NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Mit szóltok Heyward megmozdulásához? FK oldalán már kint van a videó.Pont annyit mint Harris és Sutton legyalulásához.
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 509
Mit szóltok Heyward megmozdulásához? FK oldalán már kint van a videó.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Félve nyitottam meg az eredményeket, ám a statisztika alapján ez így vállalható vereségnek tűnik, de aki látta majd elmondja, hogy mi volt a valóságosdi.Ha lett volna védelmünk sima győzelem. Nem volt....
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Félve nyitottam meg az eredményeket, ám a statisztika alapján ez így vállalható vereségnek tűnik, de aki látta majd elmondja, hogy mi volt a valóságosdi.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Bud Dupree IR-en landolt legalább 3meccsre. Ha minden igaz, így jó eséllyel nem lesz meg a snap-száma, hogy 3. körös Comp pick-et kapjunk érte. 4. kör néz ki, hacsak csoda snapszámokat nem produkál a TEN védelme az utolsó mecseken (nem fog)
több mint 3 éve
Nyugi, a LA pont annyira konzisztens, mint mindenki más az AFC-ben. Ha a hullámvasútnak pont a tetején lesznek, akkor kitömnek minket mint a libát, ha az alján, akkor simán versenyképesek leszünk.
több mint 3 éve
Naggggyon jók leszünk ma!!! (illetve holnap)Hajlandó vagyok felvételről megnézni, szóval hétfő este 10 körül legyünk majd jók!
bcsarli
több mint 3 éve
Naggggyon jók leszünk ma!!! (illetve holnap)
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ott már megszoktam...Haden és Minkah nincs és tuti hiányozni fognak ugyan, de nem annyira, mint Watt. Illetve Alualu és persze Tuitt nélkül van egy egyszemélyes DL. Amúgy kiváncsi vagyok mit látunk Karl Joseph-től, aktiváltuk természetesen erre a mérkőzésre.Az OLB csapat mára:Akkor tedd mellé a hátsó alakzatot és aDL-t is 😊
Alex Highsmith
Taco Charlton
Derrek Tuszka
Delontae Scott
Sírni tudnék...
Bár Charlton-t a Cowboys még Watt előtt húzta ki 😀
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az OLB csapat mára:Akkor tedd mellé a hátsó alakzatot és aDL-t is 😊
Alex Highsmith
Taco Charlton
Derrek Tuszka
Delontae Scott
Sírni tudnék...
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az OLB csapat mára:Alex Highsmith
Taco Charlton
Derrek Tuszka
Delontae Scott
Sírni tudnék...
több mint 3 éve
badsco
356
Dettó... Bar nem tudom, mi fog fajni jobban, a meccs, vagy a hétfő...Én is, de a május-júniusok emléke élesen elmémbe égett, köllafocinoÉn ma a múlt heti meccsünket néztem vissza, és kicsit ülepedett a dolog. Nem kell egyébként szégyenkeznünk miatta sem nekünk, sem a Detroit-nak. Keményen megküzdött mindkét csapat az utolsó snap-ekig. A Detroit is komolyat küzdött, és nagyon úgy néz, ki hogy mentalitással nincs gond náluk. Egy potens passzjátékkal már sok meccset nyertek volna. Talán összejön tavasszal.Nincs az az Isten, hogy ezt megnézzem...borzalomra számítok magunktól...
Mi is küzdöttünk, sokat hibáztunk mi is, Rudinak sem kell szégyenkeznie, nem csinált semmi olyant, amit a jelenkori Ben ne csinált volna meg.Harris jót ment, őt kezdjük felépíteni, lassan kezdi megismerni a liga és respektálni. Remélem, ezzel nem jönnek majd a bokacsavargatások, térdre ugrálások majd és egészséges tud maradni.
James Pierre nagyon tetszett most is, főleg amíg slotban játszott. Boz húzóember, nem volt ez rossz, csak nem volt elég.
A mai meleg lesz ennyi hiányzóval. Most kéne nagyon egy potens offense, ami ki tud ugrani és utána uralni az órát, és segíteni a Defense-t. Ilyent idén még nem láttunk tőlük.
Ha nem lennének a hiányzók Def oldalon, azt mondanám, lerántjuk őket a szintünkre és leverekedjük őket a sárban egy jó 13-16-os meccsen, de nem látom, ki fog nyomást helyezni Herbertre és ki fogja levédekezni a hátsó részt, hogy legyen esélye hazaérni a harcedzett Magaskovács, Tuszka, Charlton (ez a trió) egységnek.
Nagyon kéne egy jó nap a Pierre, Sutton, Norwood hármastól. Futás ellen meg nem tudom ki lesz ott, a Bush-Schobert páros pocsékul olvasott az előző meccsen, Heyward + Buggs (brrr) +Wormley, +Mondó nem túl veretes Hangostej out, megtekinthetjük Archibongot végre. Kéne Carlos is vissza nagyon.
Kell gyűjteni a motivációt az éjszakai meccsnézéshez, no...
Spy
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én is, de a május-júniusok emléke élesen elmémbe égett, köllafocinoÉn ma a múlt heti meccsünket néztem vissza, és kicsit ülepedett a dolog. Nem kell egyébként szégyenkeznünk miatta sem nekünk, sem a Detroit-nak. Keményen megküzdött mindkét csapat az utolsó snap-ekig. A Detroit is komolyat küzdött, és nagyon úgy néz, ki hogy mentalitással nincs gond náluk. Egy potens passzjátékkal már sok meccset nyertek volna. Talán összejön tavasszal.Nincs az az Isten, hogy ezt megnézzem...borzalomra számítok magunktól...
Mi is küzdöttünk, sokat hibáztunk mi is, Rudinak sem kell szégyenkeznie, nem csinált semmi olyant, amit a jelenkori Ben ne csinált volna meg.Harris jót ment, őt kezdjük felépíteni, lassan kezdi megismerni a liga és respektálni. Remélem, ezzel nem jönnek majd a bokacsavargatások, térdre ugrálások majd és egészséges tud maradni.
James Pierre nagyon tetszett most is, főleg amíg slotban játszott. Boz húzóember, nem volt ez rossz, csak nem volt elég.
A mai meleg lesz ennyi hiányzóval. Most kéne nagyon egy potens offense, ami ki tud ugrani és utána uralni az órát, és segíteni a Defense-t. Ilyent idén még nem láttunk tőlük.
Ha nem lennének a hiányzók Def oldalon, azt mondanám, lerántjuk őket a szintünkre és leverekedjük őket a sárban egy jó 13-16-os meccsen, de nem látom, ki fog nyomást helyezni Herbertre és ki fogja levédekezni a hátsó részt, hogy legyen esélye hazaérni a harcedzett Magaskovács, Tuszka, Charlton (ez a trió) egységnek.
Nagyon kéne egy jó nap a Pierre, Sutton, Norwood hármastól. Futás ellen meg nem tudom ki lesz ott, a Bush-Schobert páros pocsékul olvasott az előző meccsen, Heyward + Buggs (brrr) +Wormley, +Mondó nem túl veretes Hangostej out, megtekinthetjük Archibongot végre. Kéne Carlos is vissza nagyon.
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Én ma a múlt heti meccsünket néztem vissza, és kicsit ülepedett a dolog. Nem kell egyébként szégyenkeznünk miatta sem nekünk, sem a Detroit-nak. Keményen megküzdött mindkét csapat az utolsó snap-ekig. A Detroit is komolyat küzdött, és nagyon úgy néz, ki hogy mentalitással nincs gond náluk. Egy potens passzjátékkal már sok meccset nyertek volna. Talán összejön tavasszal.Nincs az az Isten, hogy ezt megnézzem...borzalomra számítok magunktól...
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én úgy gondolnám, csak akkor, ha QB lesz a BPA. Idén nem látok olyan QB-t akiért ezt feladná a FO.Ha lesz olyan, akiről azt gondolja a stáb, hogy potenciális fr QB és bent lesz még amikor mi húzunk, akkor be fogják húzni. De feltrade meg ilyesmi szvsz nem lesz.Szerintem Piciket kijátssza magát a mi lőtávolunkból a drafton.Nem volt ez rossz, igaz volt 1-2 érdekes, meg 1 kifejezetten rossz passz, ahol pedig a szemét követve sima int-t csinált a védő.Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
Spy
Armstrong sem volt a másik oldalon.
Klaci79
Amúgysem vagyok benne biztos, hogy QB-t húznánk.
Spy
Jan
És én amúgy is falhívő vagyok, nálam DL a prio 😊
Phil amúgyis bent lesz még a 2. körben.
több mint 3 éve
Ha lesz olyan, akiről azt gondolja a stáb, hogy potenciális fr QB és bent lesz még amikor mi húzunk, akkor be fogják húzni. De feltrade meg ilyesmi szvsz nem lesz.Szerintem Piciket kijátssza magát a mi lőtávolunkból a drafton.Nem volt ez rossz, igaz volt 1-2 érdekes, meg 1 kifejezetten rossz passz, ahol pedig a szemét követve sima int-t csinált a védő.Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
Spy
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én ma a múlt heti meccsünket néztem vissza, és kicsit ülepedett a dolog. Nem kell egyébként szégyenkeznünk miatta sem nekünk, sem a Detroit-nak. Keményen megküzdött mindkét csapat az utolsó snap-ekig. A Detroit is komolyat küzdött, és nagyon úgy néz, ki hogy mentalitással nincs gond náluk. Egy potens passzjátékkal már sok meccset nyertek volna. Talán összejön tavasszal.Mi is küzdöttünk, sokat hibáztunk mi is, Rudinak sem kell szégyenkeznie, nem csinált semmi olyant, amit a jelenkori Ben ne csinált volna meg.Harris jót ment, őt kezdjük felépíteni, lassan kezdi megismerni a liga és respektálni. Remélem, ezzel nem jönnek majd a bokacsavargatások, térdre ugrálások majd és egészséges tud maradni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szerintem Piciket kijátssza magát a mi lőtávolunkból a drafton.Nem volt ez rossz, igaz volt 1-2 érdekes, meg 1 kifejezetten rossz passz, ahol pedig a szemét követve sima int-t csinált a védő.Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem volt ez rossz, igaz volt 1-2 érdekes, meg 1 kifejezetten rossz passz, ahol pedig a szemét követve sima int-t csinált a védő.Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD drive
több mint 3 éve
Spy
2 337
Int-et is pont úgy dob😊
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem véletlenül hasonlítgatja hozzá a média. Itt a meccsen is elhangzott már.Ez itt a végén olyan Roethlisbergeres volt....Mondjuk ő még junior sérülés után, lehet nem jön ki idén draftra. 20perc múlva nézhetjük a másik Pittsburgh-i srácot is ESPN2-n.Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79
Spy
Én azt már csak holnap felvételről...
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez itt a végén olyan Roethlisbergeres volt....Mondjuk ő még junior sérülés után, lehet nem jön ki idén draftra. 20perc múlva nézhetjük a másik Pittsburgh-i srácot is ESPN2-n.Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79
Spy
Én azt már csak holnap felvételről...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Mondjuk ő még junior sérülés után, lehet nem jön ki idén draftra. 20perc múlva nézhetjük a másik Pittsburgh-i srácot is ESPN2-n.Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79