Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Szerintem nem meglepő a Claypool eset, és a többi csapat hasonló gondokkal küzd a játékosokkal kapcsolatban. a liga fele egy szobanövény értelmi képességeivel rendelkezik. Naponta jönnek a hírek hogy nincsenek tisztában a szabályokkal, stb és nem csak a csóró elkapók, futók, hanem az irányítók sem. Mindezek annak ellenére vannak, hogy akik elérnek az nfl-be már erős és többszörös szűrésen esnek át és mégis látjuk az eredményt. Mennyiszer mondhatták el az edzői középiskolás kora óta Claypoolnak(meg mindenkinek),hogy például a tegnapi esetben mit nem szabad csinálnia és mégis megcsinálta. Ennyi esze van, ezen már sokat nem tudsz javítani.

Steelers fan
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nem lattam a meccset de azt alig tudom elhinni hogy 0 sack Cousinson es 5 BB-n a statlap szerint. 😳
RedFive
Watt már az első felidoben kiesett, aztán Highsmith is. Idén ez a 2.meccs ahol nem szereztünk sack-et, az előzőnél is sérültek voltak.
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
Nem lattam a meccset de azt alig tudom elhinni hogy 0 sack Cousinson es 5 BB-n a statlap szerint. 😳

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.
Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Miután Watt és Highsmith is megsérült, kész csoda volt, hogy meccsben maradtunk, de ez a Steelers ennyit tud.
Kéretik azonnal kivágni P.H.-t, Berry sokkal jobb punter.
Borzalmasan kellene egy normális center is sürgősen. Ez zsákutca.
Claypool-al meg sürgősen el kell beszélgetni, mert jelenleg sokkal fontosabbnak érzi magát a csapatnál.
Klaci79
Hihetetlen jó wr-eket draftoltok de szinte mindegyiknek ugyanaz a hibája a jelleme, így a tehetség hiába ha a csapatra káros a játéka
ParadSEC
Értem mire gondolsz, de azért nem egészen igaz. AB-vel nem volt gond évekig, amíg szét nem csapták a fejét. Martavis Bryant volt sajnos hülye eleve és Claypool kb hozzá hasonlít. Diontae Johnsonnal vagy Washingtonnal nincs hasonló gond, ahogy JuJu sem ostoba ám.
Klaci79
azert az az ostoba ujjazas 15 yardert, meg az elvesztegetett 8 masodperc az utolso driveban mutatja, hogy nagy nagy bajok vannak.
több mint 2 éve
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.
Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Miután Watt és Highsmith is megsérült, kész csoda volt, hogy meccsben maradtunk, de ez a Steelers ennyit tud.
Claypool-al meg sürgősen el kell beszélgetni, mert jelenleg sokkal fontosabbnak érzi magát a csapatnál.
Klaci79
Hihetetlen jó wr-eket draftoltok de szinte mindegyiknek ugyanaz a hibája a jelleme, így a tehetség hiába ha a csapatra káros a játéka
ParadSEC
Értem mire gondolsz, de azért nem egészen igaz. AB-vel nem volt gond évekig, amíg szét nem csapták a fejét. Martavis Bryant volt sajnos hülye eleve és Claypool kb hozzá hasonlít. Diontae Johnsonnal vagy Washingtonnal nincs hasonló gond, ahogy JuJu sem ostoba ám.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Claypool az utolsó drive-ban?
Ilyet még nem is láttam baszki....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Sajnos a végeredmény csak arra jó, hogy elfedje a szörnyűséget, ami valójában a csapat most...
badsco
kb. ez a meccs ugyanaz volt, mint ellenünk, csak itt 26 pontot rakott fel az ellen az első félidei dominanciából, nem 9-et. közelebről nézve a legkisebb baj bigben, sőt, azért hurry-upnál bőven elit még, inkább az o játékhívásai gyengék. a védelmetekben sem a secondary a legnagyobb gond, nem tudjátok uralni a los-t senki ellen, az úgy előre vetíti a rengeteg yardot.
gedam
Igen, az egész rendszerrel van baj, mind offense, mind defense szintjén. Ezt eddig el lehetett fedni skillplayekkel, de az öregedő QB, a rengeteg, átlagot éppen csak, vagy el sem érő játékos könyörtelenül leleplezte Tomlinékat. Persze néha még így is összejön egy-két bravúr, de valljuk be, ehhez már iszonyatosan kell az ellenfél is, lásd idén a Seahawks, a Browns, a Bears és Ravens meccseket pl. ahol az említett csapatok kvázi agyonverték magukat...

Ezért mondom én már a 2017-es Jax leégés óta, hogy Tomlinnak kívül tágasabb...
több mint 2 éve
gedam 5 906
Sajnos a végeredmény csak arra jó, hogy elfedje a szörnyűséget, ami valójában a csapat most...
badsco
kb. ez a meccs ugyanaz volt, mint ellenünk, csak itt 26 pontot rakott fel az ellen az első félidei dominanciából, nem 9-et. közelebbről nézve a legkisebb baj bigben, sőt, azért hurry-upnál bőven elit még, inkább az o játékhívásai gyengék. a védelmetekben sem a secondary a legnagyobb gond, nem tudjátok uralni a los-t senki ellen, az úgy előre vetíti a rengeteg yardot.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Klaci79
az hogy szejjelfutnak meg is alapozza a meccsek alaphangulatat. Erre mar csak raadas, hogy a sec is fos. De egy steelers D nem engedhet ilyen futasokat.

Az elso felidoben milyen O taktikaval alltunk fel? mi volt a koncepcijo? a masodik felidot mar csak inkabb hallgattam, mint neztem, oda oda pillantottam, de jobbnak tunt, persze lehet azert mert havaresz garbage time volt.
xtaki
Gondolták itt az idő most futunk a széleken, pont a vikingek ellen. Okos. Szerinem Ben nem játszott még ilyen gyenge pass prot OL-el, fájdalmas volt nézni.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383
Nem bírtam fennmaradni a meccsre, de az elmúlt időszak eredményei alapján kezd az az érzésem lenni, hogy mi vagyunk a Blake Bortles vezette Jaguars.

Minden meccs elején agyonvernek, de a meccs végére kozmetikázzuk az eredményt és a statisztikákat, felcsillan a remény a fordításra (szökőévente sikerül is), majd pofára esünk és kikapunk. Ez nagyon megy!
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Klaci79
az hogy szejjelfutnak meg is alapozza a meccsek alaphangulatat. Erre mar csak raadas, hogy a sec is fos. De egy steelers D nem engedhet ilyen futasokat.

Az elso felidoben milyen O taktikaval alltunk fel? mi volt a koncepcijo? a masodik felidot mar csak inkabb hallgattam, mint neztem, oda oda pillantottam, de jobbnak tunt, persze lehet azert mert havaresz garbage time volt.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 501
Klaci79
És Claypool tizedannyit sem tett még mint Antonio Brown. Nagyon el van szállva magától és a 40 másodperccel a vége előtti elkapásánál időkérés nélkül elkezdi a showt, hogy megvan a first down…..
Hát magát jellemezte.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Klaci79

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.
Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
Nálunk jobb csapatot is vert már idén a Vikes, de azért Thielen biztosan nagyon hiányzik majd, a kezdő LT-ről nem is beszélve.
Klaci79
Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.

Ránézek Pierre-re, Norwoodra, és azt látom, hogy ez a két srác szeret és tud ütközni, tapadnak is, csak egyet nem tudnak: nincs ritmusérzékük. Kis területen jók, nagy térben elvesznek, részben a méretproblémák miatt is. Nehogy má' emberezzünk, mer' az buzis vagy hátha sikerül...
Willie Parker
Ennek kapcsán azt nem értem lassan évtizede, hogy Tomlin egy elméleti mestere ennek a zónázásos dolognak, erre draftolunk olyan palikat, akik emberfogásban jók. Burns volt ennek a mintapéldánya, bár nála az emberezésben jó kimerült ott, hogy Miamiban jó volt benne. Teljesen világtalanul zónázunk minden 2-3. játékban.
És ehhez jön, hogy hoztunk egy coverben jó(nap mondott) ILB-t, akinek totálisan nem megy ez a szerep.

Ezért tartok tőle, hogy azoktól a csapatoktól, akiknél potens QB-WR duó van, vereséget szenvedünk. Persze a pályán Watt, Heyward és a többiek, ők azért mindig tehetnek arról, hogy ne így legyen.
Klaci79
Az az érzés kerülget évek óta, hogy a HC/DC és a scoutok két malomban őrölnek és nem azokat választjuk, akiket ők kinéznek.
több mint 2 éve
HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.
Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
Nálunk jobb csapatot is vert már idén a Vikes, de azért Thielen biztosan nagyon hiányzik majd, a kezdő LT-ről nem is beszélve.
Klaci79
Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.

Ránézek Pierre-re, Norwoodra, és azt látom, hogy ez a két srác szeret és tud ütközni, tapadnak is, csak egyet nem tudnak: nincs ritmusérzékük. Kis területen jók, nagy térben elvesznek, részben a méretproblémák miatt is. Nehogy má' emberezzünk, mer' az buzis vagy hátha sikerül...
Willie Parker
Ennek kapcsán azt nem értem lassan évtizede, hogy Tomlin egy elméleti mestere ennek a zónázásos dolognak, erre draftolunk olyan palikat, akik emberfogásban jók. Burns volt ennek a mintapéldánya, bár nála az emberezésben jó kimerült ott, hogy Miamiban jó volt benne. Teljesen világtalanul zónázunk minden 2-3. játékban.
És ehhez jön, hogy hoztunk egy coverben jó(nak mondott) ILB-t, akinek totálisan nem megy ez a szerep.

Ezért tartok tőle, hogy azoktól a csapatoktól, akiknél potens QB-WR duó van, vereséget szenvedünk. Persze a pályán Watt, Heyward és a többiek, ők azért mindig tehetnek arról, hogy ne így legyen.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!

Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
Willie Parker
Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Nekem az a megérzés, hogy nem készültünk fel illően a mérkőzésre és beleszaladunk a skandinávok késébe...
Ma egész nap nem volt időm ránézni a fórumra, na mondom estére tele lesz a topic új hozzászólásokkal, esti meccs esélylatolgatással, elemzések, stb... Ehhez képest... Nihil 😂
Reggio1914
Nem tudok mit elemezni, mert két diszfunkcionális csapat csap össze.

Odaát gondok vannak a passprottal - a mi passrushunk a jobbak között van.

Odaát viszont működik a futás - a mi rush defünk a békasegge környékén szaglik.

Odaát van egy Justin Jeff, akire majd rárakunk egy Arthur Mauletet, hogy érezze a törődést. Fairnek tűnik a küzdelem...

Az ottani passrush nyűglődik, de a mi OL-ünk ementáli, bárkit naggyá tesz csak, csak Najeet nem (mer ő már az).

A mi futásunk hektikus - odaát küzd egy Kendricks, mert a többiek lődörögnek.

A mi passzjátékunk boom or bust - odaát a sec boom or bust.

A mi rúgónk jobb.

Ebből vagy egy criplefight lesz vagy egy viking saga.
Willie Parker
Mi lenne, ha lenne mit elemezni... 🙂
több mint 2 éve

Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
Willie Parker
Nekem az a megérzés, hogy nem készültünk fel illően a mérkőzésre és beleszaladunk a skandinávok késébe...
Ma egész nap nem volt időm ránézni a fórumra, na mondom estére tele lesz a topic új hozzászólásokkal, esti meccs esélylatolgatással, elemzések, stb... Ehhez képest... Nihil 😂
Reggio1914
Nem tudok mit elemezni, mert két diszfunkcionális csapat csap össze.

Odaát gondok vannak a passprottal - a mi passrushunk a jobbak között van.

Odaát viszont működik a futás - a mi rush defünk a békasegge környékén szaglik.

Odaát van egy Justin Jeff, akire majd rárakunk egy Arthur Mauletet, hogy érezze a törődést. Fairnek tűnik a küzdelem...

Az ottani passrush nyűglődik, de a mi OL-ünk ementáli, bárkit naggyá tesz csak, csak Najeet nem (mer ő már az).

A mi futásunk hektikus - odaát küzd egy Kendricks, mert a többiek lődörögnek.

A mi passzjátékunk boom or bust - odaát a sec boom or bust.

A mi rúgónk jobb.

Ebből vagy egy criplefight lesz vagy egy viking saga.
több mint 2 éve
😀

Klaci79
Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Jan
Kell a mélység minden poszton 😁
több mint 2 éve
😀

Klaci79
Jan
Matty Ryan kb Ben után a következő olyan QB, aki egy négyzetméteres területen képes lehorgonyozni és a földbe fúródni...
több mint 2 éve

Willie Parker
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 117 — Steelers fan
😀

Klaci79