NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
A magyar kommentátorok egyértelműen azt tekintik focinak, ha pontzuhatag van. Így minden egyéb más, az másodrendű. Nem a Steelersszel szemben van egyébként ellenérzés, ezt így nem mondanám, hanem minden más focival, ahol nem az O dominál, vagy legalábbis hangsúlyos.

Az angol kommentátorok teljesen szakmailag majdnem mindig, és különösen ajánlom azokat, ahol Romo közvetít, mert élmény néha, ahogy előrevetíti, hogy mi történhet egy-egy playben. (néha egy adott live közvetítésbe rajzol bele...és nem egyszer el is találja az útvonalakat)
Klemó
Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊
KeyG
Huhh, ezt lopom! 😀
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A magyar kommentátorok egyértelműen azt tekintik focinak, ha pontzuhatag van. Így minden egyéb más, az másodrendű. Nem a Steelersszel szemben van egyébként ellenérzés, ezt így nem mondanám, hanem minden más focival, ahol nem az O dominál, vagy legalábbis hangsúlyos.

Az angol kommentátorok teljesen szakmailag majdnem mindig, és különösen ajánlom azokat, ahol Romo közvetít, mert élmény néha, ahogy előrevetíti, hogy mi történhet egy-egy playben. (néha egy adott live közvetítésbe rajzol bele...és nem egyszer el is találja az útvonalakat)
Klemó
Letöltöm már az aréna4-es közvetítést, mert kíváncsi lettem 😊

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 509

Klemó
Az Offenset csak nézni kell és ámulni , a Defenset érteni és értelmezni kell. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve

több mint 3 éve
gedam 5 906
Nem vagyunk népszerűek...őszintén? Ki nem szarja le! A meccset úgyis gp-on nézem, ott meg jól nézett ki, hogy a stadionban lengtek a sárga törülközők. A sportsurge.net-en mindig lehet jó streamet szerezni
Klaci79
Dofustreams.com. próbáljátok ki. Jó a telós alkalmazásuk, kitehető TV-re. CFB-re működik, jó a stream, van amelyik youtube csatornán megy. NFL-re is jó, gondolom.
Spy
+1, én is azt használom.
Dodó
Ez IOS-en a Dofu NFL football?Csak mert konkrétan olyat,hogy Dofustreams nem ad ki?
JoeyPorter
DofuSports az app neve, de az appstore-ban úgy van, hogy Dofu NFL és a morék

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem vagyunk népszerűek...őszintén? Ki nem szarja le! A meccset úgyis gp-on nézem, ott meg jól nézett ki, hogy a stadionban lengtek a sárga törülközők. A sportsurge.net-en mindig lehet jó streamet szerezni
Klaci79
Dofustreams.com. próbáljátok ki. Jó a telós alkalmazásuk, kitehető TV-re. CFB-re működik, jó a stream, van amelyik youtube csatornán megy. NFL-re is jó, gondolom.
Spy
+1, én is azt használom.
Dodó
Ez IOS-en a Dofu NFL football?Csak mert konkrétan olyat,hogy Dofustreams nem ad ki?
JoeyPorter
egybeírod dotkom vagy keresőbe dofutévé

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Klaci79
Spy
+1, én is azt használom.
Dodó

több mint 3 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Klaci79
Spy
+1, én is azt használom.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Klaci79
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Klaci79
Én is leszarom azokat a bohócokat, ettől még nem tetszik a kettős mérce. De amúgy tényleg mindegy, de ez a legnagyobb csapatok "keresztje", hogy mindig kivált valamilyen érzelmet a nézőből.
pfefe8
De pont ezért nem szarod le 😀
VAgyis értem amit mondasz és szerencsés helyzetben vagyok, hogy inkább fizetek GP-ért, csak ne magyarul keljen néznem még felvételről sem a meccseinket.

Hangsúlyozom, biztos én látom rosszul és a "szakértők" nem, de eleve nem tartom normálisnak a fikázást a szakértőktől, mert itt ez óriási hiba. Ugyanakkor ők is emberek, akik nem ebben a közegben nőttek fel, szurkolnak valakinek, kedvenceik vannak stb.

Ők ilyenek, mi meg fogadjuk el, hogy nem mi vagyunk az NFL "Ferencvárosa", akinek szurkolni kell 😀
Nagyon más amerikai kommentárral nézni, aki egy picit beszélni English, annak ajánlom a lehetőséget.
Klaci79
Valahogy sosem tudott idegesíteni, ha a magyar "szakkomentátorok" a kedvenc csapatom ellen beszélnek véresen habzó szájjal, sőt, mosollyal nyugtáztam mindig az ostoba kijelentéseket. De lehet csak azért, mert gurulósban megszoktam... Én nem beszélni English, de szinte mindig angol kommentárral nézem a Steelers meccseket. 😉
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
Én is leszarom azokat a bohócokat, ettől még nem tetszik a kettős mérce. De amúgy tényleg mindegy, de ez a legnagyobb csapatok "keresztje", hogy mindig kivált valamilyen érzelmet a nézőből.
pfefe8
De pont ezért nem szarod le 😀
VAgyis értem amit mondasz és szerencsés helyzetben vagyok, hogy inkább fizetek GP-ért, csak ne magyarul keljen néznem még felvételről sem a meccseinket.

Hangsúlyozom, biztos én látom rosszul és a "szakértők" nem, de eleve nem tartom normálisnak a fikázást a szakértőktől, mert itt ez óriási hiba. Ugyanakkor ők is emberek, akik nem ebben a közegben nőttek fel, szurkolnak valakinek, kedvenceik vannak stb.

Ők ilyenek, mi meg fogadjuk el, hogy nem mi vagyunk az NFL "Ferencvárosa", akinek szurkolni kell 😀
Nagyon más amerikai kommentárral nézni, aki egy picit beszélni English, annak ajánlom a lehetőséget.
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Klaci79

Steelers fan
több mint 3 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Én most nem szidok senkit. Egyedül Makán akadtam ki, most sok volt ez a bazári stílus.

Ennyi sérülttel mihez tudna kezdeni az a fasz Butler? Pierret se bántom, nem kellene kezdőnek lennie. Edmunds se tehet arról, hogy elsőkörös. Ebron azért egy barom...

O: nincsenek idén dropok, fejben ott vagyunk, ennyit tudunk.

Suttonnal mizu? Az nagyon alja volt...
Szokol
Sosem gondoltam volna hogy ezt mondom, de a sporttv-s közvetítések klasszisok voltak a mostani bohócokhoz képest. Az pedig amit velünk szemben megengednek maguknak (kettős mérce) pedig mindennapos arrafelé plusz a fűzősök is hasonlóan "objektívek" ha rólunk van szó. Szerencsére van lehetőség ezer arra ,hogy ne ezeket a bohócokat kelljen hallgatni ha a csapatom meccsét akarom nézni.

Steelers fan
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Csak az a kérdés ez mennyire a Séf bácsi és mennyire Butler?😊 Kinek a védelme ez most igazán?
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Én most nem szidok senkit. Egyedül Makán akadtam ki, most sok volt ez a bazári stílus.

Ennyi sérülttel mihez tudna kezdeni az a fasz Butler? Pierret se bántom, nem kellene kezdőnek lennie. Edmunds se tehet arról, hogy elsőkörös. Ebron azért egy barom...

O: nincsenek idén dropok, fejben ott vagyunk, ennyit tudunk.

Suttonnal mizu? Az nagyon alja volt...
több mint 3 éve
Ez most nem is volt olyan rossz....persze messze nem tökéletes, de ilyet már ne is várjunk:
több mint 3 éve
Sokkal jobb volt ez, mint vártam...illetve a védelem pont olyan volt és a támadófal sem tud felnőni, de hogyan is nőne, amikor nem invesztálunk csak 3. köröket...amikor hagyjuk az újonc Moore-t szenvedni, pedig ott lenne Banner is.
A védelemből én továbbra is azt érzem, hogy Butler a legrosszabb elem. Ha őt kivennénk, még a sztárok nélkül is ennél többre lennénk képesek.
Elképesztő, hogy nem invesztálunk semmit a sec-be és mégis azt várjuk, hogy majd ez rendben lesz. Akkor sem megy a zónázás, amikor tudjuk, hogy csak a középhosszú passzok jönnek, mert olyan a személyzet, aki nem alkalmas a zónázásra.
Heyward egy állat, nagyon imádom a csipaszív palit. Azt hogy milyen pusztítást végeznének Tuittal sajnos csak elképzelni tudom. Remélem ő is látja, hogy mennyire szenved egyedül a kolléga és kicsit igyekszik ezzel a visszatéréssel.

Az offense viszont nagyon rendben volt a megszokottakhoz képest. Ha az elején nem basszuk el a RZ kísérleteket, még szebb lehetett volna az este, de így is a magam részéről elégedett vagyok. Bármi hülyén is hangzik, mindenképp jobban éreztem magam a mérkőzés alatt, mint pl egy kilátástalan Bears elleni borzalmas játékunk alatt.
Az mondjuk bassza a csőröm, hogy egy 32. futás elleni védekező csapat torkán nem tudjuk lenyomni a labdát, de ahhoz képest mennyire szarunk évek óta a támadófal frissítésébe, még ez is üdvözítő volt.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Heyward nyilatkozata az esetről:

Herbie is classy-n nyilatkozott az esetről (szokás szerint):

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 076
Félve nyitottam meg az eredményeket, ám a statisztika alapján ez így vállalható vereségnek tűnik, de aki látta majd elmondja, hogy mi volt a valóságosdi.
Reggio1914
Ha lett volna védelmünk sima győzelem. Nem volt....
polamalu
Én azt nem értem, Harris-nek miért nem volt nagyobb workloadja a meccs első felében. Eddig jól ment neki a futás, és elég türelmes is volt, hogy megvárja a gapeket. Azt gondolom, az ő használatával lehetett volna lassítani Herberteket és egy kicsit jobban szétszedni őket.
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Nem gondolom, hogy ez olyan rettenet súlyos lett volna. Ha Heyward tényleg hasra üt, akkor Herbert fél óráig nem kell fel. Én elhiszem neki, amit mondott, hogy ahogy lökték így támasztott ki, de látja ő is, hogy ez sokkal csúnyábban néz ki.
Klemó
Én is ököllel szoktam kitámasztani, ha löknek... 😊 Szerintem sem volt egyébként súlyos, ez klasszikusan az az eset, mint amikor gurulósban páros esés után pont a földön fekvő lábára/kezére lépnek rá, miközben felállnak, egyensúlyvesztés címszó alatt. Ezer és egy ilyen van minden évben minden sportágban, igaz, nem helyes, hogy ez így van.
több mint 3 éve
Mit szóltok Heyward megmozdulásához? FK oldalán már kint van a videó.
KeyG
Pont annyit mint Harris és Sutton legyalulásához.
kittli
sok zászló bennmaradt vagyis inkább kizárás. heywardé egyértelmű, tán azért gurult el neki a gyógyszer, mert két ember összefutott és várta, hogy herbert majd megáll? nem tudom. harrisé 15yard, de sutton legyalulása is simán disqualification kategória és még zászló se jött.
gedam
Nem gondolom, hogy ez olyan rettenet súlyos lett volna. Ha Heyward tényleg hasra üt, akkor Herbert fél óráig nem kell fel. Én elhiszem neki, amit mondott, hogy ahogy lökték így támasztott ki, de látja ő is, hogy ez sokkal csúnyábban néz ki.

Egyébként a saját védelmén volt kiakadva. Ment szinte egyedül 11 ember helyett egész meccsen. Kiderült fényesen, hogy nem a rendszer miatt vagyunk jók, hanem a bravúr playektől és játékosoktól és főleg nyomástól, amit a front7 pakol oda. Tuitt, Alualu és Watt mögött sajnos sok-sok szinttel alacsonyabb minőség jön fel és ez az, amit nem bírunk el. No és ehhez most Haden és Minkah hiánya is hozzátett és jött a szokásos gyenge ILB produkció.

Az egy óriás csoda, és a winning culture, hogy a 4. negyedben így visszajöttünk vezetésre, de ott érezhető volt, hogy a Chargers nagyon össze kapta magát és bántó volt látni azt a sima TD-t, amivel visszavették a vezetést.....és onnantól kezdve nem volt esélyünk sajnos.
több mint 3 éve
gedam 5 906
Mit szóltok Heyward megmozdulásához? FK oldalán már kint van a videó.
KeyG
Pont annyit mint Harris és Sutton legyalulásához.
kittli
sok zászló bennmaradt vagyis inkább kizárás. heywardé egyértelmű, tán azért gurult el neki a gyógyszer, mert két ember összefutott és várta, hogy herbert majd megáll? nem tudom. harrisé 15yard, de sutton legyalulása is simán disqualification kategória és még zászló se jött.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Highsmith mintha jobban érezné magát Watt helyén! 🤔
Lehet túl kell tölteni azt az oldalt, másikon meg senki 🤣
steelwolf
Azon az oldalon Storm Norton volt a tackle, aki nagyon rossz, ellentétben a másik oldallal, ahol igen szépen dolgozik az újonc Slater.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Highsmith mintha jobban érezné magát Watt helyén! 🤔
Lehet túl kell tölteni azt az oldalt, másikon meg senki 🤣