NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674

tenorx
ezt mindig fel lehet hozni, de ezek közül melyik az, akit az esetek 87%-ban a LOS mögött már megütnek?
nyilván nem kell védeni nagyit se, de ne legyünk már ennyire ostobák, a hiba elsősorban a támadófallal van. akkor futunk cserefutóval jól, ha passzjátékra áll fel a védelem
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 697
Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott.
Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
Cowher mar pickezet felti.
xtaki
Nyilván Cowher arra gondolt, hogy ha nincs támasza egy fiatal QB-nak, akkor teljesen elmehet az önbizalma, ami sok irányítót megroppantott már. Kétségtelen, hogy ez a fal, ez a nulla futás és ez a playcalling nem segíti és a tegnapi meccsen nem is tudott nagyon hozzátenni, de Pickett már 24 éves viszont, vagyis nem nyeletlen kétéves.

Nagyon kemény nyilatkozatot nyomott a meccs végén. Beszélt arról, hogy nem készül a csapat eleget, illetve beszélt arról is, hogy őrült dolog mindig ugyanazt csinálni más eredményt várva. Az előbbi kapcsán hozzátette, hogy ez vele kezdődik, de az egész nyilatkozat hangulata arról árulkodik, hogy nagy az elégedetlenség(e) a nem csak a playcalling kapcsán., hanem a felkészülés és (én azt vettem ki, hogy) egyes emberek hozzáállása okán.

Nem tudjuk a teljes képet, de amíg 2013-ban egy pár darabra esett rendszert kellett összetenni, ma ez egy olyan puzzle, amit Tomlinnak nehéz lesz kezelnie. Meglátjuk hogyan kezd neki, de az biztos, hogy itt a megoldás nem az "execute better" mantra lesz.

Nézegettem a ligát. Teljesen reális most egy top5 draft. Ez mondjuk top10-ig húzható még akkor is igaz, ha Watt a D-ben sok mindent megváltoztathat.
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott.
Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
Cowher mar pickezet felti.
több mint 3 éve
Ez nagyon nem volt szep sem az Oban, sem a Dben. A masodik meccs, ahol az ellenfel felhozza a tarcsit.

Pickett ma nem volt jo. Gorcsos volt, nagyon meg akarta mutatni. Nincs osszhang a skill es a QB kozott. Bye week jon. Meglatjuk lesze valtozas, de az biztos, hogy most kell, mert moralis szetesest is lattam es ez eddig nem volt.
több mint 3 éve
gedam 6 267
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.

Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
pickett pickens pitts
killer pees
gedam
Mondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀
polamalu
sok itt a killer, te vicckiller
nézzük inkkább malikot, akit hozzátok húztam, hogyan muzsikál.
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 161 — 毎日何かを学ぶ
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.

Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
pickett pickens pitts
killer pees
gedam
Mondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀
több mint 3 éve
gedam 6 267

Klemó
pickett pickens pitts
killer pees
több mint 3 éve
Az is nagy tudás, hogy a játékosaid gyengéire rajzolj játékot. Mi erre is képesek vagyunk. Az erősségeiket használni bármilyen kis bu..i tudja, a gyengeségeiket. Ahhoz kell kemény tök.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 366 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Borzalmasan impotens az #O!
Vannak gyengébb QB-k Pickettnél, skill személyzetek, de mégis eltakarják jó, remek játékhívásokkal!
Tiszta szégyen..
több mint 3 éve

Klemó
Milyen TD passzt osztott ki.....
több mint 3 éve
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....
Klemó
vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Gróf de sutianap
azért láttam 1-2 percre, olyan lyuk vót ott néha, hogy én is átfértem volna a kamionnal...nagyi meg állandóan kapja az ütést a backfielden...ettől még persze baj van ezzel, mert szar RB jöhetett volna a 4. körben is, csak mondom nem minden fekete meg arany
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....
Klemó
vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
több mint 3 éve

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Watt vègül pihi.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Mit gondoltok, Canada állására ez a meccs mennyire lehet hatással?

Előfordulhat, hogy ha az eddigi gyenge teljesítményt (tizenpár pont) hozza az O, akkor valami egyértelmű változtatás lesz?

Illetve még azon gondolkodtam, hogy ha gyenge O teljesítménnyel, de megnyerjük a meccset, mittudomén 16-14-re, az Canada szempontjából minek számítana, siker vagy kudarc?
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 669
Sciba jött kicker posztra. Volt már a csapattal a keretszűkítés előtt, Wake Forest-ben jó volt.
több mint 3 éve
Allitolag tobb csapat is kesz masodik kort adni Claypoolert.....szerintem trade lesz....
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Legutóbb 6-0 az Eagles esetében 2004-ben volt, akkor az első vereség az újonc Ben Roethlisberger csapata ellen következett.
Hogy ne legyen teljesen kerek a tündérmese, 7-0 volt már, amikor a Steelers megverte a Philly-t, és az a meccs Pittsburghben volt. Philadelphiába nem győzni járunk, max. a Pens-el 😊
Klaci79
Néha a Pirates is nyer egy-egy meccset. 😃

több mint 3 éve
Ogunjobi, aki végre tudta számomra legalább enyhén feledtetni Tuittot out 😕
Mellette csak hogy szokjuk a hiányt a sec-ben is, nincs Levi Wallace. Kérdéses Josh Jackson is és egyelőre nem tudni ki fog rúgni se, mert Bóz kérdéses és nincs más rúgó a keretben, úgyhogy keresni kell valakit tartalékba gyorsan.
Watt biztosan kihagyja ezt, hülyeség is lenne egy kimondatlanul is esélytelen meccsre visszatenni, amikor a csoportér még mehetünk két hét pihenő után.
És aktiválni fogjuk ma Watt-ot a hírek szerint...holnap játszik

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!
dande2
Ne játszon, gyógyuljon!!!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Biztos nem bírja már az oldalvonalról nézni a meccset, de igazad van, ez a két hét még kellhet, Phily ellen úgy sincs sok esély, aztán jöhet vissza pusztítani.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 277 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
dande2
Ne játszon, gyógyuljon!!!

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve