Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Claypool: Nálam nagyobb hülyeségeket a csapatról úgyse tud mondani senki!

Bush: Fogd meg a söröm 😉
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Ez nem ilyen egy változós egyenlet, lehet lefele/felfele mozogni a draftban. El lehet adni a picket, hogy jövőre több legyen, ha idén nem akarunk contenderek lenni (mert amúgy se vagyunk), és jövőre kettő erősebbet húzni.

A mostani teljesítmények alapján meg főleg felesleges bármit is csinálni, mert akkor még nem volt tudható semmi.
tenorx
Én azt mondom, hogy a drafton nem volt a húzottaknál sokkal jobb és elérhető falember. Sem előre, sem utólag láthatóan, ezért inkább egy prémium tehetséget húztunk, aki tudja önmaga is tehermentesíteni Bent. Ez Harris.

A falat nem azért cseszték el, mert nem invesztáltak bele, hanem azért cseszték el, mert szar a koncepció, szar a felkészítés, szar az edzettség.

Villaneuva ezen minimálisan sem változtatna, sztem őt nem azért nem tartottuk meg, mert nem tudtuk megfizetni, hanem mert drasztikusan visszaesett a teljesítménye. Lásd az idei Ravensben lerakott produkcióját. Ergo nem az a hiba, hogy Moore helyettesíti őt, hanem az , hogy pontosan ugyanolyan trágya szinten.

Ja, igen a Cardinálisok falát, élén Rodney Hudsonnal és az edzőikkel én is elfogadnám, mielőtt...Kyler Murrayt meg BB helyett méginkább...
Willie Parker
Szerintem az alap elgondolás jó volt: elengedjük a leszálló ágban levő Villanuevát, Pouncey visszavonul, Dotson tavaly elég jó volt, Banner sem volt gáz, elvben lett volna egy olyan falunk, ahol 3 már kipróbált játékos adta volna az alapot, (Dotson, Banner, DeCastro) és melléjük jött volna két rookie. Ez valszeg nem járt volna drámai mértékű visszaeséssel.

A legnagyobb baj Decastro kiesése, mert így az egyértelmű minőség és rutin eltűnt a falból, szvsz ez borította az egész tervet. Mert most gyakorlatilag rookiek, meg backup szintű idősebbek alkotják az OL-t. Egy egészséges DeCastro nem csak annyiban segített volna, hogy az a poszt nyilvánvalóan rendben lenne, hanem abban is, hogy hogy a mostani, rutintalanságból adódó balf.szságok (feladjam a labdát, vagy még ne, vagy mikor, és mi van egyáltalán...) kijavításában ő sokat tudott volna segíteni az újaknak.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383
Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.

Túl sok lehetőség idén nem volt javítani a támadófalat. DeCastroval és Dotsonnal jobb lenne, de az igazi probléma jelenleg Green, aki alkalmatlan C-nek sajnos.
Klaci79
azé a 18as 12TDjét ne vedd el

Landon Dikkerzonra gondoltam, pupákok
sutianap
Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.
Klaci79
Meg amúgy átéltünk az elmúlt pár évben nem egy rokkantat, nekem nem kellene még egy: a szellemileg rokkant Artie Burns és az azzá váló Antonio Brown, az agyilag rokkant Edmunds és a testileg lerokkant Shazier, majd DeCastro.

Amilyen mázlink van Dickerson vmi non contact sérüléssel lepukkant volna egy edzés után.

Egyébként én a két falat erőltetném, azok nélkül nincs játék, de az mindegy hogy ki a RB. Harris meg nem RB, hanem hibrid, ami jó.
több mint 2 éve
Érdekes táblázatot dobott ki a twitter:

A kapott és szerzett pontok aránya Noll utolsó éve óta nem volt ennyire rossz....bár még nincs év vége.
több mint 2 éve
Mivel Conner a legszebb napjain sem volt ennyire eredményes nálunk, nyilvánvaló ha megtartjuk sem tudná ezt teljesíteni. Én örültem volna ha marad, de sajnos ez a támadófal nem volt alkalmas. Annak örültem volna ha Humphrey érkezik, de akkor Freiermuth nem lenne, aki viszont évekre megoldhatja a TE posztot majd.

Túl sok lehetőség idén nem volt javítani a támadófalat. DeCastroval és Dotsonnal jobb lenne, de az igazi probléma jelenleg Green, aki alkalmatlan C-nek sajnos.
Klaci79

sutianap
Süti, én nagyon szerettem a gyereket és örültem volna ha marad, de sajnos elszámolták a dolgot, mint oly sokszor és talán azt gondolták majd nem kell sehova a sérülései után. Hát befürödtek vele. Dick is kiment már 2. körben...csíptem volna ha ő is jön Harris mellé, de utólag igazolható a 2.körös pickünk, az elsőben pedig a 3 ACL-el küzdő Dickersont erősnek éreztem volna. Csináltunk már ennél erősebbet is, de ez is fejvakarós lett volna. Pedig nálunk még C is lett volna, ami neki biztosan jobban megy.
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Bush: Obviously, nobody on the Steelers is playing up to their potential. Nobody is playing good football. I’m not going to single myself out.”

Ez azért eléggé busz alá dobja a csapatot játékosostul, edzőgárdástul egy játékos szájából, ha mögé gondolunk. Ő egy fiatal játékos, nem lepődik meg senki egy Watt, egy Heyward, Haden szájából ilyesmin, de Bush...
több mint 2 éve
Lehet ezt ragozni, de SB-t nyertünk szar OL-al, rossz Defense-el nem és nem is fogunk. Ha jól játszik a Defense, nyerjük a meccset, ha nem, akkor kikapunk.
Tudja Kolberr hova kell költeni, nem QB-ra, nem offenzére, nem ránninbekkre, hanem Defense-be, egy DL-t kérek újra.

Mind rosszul betűzitek a DL-t.

Nem érdekel ha szarok vagyunk offense oldalon, sok ilyen meccset láttam már, de szívem szakad meg, ha átfutnak rajtunk, ha úgy nyernek ellenünk, hogy nem fáj mindenük még két hét múlva is. Ha egy WR bele mer röhögni elkapás után a DB-nk arcába. Ha egy TE buzizhat a LB-nkkel.
Kikapni ki lehet, de meg nem verhetnek minket, A győzelem árát meg kell fizettetni mindenkivel. Jelenleg nem tesszük és ez az amit rossz nézni.
Ettől a csapattól most senki nem fél. Egyik csapatrésztől sem. Ezen kell változtatni.

Lehet nem lehet minden meccset megnyerni, de mindenkit meg kell verni.
(Erre a mentalitásra tartom alkalmatlannak Tomlin-t, pedig ezért szerettem meg ezt a csapatot Troy mellett)

PS: igen, tudom, öreg vagyok
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Ez nem ilyen egy változós egyenlet, lehet lefele/felfele mozogni a draftban. El lehet adni a picket, hogy jövőre több legyen, ha idén nem akarunk contenderek lenni (mert amúgy se vagyunk), és jövőre kettő erősebbet húzni.

A mostani teljesítmények alapján meg főleg felesleges bármit is csinálni, mert akkor még nem volt tudható semmi.
tenorx
Én azt mondom, hogy a drafton nem volt a húzottaknál sokkal jobb és elérhető falember. Sem előre, sem utólag láthatóan, ezért inkább egy prémium tehetséget húztunk, aki tudja önmaga is tehermentesíteni Bent. Ez Harris.

A falat nem azért cseszték el, mert nem invesztáltak bele, hanem azért cseszték el, mert szar a koncepció, szar a felkészítés, szar az edzettség.

Villaneuva ezen minimálisan sem változtatna, sztem őt nem azért nem tartottuk meg, mert nem tudtuk megfizetni, hanem mert drasztikusan visszaesett a teljesítménye. Lásd az idei Ravensben lerakott produkcióját. Ergo nem az a hiba, hogy Moore helyettesíti őt, hanem az , hogy pontosan ugyanolyan trágya szinten.

Ja, igen a Cardinálisok falát, élén Rodney Hudsonnal és az edzőikkel én is elfogadnám, mielőtt...Kyler Murrayt meg BB helyett méginkább...

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A draft egy lutri. AZ elején kisebb eséllyel fürdesz be, ennyi, de a befürdés esélye sosem nulla!
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Szerkesztette: tenorx
több mint 2 éve
Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀
Tényleg annyi a lényeg, hogy kellene egy jó fal.
De már nyilván mindegy, nem fogunk az időben visszamennié, és nem RBt húzni az első körben. Imádom Najeet, kurvára nem erre volt szükségünk 😀
tenorx
Te kit hoztál volna a falba?

Leatherwood-ot, aki a második legrosszabb falember a ligában? Ráadásul a Raiders magasan vitte ki.

Teven Jenkinst, aki már most rokkant és kb. 6 hónapja nem is játszott és aki a drafton is sérült volt?

Walker Little-t, aki a Jax falba nem tud normálisan bekerülni?

Carmant, aki a Bengals kb legrosszabbja? Cosmit, akinek ugyanolyan rövid a keze, mint Greennek és semmivel nem jobb a képzése?
több mint 2 éve
Mit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.
tenorx
Hát azért az nem a North.
Willie Parker
jajmá, ekkora balfasz brigádot, hogy nem tudtuk megtartani, hanem első körben húztunk RB-t
gratulálok
nem a North hát nem, sokkal brutálisabb csoport, a North a kispöcsűek ovija lett

az Arizona fal
DJ Humphries 15/1 4611snap
Max Garcia 15/4 1991snap
Rodney Houston 11/2 9011snap
Sean Harlow 17/4 364snap
Kelvin Beachum 12/7 8228snap
3 harmincon felüli, ebből Garcia nem sokat játszott, backup, Harló beugrós, csak Humpri a prémium

Conner 14 rushTD(2.) nem 6, tudod kinek van 6, Dibó Szamuelnak meg Koradél Pattyerzonnak - a 200 attak fölötti futók majd mind 10 fölötti TDvel vannak, ugye Gibzonnak még van két jóbaráttya eme hiányosság leküzdéséhez, Kúk meg a kakukktojás, egy nagy faszt húztunk futót, tudod hogyhítták ezt öt évvel ezelőtt OFENZÍVVÍPÖN, azt mindenki röhögött

óriás hiba volt Villanyóra meg Koner elengedése - mer ha hajlandóak lennénk futótandemben gondolkozni szépen elzsuzsikáltak volna Snellel
sutianap
Jól van ezt èn sem tudtam volna jobban megfogalmazni ès legalább nem kívülről jött a beleduma 😉😛csak csendben mèg ,van arra felè egy Donald meg egy Bosa is vagy ki 😏
dande
Itt meg egy Myles Garrett, egy TJ Watt meg egy Calais Campbell ... Conner munkáját és terhelését Kyler Murray futkorászása könnyíti meg, amire a Rozsdás Bökő már nem képes.
több mint 2 éve
Az NFC Westben a támadósorok jobbak, nem a védelmek. A Rams védelem oké, a többi kuka.

Rams linebackerek meg a safetyk hol vannak futás ellen? Seahawks védelme történelmi mélypontokat nyel futás ellen (is), full diszfunkcionális (mint a miénk is). A Niners ellen is lehet futni.

Persze idén nem jók a North csapatok sem, ez tény, de itt Conner már kinyúlt volna. Pont.

Benny Snell, megőrülök.
több mint 2 éve
Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀
Tényleg annyi a lényeg, hogy kellene egy jó fal.
De már nyilván mindegy, nem fogunk az időben visszamennié, és nem RBt húzni az első körben. Imádom Najeet, kurvára nem erre volt szükségünk 😀
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.
tenorx
Willie Parker
jajmá, ekkora balfasz brigádot, hogy nem tudtuk megtartani, hanem első körben húztunk RB-t
gratulálok
nem a North hát nem, sokkal brutálisabb csoport, a North a kispöcsűek ovija lett

az Arizona fal
Max Garcia 15/4 1991snap
Sean Harlow 17/4 364snap
3 harmincon felüli, ebből Garcia nem sokat játszott, backup, Harló beugrós, csak Humpri a prémium

Conner 14 rushTD(2.) nem 6, tudod kinek van 6, Dibó Szamuelnak meg Koradél Pattyerzonnak - a 200 attak fölötti futók majd mind 10 fölötti TDvel vannak, ugye Gibzonnak még van két jóbaráttya eme hiányosság leküzdéséhez, Kúk meg a kakukktojás, egy nagy faszt húztunk futót, tudod hogyhítták ezt öt évvel ezelőtt OFENZÍVVÍPÖN, azt mindenki röhögött

óriás hiba volt Villanyóra meg Koner elengedése - mer ha hajlandóak lennénk futótandemben gondolkozni szépen elzsuzsikáltak volna Snellel
sutianap
Jól van ezt èn sem tudtam volna jobban megfogalmazni ès legalább nem kívülről jött a beleduma 😉😛csak csendben mèg ,van arra felè egy Donald meg egy Bosa is vagy ki 😏
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
tenorx
Willie Parker
gratulálok

az Arizona fal
Max Garcia 15/4 1991snap
Sean Harlow 17/4 364snap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
tenorx
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
tenorx
Örülök neki, megérdemli. Megtalálta a csapatát. Nálunk csak összetörték volna.

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Nézem vissza ezeket a felvételeket...valami elképesztő milyen szar falunk van...talán még Moore és Turner tudja megcsinálni a feladatát, bár ők sem mindig.

Szegény Harris mire lenne képes vajon egy 4-5 évvel ezelőtti támadófallal?!

Klaci79
Szerintem Harris azt hozná, mint anno Bell... Ő is kontakt után rengeteg yardot tudott még hozni vagy okosan kivárt a pufik mögött és amikor megindult...
No meg elkapás is ment.
több mint 2 éve
Nézem vissza ezeket a felvételeket...valami elképesztő milyen szar falunk van...talán még Moore és Turner tudja megcsinálni a feladatát, bár ők sem mindig.

Szegény Harris mire lenne képes vajon egy 4-5 évvel ezelőtti támadófallal?!

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 169
Nem aktuális téma, viszont az utóbbi években eléggé átalakult a csapatunk, és ezen időszak között nem is igazán volt/van realitása szuper bowl győzelemnek. Utoljára a Killer bees időszakban volt a legnagyobb esélyünk Sb-t nyerni. És foglalkoztat a kérdés, hogy szerintetek melyik szezonban volt a legnagyobb esélyünk Sb-t nyerni? Itt leginkább a 2014-2018 közötti időszakra gondolok. Pusztán eredményesség tekintetében nyilván 2016-ban voltunk a legközelebb, de én mégis azt mondom, hogy ekkor voltunk talán a leggyengebbek (igazán jó csapatot szinte nem is vertünk meg ebben az idényben). Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Szerkesztette: Seda26
több mint 2 éve
Örülök, hogy csak másnap reggel néztem meg, így 0-23-nál meg tudtam nézni mi lett a vége, és koncentrálhattam a meccsre. Kár, hogy nem sikerült kitalálni mást a 8-man box ellen, mint hogy engedjük el őket 29-0-ra,k aztán majd hátrább mennek. Ha valami kijött volna előbb az agytrösztből meg is lephettük volna őket. Offense-ről szerintem nincs is mit eltenni a meccsről, amíg számított, nem tudtak mit tenni az ellennel.
Remélem, Washington-t megpróbáljuk megtartani, szürke eminenciás ő, polip karokkal és erősebb mint egy RB.

Egy dolgot pedig tökéletesen valósított meg a Defense is am gameplan-ból, Thielen-t levették a pályáról, stat nélkül zárta a meccset. Kár, hogy Cook és Jefferson közül egyikre sem sikerült kitalálni semmit végig, pedig megnéztem volna, ahogy Osborn agyonver minket, vagy Mattison.

Magaskovács kiesése fájó volt Watt-én felül, mert ő lett volna, akinek hoznia kellett volna a nyomást a csere LT-el szemben, így hogy mindkettő kidőlt nem volt sok esély nyomásra.

Witherspoon-ra kíváncsi leszek a hátralévő meccseken, mutat-e még valamit, vagy csak nem készültek rá.

Claypool meg egy pöcs. Megerősíti a fejemben a teóriát, hogy a sophomore slump nem a pályán jön elsősorban, hanem a játékosok fejében.

Úgy gondolom, ahogy eddig, hátra lehet dőlni, élvezni a hátralévő 4 meccset Ben-el, nem biztos, hogy akarnám ezt a csapatot a rájátszásban nézni. Nem tudom, mennyire kellene bealudnia az ellenfélnek, hogy akár egy meccset is nyerjünk ott.
Spy
Thielent a sérülése vette le a pályáról 😉
astroid
Nem tudhatod, mennyi munkája volt benne a védelemnek.