NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Igazából nem írom le megint a szokásos borúlátásomat, amit már olvastatok párszor. Szerintem nem ez a realitás, most még rosszul is jött ki minden, de ja, nem vagyunk jók a pár győzelem ellenére sem.Szopás, hogy pont idén úgy tűnik, hogy nem lesz olyan QB akiért megéri menni (plusz hát már sokan vannak előttünk, akiknek szintén kell)
több mint 2 éve
...afutásvajommi...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Teljesen mindegy, hogy ki lesz a QB, ezzel a támadófallal úgyis az élettől elmenne a kedve azonnal.Nevekkel is felesleges dobálózni, mert azt sem tudjuk, hogy milyen koordinátorok lesznek, rövid- vagy hosszútávon keresünk megoldást.
Idén nincs olyan QB, akiért érdemes lenne sokat áldozni, így talán jut erőforrás a támadófal megerősítésére. Érdekes, hogy a Chiefs egy boritékolhatóan jó C-t szépen behúzta a 2. kör végén, és milyen jól is jártak vele. Nekünk kell legalább két belső ember, ha OG-nak Green ok, akkor egy RG mindenképp, valamint egy LT, amit nem lesz könnyű leakasztani.
Utána majd lesz értelme QB-ról beszélni, mert a futójáték segíthet fejlődni egy újoncnak, vagy akár egy game manager-nek is abban, hogy versenyben legyünk, egy ilyen csoportban.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ja es ingram ertem hogy nem volt boldog hogy nem kezdo. de alairta az egy evet? igen, akkor miert erte meg nekunk elkuldeni ev kozben? mert nem volt boldog. szegeny akkor jovore az lett volna ha elmegy. ez van cserebe mi most szivunk, de legalabb ingram boldog. 😋nem 100 evre irt ala. kibirta volna ev vegeig varni a sorat. vagy legyen jobb mint a kezdonk sokkal.
mi van ezzel a bush utalattal? itt ugy szidjak mint a bokrot. chris hoke meg azt mondta a def olyan mintha kb 10 emberrel jatszanank...mintha bush nem teljes szivvel jatszana a palyan.
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ki lesz az akivel a csapat tenyleg jobb lehet? en nem latom azt a mai metaban, hogy egy game menedzser qb jo otlet lenne.
ebben a pass happy offense nel egy jo qb kell hogy ne az legyen mint eddig, hogy csak imadkozunk hogy a def adja meg az eselyt.
rookie qb tomlinnak nem kell? nem csoda hiszen nincs megoldva, hogy tanuljon egy evet. miert?
mert egy normalis masodik szamu qb nk sincs. es nem huztunk jatekost erre, mert bealdoztunk mindent mar reg ota, hogy hatha most hatha most. de nem jott be.
veteran qb? ertem en de ki az aki elerheto lesz es jo is mert ez a ketto dolog altalaban kizarja egymast. vagy elerheto vagy jo.
szoval ha nem rogers vagy wilson vagy tb akkor o majd megoldja? nem ugy tunik.
canada jo oc? kerdezem. szoval hanyadik oc megy mert nem jo az off es mindig az volt talan most uj oc vel jobb lesz. hat nem. 😋
több mint 2 éve
gabor25
5 144
de ki lesz az a qb?Az új QB majd kiválasztja magának a WR1-et, ha kell neki. Én megvagyok 3db WR2-vel is addig. Obviously.Nekem az alázat hiánya az ami kiakasztó, mert az NFL-ben az ilyen játékosok csúnyán lekopnak egy pillanat alatt. Ez a mai játék tőle nekem ez volt, főleg azzal a facemask-kel ott már csúnya szopásnál és utána a könnyű ejtéssel.Az persze nem jó jel, hogy minden csapatrészben tonna minőség hiányzik az előrelépéshez és amikor azt mondjuk, hogy a WR corp milyen jó, akkor a mai Claypool teljesítmény után ebben sem vagyok annyira biztos.Ne essünk túlzásokba. Deadpool abszolút no1 képességű WR. Szerintem a fegyvereink továbbra is irigylésre méltók, vonzó célpontja lehetünk majd az irányítóknak.
Klemó
Szokol
Persze a tehetség ott, de jóval több meló és munka kell. Hja és a lényeg. Én még nem látom bele a No1 WR képességet egyelőre. Egy totálisan átlagos router runner, nincs megáldva természetes labdaérzékkel (folyamatosak a testre vett lasztik) és a nagy erősségét az 50-50-es labdáknál sem érzem idén.
Félreértés ne essék Én Claypool fen voltam és még mindig tartom, hogy benne van, de idén nagyon nem tetszik az amit látok és csak remélem, hogy hasonlóan, mint DJ ő is visszapattan a második éve után.
Klemó
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Az új QB majd kiválasztja magának a WR1-et, ha kell neki. Én megvagyok 3db WR2-vel is addig. Obviously.Nekem az alázat hiánya az ami kiakasztó, mert az NFL-ben az ilyen játékosok csúnyán lekopnak egy pillanat alatt. Ez a mai játék tőle nekem ez volt, főleg azzal a facemask-kel ott már csúnya szopásnál és utána a könnyű ejtéssel.Az persze nem jó jel, hogy minden csapatrészben tonna minőség hiányzik az előrelépéshez és amikor azt mondjuk, hogy a WR corp milyen jó, akkor a mai Claypool teljesítmény után ebben sem vagyok annyira biztos.Ne essünk túlzásokba. Deadpool abszolút no1 képességű WR. Szerintem a fegyvereink továbbra is irigylésre méltók, vonzó célpontja lehetünk majd az irányítóknak.
Klemó
Szokol
Persze a tehetség ott, de jóval több meló és munka kell. Hja és a lényeg. Én még nem látom bele a No1 WR képességet egyelőre. Egy totálisan átlagos router runner, nincs megáldva természetes labdaérzékkel (folyamatosak a testre vett lasztik) és a nagy erősségét az 50-50-es labdáknál sem érzem idén.
Félreértés ne essék Én Claypool fen voltam és még mindig tartom, hogy benne van, de idén nagyon nem tetszik az amit látok és csak remélem, hogy hasonlóan, mint DJ ő is visszapattan a második éve után.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Nekem az alázat hiánya az ami kiakasztó, mert az NFL-ben az ilyen játékosok csúnyán lekopnak egy pillanat alatt. Ez a mai játék tőle nekem ez volt, főleg azzal a facemask-kel ott már csúnya szopásnál és utána a könnyű ejtéssel.Az persze nem jó jel, hogy minden csapatrészben tonna minőség hiányzik az előrelépéshez és amikor azt mondjuk, hogy a WR corp milyen jó, akkor a mai Claypool teljesítmény után ebben sem vagyok annyira biztos.Ne essünk túlzásokba. Deadpool abszolút no1 képességű WR. Szerintem a fegyvereink továbbra is irigylésre méltók, vonzó célpontja lehetünk majd az irányítóknak.
Klemó
Szokol
több mint 2 éve
De az eredménykövető nagyon hangulatos volt 😊
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Egy leütött pasz volt talán...utolsó negyed...Witherspoon.... 😀Egy Tomlin semmit nem fog ilyenkor mondani. Ezt megszoktuk már. Így viszont nem nagyon kaptunk még ki az évek során. Ez elejétől a végéig csúnya szopoda volt és mintha más ligában, más sebességgel játszott volna az ellenfél, ami általában felkészülési probléma szokott lenni.
több mint 2 éve
Az persze nem jó jel, hogy minden csapatrészben tonna minőség hiányzik az előrelépéshez és amikor azt mondjuk, hogy a WR corp milyen jó, akkor a mai Claypool teljesítmény után ebben sem vagyok annyira biztos.Ne essünk túlzásokba. Deadpool abszolút no1 képességű WR. Szerintem a fegyvereink továbbra is irigylésre méltók, vonzó célpontja lehetünk majd az irányítóknak.
Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Sok dolgot nem tudtunk meg, de változások lesznek. Az OL-ben biztosan, mert akkor válaszolta ezt, amikor erről kérdezték.Pat agyrázkódás
Illetve amikor megkérdezték miért kellett végigjátszania Heywardnak, Bennek, Watt-nak: We needed the work.
TJ Watt: “We can’t keep playing like this. It’s embarrassing.”
"I'm not going to make any excuses. We sucked out there." ~Heyward
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Eddig minden meccsen volt egy felülteljesítő periódusunk. Itt nem. Nincs miről beszélni. A labda mind a két oldalán csúnyán elvertek bennünket. Valahol kicsit azt érzem, hogy kellett már az, hogy helyre tegyenek bennünket, mert ez a jelenleg x-es szezon nagyon nem a realitást tükrözi.Nekünk lesz innentől az egyik legnehezebb sorsolásunk, ami nem sok jót jelent. Eddig húztuk és innentől minden W bravúr.
Az persze nem jó jel, hogy minden csapatrészben tonna minőség hiányzik az előrelépéshez és amikor azt mondjuk, hogy a WR corp milyen jó, akkor a mai Claypool teljesítmény után ebben sem vagyok annyira biztos.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Buggs Inaktív. Daniel Archibong aktív helyette. 9 játékos IR-n, abból 4 DL.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Állítólag 47%-al eredményesebb a passrush, ha Watt a pályán van. Amúgy az első meccsünkön, ahol elég kilátástalanak voltunk, pont Watt és Highsmith sem játszott, pedig nem egy rossz páros...
több mint 2 éve
Spy
2 337
Ezzel én még várnék, utalva Colbert nyilatkozatára, miszerint nem egy év munkája az új offense-re szabni a personnel-t. Olvastam továbbá, hogy van némi konfúzió, miszerint a pre-snap motion-ök összezavarják az OL kommunikációját, blokkleosztását, mivel a motion-ok ugye pont a védőket hivatottak kimozdítani felelősségeikből, elbizonytalanítani őket, és ez visszaüt az OL olvasásoknál pl egy Mike LB azonosításnál, ami alapja a blokkleosztásoknak. Itt még várható azért fejlődés. Bár nem értem, ez miért nem nyáron derült ki.Nem az, hogy nincs QB suttogónk, hanem nincs támadóoldalon víziónk.kurva gyorsan eljutottunk oda, hogy Canada sem megoldas, pedig mindenfele orult snap elotti rohangalasra szamitottunk.
Willie Parker
xtaki
Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Haden out
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Nem az, hogy nincs QB suttogónk, hanem nincs támadóoldalon víziónk.kurva gyorsan eljutottunk oda, hogy Canada sem megoldas, pedig mindenfele orult snap elotti rohangalasra szamitottunk.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Nézzük amúgy, hogy kik jöhetnek szóba egyáltalán: Trubisky, Tua, Bridgewater, Lock, Carr, Mariota, Jones, Bajusz, Heinecke, Fitzpatrick, Dalton, Rodgers, Cousins, Watson, Ryan, Wilson, Garoppolo.Traubisoda-Heineken-Hídvíz trió üdítős lenne.
Ezek közül van aki cserélhető lesz, van aki lehet cserélhető lesz, van akinek nem lesz szerződése.
Én ebbe a rendszerbe ár-érték arányba Mariotát hoznám, mert könnyen tudnám becézni. Ha többet szánnánk rá, akkor Carrt vagy Ryant választanám.
Szokol
Hozzá mixelünk egy veterán Ted Ginn &Juice fullbackbe, aztán berúgunk.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Már milyen víziónk lenne?Nekem nincs azzal sem bajom, ha draftolunk valakit az elején, aztán egy évet eltölt egy veterán mögött.Nem az, hogy nincs QB suttogónk, hanem nincs támadóoldalon víziónk.
Nem értem ezt a QB suttogó dolgot, Rudi volt akivel legmagasabban próbálkoztunk, de az ő képességei erősen limitáltak, QB suttogóval se lenne jobb játékos. Mással viszont nem próbálkoztunk, miért ne tudnánk felépíteni egy újoncot?
Klaci79
Én nem tudom, hogy mit akarunk, azon kìvül, hogy a 3 playmakerünk - Harris, Johnson és Claypool oldja meg egy az egyben, lehetőleg gyorsan.
Nincs órakontroll, nincsen felépítettség, nincsenek route koncepciók. A red zone-ban katasztrófa az egész. A mély labdák kb esélytelenek. A középső zónák ugye...nincs egy biztos 3rd down stratégiánk...a fal blokkok kiosztása hűha...and so on
Willie Parker
Van egy 40-es QB, aki pályája csúcsán is leginkább a szívósságával emelkedett ki, amivel meghosszabbította a játékokat. De sosem volt egy elit QB, inkább egy nagyon megbízható jó focista, aki egy ember nem tudott levinni. Amikor nyertünk, a védelem nyerte, még ha esetleg az utolsó lépést az O tette is meg.
Hozzá már nem lehet víziókat tenni, mert örülünk, ha 40 yardra ellát, nemhogy eldob.
Van egy támadófalunk, ahova csupa középszerű játékost tettünk, DeCastro volt az utolsó első körös, most teljesen hagytuk sztár nélkül őket.
Közben amikor Ben csúcson volt és volt jó fala, egy rakás draftmuníciót tettünk a védelembe, ahol sikerült időnként totálisan mellélőni.
Burns, Edmunds, Golson, napestig lehetne folytatni és nem az bosszant, hogy nem találjuk el, mert időnként más is húz bustot, hanem hogy ezeket a palikat már a név kimondásakor tudtuk, hogy 90% bust lesz.
Ezért a védelem is oda és csak az az 5-6 kiemelkedően sikeres játékos viszi a hátán, akiket sikerült összehozni az utóbbi években (Heywardot korábban).
Ha húzunk valakit, aki nem Rudolph kezdetnek, hanem valami reményteli fiatal, aki mutatott is valamit magából egyetemen, már jöhet a vízió. Ezt most megtehetjük 1/20-ra is, mert nagy keletjük nincs egyelőre, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a draftig majd így marad.
több mint 3 éve
Nézzük amúgy, hogy kik jöhetnek szóba egyáltalán: Trubisky, Tua, Bridgewater, Lock, Carr, Mariota, Jones, Bajusz, Heinecke, Fitzpatrick, Dalton, Rodgers, Cousins, Watson, Ryan, Wilson, Garoppolo.Ezek közül van aki cserélhető lesz, van aki lehet cserélhető lesz, van akinek nem lesz szerződése.
Én ebbe a rendszerbe ár-érték arányba Mariotát hoznám, mert könnyen tudnám becézni. Ha többet szánnánk rá, akkor Carrt vagy Ryant választanám.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Nekem nincs azzal sem bajom, ha draftolunk valakit az elején, aztán egy évet eltölt egy veterán mögött.Nem az, hogy nincs QB suttogónk, hanem nincs támadóoldalon víziónk.
Nem értem ezt a QB suttogó dolgot, Rudi volt akivel legmagasabban próbálkoztunk, de az ő képességei erősen limitáltak, QB suttogóval se lenne jobb játékos. Mással viszont nem próbálkoztunk, miért ne tudnánk felépíteni egy újoncot?
Klaci79
Én nem tudom, hogy mit akarunk, azon kìvül, hogy a 3 playmakerünk - Harris, Johnson és Claypool oldja meg egy az egyben, lehetőleg gyorsan.
Nincs órakontroll, nincsen felépítettség, nincsenek route koncepciók. A red zone-ban katasztrófa az egész. A mély labdák kb esélytelenek. A középső zónák ugye...nincs egy biztos 3rd down stratégiánk...a fal blokkok kiosztása hűha...and so on
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Watt full edzést, nagyon megnyugtatott.
Haden sajnos nem javult, gyanítom ki fogja hagyni a mérkőzést. De a védelem így is sokkal erősebb lesz, mint múlt héten.