NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ennyire jó a secondary:Csak vicceltem...ennyire nem tudjuk utolérni az elkapókat, hogy egyből csinálnak inkább játékot, mint hogy szabálytalankodjunk.
több mint 3 éve
Nem az van, hogy ilyenkor meg tolunk egy érthetetlenül tökéletes meccset?Azt már ellőttük az első fordulóban szerintem.
Vagy idén ettől nem kell tartani? 😀
bcsarli
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Itt van egy jó elemzés hogyan nyomták le a futójátékot folyamatosan a védelmen. A bosszantó, hogy csak utolsó negyedben sikerült erre érdemben reagálni.Ezt az elemzést szörnyű nézni.....de igazából megmondom őszintén a kérdés nem az, hogy miért reagáltunk későn, hanem az, hogy miért nem úgy álttunk fel az elején már, vagyis mi volt a gameplan a D-ben? Azt hittük, majd Goff szétdobál bennünket? Nekem ugyanis az a nagyon fájdalmas, hogy ha csak végiggondoljuk és azt mondjuk mindegy mi lesz, csak legyen Goff kezében a döntés és a WR corpján, akkor ez sima W, mert azért az látszott, hogy egy "nehezebb" felállással tudtuk fogni a futást, legalábbis annyit biztosan, hogy ne csináljanak ennyi pontot.
steelersdepot.com/2021/11/watch-a-deep-dive-into-pittsburghs-run-defense-issues-and-how-they-fixed-them/
astroid
több mint 3 éve
Nem az van, hogy ilyenkor meg tolunk egy érthetetlenül tökéletes meccset?Vagy idén ettől nem kell tartani? 😀
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Jó, oké, értem én, hogy a gameplan sem volt ott a szeren és Canada sem segítette érdemben... De amikor tisztán tud dobni az elkapó felé max 15 yardra, aki elszakad az őrzőjétől és sikerül a bokájához dobni a játékszert...Tényleg Rudi védelmében, azért ez nem csak rajta múlt. Ne várjunk tőle csodát. Sajnos a védelem betlizett csúnyán, támadásban pedig DJ és Pat is hozhatta volna a győzelmet. És a tamadofal is gyenge volt kb 3 negyeden keresztül.közben a Chargersnél Bosa és Tillery covidos lett....lassan táppénzen kell megrendezni a mérkőzést...de legalább Rudi fellélegzettMiért, kisebb nyomás esetén fog tudni passzolni? 😀
Klaci79
Reggio1914
Nyilván hogy nem fog tudni jobban passzolni, de az ő játékában baromi fontos, hogy ne legyen nyomás, mert ha nincs passzol 60%-al max, ha van nyomás, akkor meg 30% kb
Klaci79
Jó, tudom, nem ő lesz a megoldás, jó backupQB, de akkor is bosszantó. 😊
több mint 3 éve
astroid
571
Itt van egy jó elemzés hogyan nyomták le a futójátékot folyamatosan a védelmen. A bosszantó, hogy csak utolsó negyedben sikerült erre érdemben reagálni.steelersdepot.com/2021/11/watch-a-deep-dive-into-pittsburghs-run-defense-issues-and-how-they-fixed-them/
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tényleg Rudi védelmében, azért ez nem csak rajta múlt. Ne várjunk tőle csodát. Sajnos a védelem betlizett csúnyán, támadásban pedig DJ és Pat is hozhatta volna a győzelmet. És a tamadofal is gyenge volt kb 3 negyeden keresztül.közben a Chargersnél Bosa és Tillery covidos lett....lassan táppénzen kell megrendezni a mérkőzést...de legalább Rudi fellélegzettMiért, kisebb nyomás esetén fog tudni passzolni? 😀
Klaci79
Reggio1914
Nyilván hogy nem fog tudni jobban passzolni, de az ő játékában baromi fontos, hogy ne legyen nyomás, mert ha nincs passzol 60%-al max, ha van nyomás, akkor meg 30% kb
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én reggel azt olvastam Igaz forrásra nem emlékszem, hogy Ben-re számítunk hétvégén. (heppi? )közben a Chargersnél Bosa és Tillery covidos lett....lassan táppénzen kell megrendezni a mérkőzést...de legalább Rudi fellélegzettMiért, kisebb nyomás esetén fog tudni passzolni? 😀
Klaci79
Reggio1914
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Volt azért elhibázott szerelés, túlfutás bőven. Ezzel szemben viszont igazi klasszis volt, ami sajnos Bush-ról nem mondható el. Ő úgy szerel rosszul, hogy alapvetően nincs olyan magasan a plafon.Nekem semmi homály nem rémlik vele kapcsolatban. A méretei miatt beszéltek ilyesmiről, ha jól emlékszem. De a teljesítményével, ő elég hamar rövidre zárta ezt a dolgot.Azért azt se felejtsük, hogy pl. Shazier is volt olyan homaly, amikor felmerült, hogy legyen belőle inkabb safety... Én még bízok Bushban.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
és nekem Schobert nyilatkozata arról, hogy az "edzéseket komolyan kell venni" nagy figyelmeztetés, mert jelzi, hogy itt nincs minden rendben a fejekben.
Klemó
Norbi kiszólása minimum intő jel (lehet nem csak) vele kapcsolatban.
thebeke
xtaki
badsco
thebeke
Bush nem volt egy jó húzás, de jól láthatóan erős kényszerben voltunk, ha nem húzzuk őt semmi megoldás nem lett volna a posztra. Lehet, hogy abban az esetben sem járunk rosszabbul, de az biztos, hogy nehéz magyarázkodás kezdődött volna a FO részéről.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Pontosan. Értjük egymást 😊Amennyire ideális no1 Ben, annyira ideális Rudi is, mint no2 😀Tomlin:Egészen pontosan múlt héten Ben-re készültek, Rudi játszotta le, most Rudival készülnek, lehet Ben játssza le. Bár Tomlin szerint nincs nagy különbség köztük, mert "Rudi sem fut 4.40-et 40yard-on", nem igazán lát különbséget köztük. Ez nem túl hízelgő egyikre sem, de magyarázat lehet a lőlapra. És Rudit ideális QB2-nek állítja be Ben mögött
Watt, Dotson, Turner, Claypool és Haden nem out egyelőre, van esély a játékukra.
Ben visszatérésére számítanak a héten, de azért készülnek úgy is, ha Rudi lesz a QB.
Klaci79
Spy
Klaci79
Haskins-nál meg majd az idő eldönti, hogy figyelni kellett volna-e erre. Bár megjegyzem, értem, hogy újságíró, de hetente látja a bemelegítő játékosokat meccsnapon, el tudja dönteni, mi lehet hírértékű, mi nem. De nyilván, ha nincs hír, akkor kell csinálni valamiből, a gépezet nem állhat meg. Ez nyilván most nem hír. Tavasszal lehet azzá maximum.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
közben a Chargersnél Bosa és Tillery covidos lett....lassan táppénzen kell megrendezni a mérkőzést...de legalább Rudi fellélegzettMiért, kisebb nyomás esetén fog tudni passzolni? 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Nekem semmi homály nem rémlik vele kapcsolatban. A méretei miatt beszéltek ilyesmiről, ha jól emlékszem. De a teljesítményével, ő elég hamar rövidre zárta ezt a dolgot.Azért azt se felejtsük, hogy pl. Shazier is volt olyan homaly, amikor felmerült, hogy legyen belőle inkabb safety... Én még bízok Bushban.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
és nekem Schobert nyilatkozata arról, hogy az "edzéseket komolyan kell venni" nagy figyelmeztetés, mert jelzi, hogy itt nincs minden rendben a fejekben.
Klemó
thebeke
xtaki
badsco
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
közben a Chargersnél Bosa és Tillery covidos lett....lassan táppénzen kell megrendezni a mérkőzést...de legalább Rudi fellélegzett
több mint 3 éve
badsco
356
Azért azt se felejtsük, hogy pl. Shazier is volt olyan homaly, amikor felmerült, hogy legyen belőle inkabb safety... Én még bízok Bushban.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
Klemó
thebeke
xtaki
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Bush kapcsán érdekes a helyzet, mert mindig volt jó meccse és rossz meccse tavaly is. Az idei év viszont teljes homály a Broncos meccset kivéve. De most egyértelműen fejben érzem, hogy szétcsúszott és ezen felül fizikálisan nincs a toppon. Még Én nem temetném el, de úgy néz ki megint úgy megyünk egy első körössel contract yearre majd, hogy egyelőre nincs folytatás....
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Én már a draftkor is nyígtam Bush kapcsán, hogy nem jó elővételező, lassan nyomozza a labdá(s)t és rossz szögeket választ.Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
Klemó
thebeke
xtaki
Na nem mintha nagy vátesz lennék, mert a legtöbb LB jelöltem már a ligában sincs és igazából a többiek sem annyira meggyőzőek (pl VanderEsch), persze Devin White azért tud pusztítani.
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Busht shazier potlasara hoztuk, de nem tunik jo megoldasnak, avagy csak visszaesett, esetleg rossz a coaching.Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
Klemó
thebeke
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Amennyire ideális no1 Ben, annyira ideális Rudi is, mint no2 😀Tomlin:Egészen pontosan múlt héten Ben-re készültek, Rudi játszotta le, most Rudival készülnek, lehet Ben játssza le. Bár Tomlin szerint nincs nagy különbség köztük, mert "Rudi sem fut 4.40-et 40yard-on", nem igazán lát különbséget köztük. Ez nem túl hízelgő egyikre sem, de magyarázat lehet a lőlapra. És Rudit ideális QB2-nek állítja be Ben mögött
Watt, Dotson, Turner, Claypool és Haden nem out egyelőre, van esély a játékukra.
Ben visszatérésére számítanak a héten, de azért készülnek úgy is, ha Rudi lesz a QB.
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tomlin:Egészen pontosan múlt héten Ben-re készültek, Rudi játszotta le, most Rudival készülnek, lehet Ben játssza le. Bár Tomlin szerint nincs nagy különbség köztük, mert "Rudi sem fut 4.40-et 40yard-on", nem igazán lát különbséget köztük. Ez nem túl hízelgő egyikre sem, de magyarázat lehet a lőlapra. És Rudit ideális QB2-nek állítja be Ben mögött
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tomlin:Watt, Dotson, Turner, Claypool és Haden nem out egyelőre, van esély a játékukra.
több mint 3 éve
Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye.A szezon csalódása eddig. Lehet a draftolása körülményei miatt várunk tőle túl sokat, de már korábbi meccseken is fogtam a fejem látva, hogy mit csinál.
Klemó
több mint 3 éve
gedam
5 906
Nekem egyébként a Rudi teljesítmény teljesen irreleváns. Azt azért talán leszűrhettük, és igazán ez a gáz hogy az OC filózófia sokkal inkább füst, mint tűz, vagyis sokkal kevesebb a kreativitás és a kiszámíthatatlanság benne, mint amit maga az OC vizonál benne. Ez nyilván azt jelenti, hogy a hot route-ok, az első olvasások vannak generálisan szar helyen és mind Ben, mind Rudi esetében ezek hoznak majd mindig negatív yardos szitukat és/vagy nem a kívánt eredményt. Haskins kapcsán sem gondolom, hogy egy bemelegítési zenehallgatás, babrálás bármit is mondana, és főleg az ő generációja kapcsán. Az persze más kérdés, hogy mennyire vette ezt komolyan, de ez amolyan "belemagyarázás".hát igen, szerintem sem az volt, hogy rudi elrontotta a remek gameplant, hanem az, hogy az ergya alapjátékhoz nem tudott pluszt hozzátenni. egyébként szerintem ha lett volna egy kiemelkedő elkapó teljesítmény, akkor rudi is máshogy nézett volna ki. az ot-ban két nagy játékot fumbliztak el és a rendes játékidőben is volt 5-6 nem reménytelen 50-50-es hosszú labdája, amiket kicsit aluldobott ugyan, de mindig a védő nyert. juju abból behúzott volna 3-at.
Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye. Nyilván az elsőben, míg Butler fel nem ébredt a nagy mackók mentek rá, de a másodikban néha azt éreztem, hogy néha nem tudja hol van. A twitteren terjed a TD-nél a szerelési kísérlete, ami egy szóval jellemezhető...botrányos...és nem NFL szint.....és nekem Schobert nyilatkozata arról, hogy az "edzéseket komolyan kell venni" nagy figyelmeztetés, mert jelzi, hogy itt nincs minden rendben a fejekben.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Nekem egyébként a Rudi teljesítmény teljesen irreleváns. Azt azért talán leszűrhettük, és igazán ez a gáz hogy az OC filózófia sokkal inkább füst, mint tűz, vagyis sokkal kevesebb a kreativitás és a kiszámíthatatlanság benne, mint amit maga az OC vizonál benne. Ez nyilván azt jelenti, hogy a hot route-ok, az első olvasások vannak generálisan szar helyen és mind Ben, mind Rudi esetében ezek hoznak majd mindig negatív yardos szitukat és/vagy nem a kívánt eredményt. Haskins kapcsán sem gondolom, hogy egy bemelegítési zenehallgatás, babrálás bármit is mondana, és főleg az ő generációja kapcsán. Az persze más kérdés, hogy mennyire vette ezt komolyan, de ez amolyan "belemagyarázás".Sokkal inkább bántott vasárnap Bush teljesítménye. Nyilván az elsőben, míg Butler fel nem ébredt a nagy mackók mentek rá, de a másodikban néha azt éreztem, hogy néha nem tudja hol van. A twitteren terjed a TD-nél a szerelési kísérlete, ami egy szóval jellemezhető...botrányos...és nem NFL szint.....és nekem Schobert nyilatkozata arról, hogy az "edzéseket komolyan kell venni" nagy figyelmeztetés, mert jelzi, hogy itt nincs minden rendben a fejekben.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bemelegítés során zenét is szoktak hallgatni. Az sem marad náluk ilyenkor.Az már a meccs része nekik. Biztos amikor kezdődött a meccs, akkor bevitte az öltözőbe.Bemelegítes alatt voltAz is furcsa, hogy egyáltalán nála lehet a meccs alatt a telefon.De ilyennek minek fizetünk 1 fillért is?😕Mason Rudolph has had 4 years to show who he is. Dwayne Haskins, ostensibly one play from his 1st game action yesterday, spent warm-ups throwing lousy passes & checking his phone. Ben Roethlisberger may not be who he once was, but there’s a reason he’s your QB, #Steelers fans. https://t.co/MyQYaMTqeb
— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) November 15, 2021
Haskins köszöni, nem kér lehetőséget...
Spy
Razi
bcsarli
gabokocka
bcsarli
Én nem adnék ennek a hírnek többet, mint egy átlagos blikk hírnek.
Ha nem jó Haskins, nem ezért nem jó.
több mint 3 éve
Az már a meccs része nekik. Biztos amikor kezdődött a meccs, akkor bevitte az öltözőbe.Bemelegítes alatt voltAz is furcsa, hogy egyáltalán nála lehet a meccs alatt a telefon.De ilyennek minek fizetünk 1 fillért is?😕Mason Rudolph has had 4 years to show who he is. Dwayne Haskins, ostensibly one play from his 1st game action yesterday, spent warm-ups throwing lousy passes & checking his phone. Ben Roethlisberger may not be who he once was, but there’s a reason he’s your QB, #Steelers fans. https://t.co/MyQYaMTqeb
— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) November 15, 2021
Haskins köszöni, nem kér lehetőséget...
Spy
Razi
bcsarli
gabokocka