NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
Pittsburgh Steelers
Szarok vagyunk, de legalább a hangulat jó lehet 😀Nagyin dícsérik a tegnapi edzést (ami ugye szerkós edzés volt, szóval volt csattogás, szerelés stb.). Fogadkozik edző, játékos, hogy ez nem a standard amihez szoktak ők sem. Ez is gyorsan ki fog derülni hétvégén, mert egy hasonló teljesítmény igazolja, hogy de igen, idén ez a standard. Ha látunk valamit a csapaton, akkor még lehet kételkedni eredménytől függetlenül. El kell engedni ezt az évet, ahogy el kellett már tavasszal. Mi megtehetjük, ők nem, nekik muszáj menni, ebből élnek. Mi meg bízhatunk a jövőbe mutató pozitívumokban (nem teszt, hanem Harris, Pat stb.).
Chris Wormley said that Ray-Ray McCloud did a good job today giving the defense a look of Lamar Jackson's run-around ability. "He showed a better arm," too.
Klaci79
Chris Wormley said that Ray-Ray McCloud did a good job today giving the defense a look of Lamar Jackson's run-around ability. "He showed a better arm," too.
Igazából ez egy olyan kérdés, amit 1 mp alatt tisztázni lehetne, csomó olyan játékos van, aki nemrég játszott nálunk, de már nincs itt. (Dupree, Hilton, Ingram, stb, stb...) meg kell kérdezni valamelyiket, hogy a Steelers D-ben ki hívta a playeket? És kb ennyi lenne a sztori. Ez ott kint senkinek nem jutott még eszébe?Értem Én ezt a példát, de ettől még a placaller egyértelműem és vitathatatlanul Wiz volt ekkor nálunk. Az egy dolog, hogy egy-egy play kapcsán a HC odamegy, de itt a drága mosolygós Aditi nem mást mondott, mint azt, hogy egyetlen egy playt sem csinált és hívott Butler még nálunk. Folyamatosan látjuk meccs közben, hogy papírkával a kézben Butler folyamatosan beszél, ellenben többségében Tomlin áll és néz. De mondom még egyszer, az, hogy a playdesign hogy megy, abban nekem is vannak kétségeim, de a playcallinghoz kelle a kódtábla minden edzőnek, ez enélkül a mai NFL-ben nem működik.Láttatok egyszer is Tomlin előtt papírkát, táblácskát a playekkel, formációkkal? Vagy csak láttátok folyamatosan playek előtt beszélni őt? Vagy annyira zseniálisnak gondoljuk, hogy séróból hív minden playt a D-ben?Amikor behívták a SB-on a Radle El passzt, az úgy zajlott, hogy Cowher ezt mondta az OC-nek:
Hát aki előtt Séf Bá van, azért az minimum elgondolkodik, hogy ennek a Tomlin hívja a playeket kérdésnek mekkora is a valóságalapja. Azt el tudom képzelni, hogy beleszól a playbookba és még abba is, hogy nem enged mozgásteret a playbook tekintetében sokat Butlernek. De azt egész egyszerűen nem látom valószerűnek, hogy játék közben D playeket hív.
Klemó
-Kellene most egy trükkös játék, mondjuk egy gadget!
Erre Whisenhunt behívta azt a konkrét playt.
Az ilyen típusú játékhíváshoz nem kell hogy papír legyen nála, sem konkrét playbook.
Lehet hogy Tomlin is így hív playeket, bemondja hogy mit akar látni, erre Butler rámondja Schobert fülére a konkrét játékot. Ezt el tudom képzelni.
És ebben a helyzetben valóban az van, hogy nem egyértelmű, ki a playcaller. Simán lehet, hogy ez megy nálunk.
Jan
Klemó
Inkább megy a találgatás, elméletek gyártása, meg a gumicsont a szurkolóknak...
Szerintem az más. Ott arra gondolt sztem, h mikor megyünk neki negyediknek, play selection mi legyen adott szituban, milyen set legyen fenn, mi legyen a domináns játék, de route-kat, play designt nem erőltet, blokkolást nem írja fel blablaTomlin alá nem fog jönni neves DC, pont azért mert a védelmi koncepciókat ő követeli meg.Kb ezt ismerte be múlt héten az Offenseive plyacallinggal kapcsolatban. A Defensben, szerintem durvábban nyomja.
Ő határozza meg a nagy egészet: a DL gap felelősséget, a stuntok kiosztását, a contain szituációkat, OLB feladatköröket, blitz koncepciót, zónaleosztást, sec zóna/man cover helyzeteket, red zone D-t, hosszú yardos szitukat etc...
A konkrét playeket nyilván közösen dizájnolja a DC-vel a playbookban, de a filozófia az övé.
A meccsen belül alapvetően a DC hív a fentiek szellemében, esetleg kulcsszituációknál nyúl bele Tomlin, de én sem gondolom, hogy kézivezérli Butlert, max irányítja, ritkábban felülírja.
Willie Parker
steelersdepot.com/2021/11/tomlin-on-if-he-suggests-offensive-playcalls-i-do-more-than-suggest-at-times/
Spy
Tomlin alá nem fog jönni neves DC, pont azért mert a védelmi koncepciókat ő követeli meg.Kb ezt ismerte be múlt héten az Offenseive plyacallinggal kapcsolatban. A Defensben, szerintem durvábban nyomja.
Ő határozza meg a nagy egészet: a DL gap felelősséget, a stuntok kiosztását, a contain szituációkat, OLB feladatköröket, blitz koncepciót, zónaleosztást, sec zóna/man cover helyzeteket, red zone D-t, hosszú yardos szitukat etc...
A konkrét playeket nyilván közösen dizájnolja a DC-vel a playbookban, de a filozófia az övé.
A meccsen belül alapvetően a DC hív a fentiek szellemében, esetleg kulcsszituációknál nyúl bele Tomlin, de én sem gondolom, hogy kézivezérli Butlert, max irányítja, ritkábban felülírja.
Willie Parker
steelersdepot.com/2021/11/tomlin-on-if-he-suggests-offensive-playcalls-i-do-more-than-suggest-at-times/
Szerkesztette: Willie Parker
Istenem, ha belegondolok hogy már Haley idejében is ezt a gyökeret szidtuk...
Értem Én ezt a példát, de ettől még a placaller egyértelműem és vitathatatlanul Wiz volt ekkor nálunk. Az egy dolog, hogy egy-egy play kapcsán a HC odamegy, de itt a drága mosolygós Aditi nem mást mondott, mint azt, hogy egyetlen egy playt sem csinált és hívott Butler még nálunk. Folyamatosan látjuk meccs közben, hogy papírkával a kézben Butler folyamatosan beszél, ellenben többségében Tomlin áll és néz. De mondom még egyszer, az, hogy a playdesign hogy megy, abban nekem is vannak kétségeim, de a playcallinghoz kelle a kódtábla minden edzőnek, ez enélkül a mai NFL-ben nem működik.Láttatok egyszer is Tomlin előtt papírkát, táblácskát a playekkel, formációkkal? Vagy csak láttátok folyamatosan playek előtt beszélni őt? Vagy annyira zseniálisnak gondoljuk, hogy séróból hív minden playt a D-ben?Amikor behívták a SB-on a Radle El passzt, az úgy zajlott, hogy Cowher ezt mondta az OC-nek:
Hát aki előtt Séf Bá van, azért az minimum elgondolkodik, hogy ennek a Tomlin hívja a playeket kérdésnek mekkora is a valóságalapja. Azt el tudom képzelni, hogy beleszól a playbookba és még abba is, hogy nem enged mozgásteret a playbook tekintetében sokat Butlernek. De azt egész egyszerűen nem látom valószerűnek, hogy játék közben D playeket hív.
Klemó
Az ilyen típusú játékhíváshoz nem kell hogy papír legyen nála, sem konkrét playbook.
Lehet hogy Tomlin is így hív playeket, bemondja hogy mit akar látni, erre Butler rámondja Schobert fülére a konkrét játékot. Ezt el tudom képzelni.
És ebben a helyzetben valóban az van, hogy nem egyértelmű, ki a playcaller. Simán lehet, hogy ez megy nálunk.
Jan
Láttatok egyszer is Tomlin előtt papírkát, táblácskát a playekkel, formációkkal? Vagy csak láttátok folyamatosan playek előtt beszélni őt? Vagy annyira zseniálisnak gondoljuk, hogy séróból hív minden playt a D-ben?Amikor behívták a SB-on a Radle El passzt, az úgy zajlott, hogy Cowher ezt mondta az OC-nek:
Klemó
Tuti biztos vagyok benne, hogy Tomlinék azt hitték az új OL edzővel fasza lesz ez a fal. 1 db centert akartunk, azt ki is húztuk akit kinéztünk. De azt hitték az Okorafor Dotson Green DeCastro Banner egység fasza lesz. Hát nem is lett az, de főképp DeCastro és Banner sérülése ütötte a szöget a koporsóba.Hát épp erről van szó.Ja én is abszolút dózerolnék.Látnád őt a Steelers fala mögött...hát nem lenne ennyire virgonc..
Illetve ne haragudjatok, de én még mindig utálom a Najee picket. Persze, jó RB, de közben az OL/CB sor meg romokban.
Az építkezés is katasztrófa, RB-t úgy húzol, ha már tényleg nem kell más.
Nézzétek meg Eli Mitchellt 6. körösként San Franciscoban.
tenorx
Megint azt hittük, hogy majd jó lesz az OL, mert Munchak alatt már megszoktuk...de sajnos már nagyon nem így van ez és erre megint ráfizettünk. Nem gondolom, hogy a drafton nagyon ugrálhattunk volna, de azért látszik, hogy 3. körben sem olyan pali jött, aki center poszton segíteni tudna, főleg azonnal.
Klaci79
Felesleges Najee, amíg annyira jó, hogy széttörjük az OL mögött.
Fasza OL kell, ami az egész offense alapja, és után elég egy majdhogynem bármilyen back.
tenorx
Hát épp erről van szó.Ja én is abszolút dózerolnék.Látnád őt a Steelers fala mögött...hát nem lenne ennyire virgonc..
Illetve ne haragudjatok, de én még mindig utálom a Najee picket. Persze, jó RB, de közben az OL/CB sor meg romokban.
tenorx
Megint azt hittük, hogy majd jó lesz az OL, mert Munchak alatt már megszoktuk...de sajnos már nagyon nem így van ez és erre megint ráfizettünk. Nem gondolom, hogy a drafton nagyon ugrálhattunk volna, de azért látszik, hogy 3. körben sem olyan pali jött, aki center poszton segíteni tudna, főleg azonnal.
Klaci79
Felesleges Najee, amíg annyira jó, hogy széttörjük az OL mögött.
Fasza OL kell, ami az egész offense alapja, és után elég egy majdhogynem bármilyen back.
Ha ezek mennek akkor megy Colbert is. Na akkor lenne minimum 7 szűk esztendő.Hát ha a defense évek óta tartó szenvedése Tomlin sara, és Butlernek nincs köze hozzá, akkor basszuk ki Tomlint.A baj, hogy akkor a felelősséget miért nem vállalja? Miért az OC és DC-t cserélgeti ha ő beleszól?
Mármint vezetőedzőként nem reagált erre semmit az egoja miatt?
Hogy tudnánk normális, tehetséges koordinátort hozni, ha limitáltan csinálhat bármit is?
Ez kicsit olyan, mint amikor egy támadó felfogású HCtól elveszik az offense playcallingot.
tenorx
Én most vesztettem el Tomlint, szerintem váltani kellene a Steelersnek év végén, Big Ben HC OC DC poszton.
KeyG
Igaz, de Rooney-nak megvan minden infója, ami nekünk nincs. Ő tényleg tudja, hogy Tomlin hívja e a playeket és bevallom őszintén ez baromi furcsa lenne, mert mindig csak áll és mosolyog/somolyog az oldalvonal mellett, vagy bratyizik valakivel, de hogy playeket hívna...azt én nem hiszem.Láttatok egyszer is Tomlin előtt papírkát, táblácskát a playekkel, formációkkal? Vagy csak láttátok folyamatosan playek előtt beszélni őt? Vagy annyira zseniálisnak gondoljuk, hogy séróból hív minden playt a D-ben?Igazából mindegy is, a munkáját nem ez alaján fogják megítélni. Rooney főleg nem.
Klemó
Spy
Ja én is abszolút dózerolnék.Látnád őt a Steelers fala mögött...hát nem lenne ennyire virgonc..
tenorx
Láttatok egyszer is Tomlin előtt papírkát, táblácskát a playekkel, formációkkal? Vagy csak láttátok folyamatosan playek előtt beszélni őt? Vagy annyira zseniálisnak gondoljuk, hogy séróból hív minden playt a D-ben?Igazából mindegy is, a munkáját nem ez alaján fogják megítélni. Rooney főleg nem.
Klemó
Én meginogtam most Tomlinban tényleg. Motivátornak meg leadernek eddig elsőfokúnak tűnt, de ha ez csak egy ilyen fals image, és a háttérben meg egy önfejű mikromenedzselő faszi, akkor óriási bajok vannak.Én sosem bírtam különösebben a bratyizó stílusát, de ezt már sokszor megbeszéltük, de most az utolsó "változás előtti évekre"elfogadtam, főleg a hosszabbítása után. Ugye a motivátorság azért hibádzik, hogy mindig kikapunk vagy minimum vért izzadunk azokon a meccseken, ahol az ellenfél papíron gyengébb. De nyilván lehet döngetni, hogy minket mindenki utál, minket mindenki nagyon meg akar verni. Ami eddig kétségtelen volt, hogy csapatot is tudott Colbert-el összerakni néhány nehezen pótolható játékostól eltekintve. Általában lassan kezdtünk minden szezont, de a második felére összeszokott a csapat és Nov-Dec környékén már fel tudta pörgetni a fordulatszámot, ami PO-közeli állapotokhz vezetett általában.
Márpedig ez, hogy Butler csak bábunak van ott erre utal.
tenorx
Idén ez nagyon nem állt össze, tavaly pedig nagyon szétesett pont a végére. Mondjuk ez lehet másképp működik egy veterán és egy fiatal öltöző esetén.
Hát ha a defense évek óta tartó szenvedése Tomlin sara, és Butlernek nincs köze hozzá, akkor basszuk ki Tomlint.A baj, hogy akkor a felelősséget miért nem vállalja? Miért az OC és DC-t cserélgeti ha ő beleszól?
Hogy tudnánk normális, tehetséges koordinátort hozni, ha limitáltan csinálhat bármit is?
Ez kicsit olyan, mint amikor egy támadó felfogású HCtól elveszik az offense playcallingot.
tenorx
Én most vesztettem el Tomlint, szerintem váltani kellene a Steelersnek év végén, Big Ben HC OC DC poszton.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Márpedig ez, hogy Butler csak bábunak van ott erre utal.
Hát ha a defense évek óta tartó szenvedése Tomlin sara, és Butlernek nincs köze hozzá, akkor basszuk ki Tomlint.Azt már múlt héten is elismerte, hogy néha "több mint javasol" playeket meccs közben, ráadásul nem csak Def oldalon. Ez bizonyos szintig magyarázható, hiszen végső soron HC-ként az ő felelőssége minden csapatrész munkája. Ha azonban ez már kimeríti a "Butler csak a nevét adja hozzá" kategóriát az baj, viszont magyarázná, hgy miért van még mindig a poziícióban. Nem fogjuk ezt megtudni szerintem, majd csak a Tomlin éra után, ha egy-egy former coach, vagy player nyilatkozik róla.
tenorx
Devin is coming off of a major injury, his coach’s wife died, and he’s missing 2 of his starting linemen. Ppl called Bud a bust and then begged him to take “a home town discount to stay”. Btw, Devin Bush is 23 years old. If he plays till he’s 30 that’s 7 years to turn his career
— Vince Williams (@VinnyVidiVici98) November 30, 2021
Devin is coming off of a major injury, his coach’s wife died, and he’s missing 2 of his starting linemen. Ppl called Bud a bust and then begged him to take “a home town discount to stay”. Btw, Devin Bush is 23 years old. If he plays till he’s 30 that’s 7 years to turn his career
This isn’t even considering the physiological issues he must overcome, nor does it take into account all the lost reps and experience he’s missed out on while nursing his injury.
Szerkesztette: Spy