Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Örülök, hogy csak másnap reggel néztem meg, így 0-23-nál meg tudtam nézni mi lett a vége, és koncentrálhattam a meccsre. Kár, hogy nem sikerült kitalálni mást a 8-man box ellen, mint hogy engedjük el őket 29-0-ra,k aztán majd hátrább mennek. Ha valami kijött volna előbb az agytrösztből meg is lephettük volna őket. Offense-ről szerintem nincs is mit eltenni a meccsről, amíg számított, nem tudtak mit tenni az ellennel.
Remélem, Washington-t megpróbáljuk megtartani, szürke eminenciás ő, polip karokkal és erősebb mint egy RB.

Egy dolgot pedig tökéletesen valósított meg a Defense is am gameplan-ból, Thielen-t levették a pályáról, stat nélkül zárta a meccset. Kár, hogy Cook és Jefferson közül egyikre sem sikerült kitalálni semmit végig, pedig megnéztem volna, ahogy Osborn agyonver minket, vagy Mattison.

Magaskovács kiesése fájó volt Watt-én felül, mert ő lett volna, akinek hoznia kellett volna a nyomást a csere LT-el szemben, így hogy mindkettő kidőlt nem volt sok esély nyomásra.

Witherspoon-ra kíváncsi leszek a hátralévő meccseken, mutat-e még valamit, vagy csak nem készültek rá.

Claypool meg egy pöcs. Megerősíti a fejemben a teóriát, hogy a sophomore slump nem a pályán jön elsősorban, hanem a játékosok fejében.

Úgy gondolom, ahogy eddig, hátra lehet dőlni, élvezni a hátralévő 4 meccset Ben-el, nem biztos, hogy akarnám ezt a csapatot a rájátszásban nézni. Nem tudom, mennyire kellene bealudnia az ellenfélnek, hogy akár egy meccset is nyerjünk ott.
Spy
Thielent a sérülése vette le a pályáról 😉
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Örülök, hogy csak másnap reggel néztem meg, így 0-23-nál meg tudtam nézni mi lett a vége, és koncentrálhattam a meccsre. Kár, hogy nem sikerült kitalálni mást a 8-man box ellen, mint hogy engedjük el őket 29-0-ra,k aztán majd hátrább mennek. Ha valami kijött volna előbb az agytrösztből meg is lephettük volna őket. Offense-ről szerintem nincs is mit eltenni a meccsről, amíg számított, nem tudtak mit tenni az ellennel.
Remélem, Washington-t megpróbáljuk megtartani, szürke eminenciás ő, polip karokkal és erősebb mint egy RB.

Egy dolgot pedig tökéletesen valósított meg a Defense is am gameplan-ból, Thielen-t levették a pályáról, stat nélkül zárta a meccset. Kár, hogy Cook és Jefferson közül egyikre sem sikerült kitalálni semmit végig, pedig megnéztem volna, ahogy Osborn agyonver minket, vagy Mattison.

Magaskovács kiesése fájó volt Watt-én felül, mert ő lett volna, akinek hoznia kellett volna a nyomást a csere LT-el szemben, így hogy mindkettő kidőlt nem volt sok esély nyomásra.

Witherspoon-ra kíváncsi leszek a hátralévő meccseken, mutat-e még valamit, vagy csak nem készültek rá.

Claypool meg egy pöcs. Megerősíti a fejemben a teóriát, hogy a sophomore slump nem a pályán jön elsősorban, hanem a játékosok fejében.

Úgy gondolom, ahogy eddig, hátra lehet dőlni, élvezni a hátralévő 4 meccset Ben-el, nem biztos, hogy akarnám ezt a csapatot a rájátszásban nézni. Nem tudom, mennyire kellene bealudnia az ellenfélnek, hogy akár egy meccset is nyerjünk ott.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Az valóban lányregényesen csöpögős lenne, ha BB egy kafa meccset lehozva (akár győzelemmel) ellovagol a naplementébe, aminek persze mindenki örülne.
A PO-ról én a szezon kezdetén is letettem, tudva levő volt, hogy ez nem az az év... De itt annyira kesze nomeg kusza ez a szezon, hogy még mindig szóba kerülhetünk, pedig a játékunk egyáltalán nem avanzsálna oda minket, csoportban is jelenleg utolsók vagyunk, igaz Nem negatív mérleggel 😀 (Tomlin vállveregetés)
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Én csak azt kívánom, hogy Ben búcsúzzon szépen az utolsó két meccsen. Nem látom azt a szkenáriót, hogy a Titans, vagy a Chiefs ellen hogyan nyerhetnénk, így feleslegesnek gondolnám számolni is.
több mint 2 éve
Nekem az a kemény, hogy még mindig van esélyünk a PO-ra.... 😀

Itt vannak a "kész a csapatunk" Ravens, a Bengals, meg Browns, meg a Bills és a Rötyi által vezetett Steelers "csak" 1 meccsre van. Mindezt attól függetlenül mondom, hogy a realitás 4 dugó az utolsó meccsen. valami azért azt súgja, hogy legalább az egyiket meg fogjuk nyerni.
4 mérkőzés...Titans, Chiefs, Browns, Ravens.
3 győzelemmel PO
Minden más esetben máris nézhetjük a draftot.
(2 győzelem esetén borzalmas nagy számolgatás és körbeverés kell, de ezzel felesleges foglalkozni)
Azért ez kemény...

Borzalmas sok a WR büntetésünk.
Klaci79
Deadpoolnál a 83 yard az ami eszeveszett sok a számossága mellett és ebből van szépen mindenből. (H, OPI, FS, PF) Egyértelműen beverte a fejét az "újonc plafonba", ami azért részben annak is volt köszönhető, ahogy kezdte a karrierjét és ahogy felkapták. Most két út lesz, mint minden NFL játékos előtt ilyenkor. Visszamegy és dolgozik, visszavesz az arcból, vagy pedig elsüllyed majd szépen 1-2 év játék után, ugyanis ilyen játékosok így (rengeteg hibával, inkonzisztensen) nem kellenek egyik NFL csapatba sem. Én egyébként ahogy írtam is, pont DJ okán bízom benne, hogy előbbi valósul meg szépen.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383
3 győzelemmel PO
(2 győzelem esetén borzalmas nagy számolgatás és körbeverés kell, de ezzel felesleges foglalkozni)
Azért ez kemény...

Klaci79
Szerintem négyet kell nyerni, mert kell a 10 győzelem. A Titans, KC, Pats viszi a csoportokat, a Bills vagy a Chargers bent lesznek és a Coltsnak szerintem meg lesz a 10 győzelem.

www.espn.com/nfl/schedulegrid
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
3 győzelemmel PO
Azért ez kemény...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Highsmitsh és Watt sérülése nem komoly, elvileg jövő7re visszatérhetnek Rapoport szerint.
Reggio1914
Nem hiszek már ebben, Watt visszatér bárhonnan is 2 nap alatt, 3,5 sackes állapotban.
KeyG
Dehát akkor abban hiszel amiben Rapoport 😊

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 501
Highsmitsh és Watt sérülése nem komoly, elvileg jövő7re visszatérhetnek Rapoport szerint.
Reggio1914
Nem hiszek már ebben, Watt visszatér bárhonnan is 2 nap alatt, 3,5 sackes állapotban.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
több mint 2 éve
Azt hiszem nem a WR a legnagyobb probléma most. A védelem, különösen a futás elleni, történelmi mélységekbe süllyedt 😕

Klaci79
Pont ezt akartam írni, hogy ahhoz képest, hogy mennyi draft tőke ment a D-be elképesztő mélységben vannak a számaink és ez egyértelműen koncepciós problémára utal, hiszen amint nincsenek egyéni bravúrplayek és teljesítmények nagyjából egészében szétesik a D.
Klemó
Azt mondjuk sosem szabad elfelejteni, hogy a rengeteg 3&out nem segít a védelmen, különösen mert ha rotálni kell, akkor hatalmas a szakadék.

Azt legalább tudjuk, hogy ha Haden egyszer visszatér, akkor a Haden Witherspoon CB kettős kezdhet és Sutton megy vissza a helyére slotba, mert a szélen sajnos használhatatlannak tűnik.
De a legnagyobb bajunk még mindig a tömeg középen és a két gyenge ILB.
Álmomban már láttam, hogy Tuitt lassan visszatér 😀
több mint 2 éve
Azt hiszem nem a WR a legnagyobb probléma most. A védelem, különösen a futás elleni, történelmi mélységekbe süllyedt 😕

Klaci79
Pont ezt akartam írni, hogy ahhoz képest, hogy mennyi draft tőke ment a D-be elképesztő mélységben vannak a számaink és ez egyértelműen koncepciós problémára utal, hiszen amint nincsenek egyéni bravúrplayek és teljesítmények nagyjából egészében szétesik a D.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Egy kicsit azért vegyük már le a nálunk "minden WR fasz" szemüveget. Valaki néz más meccseket is, vagy csak a miénket? Ha nem, akkor tegyétek már meg és nézzetek át egy-egy elkapás utáni ünneplésre. 200-as pulzussal, 100 kilós űrsebességgel közlekedő védők között kell elkapni lasztikat csúcsadrenalinnal az agyukban. Mindegyik WR ünnepelteti magát. Van persze olyan, aki jobban és van aki kevésbé. De ettől még igaz, hogy kell egy fajta őrültség, ha valaki felvállalja lasztit elkapva az ütközéseket.

Azt kell megtanulják, hogy mikor van kuss és koncentráció és persze mit kell tanulniuk. Claypoolnak mindenből van mit. Iszonyatosan csúnya volt a 4. negyed vége, de még nem törnék felette pálcát. DJ megmutatta viszont pont, hogy van visszaút a dekoncentráltságból, hisz a legtöbb droppot hozó WR-ből az egyik legkevesebbet droppoló WR-ré vált. Claypoolra "is ez vár". Szétesett fejben ez látszik.

Azt kell elvigyük, hogy ha fókusz van, akkor ez a csapat képes összeállni és ez sokkal nagyobb skill, mint feltenni elején pontokat.

Én a draftot továbbra sem bánom. Harris és Muuth két jövőbeni pro bowler jelölt, és igazán ez a fontos. Megtanultatta velünk ez az év, hogy az OL kapcsán rossz úton járunk, ez az atletikus versus nagy és erős megosztás rossz kérdés feltevés volt. Főleg középen kell egy betonoszlop, akit nem tolnak bele a QB arcába folyton és ehhez kellenek fizikai adottságok, nem lehet izomből ezt megcsinálni. Tartom, hogy ha ez rendben lenne, akkor sokkal jobban nézne ki az OL és igen, lehet ekkor mondjuk egy Green OG-ként is más lehetne.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Lett egy kis reputációja a WReinknek 😀

tenorx
Nekem most Washington jutott eszembe, màrmint hogy mennyire alulértékelt. Hogy mennyire nem jött össze neki igazából nálunk sose, mert Lőcs egyszerűen nem érezte, nem bízott meg benne, másba volt szerelmes.

Gondolom ez az utolsó idénye nálunk. Többet érdemelt volna, de hiszti nélkül tűrte.
Szokol
Ez a hiszti nélkül tűrta annyira underrated. Tényleg tiszteltem én is, hogy nem ment a hiszti meg a tweetek.
Szerintem lehet megtartjuk diszkont áron, ha ő se akarna máshova menni.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan

tenorx
Nekem most Washington jutott eszembe, màrmint hogy mennyire alulértékelt. Hogy mennyire nem jött össze neki igazából nálunk sose, mert Lőcs egyszerűen nem érezte, nem bízott meg benne, másba volt szerelmes.

Gondolom ez az utolsó idénye nálunk. Többet érdemelt volna, de hiszti nélkül tűrte.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Szar volt minden, de örüljünk Witherspoon második jó meccsének és a sok rookie TD-nek. A többi meg olyan, amilyen. Bush fáj a legjobban, lassan rajta lesz a listámon, mint Ebron és Edmunds, pedig nem is e-betüs...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383
Hát ez nem volt jó.

A futásvédekezésünkben megint felrémlettek a hiányosságaink, gondoltam, hogy a Vikings OL elnyom majd minket. A safety-knek kellett csomószor közbelépniük, ami nyilván már nem ideális. Bush megint téblábolt, sokszor beragadt a blokkba, ezt így nem lehet, mert állandóan a DB-knek kell kompenzálnia.

A második félidőben azért összekaptuk magunkat, ott rámentünk a heavy box-ra és jobban nézett ki.

A passzvédekezésünk nem volt annyira béna, mint gondoltam, az azért várható volt, hogy JJ megfirkál minket, de Cousins egyébként nem volt jó, sokszor zavarba hoztuk. Annak ellenére, hogy nem volt sack, azért nyomás konstansan megvolt, és most csodálatos módon a cover működött. Witherspoonak jár a csoki, mert második jó meccsét hozta, Sutton viszont katasztrófa volt- pedig papíron ő a legjobbunk. (Akinek van, majd linkeljen advance statot, hogy mennyire égették meg pontosan, de sokat jelent, hogy az éles helyzetekben, szorosabb meccsállásnál már nem ő fogta a legjobb elkapót.)

Az O az elején megint nulla kreativitással állt elő, Canada nem cifrázta túl, persze a fal megint egy trágya volt.

Aztán varázsütésre átkattantunk és onnantól nyomtuk a gázpedált, persze hozzáteszem, hogy alapvetően az elkapóinkon múlott a siker. Én nem tudom, hogy más csapatban ez hogy megy, de ezek a srácok - minden hülyeségükkel együtt - mindent beleadtak éjjel. Ritkán láttam ennyi contested elkapást, általában egy szokott előfordulni meccsenként, most meg állandóan durvábbnál durvábbakat húztak be mindhárman.

BB közepes volt, a center nem tud snap-et feladni, innentől az időzítés természetesen széthullik, szóval annyira nem érthetetlen, hogy miért döcögnek a játékaink. Ben megint hektikus volt, néha teljes homály, néha perfection.

A futójátékunk úgy kb nincsen, a blokkok szétosztása megint nem sikerült, Harrisen múlott leginkább, hogy haladunk-e. Talán volt 4-5 eset, amikor tiszta utat kapott, a többi küzdelmes volt.

Az utolsó dobás egyébként egy nagyon nehéz dobás volt, mert Pat még nem is nézett vissza, amikor BB már elengedte, szóval azért jár a kredit Rötyinek, hogy megadta az esélyt.

Sidenote: Claypool nyilván nem érdemel dicséretet (többször írtam, hogy a fejét rendbe kellene már raknia Tomlinnak), de az első esetnél Breeland "buziskodott" vele a partvonalon kívülről, az után jött egy ártalmatlan odanyúlás, amit sztem nem is kellett volna büntetni. Az elkapás utáni ünneplése persze gázos, de nem ezen múlott a meccs, azt már addigra elrontottuk. Ha nagyon akarom, akkor a block in the back okozta a vesztünket.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Egyáltalán nem potens az ofenz, egy valag szar. T'od mikor tudunk futni, mikor hátrányban vagyunk - első szándékból, friss védelmek ellen egy kalap fos a futásunk. Azontúli ötlet meg a dobjuk meg Diontét, hát kibbebaszott szórakoztató. Takaroggyon má BigBang a kurvaannyába - mer ez a penészmár nem csak az O-t rágja, hanem a D-t is - még mi a tarka pinát kell csinálnijuk, míg a nagy Lőcs fölébred, hogy majd beérhesse az örökranglistán Folyam Fülöpöt. Ez má a második meccs, pajtikáim első félidő 4-5 firsdown, ebbe van ami büntiből - ez a kibaszott nemzet szégyene. És már az első félidőben kifigatja a D-t, 70+ playeket vannak fönn meccsek óta.

Legalább az alapokat rakjuk rendbe - futás, futásvédekezés. Én nem tudom mit álmodott Tomlin, DeezNemFoci...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ezen múlt végül, nem semmi comeback lett volna, de nem ártana, ha lassan elkezdenénk a mérkőzése már legalább a 2. negyedekben.

Klaci79
Mondjuk az tetszett, hogy többen mentek vígasztalni Freiermuth-ot. Nagyon el volt keseredve. Egy pillanatra meg is volt, de túlerőben voltak a jó ütemben érkező védők. Nehéz lett volna megtartani, szerintem nem hibázott.
bcsarli
Az jutott eszembe, hogy korábban Minkah ellen egy hasonló szabályos szerelésnél jött a zászló érthetetlenül.
Hát mindegy, egyszer fenn, egyszer lenn. Ez az offense még így is potens lehetne, de egy jó center mindenképp kell.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk az tetszett, hogy többen mentek vígasztalni Freiermuth-ot. Nagyon el volt keseredve. Egy pillanatra meg is volt, de túlerőben voltak a jó ütemben érkező védők. Nehéz lett volna megtartani, szerintem nem hibázott.
bcsarli
csórinak kb. egyetem óta nem volt elejtett labdája a red zone-ban, ráadásul ilyen pillanatban... mindenesetre azért ő meg Harris is nagyon biztató újonc szezont tol.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ezen múlt végül, nem semmi comeback lett volna, de nem ártana, ha lassan elkezdenénk a mérkőzése már legalább a 2. negyedekben.

Klaci79

több mint 2 éve
több mint 2 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Szerintem nem meglepő a Claypool eset, és a többi csapat hasonló gondokkal küzd a játékosokkal kapcsolatban. a liga fele egy szobanövény értelmi képességeivel rendelkezik. Naponta jönnek a hírek hogy nincsenek tisztában a szabályokkal, stb és nem csak a csóró elkapók, futók, hanem az irányítók sem. Mindezek annak ellenére vannak, hogy akik elérnek az nfl-be már erős és többszörös szűrésen esnek át és mégis látjuk az eredményt. Mennyiszer mondhatták el az edzői középiskolás kora óta Claypoolnak(meg mindenkinek),hogy például a tegnapi esetben mit nem szabad csinálnia és mégis megcsinálta. Ennyi esze van, ezen már sokat nem tudsz javítani.

Steelers fan