Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388
kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannak
es kurvara siralmas nezni a D-t amikor futas ellen vedekeznek. Csak az menti a dolgokat, hogy van 1-3 hatalmas jatekos.
Nyilvan harcoljunk, de keremszepen, ez meg a szokasos steelers infarktusoktol is rosszabb.

Canadatol sokat vartunk, semmi nem jott belole. Erre nem mentseg az oreg QB.
xtaki
Canadát azért megnézném egy új Qbéval... Ha úgy is ugyanez, akkor Adios!
Reggio1914
szamomra a kreativ OC-t nem limitalja BB. Ugye kell kitalalni a playeket, hogy a keretbol a legjobbat hozza ki. baromira nem ez tunik a legjobbnak, tekintve a no huddle hivasokat.
xtaki
Abban is van azonban igazság, hogy BB átlag 2,2 mp alatt már elengedte a labdát... Erre mit lehet hívni? Az elkapók még épp csak elindulnak, nem hogy szeparálódnak... Tudom, jogos, lehetne kreatívabb, de ez azért nagy korlát.

Szerkesztette: Reggio1914
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannak
es kurvara siralmas nezni a D-t amikor futas ellen vedekeznek. Csak az menti a dolgokat, hogy van 1-3 hatalmas jatekos.
Nyilvan harcoljunk, de keremszepen, ez meg a szokasos steelers infarktusoktol is rosszabb.

xtaki
Reggio1914
szamomra a kreativ OC-t nem limitalja BB. Ugye kell kitalalni a playeket, hogy a keretbol a legjobbat hozza ki. baromira nem ez tunik a legjobbnak, tekintve a no huddle hivasokat.
több mint 2 éve

xtaki
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.
pfefe8
ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
sutianap
Bejött 😉👍 Pont 5 is elég volt

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
Nandito Tennessee Titans 3 136 — Titans fan
Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.

Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Jan
Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Nandito
Szerintem egész pofásan toltátok, ahhoz képest, hogy szinte minden skill poszton full csere volt a pályán. Nem volt szerencsétek és hát azért kijött, hogy Tannehillnek vannak korlátai.
Klemó
Mi volt ebben a pofás? Tényleg nem értem. Négy labdát adtak el, a szünet után nulla pont, plusz a félpályát egyszer léptük át. Tannehill tíz yardon túl nem tud passzolni, pedig száz yardot futottak mellette. Persze cserék játszanak, de ha vezér lenne, mint Ben, akkor nem kaptunk volna ki. A végén is 5 yardra passzolt, mikor 6 kellett... Vagy az első félidőben Jones megveri az emberét és nem veszi észre. Ehhez képest itt minden sokkal jobb, az tuti. 😊

Music City Miracle
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
A Dolphins egyébként mit tol....1-7-ről már-már a draft első helyére is esélyes volt...most megy 7-7....
több mint 2 éve
Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.

Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Jan
Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Nandito
Szerintem egész pofásan toltátok, ahhoz képest, hogy szinte minden skill poszton full csere volt a pályán. Nem volt szerencsétek és hát azért kijött, hogy Tannehillnek vannak korlátai.
több mint 2 éve
Azért na....a hero team... 😀

Amit a D képes csinálni a 4. negyedekben az nem semmi Heywardostul, Wattostul Pedig történelmi mélységben van a futás elleni védekezésünk, ami elsősorban a történelmi mélységben levő ILB minőségünk eredménye (is).

Canada-t viszont visszakézből basznám ki a csapatból. Azt ami a play design címén csinálunk az katasztrófális. Persze Ben gyenge, mint a harmat, de látható, hogy óriási fék van a csapaton akkor, amikor az OC hívja a playeket. Tele vagyunk a LOS és/vagy az FD vonal mögött 5 yardra hívott játékokkal. Akkor van valami, ha no huddle-ben megyünk, de egyébként all in all elképesztő módon kiszámítható mi jön egy-egy playtől eltekintve.

7-6-1 a mérleg. Semmi keresnivalónk a PO-ban, de még mindig van esély, de nyilván egy potens(ebb) O ellen és kevesebb szerencsével semmi esélyünk nincs. De már mondtunk ilyet.

Az biztos, hogy azért az ucsó negyedektől fél azért mindenki...persze mi meg az első háromtól... 😀
több mint 2 éve
Nandito Tennessee Titans 3 136 — Titans fan

Jan

Music City Miracle
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan

több mint 2 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Csóri TE, már a második nagyon csúnya eset ebben a fordulóban
zacknorb
es neki masodik egy honap alatt.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Csóri TE, már a második nagyon csúnya eset ebben a fordulóban
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A punter gyereket el kéne már zavarni a pécsába
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.
pfefe8
sutianap
Bold Prediction 😊
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
pfefe8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
pfefe8
Élethalál meccseken életben szoktunk maradni, hogy aztán az utolsó meccsen lálázzuk el a már-már elhitt PO-t.

De a non-negatív szezon meglesz 😊
több mint 2 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203

Steelers fan
több mint 2 éve
Akkor most nyerünk? 😊
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.
1,8 a Steelers odsz, 2,05 a Titans.
Szerintem simán esélyesebbek...de mit éreznek vajon a fogadóirodák?
Klaci79
Heinzes meccs, s valszeg az utsó előtti Bennel - oda lesz rakva, másodrészt a Tannehill gaussgörbe kezd szépen lekonyulni oda, ahova való, harmadrészt nem bírják a blitzet, ami nekünk nagyon megy....

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
tenorx
Eléggé ajándéknak tűnik...jobb csapatunk semmiképp nincs, akkor meg ez a 2,05-ös odsz....
Klaci79
Lehet, hogy a Nimfas Korporésön szervezi ki a fogadásokat... 😁
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
tenorx
Eléggé ajándéknak tűnik...jobb csapatunk semmiképp nincs, akkor meg ez a 2,05-ös odsz....
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
QB-kkal kapcsolatban, mindenki nyugodjon meg, mindenki fel lesz szopva draftig, és lesz 3-4 első körös QB.
tenorx
Simán.
Ha valamelyik QB nagyot villant addig, (rájátszásban, bowl meccsen, combine-on, stb...) plusz 1-2 NFL csapat bepánikol áprilisra, akkor még top10-es QB pickek is lesznek.

Szerkesztette: Jan