Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Abban is van azonban igazság, hogy BB átlag 2,2 mp alatt már elengedte a labdát... Erre mit lehet hívni? Az elkapók még épp csak elindulnak, nem hogy szeparálódnak... Tudom, jogos, lehetne kreatívabb, de ez azért nagy korlát.szamomra a kreativ OC-t nem limitalja BB. Ugye kell kitalalni a playeket, hogy a keretbol a legjobbat hozza ki. baromira nem ez tunik a legjobbnak, tekintve a no huddle hivasokat.kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannakCanadát azért megnézném egy új Qbéval... Ha úgy is ugyanez, akkor Adios!
es kurvara siralmas nezni a D-t amikor futas ellen vedekeznek. Csak az menti a dolgokat, hogy van 1-3 hatalmas jatekos.
Nyilvan harcoljunk, de keremszepen, ez meg a szokasos steelers infarktusoktol is rosszabb.
Canadatol sokat vartunk, semmi nem jott belole. Erre nem mentseg az oreg QB.
xtaki
Reggio1914
xtaki
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 2 éve
xtaki
3 441
szamomra a kreativ OC-t nem limitalja BB. Ugye kell kitalalni a playeket, hogy a keretbol a legjobbat hozza ki. baromira nem ez tunik a legjobbnak, tekintve a no huddle hivasokat.kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannakCanadát azért megnézném egy új Qbéval... Ha úgy is ugyanez, akkor Adios!
es kurvara siralmas nezni a D-t amikor futas ellen vedekeznek. Csak az menti a dolgokat, hogy van 1-3 hatalmas jatekos.
Nyilvan harcoljunk, de keremszepen, ez meg a szokasos steelers infarktusoktol is rosszabb.
xtaki
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannakCanadát azért megnézném egy új Qbéval... Ha úgy is ugyanez, akkor Adios!
xtaki
több mint 2 éve
xtaki
3 441
kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannakes kurvara siralmas nezni a D-t amikor futas ellen vedekeznek. Csak az menti a dolgokat, hogy van 1-3 hatalmas jatekos.
több mint 2 éve
Bejött 😉👍 Pont 5 is elég voltAmi nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
pfefe8
sutianap
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Mi volt ebben a pofás? Tényleg nem értem. Négy labdát adtak el, a szünet után nulla pont, plusz a félpályát egyszer léptük át. Tannehill tíz yardon túl nem tud passzolni, pedig száz yardot futottak mellette. Persze cserék játszanak, de ha vezér lenne, mint Ben, akkor nem kaptunk volna ki. A végén is 5 yardra passzolt, mikor 6 kellett... Vagy az első félidőben Jones megveri az emberét és nem veszi észre. Ehhez képest itt minden sokkal jobb, az tuti. 😊Szerintem egész pofásan toltátok, ahhoz képest, hogy szinte minden skill poszton full csere volt a pályán. Nem volt szerencsétek és hát azért kijött, hogy Tannehillnek vannak korlátai.Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Jan
Nandito
Klemó
Music City Miracle
több mint 2 éve
Klemó
5 661
A Dolphins egyébként mit tol....1-7-ről már-már a draft első helyére is esélyes volt...most megy 7-7....
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Szerintem egész pofásan toltátok, ahhoz képest, hogy szinte minden skill poszton full csere volt a pályán. Nem volt szerencsétek és hát azért kijött, hogy Tannehillnek vannak korlátai.Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Jan
Nandito
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Azért na....a hero team... 😀Amit a D képes csinálni a 4. negyedekben az nem semmi Heywardostul, Wattostul Pedig történelmi mélységben van a futás elleni védekezésünk, ami elsősorban a történelmi mélységben levő ILB minőségünk eredménye (is).
Canada-t viszont visszakézből basznám ki a csapatból. Azt ami a play design címén csinálunk az katasztrófális. Persze Ben gyenge, mint a harmat, de látható, hogy óriási fék van a csapaton akkor, amikor az OC hívja a playeket. Tele vagyunk a LOS és/vagy az FD vonal mögött 5 yardra hívott játékokkal. Akkor van valami, ha no huddle-ben megyünk, de egyébként all in all elképesztő módon kiszámítható mi jön egy-egy playtől eltekintve.
7-6-1 a mérleg. Semmi keresnivalónk a PO-ban, de még mindig van esély, de nyilván egy potens(ebb) O ellen és kevesebb szerencsével semmi esélyünk nincs. De már mondtunk ilyet.
Az biztos, hogy azért az ucsó negyedektől fél azért mindenki...persze mi meg az első háromtól... 😀
több mint 2 éve
Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Jan
Music City Miracle
több mint 2 éve
Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan. Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Csóri TE, már a második nagyon csúnya eset ebben a fordulóbanes neki masodik egy honap alatt.
zacknorb
több mint 2 éve
Csóri TE, már a második nagyon csúnya eset ebben a fordulóban
több mint 2 éve
no flacco
317
A punter gyereket el kéne már zavarni a pécsába
több mint 2 éve
Spy
2 337
Bold Prediction 😊Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
pfefe8
sutianap
több mint 2 éve
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
pfefe8
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy
2 337
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.Élethalál meccseken életben szoktunk maradni, hogy aztán az utolsó meccsen lálázzuk el a már-már elhitt PO-t.
pfefe8
De a non-negatív szezon meglesz 😊
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.
Steelers fan
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Akkor most nyerünk? 😊
több mint 2 éve
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Heinzes meccs, s valszeg az utsó előtti Bennel - oda lesz rakva, másodrészt a Tannehill gaussgörbe kezd szépen lekonyulni oda, ahova való, harmadrészt nem bírják a blitzet, ami nekünk nagyon megy....
1,8 a Steelers odsz, 2,05 a Titans.
Szerintem simán esélyesebbek...de mit éreznek vajon a fogadóirodák?
Klaci79
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Lehet, hogy a Nimfas Korporésön szervezi ki a fogadásokat... 😁Eléggé ajándéknak tűnik...jobb csapatunk semmiképp nincs, akkor meg ez a 2,05-ös odsz....Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
Klaci79
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Eléggé ajándéknak tűnik...jobb csapatunk semmiképp nincs, akkor meg ez a 2,05-ös odsz....Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
Klaci79
tenorx
több mint 2 éve
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.1,8 a Steelers odsz, 2,05 a Titans.
több mint 2 éve
QB-kkal kapcsolatban, mindenki nyugodjon meg, mindenki fel lesz szopva draftig, és lesz 3-4 első körös QB.Simán.
tenorx
Ha valamelyik QB nagyot villant addig, (rájátszásban, bowl meccsen, combine-on, stb...) plusz 1-2 NFL csapat bepánikol áprilisra, akkor még top10-es QB pickek is lesznek.
Szerkesztette: Jan