Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Azt hiszem Séfbácsi ideje lejárt... Lehet itt fényezni magát a "nincs negatív szezonommal" de önjogon gyakorlatilag ez a pozitívum amivel takarózhat. Egyre gyakrabban mosnak le minket az első félidőben ami pont azt mutatja hogy edzői szinten nem végezzük el a házifeladatot. Amit meg most mutattunk hàááát.... ez mindennek az alja már...

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388
Ez hogy a túróba nem volt holding amúgy:

Klaci79
Ligaszinten is (de TJ-n látványosan) alig dobnak támadó houldingot... Nehogy már ne tudjanak haladni az offensek...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez hogy a túróba nem volt holding amúgy:
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Megnéztem az összefoglalót, szerintem a kihagyott FG-on ment el 😊
Ott mindenki átérezte, hogy ha Boswell-ben sem bízhatunk akkor hagyjuk a picsába az egészet!
Egyetlen kérdés: 20+-os különbségnél miért láttam a pályán T.J.-t??!!

több mint 2 éve
Rötyi hisztizett a lecserélése után...közben kiderült, hogy ez volt az első idegenbeli mérkőzés, ahová kiment az egész családja.
Remélem végre belátja, hogy itt a vége...
több mint 2 éve
A támadófal-Canada és Roethlisberger összehozta 2005 óta a legrosszabb offense-t amit Steelers mezben láttam.
De szerencsére egy ideje inkább nem nézek Steelers meccset élőben, úgyhogy legalább kialudtam magam és 5 perc is bőven elég volt ebből a szarból.

Találtam egy jó statot 😀
1940 óta nem volt olyan, hogy 5 egymást követő mérkőzésen ne szerezzünk TD-t az első félidőben.
Komolyan kezdem visszasírni Haley-t...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
“The standard is the standard.”

3 PO győzelem 11 év alatt.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Sokkal jobb ellenféltől nem szégyen kikapni.....de ahogy tettük az azért alulmúltuk minden "várakozásom". Az utolsó spike és utána az utolsó play méltó lezárás volt.
több mint 2 éve
Hát az biztos, hogy nem volt méltó ez a meccs semmilyen közvetítéshez...
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
eddig birtam a nagy nullat. mondjuk kozben jatszogattam, hogy ne basszam fel az agyam a nagy semmi teljesitmenyen. koncentraljunk a draftra 😊
xtaki
picket for me
 m.youtube.com/watch?v=H5LtzJ6Y_Qc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Texans csinálja nekünk a PO helyet 😃
steelwolf
nem latom at hogyan, kifejtened?
xtaki
Forduló elött, a Chargers állt PO helyen, most a Ravens!
Verjük a KC-t és már ott is vagyunk PO helyen 🙃
steelwolf
az orok optipista 😊
xtaki
Lehet nem jön be! 😉
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
eddig birtam a nagy nullat. mondjuk kozben jatszogattam, hogy ne basszam fel az agyam a nagy semmi teljesitmenyen. koncentraljunk a draftra 😊
több mint 2 éve
steelwolf
xtaki
steelwolf
az orok optipista 😊
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
xtaki
több mint 2 éve
Steelers linebacker T.J. Watt has made numerous appearances on the team’s injury report this season, but he did not make any appearances this week.

According to a report from Ian Rapoport of NFL Media, it’s not because he’s without any medical issues heading into Sunday’s game against the Chiefs. Rapoport reports that Watt cracked two ribs against the Titans last weekend.
steelwolf
És így ment vissza az utolsó snapekre...
Reggio1914
ha meg nem volt bordarepedesed toresed, akkor nem tudod, hogy az nem faj annyira a tortentek utan par percig...csak utana mocskos dolog, leginkabb hashajto kell, hogy ne kelljen nyomni a klotyon egy picit se.
xtaki
Valóban nem volt, pláne ámérikai foci játékosként, nem is kételkedem az állításodban, de repedés után visszamenni és úgy ütközni biztos nem a kellemes kategória...
Amiről a végén szólsz utózöngeként meg szintén nem.
több mint 2 éve
steelwolf
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Steelers linebacker T.J. Watt has made numerous appearances on the team’s injury report this season, but he did not make any appearances this week.

According to a report from Ian Rapoport of NFL Media, it’s not because he’s without any medical issues heading into Sunday’s game against the Chiefs. Rapoport reports that Watt cracked two ribs against the Titans last weekend.
steelwolf
Reggio1914
ha meg nem volt bordarepedesed toresed, akkor nem tudod, hogy az nem faj annyira a tortentek utan par percig...csak utana mocskos dolog, leginkabb hashajto kell, hogy ne kelljen nyomni a klotyon egy picit se.
több mint 2 éve
Nálunk ha jól értem Gentry fiú maradt az egyedüli TE? Nem jött senki?
badsco
Rader lesz a TE2 és gondolom Watt kap nagyobb szerepet.
több mint 2 éve
badsco
Gentry nem rossz. Mondjuk amennyi TE játékunk szokott lenni...
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
több mint 2 éve

steelwolf
több mint 2 éve
Schefter szerint Kelce nem tudott negatívat tesztelni. Így majd másképp kapunk ki, de legalabb izgalmas meccs lehet.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Ugye abban megegyezhetünk, hogy nem a punter a kulcskérdés a mai napon...a csapat előtt egyébként le a kalappal az ucsó meccs kapcsán is és ahogy kezelik az ügyet. Van egy olyan érzésem, hogy akkor, amikor hoztunk egy playát próbajátékra és aztán 1-2 nap után elküldtük nyílt meg a fiú és mondott el mindent.

Én csak azt remélem, hogy a mai napon egy tökös játékkal rukkolunk ki, bármi legyen is az eredmény. Ben utolsó 3 meccse következik Chiefs, Browns és végül a Madarak ellen. Én nagyon szurkolok, hogy szép vége legyen az ő szemszögéből (is) és tök mindegy, hogy PO, vagy nem PO.