NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
245
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
125
21
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
amúgy most itt anyázunk meg minden...jogosan is...de képzeljük el milyen lenne Colts, vagy Saints szurkolónak lenni...ott sem egyszerű az élet, de kilátás sem nagyon vanItt is csak addig van remény, míg be nem áll Picike és esetleg ki nem derül, hogy kakukk a srác. Ez a Pats is ha beleragad Jonesba, sokáig nem kell velük bajnokesélyesként számolni.
Klaci79
több mint 3 éve
Ami egyébként jó hír az az, hogy az OL határozottan jobb képet mutatott. No és ez mind a futásra, mind a passzra is igaz. Ezért is sajnálom, hogy a hívások és Trubi miatt ennyire penetránsok voltunk.
több mint 3 éve
amúgy most itt anyázunk meg minden...jogosan is...de képzeljük el milyen lenne Colts, vagy Saints szurkolónak lenni...ott sem egyszerű az élet, de kilátás sem nagyon van
több mint 3 éve
Izgalmas, lüktető meccsen szoros vereséget szenvedtünk. Van ez így.
több mint 3 éve
ennek a Turboman hipe-nak zero értelme vótmintha az idős Rötyit meghatványoznánk, hogy tarthüjeis
félidőnél mit szaladgál az oldalvonal fele? le is ment az óra
éés ugyanúgy csak dijonté bazmeg mikor vertifikáljuk mán valami fazonja van, de nem all18tökig
szóva a D nem változik, de reménytelen azt hinni, hogy 10 pontokon tudunk stabilan tartani - akkor nézzük meg kivel megy, mindenki kapjon meccset, azt ha tökig homáj jövőre húzunk....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Jojjon willie beamen
több mint 3 éve
ott is van....hát most Ravens szurkoló sem lennék...nekik is van bajuk...és még LJ jól is játszott a statisztikák szerint28 pontot kaptak a negyedikben... A Tua-Hill összhang is kristályosodik.
Klaci79
több mint 3 éve
Tisztában voltunk a képességeivel, csak az előszezonban nyújtott teljesítménye bizakodásra adott okot...nem olyan ramaty ez az OL...most is adtak időt, de nagyon rossz döntéseket hozott Trub.De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
De ez van. Most nem volt szerencsénk. Egy hete meg bőven volt. Nekem a 4. negyedes Trubi teljesítmény tette be a kaput. Ez a csávó nem tudja a playeket olvasni, nem lát a pályán és a passzok sem mennek biztosan. A TD passz is Muuth mögé ment. Ennek nincs értelme így, csak az egész csapat frusztrálódik.
Klemó
Reggio1914
Amúgy rövid hét jön, tuti nem cserélünk, de egy újabb vereség után, hasonló kilátástalan produkció után, szerintem igen
Klaci79
több mint 3 éve
ott is van....hát most Ravens szurkoló sem lennék...nekik is van bajuk...és még LJ jól is játszott a statisztikák szerint
több mint 3 éve
Így is vezetjük a csoportotIgazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.Várj, még vezetjük a csoportot 😀
Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
tenorx
több mint 3 éve
nem olyan ramaty ez az OL...most is adtak időt, de nagyon rossz döntéseket hozott Trub.De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
De ez van. Most nem volt szerencsénk. Egy hete meg bőven volt. Nekem a 4. negyedes Trubi teljesítmény tette be a kaput. Ez a csávó nem tudja a playeket olvasni, nem lát a pályán és a passzok sem mennek biztosan. A TD passz is Muuth mögé ment. Ennek nincs értelme így, csak az egész csapat frusztrálódik.
Klemó
Reggio1914
Amúgy rövid hét jön, tuti nem cserélünk, de egy újabb vereség után, hasonló kilátástalan produkció után, szerintem igen
több mint 3 éve
Igazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
több mint 3 éve
a ravens meg -21-ről vezet....micsoda offense-ek....nyami
több mint 3 éve
De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
Klemó
több mint 3 éve
ÚR Isten mi van a csoportban....a Browns 2 TD előnyről kapott ki, a Ravens meg igazi thillerHogy mit nyomott ott Flacco...
Klaci79
több mint 3 éve
ÚR Isten mi van a csoportban....a Browns 2 TD előnyről kapott ki, a Ravens meg igazi thiller
több mint 3 éve
a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukatIgen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.
Klaci79
több mint 3 éve
Azt hiszem még egy ilyen O teljesítmény és Trubit már a pályára sem engedi a közönség. Utolsó drive-unk. Nézd vissza......Claypool szabad, vagy 40 yard előtte....be Harrisnek 4 yardért.....a fazon vak, mint az igásló. Sajnos a Pats Ol nagyon jó volt ma. Ez volt a döntő egyébként. Persze ha nincs vakon az O és Gunner mondjuk nem adja ki a lasztit, akkor még talán meg is lehett volna. De így....
több mint 3 éve
Siralmas ez az offense.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
azt hiszem ez a Cinci elleni győzelem volt a maximum amivel a Canada-Trubisky féle offesnse idén eljuthat
több mint 3 éve
Trubisky-Freiermuth az első Steelers TD az Acrisure stadionban! 2022.09.18
több mint 3 éve
Ha megölnének, akkor se tudnék tutit a mai meccsre. Talán annyit, hogy nagyon szenvedős lesz nézni! 😁nem akartunk megölni
Szokol
gosteelers

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ha megölnének, akkor se tudnék tutit a mai meccsre. Talán annyit, hogy nagyon szenvedős lesz nézni! 😁