Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
ligur
448
Nalunk igy nez ki aktualisan a lista:Travis Kelce, Tyreek Hill, Chris Jones, Nick Bolton, Willie Gay, Charvarius Ward, Harrison Butker, Josh Gordon, Lucas Niang, Rashad Fenton, Kyle Long, Armani Watts, Blake Bell, Gehrig Dieter
megha errol a Dieterrol fogalmam sincs kicsoda 😊
Szerkesztette: ligur
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Banner és Allen covid listán...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Az Oregon egyetem Adrian Klemm után koslat...Lehet elviszik hasonló pozícióba az egyetemre, még nincs szerződése jövőre.
Nem tudom sajnálni elnézve az OL teljesítményét, még ha nem is úgy használjuk őket, ahogy azt kellene.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Elfutok, mint Willie Parker! Home run!Ha olvassa a topicot, akkor kezdj el rejtőzködni! 😊Én rontom Tomlin mérlegét, most mit akarsz még???!!! 😊Ha ez így van, akkor légyszi ezentúl keresni valamilyen más hobbyt és elfoglaltságot... 😀 😉Karácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
Reggio1914
Willie Parker
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Ha olvassa a topicot, akkor kezdj el rejtőzködni! 😊Én rontom Tomlin mérlegét, most mit akarsz még???!!! 😊Ha ez így van, akkor légyszi ezentúl keresni valamilyen más hobbyt és elfoglaltságot... 😀 😉Karácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
Reggio1914
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Szexárdon leszek pár napig, majd egy (hordó) bikavért iszom a tiszteletedre!1.half ≥5FD enefelejcsdKarácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
sutianap
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Én rontom Tomlin mérlegét, most mit akarsz még???!!! 😊Ha ez így van, akkor légyszi ezentúl keresni valamilyen más hobbyt és elfoglaltságot... 😀 😉Karácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Ha ez így van, akkor légyszi ezentúl keresni valamilyen más hobbyt és elfoglaltságot... 😀 😉Karácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
több mint 2 éve
Szerintem az a KC ellen kevés lesz.1.half ≥5FD enefelejcsdKarácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
sutianap
több mint 2 éve
1.half ≥5FD enefelejcsdKarácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Karácsonyi meccset csak nem fognak halasztani. (Amúgy valószínűleg nem tudom nézni, szóval az esély megvan, hogy nyerjünk, hiszen ha nem nézem, akkor győzni szoktunk.)Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Még 1-2 név és mászunk át hétfőre v. keddre.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ő a 2. körben lett...tegnap jelentették beÉn Hill-ről nem olvastam, Kelce Butker és Ward amit tudok.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Én Hill-ről nem olvastam, Kelce Butker és Ward amit tudok.Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kelce és Hill is covid listán.Két negatív teszt és játszani fognak. Kelce amúgy tuti oltott, Hill nem tudom, de most úgy tűnik alaposan elkapta a Chiefs-t a vírus. Nem maradhat ki senki ebből a szarból.
steelwolf
több mint 2 éve
Kelce és Hill is covid listán.
több mint 2 éve
Gyurci77
127
Egyébként meg,j ha nem.nyerünk a po-ban, akkor hogy lesz sb? 🤪
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Kansast 5field góllal szoktuk verni ha jól emlékszem 😉Nekem egy 18-13-as meccs rémlik, ahol 6 FG-t rúgtunk... 😊
Kohonen
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Mack Jones még a második körnél járt ilyenkor a draft boardokon....Én egy ilyen QB-val kiegegyeznék...persze, ahhoz OC is kell.....
több mint 2 éve
Kohonen
60
Kansast 5field góllal szoktuk verni ha jól emlékszem 😉
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Hozzátehetjük, hogy a következő draft általános tehetségszintben is meglehetősen középszerű lesz, jó szívvel nem tudok 20 igazán jó játékost mondani. nem véletlen, hogy még most sincs konszenzusos legjobb irányító, nincs egyértelmű 1/1, de még a top10-20-ban is pörög vagy kétszer annyi név.Elég nehezen értelmezhető a gondolatod. Egy csapat nem olyan játékosba szeret bele, aki a CBS listáján a 7-8.választásnak tűnik(tudom, hogy nem így értetted konkrétan), hanem kiválasztja az elérhető legjobb opciót a saját need-jei szempontjából vagy bpa alapon. Még azt sem tudhatjuk, hogy lesz e mondjuk első körös választásunk, mert lehet odaadjuk valakinek egy QB-ért.Persze a keretnek morális boost szempontjából jó lenne és azzal is egyet értek, hogy önmagában egy 13. draft hely és mondjuk egy 17. között nincs akkora különbség. Viszont ha van egy játékos akibe beleszerettek és mondjuk elérhető a 7-8. választás környékén, akkor sokkal olcsóbb tud lenni egy esetleges felmozgás.Már azzal sem értek egyet, hogy a draft board közepén 3-4 hely számít-e. (számomra egyértelműen nem a válasz) De nem ez a lényeg. Az itt levők motivációja az itteni játékosok mentalitása az, aminek igenis számít egy PO és/vagy PO-ért való küzdelem. No és ugyanez számít egy szerződésnél is a jövőben versus Jags, vagy Lions. Az már más kérdés, hogy 2-3 sikertelen év ezt erodálni tudja, de pont a mostani menet az, ami emlékként megmaradhat sokáig.Azért ez üzlet. Ha nem jutsz be a franchise értéke csökken. Ha bejutsz emelkedik. Azért ez sem elhanyagolható. Nyilván ha a piacon válogatsz egy lúzer, nem PO-ba jutó csapathoz sokkal nagyobb összegért tudsz igazolni. Míg egy sikeres és akár még végső győzelemre is esélyes csapat picit diszkontot is kaphat. Nyilván ez nem törvényszerű.... A PO üzletileg fontos. Nekünk, lehet felesleges, mert úgyis kikapunk stb. De a játékosoknak is egy "jutalom"Teljesen mindegy, hogy lesz-e PO, jelenleg ez a pittsburg nem lesz egy vonzó csapat a szabadügynökök között. Hosszú távon mindenképpen jobban járhattok már egy 3-4 hellyel jobb draft pickel is szerintem.
polamalu
Tarsi
Azzal egyetértek, hogy diszkontot nem fogunk kapni nagy játékosoktól, mert azt csak az SB runra esélyesek kapnak, de most igazán a CAP helyzetünk miatt nem is nagyon fogunk rászorulni.
Hozzáteszem rögtön, hogy az előttünk levő 3 meccs egyikén sem mi vagyunk az esélyesek, (feltéve nyilván, ha a Browns meggyógyul) így az kisebb fajta csoda lenne, ha mondjuk az utolsó fordulóban még lenne tétje a meccsnek.
Klemó
Tarsi
De ha feltételezzük, hogy lesz, de valaki kivinné a 7-8.helyen, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy feltrédelsz, ahogy tettük Bush-ért. Ebben az esetben sincs nagy jelentősége, hogy 14. vagy esetleg 17. helyen vagy.
Gondolkodjunk úgy, hogy focizzunk januárban amennyit lehet, draft pedig majd áprilisban.
Nem az én dolgom, hogy más csapatoknál hogy működik, de szerencsére itt senki nem foglalkozik decemberben a drafttal, jelenleg mindenki azon van, hogy a PO összejöjjön, egy elég nehéz sorsolás után is.
Egyébként a Steelers sosem volt vonzó célpont a szabadügynököknek, mert nem fogunk túlfizetni senkit és nem egy fancy hely a város...de sebaj, jöhet egy kis építkezés, ahol aztán teljesen mindegy, hogy hol fogunk draftolni.
Klaci79
Ebben a helyzetben 1-2 győzelem már nem igazán számít, ami 2-3 drafthelyet befolyásol.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ilyenekből van elegem:I still cannot believe this wasn’t a penalty. I mean…
— Colin Dunlap (@colin_dunlap) December 20, 2021
pic.twitter.com/it8BtEMHu8
A tavalyi támadófal legalább odament volna és földbe döngöli a védőt. A mostani meg szentségel, nézi ahogy az a nyugdíjas bácsi hetesben föltápászkodik és közben mutogat a bíróknak. Sajnos idén nem nőtt tökünk...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Elég nehezen értelmezhető a gondolatod. Egy csapat nem olyan játékosba szeret bele, aki a CBS listáján a 7-8.választásnak tűnik(tudom, hogy nem így értetted konkrétan), hanem kiválasztja az elérhető legjobb opciót a saját need-jei szempontjából vagy bpa alapon. Még azt sem tudhatjuk, hogy lesz e mondjuk első körös választásunk, mert lehet odaadjuk valakinek egy QB-ért.Persze a keretnek morális boost szempontjából jó lenne és azzal is egyet értek, hogy önmagában egy 13. draft hely és mondjuk egy 17. között nincs akkora különbség. Viszont ha van egy játékos akibe beleszerettek és mondjuk elérhető a 7-8. választás környékén, akkor sokkal olcsóbb tud lenni egy esetleges felmozgás.Már azzal sem értek egyet, hogy a draft board közepén 3-4 hely számít-e. (számomra egyértelműen nem a válasz) De nem ez a lényeg. Az itt levők motivációja az itteni játékosok mentalitása az, aminek igenis számít egy PO és/vagy PO-ért való küzdelem. No és ugyanez számít egy szerződésnél is a jövőben versus Jags, vagy Lions. Az már más kérdés, hogy 2-3 sikertelen év ezt erodálni tudja, de pont a mostani menet az, ami emlékként megmaradhat sokáig.Azért ez üzlet. Ha nem jutsz be a franchise értéke csökken. Ha bejutsz emelkedik. Azért ez sem elhanyagolható. Nyilván ha a piacon válogatsz egy lúzer, nem PO-ba jutó csapathoz sokkal nagyobb összegért tudsz igazolni. Míg egy sikeres és akár még végső győzelemre is esélyes csapat picit diszkontot is kaphat. Nyilván ez nem törvényszerű.... A PO üzletileg fontos. Nekünk, lehet felesleges, mert úgyis kikapunk stb. De a játékosoknak is egy "jutalom"Teljesen mindegy, hogy lesz-e PO, jelenleg ez a pittsburg nem lesz egy vonzó csapat a szabadügynökök között. Hosszú távon mindenképpen jobban járhattok már egy 3-4 hellyel jobb draft pickel is szerintem.
polamalu
Tarsi
Azzal egyetértek, hogy diszkontot nem fogunk kapni nagy játékosoktól, mert azt csak az SB runra esélyesek kapnak, de most igazán a CAP helyzetünk miatt nem is nagyon fogunk rászorulni.
Hozzáteszem rögtön, hogy az előttünk levő 3 meccs egyikén sem mi vagyunk az esélyesek, (feltéve nyilván, ha a Browns meggyógyul) így az kisebb fajta csoda lenne, ha mondjuk az utolsó fordulóban még lenne tétje a meccsnek.
Klemó
Tarsi
De ha feltételezzük, hogy lesz, de valaki kivinné a 7-8.helyen, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy feltrédelsz, ahogy tettük Bush-ért. Ebben az esetben sincs nagy jelentősége, hogy 14. vagy esetleg 17. helyen vagy.
Gondolkodjunk úgy, hogy focizzunk januárban amennyit lehet, draft pedig majd áprilisban.
Nem az én dolgom, hogy más csapatoknál hogy működik, de szerencsére itt senki nem foglalkozik decemberben a drafttal, jelenleg mindenki azon van, hogy a PO összejöjjön, egy elég nehéz sorsolás után is.
Egyébként a Steelers sosem volt vonzó célpont a szabadügynököknek, mert nem fogunk túlfizetni senkit és nem egy fancy hely a város...de sebaj, jöhet egy kis építkezés, ahol aztán teljesen mindegy, hogy hol fogunk draftolni.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Hja értem. Jaj, nálunk annyi lesz a lyuk, hogy lesz érték lejjebb is bőven! 😀Persze a keretnek morális boost szempontjából jó lenne és azzal is egyet értek, hogy önmagában egy 13. draft hely és mondjuk egy 17. között nincs akkora különbség. Viszont ha van egy játékos akibe beleszerettek és mondjuk elérhető a 7-8. választás környékén, akkor sokkal olcsóbb tud lenni egy esetleges felmozgás.Már azzal sem értek egyet, hogy a draft board közepén 3-4 hely számít-e. (számomra egyértelműen nem a válasz) De nem ez a lényeg. Az itt levők motivációja az itteni játékosok mentalitása az, aminek igenis számít egy PO és/vagy PO-ért való küzdelem. No és ugyanez számít egy szerződésnél is a jövőben versus Jags, vagy Lions. Az már más kérdés, hogy 2-3 sikertelen év ezt erodálni tudja, de pont a mostani menet az, ami emlékként megmaradhat sokáig.Azért ez üzlet. Ha nem jutsz be a franchise értéke csökken. Ha bejutsz emelkedik. Azért ez sem elhanyagolható. Nyilván ha a piacon válogatsz egy lúzer, nem PO-ba jutó csapathoz sokkal nagyobb összegért tudsz igazolni. Míg egy sikeres és akár még végső győzelemre is esélyes csapat picit diszkontot is kaphat. Nyilván ez nem törvényszerű.... A PO üzletileg fontos. Nekünk, lehet felesleges, mert úgyis kikapunk stb. De a játékosoknak is egy "jutalom"Teljesen mindegy, hogy lesz-e PO, jelenleg ez a pittsburg nem lesz egy vonzó csapat a szabadügynökök között. Hosszú távon mindenképpen jobban járhattok már egy 3-4 hellyel jobb draft pickel is szerintem.
polamalu
Tarsi
Klemó
Tarsi