Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondta az oroszlán és elkezdet nyerni!Ez egyébként jogos, mert aki a PO-ra odaér, az odaérhet a végére is. Nem hiába mondják mindig, hogy december-januárban kell jól játszani... 😊Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Az esélyhez 4-1 kellene az utolsó 5-ből: W a Vikings, Titans, Browns és Ravens ellen és akkor belefér a L a KC ellen.
Willie Parker
Reggio1914
Amúgy a Tampa tavaly ilyenkor 7-5-el állt, nem úgy néztek ki, mint valami contender...
Jan
Reggio1914
több mint 2 éve
Van olyan forgatókönyv, ami alapján még a Detroit is bejuthat:Ez egyébként jogos, mert aki a PO-ra odaér, az odaérhet a végére is. Nem hiába mondják mindig, hogy december-januárban kell jól játszani... 😊Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Az esélyhez 4-1 kellene az utolsó 5-ből: W a Vikings, Titans, Browns és Ravens ellen és akkor belefér a L a KC ellen.
Willie Parker
Reggio1914
Amúgy a Tampa tavaly ilyenkor 7-5-el állt, nem úgy néztek ki, mint valami contender...
Jan
Reggio1914
ftw.usatoday.com/lists/detroit-lions-nfl-playoffs-jared-goff-35-things-need-to-happen
Akkor mi miért adnánk fel 😊
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ez egyébként jogos, mert aki a PO-ra odaér, az odaérhet a végére is. Nem hiába mondják mindig, hogy december-januárban kell jól játszani... 😊Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
Reggio1914
Jan
több mint 2 éve
Spy
2 337
Ha összeállna egy egészséges DL rotáció még bármi lehetne itt, de mondjuk ahhoz igencsak gőzmozdonyként kellene megérkeznünk az utolsó meccseinkre.Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
Reggio1914
Jan
Nagyobb realitása van a "dőljünk hátra és élvezzük fr. QB-nk utolsó meccseit, reménykedjünk a szebb jövőben" feelingnek.
több mint 2 éve
Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Csak mondom, hogy nálunk a kezdőben sincs épkézláb CB....😀berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
de kibaszott jó döntést hozott
véleményem szerint vagy kurva elégedett volt hogy a Lámúr/Freeman tengely már világelit, vagy nem számolt arra, hogy Tizsi mégegyszer bele mer mászni Lámúr arcába, vagy Lámúr kérte me má elegevót, vagy összekaptak Tukerrel a sideline-on és ez volt a büntetés
a fontosabb kérdés hogy Tomlin mi a faszér nem kérte a büntit a félpályánál, azis hóthülyeségvót
sutianap
gedam
Különösen, hogy BB-nek milyen necces passzai voltak szinte végig.
Willie Parker
elveszítjük, jön a steelers, egészséges db-nk egy száll se(jimmy és averett sem edzett egész héten, marlo out)=nem túl jó kilátások.
eltaláljuk a coin flippet és végig kell masíroznunk 80yardot, hogy nyerjünk
vagy
2yardot kell megtenned a győzelemért
szerintem ha van egy bivaly védelmed csak akkor érdemes az over time-ot választanod (és az nekünk már nem volt), egyébként minden esetben rá kell menni. mennyi play és energia eljutni az ellenfél 2yardosáig? miért választod azt, hogy 78 yardot kell menni ahhoz, hogy ugyanannyira legyél a győzelemtől? nem értem.
gedam
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár. Az esélyhez 4-1 kellene az utolsó 5-ből: W a Vikings, Titans, Browns és Ravens ellen és akkor belefér a L a KC ellen.
több mint 2 éve
jó ez a Haribó-ekézés flame de vigyétek át a Varnyú topikba, itten meg folytassuk, hogy mekkora király Watt, epacsizgatott Lömúrral, de kis bitangnak csak összeszorul a segglika mikor sípszó előtt jönniláttya
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Nyilván elfogadható kockázat volt, én nem is ekézem emiatt, csak én magam nem léptem volna meg.A negyedik negyed képe alapján teljesen logikus döntest hozott.1) Megnyerheted a pénzfeldobást, felkúrsz egy 50 yardos bombát, DPI - mezőnygól.berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
véleményem szerint vagy kurva elégedett volt hogy a Lámúr/Freeman tengely már világelit, vagy nem számolt arra, hogy Tizsi mégegyszer bele mer mászni Lámúr arcába, vagy Lámúr kérte me má elegevót, vagy összekaptak Tukerrel a sideline-on és ez volt a büntetés
a fontosabb kérdés hogy Tomlin mi a faszér nem kérte a büntit a félpályánál, azis hóthülyeségvót
sutianap
gedam
Willie Parker
elveszítjük, jön a steelers, egészséges db-nk egy száll se(jimmy és averett sem edzett egész héten, marlo out)=nem túl jó kilátások.
vagy
szerintem ha van egy bivaly védelmed csak akkor érdemes az over time-ot választanod (és az nekünk már nem volt), egyébként minden esetben rá kell menni. mennyi play és energia eljutni az ellenfél 2yardosáig? miért választod azt, hogy 78 yardot kell menni ahhoz, hogy ugyanannyira legyél a győzelemtől? nem értem.
gedam
Visszatámadás 3&out. Nyertél.
2) Elveszíted a pénzfeldobást, kb BB-től benne van akármikor egy pick(6). Noname cornerek felé is, meg még a DL-be is beledobálja. Bármikor, ezen a meccsen is. Futni meg alig tudtunk, haladni nyögvenyelősen.
A visszatámadáshoz elég egy FG, amit Tucker 60+-ról is megold.
3) A kétpontosnál egy védelemnek egy darab playt kell kivédekeznie, amire simán felszívja magát, akármennyire is jó vagy rossz egységről van szó.
A meccs összképét tekintve nagyjából egyenlő sansz volt a végkimenetelekre, akár a 2 pontost, akár a hosszabbítást választja Harbaugh. Szerintem rossz döntés volt, egy nagyobb mintában jobb bízni, mint egy darab esélybe kapaszkodni.
Mindkettő magyarázható, de nekem ez a sok hosszabbítást játszottunk, nem érv. Egy csoportmeccsen, ami részben a csoportelsőségedért megy.
Willie Parker
Az utolsó 3 drive-otok talán TD FG TD ha jól emlekazem. A vedelmük összeesett, megsérült Humphrey, míg ők ezt az egyetlen drive-ot tudták felrakni a második félidőben, különben ütötték verték a Steelers védői Lamart.
Én is megpróbaltam volna.
gabokocka
Roethlisberger meg olyan, hogy dob neked 10 jót, aztán meg egy teljesen homály INT-et. A drive-jaink is ilyenek, egyszer kés a vajon, máskor meg (általában) nem tudjuk beindítani a motort.
több mint 2 éve
A negyedik negyed képe alapján teljesen logikus döntest hozott.1) Megnyerheted a pénzfeldobást, felkúrsz egy 50 yardos bombát, DPI - mezőnygól.berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
vagy
gedam
2) Elveszíted a pénzfeldobást, kb BB-től benne van akármikor egy pick(6). Noname cornerek felé is, meg még a DL-be is beledobálja. Bármikor, ezen a meccsen is. Futni meg alig tudtunk, haladni nyögvenyelősen.
3) A kétpontosnál egy védelemnek egy darab playt kell kivédekeznie, amire simán felszívja magát, akármennyire is jó vagy rossz egységről van szó.
A meccs összképét tekintve nagyjából egyenlő sansz volt a végkimenetelekre, akár a 2 pontost, akár a hosszabbítást választja Harbaugh. Szerintem rossz döntés volt, egy nagyobb mintában jobb bízni, mint egy darab esélybe kapaszkodni.
Mindkettő magyarázható, de nekem ez a sok hosszabbítást játszottunk, nem érv. Egy csoportmeccsen, ami részben a csoportelsőségedért megy.
Willie Parker
Az utolsó 3 drive-otok talán TD FG TD ha jól emlekazem. A vedelmük összeesett, megsérült Humphrey, míg ők ezt az egyetlen drive-ot tudták felrakni a második félidőben, különben ütötték verték a Steelers védői Lamart.
Én is megpróbaltam volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
és nyertünk.... Mi következik ebből??? Idén még egy ilyen nem lesz 😉
És dobott középre!!!
Klaci79
több mint 2 éve
Én pont azt néztem, hogy Boz elért oda, hogy a legjobb rúgók nagyon elit kategóriájában van. Értem hogy Tucker 60-ról, ha szerencséje van, mert 10/10 nem csinálja meg. Boz viszont biztos lábú, szinte sosem hibázik (jó ez az extra valami extrém volt). A Heinzen mondjuk megnézném Tucker-t 60-ról. A rekordot pont Boz tartja, ha jól emlékszem Kecsup stadionban....
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Értem én hogy ott van Tucker, de nekünk meg egy Boswell. Csak a Heinzen nőtt fel 😊Boz is jó kicker, de szerintem Tucker 1 polccal feljebb van. No és ha innen vesszük, Boz-nak volt kihagyott extra pontja, ha az is bent van, akkor a 2pontosra rámenni avagy nem menni korreláció sem játszik... 😊
Gyurci77
több mint 2 éve
Gyurci77
127
Értem én hogy ott van Tucker, de nekünk meg egy Boswell. Csak a Heinzen nőtt fel 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Annak fényében, hogy a Cinci kikapott addigra, már lehetett valóban abban gondolkodni, hogy mindent vagy semmit. A Steelers még megy varjúlandbe, ott sem mi leszünk az esélyesek.1) Megnyerheted a pénzfeldobást, felkúrsz egy 50 yardos bombát, DPI - mezőnygól.berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
vagy
gedam
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
1) Megnyerheted a pénzfeldobást, felkúrsz egy 50 yardos bombát, DPI - mezőnygól.berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
vagy
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
vagy
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Sok volt már idén a hosszabbítás , CB sor elfogyott és a kezedben a meccs végén egy LJ féle O. Ez a play 10/9-szer kétpontos, most nem sikerült én nem tudom ezért hibáztatni a HC-t. Amin elment a meccs az Averett. A Steelers nyert, de ezt sokkal inkább a Ravens bukta el, ezzel semmilyen érdemet nem akarok elvenni a Steelerstől, korábban gratuláltam is.No meg a tény, hogy ott van Tucker, aki akárhonnan is tud FG-t szerezni...Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
Reggio1914
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
No meg a tény, hogy ott van Tucker, aki akárhonnan is tud FG-t szerezni...Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap