NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
ezt mindig fel lehet hozni, de ezek közül melyik az, akit az esetek 87%-ban a LOS mögött már megütnek?
tenorx
nyilván nem kell védeni nagyit se, de ne legyünk már ennyire ostobák, a hiba elsősorban a támadófallal van. akkor futunk cserefutóval jól, ha passzjátékra áll fel a védelem
több mint 3 éve
Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott.Nyilván Cowher arra gondolt, hogy ha nincs támasza egy fiatal QB-nak, akkor teljesen elmehet az önbizalma, ami sok irányítót megroppantott már. Kétségtelen, hogy ez a fal, ez a nulla futás és ez a playcalling nem segíti és a tegnapi meccsen nem is tudott nagyon hozzátenni, de Pickett már 24 éves viszont, vagyis nem nyeletlen kétéves.
Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
Cowher mar pickezet felti.
xtaki
Nagyon kemény nyilatkozatot nyomott a meccs végén. Beszélt arról, hogy nem készül a csapat eleget, illetve beszélt arról is, hogy őrült dolog mindig ugyanazt csinálni más eredményt várva. Az előbbi kapcsán hozzátette, hogy ez vele kezdődik, de az egész nyilatkozat hangulata arról árulkodik, hogy nagy az elégedetlenség(e) a nem csak a playcalling kapcsán., hanem a felkészülés és (én azt vettem ki, hogy) egyes emberek hozzáállása okán.
Nem tudjuk a teljes képet, de amíg 2013-ban egy pár darabra esett rendszert kellett összetenni, ma ez egy olyan puzzle, amit Tomlinnak nehéz lesz kezelnie. Meglátjuk hogyan kezd neki, de az biztos, hogy itt a megoldás nem az "execute better" mantra lesz.
Nézegettem a ligát. Teljesen reális most egy top5 draft. Ez mondjuk top10-ig húzható még akkor is igaz, ha Watt a D-ben sok mindent megváltoztathat.
több mint 3 éve
Canada nagyon orult az egyetlen trick playnek, ami bejott. Ellenben mennyire kapunk ki a bye weeken?
Cowher mar pickezet felti.
több mint 3 éve
Ez nagyon nem volt szep sem az Oban, sem a Dben. A masodik meccs, ahol az ellenfel felhozza a tarcsit.Pickett ma nem volt jo. Gorcsos volt, nagyon meg akarta mutatni. Nincs osszhang a skill es a QB kozott. Bye week jon. Meglatjuk lesze valtozas, de az biztos, hogy most kell, mert moralis szetesest is lattam es ez eddig nem volt.
több mint 3 éve
gedam
6 267
sok itt a killer, te vicckillerMondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
killer pees
gedam
polamalu
nézzük inkkább malikot, akit hozzátok húztam, hogyan muzsikál.
több mint 3 éve
Mondjuk a srác neve nem Pitts, hanem az egyetem a Pitts, de sebaj.... 😀By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Klemó
killer pees
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 267
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.pickett pickens pitts
Klemó
killer pees
több mint 3 éve
Az is nagy tudás, hogy a játékosaid gyengéire rajzolj játékot. Mi erre is képesek vagyunk. Az erősségeiket használni bármilyen kis bu..i tudja, a gyengeségeiket. Ahhoz kell kemény tök.
több mint 3 éve
Borzalmasan impotens az #O!Vannak gyengébb QB-k Pickettnél, skill személyzetek, de mégis eltakarják jó, remek játékhívásokkal!
Tiszta szégyen..
több mint 3 éve
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.Milyen TD passzt osztott ki.....
Klemó
több mint 3 éve
azért láttam 1-2 percre, olyan lyuk vót ott néha, hogy én is átfértem volna a kamionnal...nagyi meg állandóan kapja az ütést a backfielden...ettől még persze baj van ezzel, mert szar RB jöhetett volna a 4. körben is, csak mondom nem minden fekete meg aranyAzért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Klemó
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....vitatkozhatink Nagyin is, látom Étyien játékát éés nagyabaj, Nagyi a baj?
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Azért no. Vitatkozunk itt Picketten. Látom Lorensz játékát és azert ott nagyobb a baj lassuk be....
több mint 3 éve
By week jön ami mindíg ideális változtatásra. 2-6 esetében egy gyenge O játéknál nagy valószínűséggel repülne Canada.Most a Claypool a kérdés szerintem. Jövőre jön a drafton Pickett kedvenc Pitts célpontja, aki remek útvonal futó és nagyon is elkelne ilyen nálunk sokkal inkább, mint Claypool akit nem nagyon tudunk kihasználni.
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Watt vègül pihi.
több mint 3 éve
Mit gondoltok, Canada állására ez a meccs mennyire lehet hatással?Előfordulhat, hogy ha az eddigi gyenge teljesítményt (tizenpár pont) hozza az O, akkor valami egyértelmű változtatás lesz?
Illetve még azon gondolkodtam, hogy ha gyenge O teljesítménnyel, de megnyerjük a meccset, mittudomén 16-14-re, az Canada szempontjából minek számítana, siker vagy kudarc?
több mint 3 éve
Sciba jött kicker posztra. Volt már a csapattal a keretszűkítés előtt, Wake Forest-ben jó volt.
több mint 3 éve
Allitolag tobb csapat is kesz masodik kort adni Claypoolert.....szerintem trade lesz....
több mint 3 éve
Legutóbb 6-0 az Eagles esetében 2004-ben volt, akkor az első vereség az újonc Ben Roethlisberger csapata ellen következett.Néha a Pirates is nyer egy-egy meccset. 😃
Hogy ne legyen teljesen kerek a tündérmese, 7-0 volt már, amikor a Steelers megverte a Philly-t, és az a meccs Pittsburghben volt. Philadelphiába nem győzni járunk, max. a Pens-el 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Ogunjobi, aki végre tudta számomra legalább enyhén feledtetni Tuittot out 😕Mellette csak hogy szokjuk a hiányt a sec-ben is, nincs Levi Wallace. Kérdéses Josh Jackson is és egyelőre nem tudni ki fog rúgni se, mert Bóz kérdéses és nincs más rúgó a keretben, úgyhogy keresni kell valakit tartalékba gyorsan.
Watt biztosan
És aktiválni fogjuk ma Watt-ot a hírek szerint...holnap játszik
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Biztos nem bírja már az oldalvonalról nézni a meccset, de igazad van, ez a két hét még kellhet, Phily ellen úgy sincs sok esély, aztán jöhet vissza pusztítani.Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!Ne játszon, gyógyuljon!!!
dande2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!Ne játszon, gyógyuljon!!!
dande2
több mint 3 éve
Ugyanakkor van esély rá hogy Watt már járszik!
több mint 3 éve
Meanwhile, the Steelers have a notable addition to their injury report. Kicker Chris Boswell did not practice on Friday and is listed as questionable with a groin injury.
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) October 28, 2022