Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Szerintem nem meglepő a Claypool eset, és a többi csapat hasonló gondokkal küzd a játékosokkal kapcsolatban. a liga fele egy szobanövény értelmi képességeivel rendelkezik. Naponta jönnek a hírek hogy nincsenek tisztában a szabályokkal, stb és nem csak a csóró elkapók, futók, hanem az irányítók sem. Mindezek annak ellenére vannak, hogy akik elérnek az nfl-be már erős és többszörös szűrésen esnek át és mégis látjuk az eredményt. Mennyiszer mondhatták el az edzői középiskolás kora óta Claypoolnak(meg mindenkinek),hogy például a tegnapi esetben mit nem szabad csinálnia és mégis megcsinálta. Ennyi esze van, ezen már sokat nem tudsz javítani.
Steelers fan
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem lattam a meccset de azt alig tudom elhinni hogy 0 sack Cousinson es 5 BB-n a statlap szerint. 😳Watt már az első felidoben kiesett, aztán Highsmith is. Idén ez a 2.meccs ahol nem szereztünk sack-et, az előzőnél is sérültek voltak.
RedFive
több mint 2 éve
Nem lattam a meccset de azt alig tudom elhinni hogy 0 sack Cousinson es 5 BB-n a statlap szerint. 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
xtaki
3 441
azert az az ostoba ujjazas 15 yardert, meg az elvesztegetett 8 masodperc az utolso driveban mutatja, hogy nagy nagy bajok vannak.Értem mire gondolsz, de azért nem egészen igaz. AB-vel nem volt gond évekig, amíg szét nem csapták a fejét. Martavis Bryant volt sajnos hülye eleve és Claypool kb hozzá hasonlít. Diontae Johnsonnal vagy Washingtonnal nincs hasonló gond, ahogy JuJu sem ostoba ám.Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.Hihetetlen jó wr-eket draftoltok de szinte mindegyiknek ugyanaz a hibája a jelleme, így a tehetség hiába ha a csapatra káros a játéka
Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Miután Watt és Highsmith is megsérült, kész csoda volt, hogy meccsben maradtunk, de ez a Steelers ennyit tud.
Kéretik azonnal kivágni P.H.-t, Berry sokkal jobb punter.
Borzalmasan kellene egy normális center is sürgősen. Ez zsákutca.
Claypool-al meg sürgősen el kell beszélgetni, mert jelenleg sokkal fontosabbnak érzi magát a csapatnál.
Klaci79
ParadSEC
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Értem mire gondolsz, de azért nem egészen igaz. AB-vel nem volt gond évekig, amíg szét nem csapták a fejét. Martavis Bryant volt sajnos hülye eleve és Claypool kb hozzá hasonlít. Diontae Johnsonnal vagy Washingtonnal nincs hasonló gond, ahogy JuJu sem ostoba ám.Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.Hihetetlen jó wr-eket draftoltok de szinte mindegyiknek ugyanaz a hibája a jelleme, így a tehetség hiába ha a csapatra káros a játéka
Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Miután Watt és Highsmith is megsérült, kész csoda volt, hogy meccsben maradtunk, de ez a Steelers ennyit tud.
Claypool-al meg sürgősen el kell beszélgetni, mert jelenleg sokkal fontosabbnak érzi magát a csapatnál.
Klaci79
ParadSEC
több mint 2 éve
Claypool az utolsó drive-ban?Ilyet még nem is láttam baszki....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
badsco
356
Igen, az egész rendszerrel van baj, mind offense, mind defense szintjén. Ezt eddig el lehetett fedni skillplayekkel, de az öregedő QB, a rengeteg, átlagot éppen csak, vagy el sem érő játékos könyörtelenül leleplezte Tomlinékat. Persze néha még így is összejön egy-két bravúr, de valljuk be, ehhez már iszonyatosan kell az ellenfél is, lásd idén a Seahawks, a Browns, a Bears és Ravens meccseket pl. ahol az említett csapatok kvázi agyonverték magukat...Sajnos a végeredmény csak arra jó, hogy elfedje a szörnyűséget, ami valójában a csapat most...kb. ez a meccs ugyanaz volt, mint ellenünk, csak itt 26 pontot rakott fel az ellen az első félidei dominanciából, nem 9-et. közelebről nézve a legkisebb baj bigben, sőt, azért hurry-upnál bőven elit még, inkább az o játékhívásai gyengék. a védelmetekben sem a secondary a legnagyobb gond, nem tudjátok uralni a los-t senki ellen, az úgy előre vetíti a rengeteg yardot.
badsco
gedam
Ezért mondom én már a 2017-es Jax leégés óta, hogy Tomlinnak kívül tágasabb...
több mint 2 éve
gedam
5 906
Sajnos a végeredmény csak arra jó, hogy elfedje a szörnyűséget, ami valójában a csapat most...kb. ez a meccs ugyanaz volt, mint ellenünk, csak itt 26 pontot rakott fel az ellen az első félidei dominanciából, nem 9-et. közelebbről nézve a legkisebb baj bigben, sőt, azért hurry-upnál bőven elit még, inkább az o játékhívásai gyengék. a védelmetekben sem a secondary a legnagyobb gond, nem tudjátok uralni a los-t senki ellen, az úgy előre vetíti a rengeteg yardot.
badsco
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
badsco
356
Sajnos a végeredmény csak arra jó, hogy elfedje a szörnyűséget, ami valójában a csapat most...
több mint 2 éve
astroid
571
Gondolták itt az idő most futunk a széleken, pont a vikingek ellen. Okos. Szerinem Ben nem játszott még ilyen gyenge pass prot OL-el, fájdalmas volt nézni.Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.az hogy szejjelfutnak meg is alapozza a meccsek alaphangulatat. Erre mar csak raadas, hogy a sec is fos. De egy steelers D nem engedhet ilyen futasokat.
Klaci79
Az elso felidoben milyen O taktikaval alltunk fel? mi volt a koncepcijo? a masodik felidot mar csak inkabb hallgattam, mint neztem, oda oda pillantottam, de jobbnak tunt, persze lehet azert mert havaresz garbage time volt.
xtaki
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Nem bírtam fennmaradni a meccsre, de az elmúlt időszak eredményei alapján kezd az az érzésem lenni, hogy mi vagyunk a Blake Bortles vezette Jaguars.Minden meccs elején agyonvernek, de a meccs végére kozmetikázzuk az eredményt és a statisztikákat, felcsillan a remény a fordításra (szökőévente sikerül is), majd pofára esünk és kikapunk. Ez nagyon megy!
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.az hogy szejjelfutnak meg is alapozza a meccsek alaphangulatat. Erre mar csak raadas, hogy a sec is fos. De egy steelers D nem engedhet ilyen futasokat.
Klaci79
Az elso felidoben milyen O taktikaval alltunk fel? mi volt a koncepcijo? a masodik felidot mar csak inkabb hallgattam, mint neztem, oda oda pillantottam, de jobbnak tunt, persze lehet azert mert havaresz garbage time volt.
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.És Claypool tizedannyit sem tett még mint Antonio Brown. Nagyon el van szállva magától és a 40 másodperccel a vége előtti elkapásánál időkérés nélkül elkezdi a showt, hogy megvan a first down…..
Klaci79
Hát magát jellemezte.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.Hihetetlen jó wr-eket draftoltok de szinte mindegyiknek ugyanaz a hibája a jelleme, így a tehetség hiába ha a csapatra káros a játéka
Klaci79
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Az az érzés kerülget évek óta, hogy a HC/DC és a scoutok két malomban őrölnek és nem azokat választjuk, akiket ők kinéznek.Ennek kapcsán azt nem értem lassan évtizede, hogy Tomlin egy elméleti mestere ennek a zónázásos dolognak, erre draftolunk olyan palikat, akik emberfogásban jók. Burns volt ennek a mintapéldánya, bár nála az emberezésben jó kimerült ott, hogy Miamiban jó volt benne. Teljesen világtalanul zónázunk minden 2-3. játékban.HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.
Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
Nálunk jobb csapatot is vert már idén a Vikes, de azért Thielen biztosan nagyon hiányzik majd, a kezdő LT-ről nem is beszélve.
Klaci79
Ránézek Pierre-re, Norwoodra, és azt látom, hogy ez a két srác szeret és tud ütközni, tapadnak is, csak egyet nem tudnak: nincs ritmusérzékük. Kis területen jók, nagy térben elvesznek, részben a méretproblémák miatt is. Nehogy má' emberezzünk, mer' az buzis vagy hátha sikerül...
Willie Parker
És ehhez jön, hogy hoztunk egy coverben jó(nap mondott) ILB-t, akinek totálisan nem megy ez a szerep.
Ezért tartok tőle, hogy azoktól a csapatoktól, akiknél potens QB-WR duó van, vereséget szenvedünk. Persze a pályán Watt, Heyward és a többiek, ők azért mindig tehetnek arról, hogy ne így legyen.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ennek kapcsán azt nem értem lassan évtizede, hogy Tomlin egy elméleti mestere ennek a zónázásos dolognak, erre draftolunk olyan palikat, akik emberfogásban jók. Burns volt ennek a mintapéldánya, bár nála az emberezésben jó kimerült ott, hogy Miamiban jó volt benne. Teljesen világtalanul zónázunk minden 2-3. játékban.HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.
Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
Nálunk jobb csapatot is vert már idén a Vikes, de azért Thielen biztosan nagyon hiányzik majd, a kezdő LT-ről nem is beszélve.
Klaci79
Ránézek Pierre-re, Norwoodra, és azt látom, hogy ez a két srác szeret és tud ütközni, tapadnak is, csak egyet nem tudnak: nincs ritmusérzékük. Kis területen jók, nagy térben elvesznek, részben a méretproblémák miatt is. Nehogy má' emberezzünk, mer' az buzis vagy hátha sikerül...
Willie Parker
És ehhez jön, hogy hoztunk egy coverben jó(nak mondott) ILB-t, akinek totálisan nem megy ez a szerep.
Ezért tartok tőle, hogy azoktól a csapatoktól, akiknél potens QB-WR duó van, vereséget szenvedünk. Persze a pályán Watt, Heyward és a többiek, ők azért mindig tehetnek arról, hogy ne így legyen.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Mi lenne, ha lenne mit elemezni... 🙂Nem tudok mit elemezni, mert két diszfunkcionális csapat csap össze.VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
Willie Parker
Nekem az a megérzés, hogy nem készültünk fel illően a mérkőzésre és beleszaladunk a skandinávok késébe...
Ma egész nap nem volt időm ránézni a fórumra, na mondom estére tele lesz a topic új hozzászólásokkal, esti meccs esélylatolgatással, elemzések, stb... Ehhez képest... Nihil 😂
Reggio1914
Odaát gondok vannak a passprottal - a mi passrushunk a jobbak között van.
Odaát viszont működik a futás - a mi rush defünk a békasegge környékén szaglik.
Odaát van egy Justin Jeff, akire majd rárakunk egy Arthur Mauletet, hogy érezze a törődést. Fairnek tűnik a küzdelem...
Az ottani passrush nyűglődik, de a mi OL-ünk ementáli, bárkit naggyá tesz csak, csak Najeet nem (mer ő már az).
A mi futásunk hektikus - odaát küzd egy Kendricks, mert a többiek lődörögnek.
A mi passzjátékunk boom or bust - odaát a sec boom or bust.
A mi rúgónk jobb.
Ebből vagy egy criplefight lesz vagy egy viking saga.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Nem tudok mit elemezni, mert két diszfunkcionális csapat csap össze.VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
Willie Parker
Nekem az a megérzés, hogy nem készültünk fel illően a mérkőzésre és beleszaladunk a skandinávok késébe...
Ma egész nap nem volt időm ránézni a fórumra, na mondom estére tele lesz a topic új hozzászólásokkal, esti meccs esélylatolgatással, elemzések, stb... Ehhez képest... Nihil 😂
Reggio1914
Odaát gondok vannak a passprottal - a mi passrushunk a jobbak között van.
Odaát viszont működik a futás - a mi rush defünk a békasegge környékén szaglik.
Odaát van egy Justin Jeff, akire majd rárakunk egy Arthur Mauletet, hogy érezze a törődést. Fairnek tűnik a küzdelem...
Az ottani passrush nyűglődik, de a mi OL-ünk ementáli, bárkit naggyá tesz csak, csak Najeet nem (mer ő már az).
A mi futásunk hektikus - odaát küzd egy Kendricks, mert a többiek lődörögnek.
A mi passzjátékunk boom or bust - odaát a sec boom or bust.
A mi rúgónk jobb.
Ebből vagy egy criplefight lesz vagy egy viking saga.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Kell a mélység minden poszton 😁😀Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Klaci79
Jan
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Matty Ryan kb Ben után a következő olyan QB, aki egy négyzetméteres területen képes lehorgonyozni és a földbe fúródni...😀Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Klaci79
Jan
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Willie Parker
több mint 2 éve
😀Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Klaci79