Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Elgondolkodtam, jó ez nagyképű kijelentés volt, elmélkedtem, ez a helyes. Sztem a heti edzéseken külön, hosszú meetingek és edzések vannak külön arról, hogy egy Steelers játékos SOSEM választja azt az utat a támadásban ahol üres terület van, MINDIG a túltöltött és teli boxot keresi. Akár O akár a spec team oldalon. Valahogy ez az érzésem. "Gyenge aki nem a sürüjén fut keresztül" 😀
több mint 2 éve
Nem kell ezt túlragozni, az irányítók közötti különbség döntött! 😀
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Grat a W-hez, nem adtátok fel. Sosem volt ez jellemző a Steelersre, Watt-ot nem tudom elhinni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Ez a winning mentality.....sajét hajunknál fogva.....bármi lesz is, azért Ben megérdemelt egy ucsó ilyet.....
több mint 2 éve
Spy
2 337
😊 Nem, annál nagyobb az egoja, mint hogy lerombolja egy riválissal, amit felépített, de egy csapathoz tutter, amelyik hagyja sisak nélkül motorozni.Te is látod magad előtt, hogy a Brownsba megy?Azért muris lenne elképzelni, hogy eligazol egy másik csapathoz, ahol egy kúl edzőgárdával tol egy über szezont és nem tőlünk vonul vissza végül. Az azért komoly köpet lenne az edzőgárda tükrébe.Ami a jovot illeti vicces lehet belegondolni, de promt messze nem BB a 32.iranyito a ligaban. Jo par csapatnak hasznara valna meg a tapasztalataval iden (is).Utolsó a Steelersnél... Aztán lehet elmegy valahova még levezetni... 😁Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
dande
Klemó
Reggio1914
(Ha jovore felsirunk par borzalmas produkcion bottom 5-10es csapatoknal, eszunkbe otlik majd hogy ha talan...)
De kizart. Steelerkent, 2 gyuruvel, a naplementebe. Es 5 ev mulva a Heinz Field orjongo nepe koszonti majd a Hof-ban.
RedFive
Spy
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Te is látod magad előtt, hogy a Brownsba megy?Azért muris lenne elképzelni, hogy eligazol egy másik csapathoz, ahol egy kúl edzőgárdával tol egy über szezont és nem tőlünk vonul vissza végül. Az azért komoly köpet lenne az edzőgárda tükrébe.Ami a jovot illeti vicces lehet belegondolni, de promt messze nem BB a 32.iranyito a ligaban. Jo par csapatnak hasznara valna meg a tapasztalataval iden (is).Utolsó a Steelersnél... Aztán lehet elmegy valahova még levezetni... 😁Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
dande
Klemó
Reggio1914
(Ha jovore felsirunk par borzalmas produkcion bottom 5-10es csapatoknal, eszunkbe otlik majd hogy ha talan...)
De kizart. Steelerkent, 2 gyuruvel, a naplementebe. Es 5 ev mulva a Heinz Field orjongo nepe koszonti majd a Hof-ban.
RedFive
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Azért muris lenne elképzelni, hogy eligazol egy másik csapathoz, ahol egy kúl edzőgárdával tol egy über szezont és nem tőlünk vonul vissza végül. Az azért komoly köpet lenne az edzőgárda tükrébe.Ami a jovot illeti vicces lehet belegondolni, de promt messze nem BB a 32.iranyito a ligaban. Jo par csapatnak hasznara valna meg a tapasztalataval iden (is).Utolsó a Steelersnél... Aztán lehet elmegy valahova még levezetni... 😁Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
dande
Klemó
Reggio1914
RedFive
Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
No. 3 QB Dwayne HaskinsNo. 23 CB Joe Haden
No. 26 RB Anthony McFarland
No. 73 DT Carlos Davis
No. 96 DT Isaiah Buggs
Inaktívak. Elég vékony lesz ez a DL így most is....kérdés az új ember hogy előzte meg Davis-t, Buggs-t pár nap alatt.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Nna még egy Süti 😊Valahogy jobban orultem volna egy: "A Csillagkapu letezik es az SG command kuldott a Cheyenne Mountain Complex-bol egy Goa'uld szarkofagot a Steelersnek mert O'Neill tabornok nagy Watt rajongo" valasznak, bar nem biztos hogy meggyozobb. 😬Hát lehet hogy pár év múlva lesz az alig visszavonult játékosok közt egy két hirtelen szívhalál 😕Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.Ez egy jo kerdes.
Spy
Arra maganemberkent kivancsi lennek hogy egy oltott, majd megfertozodott embert, pl. akiket latok, es akikrol hallok sokat, es azt latom, hallom hogy csusznak masznak vanszorognak, olyan szarul vannak hogy a fal adja a masikat, de a legenyhebb is fizikailag gatya lesz dacara a ket pfizernek, stb. Akkor az NFL hazatajan milyen piocasemberek jarjak az oltozoket milyen hagymakat csapnak honok ala, hogy "szorijjakend!", hogy aztan 5 napon belul megy a vitez es nem kuglizni sor mellett, hanem 140 kg-os falemberekkel duhajkodni. Mert az biztos, ha Wattot beallitjak, nem picsarazasra kuldik a daraloba. Nem semmi az biztos.
RedFive
bcsarli
RedFive
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
A válasz: dopping. Már az a fajta ami az nfl-ben megengedett máshol meg nem nagyon. Nézz meg egy falembert egy évvel a visszavonulása után, fogynak 30 kilót és egyből "átlagemberes" kinézetük lesz. A puncitesók is egy év alatt úgy lefogytak, hogy most cb alkatúak. De őszintén: gladiátorokat akarunk a pályán látni, és hogy ezt hogy érik el a játékosok az nem nagyon érdekel senkit.Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.Ez egy jo kerdes.
Spy
Arra maganemberkent kivancsi lennek hogy egy oltott, majd megfertozodott embert, pl. akiket latok, es akikrol hallok sokat, es azt latom, hallom hogy csusznak masznak vanszorognak, olyan szarul vannak hogy a fal adja a masikat, de a legenyhebb is fizikailag gatya lesz dacara a ket pfizernek, stb. Akkor az NFL hazatajan milyen piocasemberek jarjak az oltozoket milyen hagymakat csapnak honok ala, hogy "szorijjakend!", hogy aztan 5 napon belul megy a vitez es nem kuglizni sor mellett, hanem 140 kg-os falemberekkel duhajkodni. Mert az biztos, ha Wattot beallitjak, nem picsarazasra kuldik a daraloba. Nem semmi az biztos.
RedFive
Steelers fan
több mint 2 éve
Valahogy jobban orultem volna egy: "A Csillagkapu letezik es az SG command kuldott a Cheyenne Mountain Complex-bol egy Goa'uld szarkofagot a Steelersnek mert O'Neill tabornok nagy Watt rajongo" valasznak, bar nem biztos hogy meggyozobb. 😬Hát lehet hogy pár év múlva lesz az alig visszavonult játékosok közt egy két hirtelen szívhalál 😕Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.Ez egy jo kerdes.
Spy
RedFive
bcsarli
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hát lehet hogy pár év múlva lesz az alig visszavonult játékosok közt egy két hirtelen szívhalál 😕Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.Ez egy jo kerdes.
Spy
RedFive
több mint 2 éve
Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.Ez egy jo kerdes.
Spy
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ami a jovot illeti vicces lehet belegondolni, de promt messze nem BB a 32.iranyito a ligaban. Jo par csapatnak hasznara valna meg a tapasztalataval iden (is).Utolsó a Steelersnél... Aztán lehet elmegy valahova még levezetni... 😁Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
dande
Klemó
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Utolsó a Steelersnél... Aztán lehet elmegy valahova még levezetni... 😁Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
dande
Klemó
több mint 2 éve
Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Mert ez nem hír. Teljesítmény alapján már tavaly mennie kellett volna, csak maradt, hogy egy év alatt rendbe rakjuk a fizetési sapkát.
dande
Ebben itt is mindenki egyet értett, a vita a topicban annak szólt, hogy ez a helyes út vagy az azonnali rebuild a kivágásával.
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
dande
több mint 2 éve
Szerintem azért van csend mert ez a papírforma.
több mint 2 éve
Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)Mi már ilyenkor alszunk 😊
dande
több mint 2 éve
Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)
több mint 2 éve
HoppáReport: Roethlisberger expects 2021 to be last season with Steelers
www.thescore.com/nfl/news/2242209
több mint 2 éve
Spy
2 337
Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ha a szárnyasok ellen alibiznek, akkor a Heinz Field-en meglincselik őket... És ezt ők is tudják... Szarul lehet játszani, lélektelenül nem!Na én pont ennek ellenkezőjét várom, az elmúlt hetekben a totál beleszarást látom rajtuk. Vagy Rötyi, vagy Tomlin miatt, de ezek a srácok mar nem küzdenek a csapatért.Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".Remek hírek... 🙁
Így lehet, hogy a Loudermilk-Wormley-Mondeaux-Tuszka-Bush-Schobert-Highsmith front7 kezd, ami szerintem a '70-es évek óta a leggyengébb lehet.
Szép kilátások, bár állítólag még Watt-ot sem kell temetni...na de edzés nélkül.
Update:
1 negatív már összejött...ma délben kellene a 2.-at produkálnia
Klaci79
Eddig sem mi voltunk a favorit, de így aztán... Mondjuk a srácok csak odateszik magukat, mégiscsak egy Derby 🙂
Reggio1914
badsco
több mint 2 éve
De már december van, elkezdünk focizni! 😊