Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
😀

Klaci79
Jósnőnél jártál? 🙂
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383
VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!

Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
😀
több mint 2 éve
Steelers Wednesday injury report for week 14 versus Vikings:
Game Status
CB Joe Haden (Foot) - Out
LB Robert Spillane (Knee) - Out
OL B.J. Finney (Back) - Out
DE Isaiah Buggs (Ankle) - Out

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
"In his past three Thursday night starts, Ben Roethlisberger has 12 touchdowns with no interceptions and a 142.0 passer rating. He needs 242 yards to become the sixth player in league history with 3,000 passing yards in 15 seasons."
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Meglepetés!!! | Ja nem | 😀

Watt a hét védője AFC-ben!

Amúgy arról nem is beszéltünk, hogy Adams remekül mutatkozott be, mint NT, illetve ugyanez igaz a csereként beálló Leglue-re is, aki LG-ként mutatott némi potenciált, amíg Dotson nem térhet vissza. És Witherspoon is jól szállt be, különösen miután szarrá égették legutóbb J. Pierre-t.
Klaci79
Remélem az DPOY címet is megkapja!
Jelenleg Vegas szerint ő a favorit!
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem látommagunkat nagy nevű FA-k után kajtatni, de a draftoltjainktól fázom. Viszont én gyakorlatilag 3 kezdő CB helyet látok kiadónak a sec-ben, ehhez kellene egy inhouse reménység is, talán slot-ban találunk egy fizikális fürgelábút, vagy legalább az egyiket. Kellene egy outsider is, aki nincs rosteren, mert CB1-et nem látok sem rosteren márciusban, sem jönni a draftról az eddigieket figyelembe véve.

Még mindig a DL scouting-unkban és képzésünkben bízom, ha a secondary-ról van szó.

Melyik az az NFL program, amit érdemes figyelni ha DB scoutingról, DB fejlesztésről van szó? CAR-t látok a neveitek között, DEN-t már emlegettétek korábban és van pár csapat ahol jó kezdő páros dolgozik. Szóval melyik csapat szerkérnéyben érdemes DB-t kukázni?
Spy
mekdermott feliratú dobozokban

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Én mindenképpen Tuitt helyére hoznék valaki szabadügynököt a falba. Így lenne megint egy Watt-valaki- Heyward brutális falunk, ahol a többiek akik most bizonyítanak a kiesések miatt jól kiegészítenék a fenti hármast. ez újra egy jó alap lenne a védelemnek.
pfefe8
Az számomra evidens, hogy Off oldalon a falra érdemes koncentrálni, amúgy a Def-t érdemes izmosítani, az adja a csapat arculatát, és ha jól játszik a D, akkor képes nyerni a csapat is. A D kulcsa pedig front 7.
több mint 2 éve
Én mindenképpen Tuitt helyére hoznék valaki szabadügynököt a falba. Így lenne megint egy Watt-valaki- Heyward brutális falunk, ahol a többiek akik most bizonyítanak a kiesések miatt jól kiegészítenék a fenti hármast. ez újra egy jó alap lenne a védelemnek.
pfefe8
Nem tudhatjuk továbbra sem, hogy mi van Tuitt térdével és mentális egészségével. Tomlin minden héten kap kérdést vele kapcsolatban és egyelőre ugyan semmi hír, de nem zárom ki, hogy még visszatér idén. Ha nem lenne erre esély szerintem elengednék az ügyet és megmondanák, hogy nem térhet vissza 2021-ben.
több mint 2 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203

Steelers fan
több mint 2 éve
Meglepetés!!! | Ja nem | 😀

Watt a hét védője AFC-ben!

Amúgy arról nem is beszéltünk, hogy Adams remekül mutatkozott be, mint NT, illetve ugyanez igaz a csereként beálló Leglue-re is, aki LG-ként mutatott némi potenciált, amíg Dotson nem térhet vissza. És Witherspoon is jól szállt be, különösen miután szarrá égették legutóbb J. Pierre-t.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Nem látommagunkat nagy nevű FA-k után kajtatni, de a draftoltjainktól fázom. Viszont én gyakorlatilag 3 kezdő CB helyet látok kiadónak a sec-ben, ehhez kellene egy inhouse reménység is, talán slot-ban találunk egy fizikális fürgelábút, vagy legalább az egyiket. Kellene egy outsider is, aki nincs rosteren, mert CB1-et nem látok sem rosteren márciusban, sem jönni a draftról az eddigieket figyelembe véve.

Még mindig a DL scouting-unkban és képzésünkben bízom, ha a secondary-ról van szó.

Melyik az az NFL program, amit érdemes figyelni ha DB scoutingról, DB fejlesztésről van szó? CAR-t látok a neveitek között, DEN-t már emlegettétek korábban és van pár csapat ahol jó kezdő páros dolgozik. Szóval melyik csapat szerkérnéyben érdemes DB-t kukázni?
Spy
A másik kérdésedre - szigorúan saját vélemény:

Szerintem a liga legmagasabban legjobb DB képzése a Chiefsnél van, onnan halomra jönnek ki a noname, de a pályán jól játszó srácok.

A mostani csapatoknál Carolinában túltöltöttség van és ott is akadnak gyémántok, illetve Denverben is hosszabb idő óta jól dolgoznak. A Pats evidens, de ott sokszor van azért egy primetime FA igazolás is.

Nekem tetszik Patrick Graham secondary-vel végzett munkája a Giantsnél, különösen, mivel ott nincsen elit pass rush. Flores munkája hasonló a Miaminál.

Mostanában a Packersnél is szépen működik a hátsó alakzat, de az szerintem inkább a front munkája miatt van.

A Chargers hagyományosan jó DB gyár, ott viszont idén recseg-ropog a gépezet, lehet, hogy kiöregednek vagy sérülgetnek a fontos embereik.

A Northról csak annyit, hogy a Ravensnél van a legjobban működő sec elég régóta, de oda mindig áldoztak minőséget. A Bengals szépen összeállt - főleg a kezdő hármasuk-, de abban is van nyersanyag rendesen. A Browns nekem a nevek ellenére nem meggyőző, nálunk meg kb a legrosszabb egység van a csoportban, ha mindenki a legjobbakkal áll fel.
több mint 2 éve

Spy
Nálam a prioritás a rendszert jól ismerő, és jól játszó saját embereink megtartása, azaz Sutton és Haden. Belülről szerintem Norwood és Pierre kapnak esélyt.

Kívülről én piacon drágábban a két emberbe D. Will-be és Wardba ruháznék be, de az alacsonyabb-közepes kategóriákban azért egyelőre vannak jó nevű és jól teljesítő vagy hasznos emberkék.

Szóval nálam Haden-Sutton-Norwood-Pierre mellé érkezne egy FA és kellene egy draftolt is.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Az elmúlt bő évtized a CAP mágiáról szólt, vagyis nagyjából esélyünk sem volt minőségi FA-ra gondolni is. Ez jövőre változik és láttuk is, hogy nagyon sok a lyuk a csapatban, így Én pont azon csodálkoznék, ha jövőre nem mennénk rá minőségi FA játékosokra és nem is egyre.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Valaki talál itt tavaszra valami alacsonyan csüngő gyümölcsöt?
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/all/cornerback//
Spy
donte jackson, kovon williams, moró, elder, melvin, needham

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy
Hát ebből max depth, de pl. Apple szerintem nem sokkal rosszabb a Sutton-Pierre duónál, illetve J.C. Jacksont is el nézegetném nálunk, igazi ball hawk a srác.
badsco
Kezdjük ott, hogy Suttonnal hosszabbítani kell, és meg kellene próbálni még Hadennel is az egyezkedést.

Apple-t neeeee! Darious Williams akkor inkább már, ha low budgetben gondolkodunk, ő legalább egy normális DB képzésből érkezne, bár lehetséges, hogy a piacon szakítani akar és az is lehet, hogy a Ramsnek is kell.

JC Jackson szerintem nagyon sok pénzt fog kérni, azt adja neki meg más. Picit alacsonyabb összegért én jobban örülnék pl Charvarius Wardnak, aki ugyancsak értelmes DB edző alól kerülne ki és Nelsonnál is bevált a Chiefs vonal.

A fiatalabbak közül Donte Jackson, Carlton Davis és Isaiah Oliver érdekes, de sztem utóbbi kettőt megkínálja a saját csapata is. Chandon Sullivan egy érdekes project lenne, PJ Williams vagy McCain egy negyedik embernek elmegy, utóbbi még illene is hozzánk.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Spy
Hát ebből max depth, de pl. Apple szerintem nem sokkal rosszabb a Sutton-Pierre duónál, illetve J.C. Jacksont is el nézegetném nálunk, igazi ball hawk a srác.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Csak én látom úgy, hogy idén messze ez volt a legértelmesebb TD playünk, amiben számított a rajz is, nem csak a "fuss oda, Ben próbáld odadobni" elv? Jó, kellett hozzá a két védő bénázása, de szerintem, ha marad DJ-n az ember, akkor is meglett volna a TD, de legalábbis a big play. Egyébként mindkét TD-nk most nagyon tetszett, nem ilyen uhh, mázli, hogy összejött, mintha lett volna most elképzelés. Kérdés: ez Canada fejlődése és kézjegye már, vagy ti hogy látjátok?

twitter.com/Steelersdepot/status/1468259280012734465?s=20
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Az talán nem került elő, de fontos volt, hogy Witherspoon végre kapott nagyobb snap számot és jól teljesített. Különösen ez a látványos Andrews elleni védekezése volt nagyon látványos, ami ha INT, akkor a forduló egyik legnagyobb D playe lett volna.

Mindenesetre azért csillant a remény, hogy nem az ablakon dobtunk ki egy 5. kört végül. Ránk is férne egy kis "szerencse" DB oldalon....
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Ben nem kommentálta a visszavonulásáról szóló egyelőre csak pletykákat. Azt mondta a sajtónak, hogy ő nem beszél ilyesmiről és csak a következő mérkőzéssel foglalkozik!
Klaci79
Öreg már szegény, nem emlékszik mit mondott.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ben nem kommentálta a visszavonulásáról szóló egyelőre csak pletykákat. Azt mondta a sajtónak, hogy ő nem beszél ilyesmiről és csak a következő mérkőzéssel foglalkozik!
Klaci79
Vérprofi 😀

több mint 2 éve
Klaci79
Biztos csak ki akarják zökkenteni... 😁
Reggio1914
Akkor elküldenék egy pihenőhétre.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Klaci79
Biztos csak ki akarják zökkenteni... 😁