Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
A másik amitől kivagyok:steelersdepot.com/2021/12/tomlin-says-he-has-no-issues-with-canadas-playcalling/
Nincs itt semmi látnivaló...jah várj...
több mint 2 éve
Nyilván álmodozás az élet megrontója, de nem gondolom, hogy Rogersnek ne tudnánk mit adni. Természetesen a falat meg kell erősíteni neki, de azért ez nem ördögtől való. Elkapó lesz, igaz egy speedster kellene.Plusz szárba szökkenhetne Tomlin és Rodgers egymás iránti vonzalma 😊
A védelemben vannak lyukak, de nem lenne annyira drága egy jó CB/ILB kombi és már ezzel a fronttal baszó lenne (Tuittal, Alualuval).
Persze a Broncos tényleg ott van, hogy csak egy jó QB kell, de Tomlin népszerű pali a ligában.
Ettől függetlenül nem hiszek ebben az opcióban, csak nem tartanám ördögtől valónak.
Klaci79
több mint 2 éve
Minsu/Garoppolo/Rudibár a Bajusznak akkori kurva olcsó a szerződése, hogy csak valami irreális pikkér agyák oda, Rudi szerződés alatt van 5ér asszem, JimiGét szívesen adják magas pikkér
nomost van egy prémiumpick RB, egy pofás TE, ha a futás összerakásával lennénk elfoglalva, akkor egy brusztolós offenzbe csak gamemanager kéne a komplett falreparáción kívül, meg persze JuJu megtartása
ez JimiG irányba mutat, nade a 49ersnek nincs első köre, ha túl sokra taksálják akkor nem lesz vevő megin
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nyilván álmodozás az élet megrontója, de nem gondolom, hogy Rogersnek ne tudnánk mit adni. Természetesen a falat meg kell erősíteni neki, de azért ez nem ördögtől való. Elkapó lesz, igaz egy speedster kellene.A védelemben vannak lyukak, de nem lenne annyira drága egy jó CB/ILB kombi és már ezzel a fronttal baszó lenne (Tuittal, Alualuval).
Persze a Broncos tényleg ott van, hogy csak egy jó QB kell, de Tomlin népszerű pali a ligában.
Ettől függetlenül nem hiszek ebben az opcióban, csak nem tartanám ördögtől valónak.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Egyszer már összeszedtem, de akkor újra: Matt Ryan, Darnold, Foles, Dalton, Rodgers, Cousins, Daniel Jones, Minshew, Garoppolo, Russel Wilson, Trubisky, Bridgewater, Lock, Tyrod Taylor, Watson, Carr, Mariota, Tua.Watson sztem Rooney-k miatt nem nagyon téma, nem kéne megint off field ügyekkel lekötni magunkat.
Ezek azok az irányítók, akiknek a klubváltása nem lepne meg a szezon végén ilyen-olyan okokból kifolyólag. A nevetségeseket nem soroltam fel.
Ár-érték arányban szetintem Carr, Mariota, Ryan, Cousins, Minshew, DJ és Tua lenne az, akinek örülnék és reálisnak tartok.
Meg persze egy rookie QB.
Szokol
Rodgers-nek nem tudunk kb semmit adni, ami vonzó lenne.
Wilson mellé meg egy dörzsöltebb OC kellene, de ott is lenne felesleges hype, ami nekem nem kell.
Dalton, Cousins, Foles és Matt Ryan a falunk mellett öngyilkosság, mind ugyanolyan cövek, mint Ben. Ha Canada marad, akkor ők sztem nem kompatibilisek. Kirk és Foles a szerződésük miatt sem pálya, sztem ők maradnak a helyükön.
Carr nekem mentálisan gatya, én nem bírom az ilyen tutyimutyi csávókat, neki mindennek ideálisnak kell lenni, h működjön.
Darnold a fenti kettő ötvözete: gyenge is fejben, sok labdát ad el és még az opciója is drága, meg elköteleződni se kéne vele hosszútávon.
Mariota sztem lefőtt, évek óta nem kap stabil terhelést és nincs élrs meccse.
Garoppolo jaj, de még Shanahan alatt is többnyire szar, meg milyen fal és futójáték van ott, oda kb sose jutunk el.
Teddy ilyen se íze, se bűze, nálunk túl sok buktatója lenne.
Minshew, Tua és Daniel Jones, de ő sztem marad NY-ban, jobb híján hozhatnánk, de neki a labdavesztései életveszélyesek, viszont neki legalább nem újdonság a rossz fal.
Mayfield-et meg úgysem dobná ide a Browns, pedig ha mennének vmi értelmes irányítóért, egészségesen azért egy próbát megérne, de max 2 évre. Annyit meg a Cle-nek is ér!
több mint 2 éve
Egyszer már összeszedtem, de akkor újra: Matt Ryan, Darnold, Foles, Dalton, Rodgers, Cousins, Daniel Jones, Minshew, Garoppolo, Russel Wilson, Trubisky, Bridgewater, Lock, Tyrod Taylor, Watson, Carr, Mariota, Tua.Ezek azok az irányítók, akiknek a klubváltása nem lepne meg a szezon végén ilyen-olyan okokból kifolyólag. A nevetségeseket nem soroltam fel.
Ár-érték arányban szetintem Carr, Mariota, Ryan, Cousins, Minshew, DJ és Tua lenne az, akinek örülnék és reálisnak tartok.
Meg persze egy rookie QB.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Minshew biztos, hogy több mint egy átlag backup QB, legutóbb amit láttam tőle az Eaglesben is bíztató, fel tud pörögni egy meccsre rendesen, vele kapcsolatban az lenne a legnagyobb kérdés, hogy mennyire tud huzamosabb ideig jól teljesíteni avagy csak ilyen fellángolásokra képes...? Én szívesen megnézném a Steelersben.Hát én egy meccsből nem tudok kiindulni, ami kvázi neki tét nélküli volt.Viccet félretéve Huntley pusztítana Harris társaságában.Én egyébként még mindig ott tartok, hogy haVagy Mariotat.
-Ben visszavonul
-nem adunk egy valag értéket egy top QB -ért
-drafton nincs korszakos tehetség,
akkor hozzuk el Minshewt Rudolph mellé és egy esélyt kapjon.
Vélemények?
Willie Parker
badsco
KeyG
Nekem Minshew egy teljes káoszba fulladó, tehetség és célpont nélküli Jax-ben mutatott annyit, h versenyezzen a kezdőért Rudival, akit kb 100%, hogy lenyomna TC-ben. Illetve Mr Bajusz az Eaglesbe beállva sem volt rossz, de ott Hurst az egyes.
Willie Parker
Mariottát szintén megnézném, Rudinál mindkettő jobb megoldás lenne.
Huntley jól mozgott legutóbb, még be is írtam sz eredménykövetőbe, hogy jöhet hozzánk, de az csak egy meccs volt, ott is az a kérdés, hogy tud-e konstans jó játékot hozni...
Nagy nevek (ARod, R.Wilson, Watson, stb...) nálunk nem igen szerepelnek opcióként...
Mondjátok, hogy Canada mehetne... Én még adnék neki esélyt a jövő év elején... Ha az első 5-6 meccs ugyanez, mint most, akkor Adios...
több mint 2 éve
Viccet félretéve Huntley pusztítana Harris társaságában.Irányítót keresünk, nem egy futóbolondot, aki vészhelyzetben nyom egy TE-passzt.
KeyG
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Hát én egy meccsből nem tudok kiindulni, ami kvázi neki tét nélküli volt.Viccet félretéve Huntley pusztítana Harris társaságában.Én egyébként még mindig ott tartok, hogy haVagy Mariotat.
-Ben visszavonul
Vélemények?
Willie Parker
badsco
KeyG
Nekem Minshew egy teljes káoszba fulladó, tehetség és célpont nélküli Jax-ben mutatott annyit, h versenyezzen a kezdőért Rudival, akit kb 100%, hogy lenyomna TC-ben. Illetve Mr Bajusz az Eaglesbe beállva sem volt rossz, de ott Hurst az egyes.
több mint 2 éve
astroid
571
Huntley tetszett, jobban mint Mariota, bár kellene néhány meccs, hogy kiderüljön mire képes. Rudi nagyon korlátozott, nem bírnám nézni hogyan teszi naggyá az ellenfél védőitViccet félretéve Huntley pusztítana Harris társaságában.Én egyébként még mindig ott tartok, hogy haVagy Mariotat.
-Ben visszavonul
Vélemények?
Willie Parker
badsco
KeyG
több mint 2 éve
Minek? Nem láttad még Rudit elégszer leszerepelni? Mennyi rossz teljesítmény kell, hogy belássuk ő semmire sem megoldás?😕 Nagy név ebbe a keretbe minek jönne? Pl. egy A-Rod? SB esélyesek vagyunk!? Ugyan már... csak egy qb kell és kész a csapat? ugyan már... Ő is dobni akar egy TB12 -t de akkor má inkább megy Denverbe mert ők kb. vele készen is vannak 1-2 nagy név meg lecsapódik utána automatán. Ha valahová elmegy egy nagy név pl Denver vagy Miami az onnan lepattanó az meg nálunk köt ki talán mint egy Tua vagy egy Teddy és a szörnyű az az, hogy ezek is nagyon komoly upgradek lennének a keretnek. És a keretet lehet szídni jobba balra de amíg az coordinátor fronton nincsen renben minden addig játszhat itt akárki. Számomra sokkal aggasztóbb az, hogy jön egy nagy lebőgés mint a KC ellen (aki ellen ha tetszik ha nem, nem nagy szégyen ez hiszen a liga egyik ha nem a legjobb alakulata perpill) mindig jönnek a nem jó a kommunikáció már csak egy picit kell csiszolni és minden a helyére ugrik. Hát nem. Ezredszerre is ugyan azok a hibák. Minden elemző látja mondja minden blog hírpotál és nincsen semmi változás. Semmi. Playcalling ugyan az mind def mind off oldalon. Lehet én vagyok túl szekptikus de szerintem a háttérben nagyon nincsen rendben így a játékosok nagyrésze sincsen ott fejben.
több mint 2 éve
Azt nagyon adnám, megèrdemelne mèg egy esèlyt, kèrdès itt tudna e elèg segítsèget kapni hozzá itt.Én egyébként még mindig ott tartok, hogy haVagy Mariotat.
-Ben visszavonul
Vélemények?
Willie Parker
badsco
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Viccet félretéve Huntley pusztítana Harris társaságában.Én egyébként még mindig ott tartok, hogy haVagy Mariotat.
-Ben visszavonul
Vélemények?
Willie Parker
badsco
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
badsco
356
Én egyébként még mindig ott tartok, hogy haVagy Mariotat.
-Ben visszavonul
Vélemények?
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Én egyébként még mindig ott tartok, hogy ha -Ben visszavonul
Vélemények?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Kiváló kép...ezen az 5 emberen kellene Harrisnek átmennie, 1 RT és egy WR segítségével. Na itt omlik össze minden, amit a futójátékról gondolunk.Teljesen idiótán szerkesztjük a blokkolást. Screen, jet sweep játékoknál többször volt, hogy a gyenge oldalra hívtuk a játékot, ahol 2 vs 4-ben kellett megoldani. Cserébe a pálya másik felén egy az egyben ment a blokkolás.
Klaci79
A futójátékok a handoffnál, tossnál, pitchnél halottak, már a Ben általi átadástól kezdődően. Harrisnek nincs ideje felgyorsulni, de a KC ellen egyébként is lassúnak tűnt, remélem azért nem üttetjük szét teljesen.
Az OL-ben a húzások erőtlenek, a gapet szinte egyik sem tartja. Egy túltöltés utáni szándékos blitz átengedést nem látsz (Bills konzekvensen csinálja pl), mert BB-t már a szembejövő védő is zavarja a pontosságban. Úgy meg nehéz létszámfölényt kialakítani, h mindenki oldja meg egyszerre a feladatát maxon.
Az RPO szerencsétlenkedésről már ne is beszéljünk, amikor a fake handoff a QB rossz oldalán történik, amiből BB jobbra megy vagy 3 yardot. Tényleg nem találta ki egy védő sem, h passz jön...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kiváló kép...ezen az 5 emberen kellene Harrisnek átmennie, 1 RT és egy WR segítségével. Na itt omlik össze minden, amit a futójátékról gondolunk.több mint 2 éve
Klemó
5 661
Erről írtam éppen lent, hogy igen, az volt az elképzelés, de valójában az, amit mi atletikusságnak gondoltunk, az nem az, ami az NFL-ben is az, bármilyen fura. Ugyanis teljesen túlgondoltuk azt, hogy majd Green meg a többi "gyors" először üt és innen már meg is van az előny és alulértékeltük a méretet és a fizikalitást. A valóság azonban az, hogy annyira kicsi ez a különbség gyorsaságban, hogy az, hogy ki tudja mozgatni a centerünk védőfalembereket nem történik meg és mivel az ellenfelei nagyjából 2 inchel nagyobbak és 20 kiló izommal nehezebbek, így ha nem tud pozíciót fogni, nem tudja kitolni egyensúlyból őket az első lökésre, akkor nagy átlagban már tolják is el, vagy ki, vagy be, attól függően, hogy mi a D assingment. A döbbenet számomra az, hogy ezzel mennyire mellélőttünk és Én ezt látom mindennek okának.sports.yahoo.com/tone-deaf-playcalling-steelers-oc-020238883.htmlAzt írja,hogy Canada hülye mert tossokat meg külső futásokat akar futtatni amihez (Najee nem elég robbanékony) a fal viszont nem elég atletikus.
RedFive
Nem az volt a mondás,hogy atletikus falunk van?
JoeyPorter
Én nem gondolnám, hogy Harris nem tudna külsőt futni, főleg, hogy mennyire képes tackle-ökön keresztül futni. Ha csak a 21 yardos futását nézem, akkor ez is az volt. Harris pont azért lesz majd veszélyes, mert egy-egy védőt simán megver majd. Most 4-5 védő jön ellene, mert 90%-ban mindig totálisan összeomlik a blokkolási séma ÉS ne feledjük azt sem, hogy a WR-ek sem jeleskednek idén. Több olyan play volt, amikor a WR egyszerűen feladta a blokkot, mondván halott a futás.....
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
sports.yahoo.com/tone-deaf-playcalling-steelers-oc-020238883.htmlAzt írja,hogy Canada hülye mert tossokat meg külső futásokat akar futtatni amihez (Najee nem elég robbanékony) a fal viszont nem elég atletikus.
RedFive
Nem az volt a mondás,hogy atletikus falunk van?
több mint 2 éve
sports.yahoo.com/tone-deaf-playcalling-steelers-oc-020238883.html
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lehetetlen összehasonlítani a mai Ben-t és a 4-5, de főleg 10 évvel ezelőttit. A mostani Ben, Haley rendszerében is a fék lenne, bár talán a dink&dunk a mai Bennek is feküdne, mert már leginkább csak ezt a 4-5 yardos távot képes megdobni. Ugyanakkor nincs most igazi no1 WR, aki felé Ben minden nehéz helyzetben tudta dobni a labdát látatlanba is, és nincs olyan támadófal, ahol Bell rést találhatna vagy Benit másodpercekig hagyná dolgozni.Én bevallom támogattam akkor is és most is a döntést, hogy Haley-nek mennie kell, mert emlékszem sokszor szenvedett és kiszámítható volt a támadójáték.
Az, hogy ez azóta is így van, ráadásul közben megöregedett a QB is, nem menti fel Haley-t sem, illetve nem igazolja az egész Canadáékat sem, hogy itt rosszul végzik emberek a munkájukat.
Egyébként Haley biztosan jobb OC, mint Canada és tökéletesen látszik. Mint ahogy az is, hogy:
i., attól, hogy van egy szarabb OC, Haley még nem lesz jó, nem véletlen nincs csapata azóta sem
ii., lassan ideje lenne nem Ben QB edzőiből OC-t csinálni, hanem valakit keresni, akinek NFL OC-ként is van már tapasztalata.
Ami a védelmet illeti, igazat adok azoknak, akik a csúfos Jax elleni mérkőzés után a DC-t baxták volna ki, mert azóta is látszik, hogy a számtalan tehetség és korai pick ellenére ez a védelem maximum akkor tud stabilan elit maradni, ha a kezdő 11 van folyamatosan a pályán. Nincs tehetség a hátsó körökből, UDFA-kból és sok esetben az első körök is inkább visszafogják az egészet. Így pedig nem lehet védelmet építeni.
Hogy ebben Tomlinnak mekkora szerepe van, nyilván elvitathatatlan. Edmunds draftja nálam kiverte a biztosítékot és összességében is a védelmi draftjaink nagyon haloványra sikerültek. Heyward, Watt, Tuitt, Highsmith és aki még használható, Sutton, Bush (aki nyilván messze nem ért 1+2+3-at, de ezt akkor még nem lehetett tudni, megelőlegezem neki a bizalmat, hogy visszatalál a helyes útra, bár én a Michiganben sem tartottam 1/10-re) és Loudermilk.
Na ez édeskevés még Fitzpatrick első körével is.
Semmi mélység nincs a védelemben, ennek köszönhetően kapkodva hoznunk kezdőnek James Pierre, Arthur Maulet szintű játékosokat.
Én nem hiszem, hogy ezek után maradhat Butler, még akkor sem, ha ennek a védelemnek hatalmas lökést adna egy Tuitt-Alualu páros.
Összességében azzal is egyetértek, hogy amikor ezt a sorsolást megláttam, az öregedő Bennel én sem vártam ennél az eredménynél sokkal többet. Most éppen ez a standard amit tudunk hozni és kisebb fellángolásoktól eltekintve nem volt ez így az elmúlt 10 évben sem. Amit tudunk, azt hozunk, bravúr meg ritkán.
több mint 2 éve
Seda26
169
Persze, ha így leegyszerűsítjük, akkor Haley óta gyengébbek vagyunk.Viszont azt nem is nagyon kell említenem, akkor akkoriban teljesen mások voltak az offenseben a lehetőségek, lényegében össze sem hasonlítható a mostanival.
Aztán a közvetlen Haley utáni időkről valószínűleg nem sokan fogják osztani a véleményemet, de szerintem Fichtner első szezonja jobb volt, mint Haleyvel a '16-os és a '17-es szezon. Fichtnerrel 2018-ban kétszer jutottunk 40 pont fölé (Panthers és Falcons ellen), és összesen hatszor 30 pont fölé. Haleynek az utolsó két évében pedig csak egyszer mentünk 40 pont fölé (Kansas ellen, a Titans ellen asszem volt benne egy Pick six is), és csak kilencszer 30 pont fölé (ez ugye átlagosan nézve 4,5/év). És akkor azt még bele sem számoltuk a képletbe hogy Fichtnernek nem volt egy Bell-je, valamint abban a szezonban roppant pechesek voltunk, és rengeteg fumble-ünk és kihagyott mezőnykiserletünk volt, így azokból is sok pontnak kellett volna jönnie még (amik ugye nem Fichtneren múltak). Ráadásul Bigben abban a szezonban már kimutathatoan gyengebb volt, még is statisztikailag az egyik legjobb éve volt, mert Fichtner sokat segített neki a rövid passzokkal.
És akkor szidhatjuk a tegnapi játékhivast 4. És 1re, de akkor jusson eszünkbe az is, hogy Haley ugyanezt játszotta el pepitaban a jags elleni divzios körben, csak többször is. Jó persze 40+ pontot szereztünk akkor, de tavaly hasonló szitubol a Cleveland ellen is ment 37 pont, és abban mindenki egyet ért, hogy az amúgy egy borzasztó offense teljesítmény volt.
És ezzel nem azt mondom, hogy Haley osszessegeben rosszabb volt, mint Fichtner vagy épp Canada. Csak azt, hogy vele sem épp jó irányba tartott az offense, és a mai körülményekből valószínűleg ő sem tudna többet kihozni.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
A támadófal-Canada és Roethlisberger összehozta 2005 óta a legrosszabb offense-t amit Steelers mezben láttam.Big ben nyilatkozta a meccs utan, hogy nem tudja, hogy mi a baj. Mert ha legalabb tudnak mi az, akkor talan ki lehetne javitani. De igy...
De szerencsére egy ideje inkább nem nézek Steelers meccset élőben, úgyhogy legalább kialudtam magam és 5 perc is bőven elég volt ebből a szarból.
Találtam egy jó statot 😀
1940 óta nem volt olyan, hogy 5 egymást követő mérkőzésen ne szerezzünk TD-t az első félidőben.
Komolyan kezdem visszasírni Haley-t...
Klaci79
Mondom szep. De mindegy is. Mert mart tavaly ev vege ota megy ez. Es lehet akkor fogyott el ben? Es most is ez lett?
Haleyt nem tudom minek kuldtuk el. Es ha jol emlekszem, akkor is megkerdeztuk joparan, hogy ha az offense a top, de nem dominans. Akkor miert ot kuldjuk el haleyt es miert nem butlert? Ertem en hogy akkor lett kinevezve butler, de akkor a vedok voltak a gazabbak az offhoz nezve. Persze off sem porgott 100% on mindig, meg eleg keson ebredtek. 1 negyed vegen kb.
De most meg 3 negyed alatt kb nullak. Es a negyedikben megy jobban stat alapjan, mert akkor mar minden mindegy kb. Haley vel lett ben sokoldalubb. Es ertem hogy nem szerette ben es lehet fafej volt stb. De azota meg kedves emberekkel vannak korulveve, de egyik sem szakember. Max annak hivjak magukat. Ok visszaszivom, lehet szakemberek, de eleg gazak.
Haley ota mikor volt ilyen luxus gondjaink, hogy a po ban mit teljesitenek a tamadok?
Vagy hogy megint volt egy ket megkerdojelezheto balfek hivasa haley nek.
Na mostanra ebbol az lett, hogy je volt egy ket jo hivas a meccsen. Offense egy nagy nulla. Passzok dobasok ugy neznek ki kb mintha en dobnam oket. Es hogy jok legyenek ezek az esely is kb ugyanennyi ezekre.
A meccs vegen neztem, hogy je rudi feljovetelevel volt pontos dobas es elkapas normalis. Aztan 4. snap utan jottek persze a rudi fele tul gondolasos erdekes dolgai.
De ez kb megmutatta hogy fokent hol van az elsodleges hiba. De meg egy dolgot nem ertek. Ha payton manningnek kacsas dobasai ellenere is a csapata es jomaga ossszehozott egy sb wint. Akkor most bennek ennyire nem megy a dobas, vagy mi az oka. Mert ertem nincs pontos hosszu dobasa. De kb ugy nez ki, hogy mar pontos rovid dobas sem igazan megy neki.
Vagy ha sikerul is az elkapas az egesz nyogvenyelosnek nez ki, de nem valami termeszetesnek. Szoval ez az egesz 80% ben, akkor is marad 20% az eddzokre, jatekhivas...
Ha igy van. De ez most mind ben miatt nem megy es ennyire? Vagy csak mar hozzaszoktunk a jo off hoz es a dominansabb off hoz? Mindenesetre ezt katasztrofa nezni. Mintha egy ovis foci csapat jatszana 5. 6. osokkal.
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Harris nem akart válaszolni a 4-1-re hívott pitch játék kapcsán feltett kérdésre......szóval ez jelzi, hogy kezdenek a játékosok is besokalno a playcalling kapcsán. Pár meccsel ezelőtt még simán nyomott volna egy "nees better execuition" szöveget.A helyzettel az OL edző kapcsán nem az a baj feltétlen, hogy nem jól.edzi azt aki itt van, hanem az, hogy az újjáépítés kapcsán totális faszságra építettünk, ami láthatóan rossz út, vagyis nem az erő és a súly kell, hanem a gyorsaság. Ez utóbbi önmagában az NFLben nem működik, vagy ha működik, akkor ritkán. Emellett beleláttunk Greenbe egy centert is, amikor még az is kérdés guard poziban alkalmas-e az NFLre.
Szóval az emberünk 1 évet tolt az újjáépítésen. Nem tragédia ez azt gondolom, mert egyebként sem tuti, hogy beletaláltunk volna a draftba. Az igazi kérdés persze az, hogy Canada szerepe mi volt itt...mert gyanítom volt ebben is szerepe, mivel érezhetően olyan a playdesign, ami a fősulin működik...