trükkös játékot: el kellett volna bújni a két összefutó ember mögött és amikor kinyitnak, irány az a gap.
Spy
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
Lát itt valaki valami hibát?najee hibája, nem ismerte a trükkös játékot: el kellett volna bújni a két összefutó ember mögött és amikor kinyitnak, irány az a gap.
Spy
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Spillane lett még covidos...de egyébként nem játszott volna a térdsérülése miatt.
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Kiderült végre...Spillane...listán tehát ő is.Ugye Ray-Ray viszont kijött már
több mint 2 éve
no flacco
317
Szőkecig@nyok.Tény, hogy nem mi vagyunk az esélyesek meg ha nem mi, akkor a Ravenek nyerjék meg a csoportot, de azért egy győzelem a skandináv morék (nem kell felvenni, csak szóvicc) ellen mindig jól tud esni a lelkemnek... Most is örvendeznék. 😊Nekem teszik a szovicc.
Reggio1914
Amugy sem voltam soha kepes importalni a csoportokon beluli gyulolkodest, az kiba amerikai leleknyomor, magyarorszagon csak egy hulye poz, nnna a pozoroket viszont utalom.
Az AFC North erofutballt, szikla vedelmekkel meg annyira karmolom, hogy kepes vagyok a Steelersnek szurkolni random vanilla csapatok ellen.
BigBen meg mar annyi borsot tort az orrunk ala, hogy jolesne latni sackelve, fumblizva, de tenferegve, meg full homalyokat produkalva viszont nem, mert nemes vad volt, de hullott agancsot rozseszedok gyujtogessenek. Utobbi esetben elkonyvelnem a W-t de nem lenne benne semmi mamorito.
Ha meg ti kaptok el minket...
Nnna ezt hagyjuk, ne is halljak ilyen opciorol... 😅
RedFive
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Erőfutball és szikla védelmek? Hol van az már? Kiherélt védelmek szaladgálnak a pályán, be nem dobott támadófal holding hegyekkel. Én is a Steelers acélfüggönye és Ray papa által irányított védelmeken "nőttem fel", de ez ami most van már csak nyomokban hasonlít rá. A kommentátorok(kishazánkban előszeretettel) elélveznek egy 60, 70 pontos meccsen, ahol a védelmek csak dísznek vannak. Ha nosztalgiázni támad kedvem, megnézek régi közös meccseinket. Számomra nagyon rossz irányba tart az nfl.Tény, hogy nem mi vagyunk az esélyesek meg ha nem mi, akkor a Ravenek nyerjék meg a csoportot, de azért egy győzelem a skandináv morék (nem kell felvenni, csak szóvicc) ellen mindig jól tud esni a lelkemnek... Most is örvendeznék. 😊Nekem teszik a szovicc.
Reggio1914
Amugy sem voltam soha kepes importalni a csoportokon beluli gyulolkodest, az kiba amerikai leleknyomor, magyarorszagon csak egy hulye poz, nnna a pozoroket viszont utalom.
Az AFC North erofutballt, szikla vedelmekkel meg annyira karmolom, hogy kepes vagyok a Steelersnek szurkolni random vanilla csapatok ellen.
BigBen meg mar annyi borsot tort az orrunk ala, hogy jolesne latni sackelve, fumblizva, de tenferegve, meg full homalyokat produkalva viszont nem, mert nemes vad volt, de hullott agancsot rozseszedok gyujtogessenek. Utobbi esetben elkonyvelnem a W-t de nem lenne benne semmi mamorito.
RedFive
Steelers fan
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ujabb covid esetunk van.....meg nem tudni ki, de Hadenre ment a tipp....Mármint Haeg után? Mert ő volt Watt után a következő.
Klemó
Ő covidos, oltott, de nem hiszem, hogy össze tud hozni vasárnapig két negatív tesztet.Ujabb covid esetunk van.....meg nem tudni ki, de Hadenre ment a tipp....Wattról van hír? Hogy Covidos vagy csak kontakt?
Klemó
KeyG
több mint 2 éve
Tény, hogy nem mi vagyunk az esélyesek meg ha nem mi, akkor a Ravenek nyerjék meg a csoportot, de azért egy győzelem a skandináv morék (nem kell felvenni, csak szóvicc) ellen mindig jól tud esni a lelkemnek... Most is örvendeznék. 😊Nekem teszik a szovicc.
Reggio1914
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
astroid
571
Pontosabban nincs teljesítmény (reméljük lesz), csak feszültség van 😀Áramszünet van egyelőre, nincs hírUjabb covid esetunk van.....meg nem tudni ki, de Hadenre ment a tipp....Wattról van hír? Hogy Covidos vagy csak kontakt?
Klemó
KeyG
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Áramszünet van egyelőre, nincs hírUjabb covid esetunk van.....meg nem tudni ki, de Hadenre ment a tipp....Wattról van hír? Hogy Covidos vagy csak kontakt?
Klemó
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Ujabb covid esetunk van.....meg nem tudni ki, de Hadenre ment a tipp....Wattról van hír? Hogy Covidos vagy csak kontakt?
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Ujabb covid esetunk van.....meg nem tudni ki, de Hadenre ment a tipp....
több mint 2 éve
badsco
356
Mert az igazság már kurvarégóta nem érdekli az internet népét, az amerikai újságírás pedig csak és kizárólag ennek szenteli létezését. Tiktokvideókból, Twitter-posztokból írnak cikkeket, értelmes kérdést már régóta nem tesznek fel senkinek...Igazából ez egy olyan kérdés, amit 1 mp alatt tisztázni lehetne, csomó olyan játékos van, aki nemrég játszott nálunk, de már nincs itt. (Dupree, Hilton, Ingram, stb, stb...) meg kell kérdezni valamelyiket, hogy a Steelers D-ben ki hívta a playeket? És kb ennyi lenne a sztori. Ez ott kint senkinek nem jutott még eszébe?Értem Én ezt a példát, de ettől még a placaller egyértelműem és vitathatatlanul Wiz volt ekkor nálunk. Az egy dolog, hogy egy-egy play kapcsán a HC odamegy, de itt a drága mosolygós Aditi nem mást mondott, mint azt, hogy egyetlen egy playt sem csinált és hívott Butler még nálunk. Folyamatosan látjuk meccs közben, hogy papírkával a kézben Butler folyamatosan beszél, ellenben többségében Tomlin áll és néz. De mondom még egyszer, az, hogy a playdesign hogy megy, abban nekem is vannak kétségeim, de a playcallinghoz kelle a kódtábla minden edzőnek, ez enélkül a mai NFL-ben nem működik.Láttatok egyszer is Tomlin előtt papírkát, táblácskát a playekkel, formációkkal? Vagy csak láttátok folyamatosan playek előtt beszélni őt? Vagy annyira zseniálisnak gondoljuk, hogy séróból hív minden playt a D-ben?Amikor behívták a SB-on a Radle El passzt, az úgy zajlott, hogy Cowher ezt mondta az OC-nek:
Hát aki előtt Séf Bá van, azért az minimum elgondolkodik, hogy ennek a Tomlin hívja a playeket kérdésnek mekkora is a valóságalapja. Azt el tudom képzelni, hogy beleszól a playbookba és még abba is, hogy nem enged mozgásteret a playbook tekintetében sokat Butlernek. De azt egész egyszerűen nem látom valószerűnek, hogy játék közben D playeket hív.
Klemó
-Kellene most egy trükkös játék, mondjuk egy gadget!
Erre Whisenhunt behívta azt a konkrét playt.
Az ilyen típusú játékhíváshoz nem kell hogy papír legyen nála, sem konkrét playbook.
Lehet hogy Tomlin is így hív playeket, bemondja hogy mit akar látni, erre Butler rámondja Schobert fülére a konkrét játékot. Ezt el tudom képzelni.
És ebben a helyzetben valóban az van, hogy nem egyértelmű, ki a playcaller. Simán lehet, hogy ez megy nálunk.
Jan
Klemó
Inkább megy a találgatás, elméletek gyártása, meg a gumicsont a szurkolóknak...
Jan
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Tény, hogy nem mi vagyunk az esélyesek meg ha nem mi, akkor a Ravenek nyerjék meg a csoportot, de azért egy győzelem a skandináv morék (nem kell felvenni, csak szóvicc) ellen mindig jól tud esni a lelkemnek... Most is örvendeznék. 😊