Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Zárjuk rövidre: Harris volt a BPA ott. Előre láthatóan és utólag sem volt ott jobb játékos, kevesebb rizikóval.Dickerson és Humphrey nagyobb rizikó lett vlna, én még abban sem vagyok biztos, h a mi falunkban ők annyira jók lennének, mint ahol mist vannak.
Najee meg a faltól függetlenül is jó. Illetve ő nem csak egy running back, hanem simán játszik neked wr-t.
Szerintem a fal több okból rossz, de nem miatta: DeCastro, Green rossz helyen, edző, felkészítés, szinkronhiány, mögöttük egy Státuszszimbólum, aki alig billen nemhogy mozog.
több mint 2 éve
Így. Ezért nem gondolkozok én sem konkrétumokban, csak annyit mondok, hogy lehet játszani ezzel, nem muszáj beszopni a kényszer szitut.Egy szezonnal később Draftról okoskodni nem etikus, csak úgy, ahogy Draft utáni héten Draft Grade-eket osztogatni sem.Akkor ezt tegyuk rendbe, mert jol hangzik meg egyszerunek, de nem az. Ha neked nem kell valaki es le akarsz jonni, az eleve egy vesztes helyzet, mert nagy esellyel lehuznak, egesz egyszeruen azert mert elevele a hivas es a jelzes miatt tudjak, hogy neked nincs ertek a helyeden. Ha persze valaki fel akar jonni, az mar mas szitu, ott lehet jo ugyleteket kotni, de ez mindig lutri.Miért, a letrade vagy az eltrade idei éviért is agyfrászos, ha nincs ott szimpatikus?Na attól kaptam volna agyfrászt, ha egy nem prémium játékosért még picket is adunk!Nézd meg mit reagáltam Willienek, nem egyváltozós a dolog, hogy muszáj ott húzni és kész.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
Tényleg annyi a lényeg, hogy kellene egy jó fal.
De már nyilván mindegy, nem fogunk az időben visszamennié, és nem RBt húzni az első körben. Imádom Najeet, kurvára nem erre volt szükségünk 😀
tenorx
Leatherwood-ot, aki a második legrosszabb falember a ligában? Ráadásul a Raiders magasan vitte ki.
Teven Jenkinst, aki már most rokkant és kb. 6 hónapja nem is játszott és aki a drafton is sérült volt?
Walker Little-t, aki a Jax falba nem tud normálisan bekerülni?
Carmant, aki a Bengals kb legrosszabbja? Cosmit, akinek ugyanolyan rövid a keze, mint Greennek és semmivel nem jobb a képzése?
Willie Parker
Christian Darrisaw lehetett volna és Leatherwood ott Harris helyett a választás talán ha nem viszik ki mind a kettőt előlünk. Hála az égnek utóbbit kivitték, és talán Darrisaw az aki korrekt teljesítményt pakol le, de ő sem kiemelkedőt. De mondom, kár ezen gondolkodni, mert ők már nem voltak elérhetőek. Kik is maradtak?
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Tovább nem megyek, mert első körben talán az utolsó kettő fel sem merült. Humphrey ezek közük egyedül, akit kérdés nélkül, így utólag vinnénk és akkor a center oldalon most azt mondanánk rendben vagyunk. De írd és mond senki mást nem látok, akivel így utólag elégedettek lennénk. Dickerson kapcsán mindig ott lesz a sérülés, mind red flag és bár korrektül végigjátsza a szezont, de nem centerben, hanem guardban. A többi tackle egyértelműen alulteljesít, mindezek közül Jenkins és Eichenberg a két olyan playa, akit első körbe vártak különösen katasztrófálisan.
A tény tehát az, hogy nem maradtunk le konkrétan senkiről, tackle és guard poszton semmiképpen.
Klemó
tenorx
Willie Parker
Nem muszáj ott húzni, más csapatok ismerik ezt.
tenorx
Felreteve azt a tenyt, hogy a letrade Colbert gondolkodasaban nem nagyon van benne, VOLT ertek nekunk es ez pedig Harris.
Sokszor van vitam egy pickkel, egy Burns, Edmunds pick peldaul belemagyarazas volt nalunk abba, hogy ki miert kell, de Harris a kovetkezo 5 ev half back megoldasa, short pass recievere, check down optionje lesz a betanulo QBnak es ezert nekem ez egy safe pick. Igy utolag meg plane orultem mekkora buktak voltak tackle poszton. Lehet persze sajnalkozni, hogy a drafton elsobol lecsuszo Creedet miert nem vallaltuk be, de elso korben nem hiszem, hogy valod opcio lett volna es Muuth-ot en most nem adnam oda erte akkor sem.
Nekem az evunk atmemeti ev, igy leszartam ev elejen is melyik csapatresz mennyire van rendben. Csakis a Nelson ugy piszkalta az agyam, foleg, hogy Hiltont is elengedtuk, es DeCastro kirugasa utan lerr volna ra penzunk.
Klemó
Ha egy játékos 10évre megold egy posztot, főleg ha az a poszt a legfontosabb a játék minden elemében jelentőséggel bíró egységben, akkor a 2. szezonjában már senkit nem érdekel ki hol húzta.
Tudjuk, Colbert-ék szeretik túlgondolni a többi cspaatot a drafton és nem a konszenzusos BPA-kat látják a boardjukon. Ez némely posztokon bejön némelyeken történelmileg igazoltan nem. Scout-ot kell váltani, vagy azt aki felülírja a scout véleményét. Vagy megtámogatni bizonyított szakértővel.
Harris-t meglátjuk kap-e második szerződést. ott eldől a vita. Addig csak work in progress posztját/pedigréjét tekintve.
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Egy szezonnal később Draftról okoskodni nem etikus, csak úgy, ahogy Draft utáni héten Draft Grade-eket osztogatni sem.Akkor ezt tegyuk rendbe, mert jol hangzik meg egyszerunek, de nem az. Ha neked nem kell valaki es le akarsz jonni, az eleve egy vesztes helyzet, mert nagy esellyel lehuznak, egesz egyszeruen azert mert elevele a hivas es a jelzes miatt tudjak, hogy neked nincs ertek a helyeden. Ha persze valaki fel akar jonni, az mar mas szitu, ott lehet jo ugyleteket kotni, de ez mindig lutri.Miért, a letrade vagy az eltrade idei éviért is agyfrászos, ha nincs ott szimpatikus?Na attól kaptam volna agyfrászt, ha egy nem prémium játékosért még picket is adunk!Nézd meg mit reagáltam Willienek, nem egyváltozós a dolog, hogy muszáj ott húzni és kész.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
De már nyilván mindegy, nem fogunk az időben visszamennié, és nem RBt húzni az első körben. Imádom Najeet, kurvára nem erre volt szükségünk 😀
tenorx
Leatherwood-ot, aki a második legrosszabb falember a ligában? Ráadásul a Raiders magasan vitte ki.
Teven Jenkinst, aki már most rokkant és kb. 6 hónapja nem is játszott és aki a drafton is sérült volt?
Carmant, aki a Bengals kb legrosszabbja? Cosmit, akinek ugyanolyan rövid a keze, mint Greennek és semmivel nem jobb a képzése?
Willie Parker
Christian Darrisaw lehetett volna és Leatherwood ott Harris helyett a választás talán ha nem viszik ki mind a kettőt előlünk. Hála az égnek utóbbit kivitték, és talán Darrisaw az aki korrekt teljesítményt pakol le, de ő sem kiemelkedőt. De mondom, kár ezen gondolkodni, mert ők már nem voltak elérhetőek. Kik is maradtak?
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Tovább nem megyek, mert első körben talán az utolsó kettő fel sem merült. Humphrey ezek közük egyedül, akit kérdés nélkül, így utólag vinnénk és akkor a center oldalon most azt mondanánk rendben vagyunk. De írd és mond senki mást nem látok, akivel így utólag elégedettek lennénk. Dickerson kapcsán mindig ott lesz a sérülés, mind red flag és bár korrektül végigjátsza a szezont, de nem centerben, hanem guardban. A többi tackle egyértelműen alulteljesít, mindezek közül Jenkins és Eichenberg a két olyan playa, akit első körbe vártak különösen katasztrófálisan.
A tény tehát az, hogy nem maradtunk le konkrétan senkiről, tackle és guard poszton semmiképpen.
Klemó
tenorx
Willie Parker
tenorx
Felreteve azt a tenyt, hogy a letrade Colbert gondolkodasaban nem nagyon van benne, VOLT ertek nekunk es ez pedig Harris.
Sokszor van vitam egy pickkel, egy Burns, Edmunds pick peldaul belemagyarazas volt nalunk abba, hogy ki miert kell, de Harris a kovetkezo 5 ev half back megoldasa, short pass recievere, check down optionje lesz a betanulo QBnak es ezert nekem ez egy safe pick. Igy utolag meg plane orultem mekkora buktak voltak tackle poszton. Lehet persze sajnalkozni, hogy a drafton elsobol lecsuszo Creedet miert nem vallaltuk be, de elso korben nem hiszem, hogy valod opcio lett volna es Muuth-ot en most nem adnam oda erte akkor sem.
Nekem az evunk atmemeti ev, igy leszartam ev elejen is melyik csapatresz mennyire van rendben. Csakis a Nelson ugy piszkalta az agyam, foleg, hogy Hiltont is elengedtuk, es DeCastro kirugasa utan lerr volna ra penzunk.
Klemó
Ha egy játékos 10évre megold egy posztot, főleg ha az a poszt a legfontosabb a játék minden elemében jelentőséggel bíró egységben, akkor a 2. szezonjában már senkit nem érdekel ki hol húzta.
Tudjuk, Colbert-ék szeretik túlgondolni a többi cspaatot a drafton és nem a konszenzusos BPA-kat látják a boardjukon. Ez némely posztokon bejön némelyeken történelmileg igazoltan nem. Scout-ot kell váltani, vagy azt aki felülírja a scout véleményét. Vagy megtámogatni bizonyított szakértővel.
Harris-t meglátjuk kap-e második szerződést. ott eldől a vita. Addig csak work in progress posztját/pedigréjét tekintve.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Haden továbbra sem lesz, már rég IR-re kellett volna tenni. Nem értem a csapatot, mert így nem is lehetett hozni senkit a helyére, vagy Haden nem tesz meg mindent a visszatérésért. Jó lenne már túl lenni ezen a “csodálatos” idényen, mert mindenki csak teszi bele a hibákat.
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Akkor ezt tegyuk rendbe, mert jol hangzik meg egyszerunek, de nem az. Ha neked nem kell valaki es le akarsz jonni, az eleve egy vesztes helyzet, mert nagy esellyel lehuznak, egesz egyszeruen azert mert elevele a hivas es a jelzes miatt tudjak, hogy neked nincs ertek a helyeden. Ha persze valaki fel akar jonni, az mar mas szitu, ott lehet jo ugyleteket kotni, de ez mindig lutri.Miért, a letrade vagy az eltrade idei éviért is agyfrászos, ha nincs ott szimpatikus?Na attól kaptam volna agyfrászt, ha egy nem prémium játékosért még picket is adunk!Nézd meg mit reagáltam Willienek, nem egyváltozós a dolog, hogy muszáj ott húzni és kész.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
tenorx
Willie Parker
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Klemó
tenorx
Willie Parker
tenorx
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Megkaptuk Mexikót international marketnek:Jó választás,a Steelers facebook oldalán is amikor a worldwide képeket osztogatják meg,70%-a mexikói.
steelerswire.usatoday.com/2021/12/15/pittsburgh-steelers-mexico-nfl-market-international/
tenorx
több mint 2 éve
Megkaptuk Mexikót international marketnek:steelerswire.usatoday.com/2021/12/15/pittsburgh-steelers-mexico-nfl-market-international/
több mint 2 éve
Miért, a letrade vagy az eltrade idei éviért is agyfrászos, ha nincs ott szimpatikus?Na attól kaptam volna agyfrászt, ha egy nem prémium játékosért még picket is adunk!Nézd meg mit reagáltam Willienek, nem egyváltozós a dolog, hogy muszáj ott húzni és kész.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
tenorx
Willie Parker
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Klemó
tenorx
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Na attól kaptam volna agyfrászt, ha egy nem prémium játékosért még picket is adunk!Nézd meg mit reagáltam Willienek, nem egyváltozós a dolog, hogy muszáj ott húzni és kész.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
tenorx
Willie Parker
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Klemó
tenorx
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Humphreyt ugye Freiermuth kárára hozhattuk volna, csak akkor meg nem lenne egy viszonylag biztos chainmover.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
tenorx
Willie Parker
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Klemó
Szerintem eleve az a baj, hogy Green centert játszik, nem guardot, ha már DeCastro befejezte.
Centert meg találjunk majd 2022-ben.
több mint 2 éve
Nézd meg mit reagáltam Willienek, nem egyváltozós a dolog, hogy muszáj ott húzni és kész.Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
tenorx
Willie Parker
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Conner kapcsán idegrángást kapok, ha a Cards számait idézik.....AMIKOR egészséges volt jó volt. Tökre örülök, hogy így tolja tényleg, de nálunk a második ütéstől már járókerettel jött volna fel a pályára....
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Pont ezt akartam írni, hogy sorra derül ki erről az istenített T classról, hogy közel sem távol sem közelíti az elit szintet és közben mindenki úgy beszél a Harris kontra valaki pickről, mint ha olyat hagytunk volna ki, hogy jaj.Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
tenorx
Willie Parker
Landon Dickerson (C)
Creed Humphrey (C)
Teven Jenkins
Liam Eichenberg
Jackson Carman
Sam Cosmi
több mint 2 éve
Some #Steelers trends...On pace to have a negative rushing yards margin for a 5th straight season. Gotten worse each year:
2017: -26
2018: -93
2019: -306
2020: -432
Steelers currently at -664. Only 3x since 1940 did the team finish a season -600 or worse.
s persze van egy prémium futónk, mégszerencse...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
ez az 5. vót a sezlonyba, leaderConner se ügyetlen kézzel, lásd a mai egykezes elkapását...Meg amúgy átéltünk az elmúlt pár évben nem egy rokkantat, nekem nem kellene még egy: a szellemileg rokkant Artie Burns és az azzá váló Antonio Brown, az agyilag rokkant Edmunds és a testileg lerokkant Shazier, majd DeCastro.Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.azé a 18as 12TDjét ne vedd el
Túl sok lehetőség idén nem volt javítani a támadófalat. DeCastroval és Dotsonnal jobb lenne, de az igazi probléma jelenleg Green, aki alkalmatlan C-nek sajnos.
Klaci79
Landon Dikkerzonra gondoltam, pupákok
sutianap
Klaci79
Amilyen mázlink van Dickerson vmi non contact sérüléssel lepukkant volna egy edzés után.
Egyébként én a két falat erőltetném, azok nélkül nincs játék, de az mindegy hogy ki a RB. Harris meg nem RB, hanem hibrid, ami jó.
Willie Parker
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Nem, de nem egy dimenzió Harrissel. Meg 3 év van köztük.Conner se ügyetlen kézzel, lásd a mai egykezes elkapását...Meg amúgy átéltünk az elmúlt pár évben nem egy rokkantat, nekem nem kellene még egy: a szellemileg rokkant Artie Burns és az azzá váló Antonio Brown, az agyilag rokkant Edmunds és a testileg lerokkant Shazier, majd DeCastro.Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.azé a 18as 12TDjét ne vedd el
Túl sok lehetőség idén nem volt javítani a támadófalat. DeCastroval és Dotsonnal jobb lenne, de az igazi probléma jelenleg Green, aki alkalmatlan C-nek sajnos.
Klaci79
sutianap
Klaci79
Amilyen mázlink van Dickerson vmi non contact sérüléssel lepukkant volna egy edzés után.
Egyébként én a két falat erőltetném, azok nélkül nincs játék, de az mindegy hogy ki a RB. Harris meg nem RB, hanem hibrid, ami jó.
Willie Parker
bcsarli
több mint 2 éve
Conner se ügyetlen kézzel, lásd a mai egykezes elkapását...Meg amúgy átéltünk az elmúlt pár évben nem egy rokkantat, nekem nem kellene még egy: a szellemileg rokkant Artie Burns és az azzá váló Antonio Brown, az agyilag rokkant Edmunds és a testileg lerokkant Shazier, majd DeCastro.Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.azé a 18as 12TDjét ne vedd el
Klaci79
sutianap
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
Spy
2 337
Claypool: Nálam nagyobb hülyeségeket a csapatról úgyse tud mondani senki!Én attól félek, hogy nem csak ő mondja ezt. Azt meg tudjuk, hogy igaz.
Bush: Fogd meg a söröm 😉
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Watt, Highsmith rendben lesz, talán még Haden is, sőt a héten van esély Dotsonra is-Tomlin
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Claypool: Nálam nagyobb hülyeségeket a csapatról úgyse tud mondani senki!Bush: Fogd meg a söröm 😉
több mint 2 éve
Szerintem az alap elgondolás jó volt: elengedjük a leszálló ágban levő Villanuevát, Pouncey visszavonul, Dotson tavaly elég jó volt, Banner sem volt gáz, elvben lett volna egy olyan falunk, ahol 3 már kipróbált játékos adta volna az alapot, (Dotson, Banner, DeCastro) és melléjük jött volna két rookie. Ez valszeg nem járt volna drámai mértékű visszaeséssel.Ez nem ilyen egy változós egyenlet, lehet lefele/felfele mozogni a draftban. El lehet adni a picket, hogy jövőre több legyen, ha idén nem akarunk contenderek lenni (mert amúgy se vagyunk), és jövőre kettő erősebbet húzni.Én azt mondom, hogy a drafton nem volt a húzottaknál sokkal jobb és elérhető falember. Sem előre, sem utólag láthatóan, ezért inkább egy prémium tehetséget húztunk, aki tudja önmaga is tehermentesíteni Bent. Ez Harris.
A mostani teljesítmények alapján meg főleg felesleges bármit is csinálni, mert akkor még nem volt tudható semmi.
tenorx
A falat nem azért cseszték el, mert nem invesztáltak bele, hanem azért cseszték el, mert szar a koncepció, szar a felkészítés, szar az edzettség.
Villaneuva ezen minimálisan sem változtatna, sztem őt nem azért nem tartottuk meg, mert nem tudtuk megfizetni, hanem mert drasztikusan visszaesett a teljesítménye. Lásd az idei Ravensben lerakott produkcióját. Ergo nem az a hiba, hogy Moore helyettesíti őt, hanem az , hogy pontosan ugyanolyan trágya szinten.
Ja, igen a Cardinálisok falát, élén Rodney Hudsonnal és az edzőikkel én is elfogadnám, mielőtt...Kyler Murrayt meg BB helyett méginkább...
Willie Parker
A legnagyobb baj Decastro kiesése, mert így az egyértelmű minőség és rutin eltűnt a falból, szvsz ez borította az egész tervet. Mert most gyakorlatilag rookiek, meg backup szintű idősebbek alkotják az OL-t. Egy egészséges DeCastro nem csak annyiban segített volna, hogy az a poszt nyilvánvalóan rendben lenne, hanem abban is, hogy hogy a mostani, rutintalanságból adódó balf.szságok (feladjam a labdát, vagy még ne, vagy mikor, és mi van egyáltalán...) kijavításában ő sokat tudott volna segíteni az újaknak.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
Meg amúgy átéltünk az elmúlt pár évben nem egy rokkantat, nekem nem kellene még egy: a szellemileg rokkant Artie Burns és az azzá váló Antonio Brown, az agyilag rokkant Edmunds és a testileg lerokkant Shazier, majd DeCastro.Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.azé a 18as 12TDjét ne vedd el
Klaci79
sutianap
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Érdekes táblázatot dobott ki a twitter:A kapott és szerzett pontok aránya Noll utolsó éve óta nem volt ennyire rossz....bár még nincs év vége.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.azé a 18as 12TDjét ne vedd el
Klaci79
sutianap