Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
 steelersdepot.com/2021/11/mike-tomlin-on-criticism-from-former-players-i-agree-with-them/
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337

na ez a mérges kapszula...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Aha, akkor itt a Séf Bá' lesz a ludas a nagyszerű teljesítmények mögött?
 steelersdepot.com/2021/11/aditi-kinkhabwala-keith-butler-has-never-designed-or-called-a-defense-in-pittsburgh/
Razi
Ha ez tényleg igaz, akkor igazán nem tudom mit keres még itt Butler...
Klaci79
Szerintem ez valami álnév, a csávó nem is létezik!😃

Egyébként a fórumon többünknek feltűnt már első blikkre, hogy ez Tomlin védelme:

- évekig erőltettük a single high safetyt
- amikor azt agyonverték, akkor átálltunk soft Tampa 2-re
- amikor az is megrepedt, akkor csapdázós cover 2 (ami pl Hiltonnak jól állt)
- most cover 3 drop cov 2 futtatunk

Tomlin lázálma, hogy:

- OLB megy hátra coverbe (LeBeau-nál sose volt 1% alatt) és elkapót fog
- a középső zónákat folyamatosan váltják az ILB-k és a safety-k, is csúszkálnak a zónahatárok (az Öregnél merevített zóna volt)
- futás ellen fix szerepek vannak

pl a strong safety utóbiztosít, de nem lép fel azonnal a LOS-ig, hogy nagyobb területe legyen szerelni, mert MT attól tart, hogy ha ott hibázik akkor szopó, ergó light box van

a FS leginkább coverben van és futójátéknál levált vmint a szélsőfutásra lép ki

(Dicknél durván mix box volt, mert nem tudtad, h ki mit csinál az ILB/FS/SS közül)

A DL-ben maradt a 2 gap, legalább azt nem barmolta szét a Mester, mert Heywardot és Tuittot is erre scoutoltuk. Végül is az az egység még működik...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
 steelersdepot.com/2021/11/aditi-kinkhabwala-keith-butler-has-never-designed-or-called-a-defense-in-pittsburgh/
Razi
Ha ez tényleg igaz, akkor igazán nem tudom mit keres még itt Butler...
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Watt Covid listan. Lehet ezert is volt annyira maga alatt. Serules ide, vagy oda nem ismertem ra...
Klemó
Jó lenne megúszni 1 meccset belőle , a teljes Ravens O fal kevés ellene. 😃
KeyG
Ha a vasárnapi formáját hozza akkor kb. egy csere OT is elég ellene.A meccs érdemi részében 1 total tackle,0 hurry,0 sack.Mindezt Riley Reiff ellen aki kb bottom 3 tackle idén.Tudom,néha rásegített egy TE is blokkolásban meg Kevin is 1,5 mp alatt megszabadult a labdától a legtöbb esetben,de ez nem hinném,hogy újdonság lenne bárki számára is. 😒
JoeyPorter
Folyamatosan duplázták, sőt, volt egy snitt, ahol azt mutatták ahogy hárman blokkolták... 🙂
több mint 2 éve
Watt Covid listan. Lehet ezert is volt annyira maga alatt. Serules ide, vagy oda nem ismertem ra...
Klemó
Hat csak nem. Akkor aztan szoros kontakt lenne a Cinci OT-tol kezdve az egesz Bengali tamadofal, plussz Burrow, meg a sajat DL-je. Ha oltott es csak heti 1x tesztelik, akkor az is erdekes, hogy azt ugyan mikor teszik, bar mintha az remlene hogy hetfoi tesztje lett pozitiv. Egy covidfrasz kb ugy hianyozna nektek mint tavaly nekunk...
RedFive
Szerintem idén, jövőre jöhet, amikor majd újra felfelé indulunk, akkor kerüljük el.
Persze ezt most nem játékos egészségi állappotokra értem, alapból sosenem jöjjön.
több mint 2 éve
Eddig is fogalmazódott bennem, de megnézve a két hétvégi meccset most már le is merem írni: hiába a jó mutatók, nincs jó csapat idén a Northban.

- Magunkról nem kell írni, láthatóak a problémáink, vannak olyan csapatrészek, amik kifejezetten bottom 5 mind teljesítményben, mind képességben.
- A Varjaknál szinte ugyanazok a problémák, mint nálunk: gyenge OL és secondary, az irányítójuk ugyanúgy nem tud dobni, mint a miénk, csak más okokból.
- A Barnuskák idén most már számomra a liga legviccesebb alakulata: már 3 éve mindenki SB-győztesnek jósolja őket, aztán talán még a csoportot sem sikerült megnyerniük. Idén vajon sikerül ez a kivételes teljesítmény? Vagy majd jövőre?
- A Cicuskák mutatják talán a legmasszívabb teljesítményt, de ott meg az edzői kar tűnik nagyon gyengének és látszódik a tehetséghiány is sok poszton.

Szóval szerintem nagyon csalóka a táblázat. A jövőbe tekintve talán a Cicuskák vannak a legjobb helyzetben Burrow miatt, a Barnuskák és a Varjak pedig abban a pillanatban ássák el magukat, amint hosszabbítanak a két "sztárirányítóval". Kérdés, hogy nekünk Burrownk lesz vagy Bakerünk? (Lamart nem írom, mert Nagyi is jó futó! 😀 )
Szokol
Nagyi nem tud passzolni?
több mint 2 éve
Klemó
KeyG
Nem biztos, hogy látni akarom, mit művelnek a csere OLB-ink LJ ellen az alapján, amit Herbert ellen műveltek.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Eddig is fogalmazódott bennem, de megnézve a két hétvégi meccset most már le is merem írni: hiába a jó mutatók, nincs jó csapat idén a Northban.

- Magunkról nem kell írni, láthatóak a problémáink, vannak olyan csapatrészek, amik kifejezetten bottom 5 mind teljesítményben, mind képességben.
- A Varjaknál szinte ugyanazok a problémák, mint nálunk: gyenge OL és secondary, az irányítójuk ugyanúgy nem tud dobni, mint a miénk, csak más okokból.
- A Barnuskák idén most már számomra a liga legviccesebb alakulata: már 3 éve mindenki SB-győztesnek jósolja őket, aztán talán még a csoportot sem sikerült megnyerniük. Idén vajon sikerül ez a kivételes teljesítmény? Vagy majd jövőre?
- A Cicuskák mutatják talán a legmasszívabb teljesítményt, de ott meg az edzői kar tűnik nagyon gyengének és látszódik a tehetséghiány is sok poszton.

Szóval szerintem nagyon csalóka a táblázat. A jövőbe tekintve talán a Cicuskák vannak a legjobb helyzetben Burrow miatt, a Barnuskák és a Varjak pedig abban a pillanatban ássák el magukat, amint hosszabbítanak a két "sztárirányítóval". Kérdés, hogy nekünk Burrownk lesz vagy Bakerünk? (Lamart nem írom, mert Nagyi is jó futó! 😀 )
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Klemó
Hat csak nem. Akkor aztan szoros kontakt lenne a Cinci OT-tol kezdve az egesz Bengali tamadofal, plussz Burrow, meg a sajat DL-je. Ha oltott es csak heti 1x tesztelik, akkor az is erdekes, hogy azt ugyan mikor teszik, bar mintha az remlene hogy hetfoi tesztje lett pozitiv. Egy covidfrasz kb ugy hianyozna nektek mint tavaly nekunk...
RedFive
Idén azért ez már kevesebb frásszal jár, feltéve, ha felvették az oltást a pufik meg az erősek. De persze, nem hiányzik azért ez senkinek....sőt...
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Klemó
KeyG
Ha a vasárnapi formáját hozza akkor kb. egy csere OT is elég ellene.A meccs érdemi részében 1 total tackle,0 hurry,0 sack.Mindezt Riley Reiff ellen aki kb bottom 3 tackle idén.Tudom,néha rásegített egy TE is blokkolásban meg Kevin is 1,5 mp alatt megszabadult a labdától a legtöbb esetben,de ez nem hinném,hogy újdonság lenne bárki számára is. 😒

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
Klemó

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 502
Klemó

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Még nem tudjuk, hogy Watt miért került listára...
Közben itt az új heti Ben chartájába...egyre nagyobb piros négyzettel:

Ebron túl van a sikeres térdműtéten!

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Egykor 3. körös Montravius Adams DT jött a rostérre a Saints PS-ből.
több mint 2 éve
Közben jó hír is legyen Pittsburgh-ből, sokunkat úgyis érdekel a hoki.
Egy új tulajdonos vásárolta meg a csapatot, a Fenway Sports Group, amely egyébként a Red Sox vagy a Liverpool tulajdonosa is, úgyhogy egy nagyon tőkeerős cég.
Lemieux és Ron Burkle marad a helyén.
Lemieux nagyon pozitívan nyilatkozott az eladásról, úgyhogy a jövő biztosított.
Klaci79
Az NFL-ben ez miért számít, valaki megindokolja?
KeyG
Az NFLben semmiért, csak sokan követik innen a Penguinst is.
tenorx
Átsiklottam 😃 követem a hokit , de ezen most átsiklottam.

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egy új tulajdonos vásárolta meg a csapatot, a Fenway Sports Group, amely egyébként a Red Sox vagy a Liverpool tulajdonosa is, úgyhogy egy nagyon tőkeerős cég.
Klaci79
KeyG
Az NFLben semmiért, csak sokan követik innen a Penguinst is.
több mint 2 éve
Klaci79

több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Tomlinnak arany élete van ebben a városban😀

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Kezdődik! Kezdődik?
 www.yinzercrazy.com/steelers-keith-butlers-job-is-in-peril?fbclid=IwAR10rNpLQWZuhA1MYXQ4ed-3ExYSokS1sOs4ROCO3UcON9IOvd1uHjinzuQ
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Tomlin anno újra tudta építeni a csapatot. Jó, volt persze egy frencsájz QB-ja, de rajta kívül már mindenki Tomlin embere, de Big Ben évek óta tartó agonizálása oda vezetett, hogy pénzügyileg baromi szar állapotban vagyunk, de már egy évtizede legalább.
Ami pozitív, hogy ezúttal a Tomlin érában biztosan nem látott pénzeszközünk van erősítésre, ráadásul a fontosabb láncszemek jövőre is szerződés alatt.
Nem lesz gondunk RB-WR-TE-Heyward és Watt helyén, ami egy kezdődő rebuildnak nem rossz, bár az is igaz, hogy Heyward már nem fogja a topon megvárni a csapatépítést. Ha Tuitt visszatérne mellé, akkor ismét lehetne egy potens DL, de ez a jövő titka.
Minkah ázsiója hatalmasan csökkent, nem lesz rá nagy kereslet, egy normális szerződéssel én örülnék ha maradna és utána lehet összerakni a csapatot.
A Stelersben játszani sokaknak sokat jelent, csak eddig bagót tudtunk cserébe adni, jövőre már nem így lesz.
Nem látom feltétlenül rossznak a 2-3 év múlva felálló csapatot így nevek nélkül és nem gondolom, hogy Tomlin ne tudná levezényelni a feladatokat.
Mindazonáltal persze a tulajdonosnak oda kell hatni, hogy ne a koordinátorok munkáját csinálja Tomlin, mert az nem megy neki! Nem fog tetszeni, de különösebben nincs oka ugrálni, pláne mostanság...
Klaci79
Pont akartam még egy ilyet írni, hogy már-már egy évtizede folyamatosan kiélezett CAP helyzetben vagyunk és megszoktuk, hogy az FA piacon csak lepattanóra játszunk. Ez jövőre és különösen 2023-ra jelentősen megváltozik és azért az más szint tudhat lenni és felgyorsíthatja a rebuild-et.
több mint 2 éve
Tomlinnál nem kell és nincs is nagyobb motivátor. Ez egyszerű ténykérdés. De itt nem is motivációs gondok vannak, hanem (rész)edzői és csapatrésziek. Egy részét tudtuk (DB corp) és másik részénél optimisták voltunk (OL), a harmadik része kevésbé várt (ILB corp) és persze a negyedikről meg a sérülések tehetnek (DL), de ugye ez minden csapatban van.

Egy olyan csapattal játszottunk, akiknek midnen bejött. Irdatlan régen nem nyertek ellenünk hazai pályán és pláne nem söpörtek ki. Persze szégyen volt a teljesítmény, ahogy Watt is mondja, de talán egész egyszerűen ez van, ha nálunk nincs a maradék csapatrészben felül teljesítés, vagy bravúr a másik oldalon pedig alulteljesítés, akkor minden meccsen ez jöhet. A Lions ellen is ez volt, csak ott a másik oldalon kevesebb a tehetség, így jók voltunk egy ikszre. A Bolts ellen meg volt egy elképesztő momentum change, aminek a hullámára szépen felültünk.