Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
nezem a chiefs bengals meccset, erre a szintre kell fejlodnunk ha megint SB-t akarunk jatszani
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Élvezzük a hátralévő két meccset a szezonból, Ben két utolsó meccsét (remélem).
Hosszú lesz az offseason idén is. Nem kell aggódnunk szerintem ezeken a jövőben, mindig a frencsájz QB-nak van igaza, WR-el, OC-val szemben, nyilvánvaló melyik megy. Előreláthatólag jóideig nem lesz ilyen gondunk.

Rodgers-Wilson kérdésről,válaszoljátok meg mit kellene feladnunk, hogy 2-3évre nevezett úriemberek itt fogadjanak snap-eket és szerintem lapozhatunk.

Stopgap-nek megteszi egy fiatal Trubisky, vagy Carr, Tua ha elérhetőek lesznek. Mentornak meg valami értelmesebb csere veterán.

De int korábban írám, annyi lukunk van, mindegy ki irányít itt jövőre, nem rajta fog múlni.
A DL-t alább nem is említettem, ahol ugyan van 7db játékosunk, de kinéz egy ideihez hasonló év -fal 2/3-a off- hacsak Hangostej nem ugrik hyper.

Nálam, a csapat gerince továbbra is a front 7, és így a nézhető meccsek kulcsa is. Az ILB poszt ilyen. A DL ami kell, különben kiveszik Watt-ot a futással, dupla-triplázással, játszunk hátrányből mint idén, és a csapat nucleus-a veszik el. 1st down-t kell megnyerni, hogy aztán a passrush nyerhesse a 3rd downokat.
Persze, ha Tomlint leváltja valaki Def Cord. szerepben új sémával, az más kérdés, bár az akkor megint többéves project.

Offense oldalon kevsebb esélyt látok, hosszabb project-et várok. (Bár a DL rotáción tudnak segíteni nyilván nem keveset)
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!
Razi
hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen

sanyi
sutianap
Csak egy pötty kiigazítás az egyébként helyes meglátáshoz: Tonyo Brownra nem azt mondta hogy nem tud elkapni, hanem hogy nem jól fut route-ot. 😊
Jan
Azért ha már Ben ucsó meccsét játsza legyünk igazságosak. Szó nem volt arról, hogy általánosságban mondta volna ezt az egyik legjobb route runnerről, hanem EGY PLAY kapcsán nyilatkozta ezt. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ekkor már a kémia bomlott elég erősen, és azt persze adom, hogy ez már Ben miatt, de gondoltam akkor egész pontosan emlékezzünk vissza.
több mint 2 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!
Razi
hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen

sanyi
sutianap
Csak egy pötty kiigazítás az egyébként helyes meglátáshoz: Tonyo Brownra nem azt mondta hogy nem tud elkapni, hanem hogy nem jól fut route-ot. 😊
Jan
De az is milyen volt mar? Addig jol tudott futni? Es amikor a meccsek nagy reszeben szabadra jatsza magat es ben is meg tudta jatszani addig jo volt brown. Meg ha ennyire gaz lett volna brown addig hogyhogy megvolt a kemia kettojuk kozott. Es eleg jol is jatszottak mind a ketten. Csak neme eljott az a kerdes, hogy brown is felnott es rajott hogy van ugyanolyan fontos omaga az elkapasokban, mint onagysaga ben. De ezt onagysaga ben nem akarta elismerni. Vagy hasonlo es hat nehogy mar o jo legyen, esetleg jobb...

Hat nezd mar megint nincsen rajta sapka...kotekedes tipikus esete. Nem veletlen volt az sem, hogy juju fele is ment, hogy ok jok a szamai, de ki miatt is? Nem e azert jok a szamai, mert ab viszi a ket embert, safety t es o az ellenfel defjenek az elso szamu celpontja, hogy levegyek? Hat de es ez ki is derult, miutan brown elment. Vele egyutt juju szamai is.

Ott f.szmeregetesi verseny volt. Es ben nyert. Szerintem. Mi meg vesztettunk egy azota is hianyzo elso szamu legmegbizhatobb wrt. Akit azota sem tudtunk potolni. De legalabb ben maradt. Ez mindig elojon/elojohet idovel csapatsportban is, csak ugy mint a zeneszeknel. Eloszor jo hogy befutnak negyen. De aztan az extra par ember mind feleslegesse valik idovel. Es mindegyikuk megprobalja egyedul csinalni a zenelest szolokent...Tobbnyire....
több mint 2 éve
Razi

sanyi
sutianap
Amikor ben serult volt megkapta rudi az eselyt. Es duck qb is. Nekem annyi eleg is volt beloluk. Neha meg duckrol is azt hittem, hogy jobb lesz. Aki akkor kerult a csapathoz, abban az evben. Es akkor is ugy volt hogy meg csak aktiv sem lesz. Ps be max.

Ehhez kepest Rudi kezdett. Aztan bedolt aztan duck kezdett. Aztan megint rudi. Koszonom abbol az evbol, meg az idei szenvedesbol eleg volt. Kellene mostmar egy passzolni is tudo qb. Es tamadni is tudo offense. Anelkul nezhetjuk ezt tovabb.

Rudi ne legyen kezdo, mert nem volt jo eddig sem. Dobbs se, mert o is kapott mar eselyt. Hozzunk vegre egy egeszseges es olyan qbt aki megoldas lehet, game manager veteran is jo lenne. De ne valami 2. szamu falabu fakezut. Hanem akiben talan meg lehet az esely hogy jo legyen. De erre kb lehet ugyan annyi az esely, hogy bejojjon, mintha hozunk valakit korai korben qbt.

Mert akit elengednek mashonnan, az alapbol nem nagyon szokott fr qb ve valni. Vagy nem mutatta azt. Akit meg valasztanank drafton, azt meg fogalmunk sincs hogy van e eselye arra, hogy bevallik qb nak.

Igy kerdeztem mar korabban, ki miben latna a jo megoldast, vagy melyiknek lenne nagyobb eselye arra, hogy jo qb legyen. En nem tudom. Mind a ketto rizikos.

De kell qb. Avagy a csapat moral is szeteshet meg jobban. Kb mint iden mar el is kezdodott.

En szeretnem latni Rogerset itt nalunk. Es akkor legalabb epiteni lehetne vele a csapatot. Es akkor mar legalabb tenyleg tudnank mi kell a csapathoz, hogy nyerni tudjunk es jok legyunk. Mert latnank minden meccsen.

Ha valami kamu qbk jonnek, addig menne a szenvedes es az hogy most ez meg az utan biztos hogy jok leszunk. De nem lennenk. Minek halasztanank egy evet a qb kerdes megoldasara? Ha mar iden is meg lehet probalni?

Mert ugye csapat sport es ki menne ki jovore meccseket nezni mezeket venni, ha teljes leszalloagba kerul a csapat? Kevesebb ember kevesebb penz kiadas. Kevesebb beveltel. Es ezek mellett nem igaz szerintem, hogy egy jo qb nem tudna valtoztatni. Mert hany meccsunkon volt iden is, hogy nezhetetlen volt az offense?

Nekem mar az, hogy vallalhatoak lennenek, lenne eselyuk eleg lenne. De az, hogy nem hoznak qbt, azt erne el mint sokaknal, hogy ok nezze az aki akarja, mert mar igy sem erdekel elegge. Ez jo lenne a csapatnak, hogy meg sokkal tobb ember legyen igy? Nem hinnem. Ezert is mondhatta tomlin, hogy nem akar kezdo qbt. De lehet az is csak altatas is lehet. Hogy kevesbe tudjak hogy mi all in el megyunk qb k ert.

Szoval egy rogers pl igen is sokat tudna segiteni es ertekelhetobb offenset tudna csinalni. Es ha o kezdo jovore, akkor lathatnak, hogy mi hianyzik meg melle, hogy eselyes legyen a csapat. Nekem ez jobban tetszik, mint az hogy ertelmes qb nelkul szenvedjunk egy teljes evet es meg se probaljunk erositeni.

Ez kiverne a biztositekot nalam es szerintem sok masik embernel is es az utolso szog lenne a meccsnezesi koporsoba...

Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Mennyivel szebb lett volna ha mondjuk legkésőbb októberben dönt, egy last dance hátha extra motivációt adott volna a csapatnak. Nevezzük inkább valamilyen motivációnak mert a csapat döntő többségén csak az látszik hogy szaladgálnak mint fing a gatyában ész nélkül. Rémes látni, ehhez képest a 2000es évek run-run-pass mágiája boszorkányos varázslat volt.
The terrible towel
te leszel a szagértőm ezentúl
sutianap
Még most sem jelenti ki egyértelműen ez van slussz passz, nem most is a maszatolás megy. Érthetetlen.
prérifarkas
Az lehet, hogy ő nem jelenti ki, de valszeg Rooney vagy Colbert már kijelentette, és innentől nem nagyon van olyan forgatókönyv, amiben jövőre ő a kezdő QB.
Jan
Nalunk igen. De lehet, hogy meg mindig ugy erzi mashol tudna jatszani. Es talan ezert is megy ez a steelersbe nem jonne vissza a nyugdigbol. De mashova azt nem mondta hogy nem.

Es nem konnyu lenyelni egyik legendanak sem, hogy eljart felette az ido. Es ezert lehet, de keves eselyt latok ra, ha nagyon berag. Tol meg egy evet mashol. Mint favre, brady stb. Csak meg most nem mondja.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Razi

sanyi
sutianap
Jan
Igazad van, így precíz - de secko jedno, hogymost balról vagy jobbról nézve láccik szarnak - legalább olcsó buli volt, 24 misi, picsafüst, érdekes Bradynek ( ezt itt le lehet írni? ) meg pucsít, hívja le akis incentívjeit. All-time rec.yard/game top5 - instant HOF, és még tuttukis kezelni míg el nem jött a Hattyúhalála, a kis elektromos ösztökével, az addig baszta míg meg nem vadult. De hát az igazságot nem lehet rejtegetni, valaki szar, mindig valaki más....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Razi

sanyi
sutianap
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ward nemhogy most nem lett finalista. Szerintem sosem kapja meg, sajnos, de egyre távolodik neki 😕
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388
Támadó- és védőfal megerősödésben gazdag Boldog Új évet kívánok Minden Acélosistának! ☺️
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nézzétek meg ki van benne a szerződéssel bíró keretünkben, ami alapján "extrém" cap space-nek nézünk elébe az offseason-ban..

1db Safety
3db CB, kezdő 0db
3db OLB
3db idén kezdő OL (2 rookie) +2db csere +1db OT, aki két évet kihagyott
3db ILB
3db elkapó
Ha itt valaki azt látja, hogy egy QB-ra vagyunk az újabb sikerektől, szóljon.
Itt jelenleg mindegy ki játszik QB-t.

@https://www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/cap/2022/

Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Oh, hát jönnek a pompás hírek….Wormley visszatérhetett volna, de Covidos lett. A múlt héten Bush, most Schobert lett Covidos, úgyhogy két kezdő megint out 🤣
Ezen már tényleg csak röhögni tudok
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Norbi és Krisz a listán!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Razi
Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Nehéz lesz így válaszolni a kérdésre…
Klaci79
Többek között rád is... meg úgy mindenkire aki azt gondolja Rudival kéne Ben után továbbmenni... Minek? Nem tudom ki hogyvan van vele de a meccseinket leginkább már felvételről nézem vagy úgy sem és ez nem jó. Fanként nem szeretnék még egy ilyen szar szezont. És Rudi csak el fokkal jobb mint a tokától bokáig a cipőfűzőét sem bekötni tudó Big Ben.
 steelersdepot.com/2021/12/ray-ray-mccloud-tells-story-of-ben-roethlisbergers-toughness-from-unable-to-tie-his-shoe-to-playing-on-sundays/
Razi
Várj szerintem félreérted az írást. Nem arról volt stó, hogy Rudival mennénk tovább, hanem arról, hogy jövőre semmilyen invesztálás ne jöjjön QB posztra majd 2023ra célozzunk QBt.
Klemó
Ha így van akkor sry😕 De bennem zsigeri ellenérzések vannak kőmíves úrral szemben😕 És itt azért bízom Mr. Nincsennegatívszezonom edzőúrban.
Razi
Klemónak van igaza, ő jól olvasta a dolgot.
Kéne a fenéket Rudival bármit is kezdeni, de én azt gondolom, meg sokan itt a fórumon és a Steelers szurkolók között, hogy nem 1 jó QB-ra vagyunk egy jó csapattól. Kell minimum 2 jó ember a falba, lejár Washington és JuJu szerződése, vagyis invesztálni kell WR-be, DL nagy kérdőjel Tuitt miatt és nincs mélység, nincs ILB, Edmunds helye, Haden is elmegy, stb.
Idén nincs kihagyhatatlan QB a drafton, az pedig , hogy a másodvonalas Trubisky, vagy Bridgewater és hasonló QB-k megoldást jelentenének e, abban én nem bízom.
Ha felépítenénk egy jó támadófalat és a védelembe is tudnánk értéket invesztálni, akkor egy erős futójáték mellett már szinte mindegy ki irányítana.
Aki megoldást jelentene jövőre: Rogers, RW, DW különböző okok miatt nem lennénk nekik jó opciók és nem is tudnánk mellettük nagy erősítést az ementáli sajtunkba.
Aztán jövőre jöhet a frencsájz arca...
Bár mint a képből láthatod én nem bánnám, ha Pickett jönne, csak feltrédelni nem biztos, hogy kellene érte.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Razi

sanyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
Rudi ne legyen stabil kezdő, legalább vetélytársa legyen már, az a minimum!

Boldog Új Évet Mindenkinek! Legyen jobb, mind egyénileg, mind csapatszempontból, mint a mostani!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Nincs semmi gond a rénszarvassal. Ő egy csereirányító. Ne akarja senki állandó kezdőnek és akkor sokáig maradhat állományban.

Razi: ez még közel sem a mélypont, masszív középmezőny vagyunk. Tessék nézni szépen a meccseket és velünk szenvedni! 😁
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 559 — kheanton@gmail.com
Razi
Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Klaci79
Többek között rád is... meg úgy mindenkire aki azt gondolja Rudival kéne Ben után továbbmenni... Minek? Nem tudom ki hogyvan van vele de a meccseinket leginkább már felvételről nézem vagy úgy sem és ez nem jó. Fanként nem szeretnék még egy ilyen szar szezont. És Rudi csak el fokkal jobb mint a tokától bokáig a cipőfűzőét sem bekötni tudó Big Ben.
 steelersdepot.com/2021/12/ray-ray-mccloud-tells-story-of-ben-roethlisbergers-toughness-from-unable-to-tie-his-shoe-to-playing-on-sundays/
Razi
Várj szerintem félreérted az írást. Nem arról volt stó, hogy Rudival mennénk tovább, hanem arról, hogy jövőre semmilyen invesztálás ne jöjjön QB posztra majd 2023ra célozzunk QBt.
Klemó
Ha így van akkor sry😕 De bennem zsigeri ellenérzések vannak kőmíves úrral szemben😕 És itt azért bízom Mr. Nincsennegatívszezonom edzőúrban.

Szerkesztette: Razi
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388
Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.
Mint korábban is írtam, nem elsősorban irányítóprobléma van most, hanem OL, ILB és sec probléma. Irányíthatna itt Mahomes is, de vele sem lennénk sokkal előrébb.
Center kell első körben és ILB vagy CB a 2.ban.
Erőltetni kell a futójátékot a védelem képes lehet kevés ponton tartani az ellenfelet, persze ha van benne némi extra, de főleg mélység a jelenlegihez képest.
Ha ezt sikerülne, akár még Ben újabb évét sem zárnám annyira ki.
Klaci79
Kicsit félek ettől a forgatókönyvtől és van esélye hogy így lesz, de bárminek jobban örülnék, mint hogy Dolffal menjünk neki a következő idénynek. Legyen az akár egy hátsó körös rookie QB vagy egy tapasztalt manager QB (mondjuk pl. Mariotta vagy bárki más - csak ne Rudi 🙂).
több mint 2 éve
Razi
Klaci79
Razi
több mint 2 éve
Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.
Mint korábban is írtam, nem elsősorban irányítóprobléma van most, hanem OL, ILB és sec probléma. Irányíthatna itt Mahomes is, de vele sem lennénk sokkal előrébb.
Erőltetni kell a futójátékot a védelem képes lehet kevés ponton tartani az ellenfelet, persze ha van benne némi extra, de főleg mélység a jelenlegihez képest.
Klaci79
Nem, szerintem ez téves gondolatmenet. Van egy szar falunk, amin az irányítónk nem hogy nem segít, hanem ront. Egyszerűen annyira lelassult Lőcs, hogy nincs üteme se a futásnak, se a passzjátéknak és ez jövőre csak még rosszabb lenne. Mahomesszal vagy bármelyik másik random jó irányítóval rendben lenne a támadójátékunk, mindez pedig segítene a vedelmen is.

Irányitó kell, bármi áron!
Szokol
Nyilván nem.mi döntünk ebben, és ez hitvita is lesz lassan, de egy átlagos fal nélkül egy irányító hiába jó, ha keves az ideje. Ilyenkor vagy check down passzok jonnek, vagy a playbookot kell roviditeni es/vagy olyan playak kellenek, akik kepesek 2-3 masodperc alatg szeparalodni. Nyilvan jobb lenne a jatek mar most egy jovb QB-val de ez egy komolyabb match up esetében (Chiefs) sokkal tobbet nem er, mint amit iden hoztunk. Egesz egyszeruen azert, mert a vedelmeknek sokkal.konnyebb dolguk van egy ilyen helyzetben. Amint egy OL kepes akar 4-5 mspet is tartani egy 4 emberes rusht maris kinyilik a vilag, foleg ha egy mobilis iranyitonk van.

De mondom ez hitvita..
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 559 — kheanton@gmail.com
Razi
Klaci79
több mint 2 éve
Gondolom sok emocio fog majd elojonni, de ugyanigy a Varjak ellen is. Amiota en az NFL irant erdeklodom az pont a Maddox era vege volt es a Ben era kezdete, igy fura lesz azert nelkule.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Klaci79
Nem, szerintem ez téves gondolatmenet. Van egy szar falunk, amin az irányítónk nem hogy nem segít, hanem ront. Egyszerűen annyira lelassult Lőcs, hogy nincs üteme se a futásnak, se a passzjátéknak és ez jövőre csak még rosszabb lenne. Mahomesszal vagy bármelyik másik random jó irányítóval rendben lenne a támadójátékunk, mindez pedig segítene a vedelmen is.

Irányitó kell, bármi áron!
több mint 2 éve
Kohonen Pittsburgh Steelers 60
Hétvégén remélem Color Rushba nyomjuk.