Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!
Stez
Majd ráfogják h ez is kamu! Mert az utolsó 2 meccsnek nincs tétje!
steelwolf
A 16 meccs helyett 15-n játszott Watt, így még azzal sem lehetne vádolni, hogy 1-el több meccse volt. Abban is volt olyan sztem 2 amikor nem játszotta végig, sőt 1-2 játék után már vissza sem ment.
polamalu
14 meccse volt, az éjszakai snap count még nincs benne:

www.pro-football-reference.com/players/W/WattT.00/fantasy/2021

www.footballguys.com/stats/snap-counts/teams?team=PIT&year=2021
Willie Parker
Én a jövő hetit is hozzádobtam, megelőlegeztem, hogy játszik
polamalu
Vagyis a végén 15 meccse lesz, Strahan meg 16-on játszott (egyébként ő kb minden meccsen végig), Watt meg az egyiken 16 snapet tolt csak. Végeredményben eddig van 13 és egy negyed meccse, amin összehozta a 21.5 sacket 😊
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Azert az biztato az OL kapcsan, hogy ha egy ember csereje ennyit jelent, akkor azert vannak hasznalhato darabok benne. En a fal belsejere gyúrnék és ha megtalálnánk egy centert és egy jobb guardot, akkor Dotsonnal együtt ez a két tackle is sokkal jobb lenne. Nem tartom véletlennek, hogy Moore is most hozta az egyik legjobb teljesítményét. (Igaz Garrett nem egészséges, de őt tartani így is kihívás)
Klemó
nah de ha egyetlen csere ennyit javit, akkor eddig ezt miert nem leptek meg?
xtaki
Ne feledjük, hogy már nem Klemm az OL coach....nem mondom, hogy ezért, de első meccs volt ez Klemm nélkül az ugye biztos.
több mint 2 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Annyit szeretnék azért ide írni, bármily furán is hangzik, hogy bármennyire is szerettem volna a győzelmet ezen a meccsen, végkimeneteltől függetlenül örülök, hogy mi ellenünk volt Ben utolsó hazai meccse.

több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy Ben, Köszönöm!

Köszönöm, hogy anno rábeszélted a Bust, hogy vállaljon még egy szezont és így Detroit, Ford Field, XL SB, gyűrű lett neki a végállomás.

Köszönöm, hogy kiosztottad azt a passzt Santonionak a XLIII. SB-on., Meg azt is amit,az akkor még normális Antonionak osztottál ki a Ravens ellen pár éve karácsony tájékán.

Köszönöm, hogy neked köszönhetően 3szor izgulhattam SB-on a csapatért, 2 bajnoki címmel zárulva.

Köszönöm, azt ,hogy mind a mai napig nem tudom milyen érzés negatív mérlegű csapatnak szurkolni az NFL-ben 😀

Köszönöm azt a rengeteg időt,amit alvás helyett Steelers meccs nézéssel töltöttem az elmúlt majd 20 évben. 😀

Szóval köszi mindent Ben!!

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Azert az biztato az OL kapcsan, hogy ha egy ember csereje ennyit jelent, akkor azert vannak hasznalhato darabok benne. En a fal belsejere gyúrnék és ha megtalálnánk egy centert és egy jobb guardot, akkor Dotsonnal együtt ez a két tackle is sokkal jobb lenne. Nem tartom véletlennek, hogy Moore is most hozta az egyik legjobb teljesítményét. (Igaz Garrett nem egészséges, de őt tartani így is kihívás)
Klemó
nah de ha egyetlen csere ennyit javit, akkor eddig ezt miert nem leptek meg?
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hát én megkönnyeztem...
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nagyon örültem, hogy Ben győzelemmel búcsúzott. Az elkapók nem nagyon segítették ma őt és a playhívások sem, hogy nagyobbat alkosson kicsivel, de talán ma ez nem volt fontos.

A Browns D megadta Wattnak azért azt, hogy 3 sackes meccset hozzon, ezt egyébként Mayfield nyilatkozata is alátámasztotta, aki nem értette miért nem duplázzák, ahogy a végén több playben.

Egyébként a védelem előtt le a kalappal, végre a futás ellen is álltunk a lábunkon.

Amit viszont kiemelnék, az azért az, hogy Green nélkül ez a fal teljesen másképpen nézett ki. Nem volt ez sem egy extra nagy teljesítmény, de érződött, hogy az, hogy J.C. Hassenauer szépen állt középen, ez tartást adott a bokksémáknak. Nem véletlen, hogy ezen a meccsen hozta az egyik legjobb teljesítményét Harris is.
Klemó
Basszus ahogy néztem ugyanaz jutot eszembe. Mármint Green és CJ kapcsán. Egyébként 4 sack 😀
több mint 2 éve
Amit viszont kiemelnék, az azért az, hogy Green nélkül ez a fal teljesen másképpen nézett ki. Nem volt ez sem egy extra nagy teljesítmény, de érződött, hogy az, hogy J.C. Hassenauer szépen állt középen, ez tartást adott a bokksémáknak. Nem véletlen, hogy ezen a meccsen hozta az egyik legjobb teljesítményét Harris is.
Klemó
igen, ezt en is eszrevettem. Green felejtos, jovore kell egy atombiztos C FA-rol, meg 1-2 veteran a falba es rendben is van az O, akar egy game manager QB-val is. A draft/penz esetleg QB-ra, vagy ha nem lesz tuitt es/vagy alualu akkor DT/ILB/CB-re.

jah es whitherspoon nekem tetszik. talan nem nr1 CB, de masodiknak minden gond nelkul mukodik.
több mint 2 éve
Nagyon örültem, hogy Ben győzelemmel búcsúzott. Az elkapók nem nagyon segítették ma őt és a playhívások sem, hogy nagyobbat alkosson kicsivel, de talán ma ez nem volt fontos.

A Browns D megadta Wattnak azért azt, hogy 3 sackes meccset hozzon, ezt egyébként Mayfield nyilatkozata is alátámasztotta, aki nem értette miért nem duplázzák, ahogy a végén több playben.

Egyébként a védelem előtt le a kalappal, végre a futás ellen is álltunk a lábunkon.

több mint 2 éve
Vasárnapra a Madhousba szervezünk egy hatalmas közös Ben búcsúztatót. Meccsnézéssel egybekötve. Aki szeretne jönni. Ja xtaki ötlete, legyen #7 mezben akinek van.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Ha Browns szurkoló lennék tuti kurvára gyűlölném a Steelerst, és azt hiszem jogosan.
tenorx
Szerintem ezt is teszik 😊

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Ha Browns szurkoló lennék tuti kurvára gyűlölném a Steelerst, és azt hiszem jogosan.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi kell ahhoz hogy bejussunk?
bcsarli
Győzni a Vargyak ellen és Isteni szerencse másik meccseken. Colts pl nem nyerhet a Jags ellen. Az mondjuk kb elképzelhetetlen. 9% az esélyünk a NYTimes szerint, az előttünk állóknak Colts 82, Chargers Raiders 53-53. Ott pl nem születhet döntetlen (Chargers - Raiders)
polamalu
Jaguars megverje a Coltsot vasárnap "délután. Persze mondhatjuk, hogy utóbbira sok esély nincs, de jegyezzük meg, hogy a Colts 2014 óta hat próbálkozásból egyszer sem nyert Jacksonville-ben."
xtaki
Majd Lawrence szétdobálja a Coltsot, úgyis berágott Stezre 😁
steelwolf
Oszinten, a legkisebb mertekig sem foglalkoztat, amig Wentz az iranyitonk.

Megprobaltam pozitivan allni hozza hetekig, fordulokon at, de szamomra tokeletesen bebizonyitotta, hogy alkalmatlan kezdo iranyitonak, sosem lesz kepes egy kozepesnel jobban jatszani stabilan, raadasul mivel elmondhatatlanul ellenszenves es unszimpatikus szamomra, aki elkepesztoen buta, igy egy pillanatig sem foglalkoztat, hogy epp nyerunk-e vagy kikapunk. Ilyenforman az sem zavar, ha Lorenzo felpakol 50 pontot a tablara, hisz barmi lesz, nem tudok lelkesedni azert a csapatert, aminek Wentz az arca.

De ez itt off persze. 😊

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
bcsarli
Győzni a Vargyak ellen és Isteni szerencse másik meccseken. Colts pl nem nyerhet a Jags ellen. Az mondjuk kb elképzelhetetlen. 9% az esélyünk a NYTimes szerint, az előttünk állóknak Colts 82, Chargers Raiders 53-53. Ott pl nem születhet döntetlen (Chargers - Raiders)
polamalu
Jaguars megverje a Coltsot vasárnap "délután. Persze mondhatjuk, hogy utóbbira sok esély nincs, de jegyezzük meg, hogy a Colts 2014 óta hat próbálkozásból egyszer sem nyert Jacksonville-ben."
xtaki
Majd Lawrence szétdobálja a Coltsot, úgyis berágott Stezre 😁
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Annyira szeretném, hogy így harmadjára végre megkapja TJ a DPOY-t. Nem tudom hány ilyen kaliberű szezon kell még hozzá.
több mint 2 éve
Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!
Stez
steelwolf
A 16 meccs helyett 15-n játszott Watt, így még azzal sem lehetne vádolni, hogy 1-el több meccse volt. Abban is volt olyan sztem 2 amikor nem játszotta végig, sőt 1-2 játék után már vissza sem ment.
polamalu

Willie Parker
Én a jövő hetit is hozzádobtam, megelőlegeztem, hogy játszik
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
Stez
steelwolf
polamalu

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
bcsarli
polamalu
több mint 2 éve
bcsarli

Szerkesztette: polamalu
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 2 éve
egyebkent ha csak ennyire jatszunk 'jol' a szezonban, ha a lions elleni megvan, akkor akar 1 kort mehettunk volna a playoff-ban 😊
xtaki
Ha nincsenek a nagy kilengések, hanem egy kb azonos szint, mondjuk az első félidő, megvan végig. Akkor ez a védelem adott volna ennyi segítséget, bárki ellen, hogy lett volna remény. Még ennyire lyukasan is. A futással mondjuk kell kezdeni valamit, mert az gyatra volt végig. Mondjuk ma pont nem annyira
több mint 2 éve
egyebkent ha csak ennyire jatszunk 'jol' a szezonban, ha a lions elleni megvan, akkor akar 1 kort mehettunk volna a playoff-ban 😊
több mint 2 éve
Nagyi jelenleg Bettis mögött az egy szezonban futott yardokat nézve a 15-ik. Amennyiben sikerülne a 100 a Hollók ellen akkor a TOP 10-be jöhet fel. Nyilván a rookie évben legtöbb yard már olyan szinten az övé, hogy azt megint vagy 30-40 évig senki nem fogja tudni közelíteni sem nagyon. Szurkolok neki is, hogy legyen egy borzalmasan jó számsora a végén. TJ-nek meg legalább 2 sackje és akkor a szezon minden ellenére egészen jó lett. Nem negatív, még esély is volt a PO-ra. Ben a Heinzen mondjuk, hogy szépen búcsúzott. A legjobbjaink odatették. Kiváncsi vagyok majd ki kapja az év védője díjat, mert ha idén sem Watt, akkor az egész egy ordas f-g.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Stez
steelwolf
Azzal, hogy a meccs tet nelkuli, nem valik kamuva egy rekord. Azzal viszont, hogy a haverod fogja es egy meterre toled a foldre veti magat ahelyett, hogy el vagy kidobja a labdat, csak azert, hogy meglegyen a rekordod... Na az szamomra kamu.
Stez
Szerintem is össze vissza fetrengett Mayfield 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.