Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Nyerjünk, amíg van matematikai esély a PO-ra. Plusz nagyon csoportutolsónak vártak minket, jó lenne legalább 2.-nak lenni.
Suggs fogja hype-olni a tömeget a Ravens meccsen. Egy utolsó ölelés Ben-nek, ezúttal barátságosabb hangnemben, pályán kívül.
Egyébként tervezzük vajon megnyerni a meccset, vagy végeztünk idénre?
Kicsit ebbe a Farewell-be belealvós érzésem kezd lenni.
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Suggs fogja hype-olni a tömeget a Ravens meccsen. Egy utolsó ölelés Ben-nek, ezúttal barátságosabb hangnemben, pályán kívül.
Egyébként tervezzük vajon megnyerni a meccset, vagy végeztünk idénre?
Kicsit ebbe a Farewell-be belealvós érzésem kezd lenni.
több mint 2 éve
Ne feledjük a zseni és az őrült közt nagyon vékony a határ. AB zseni volt, de egy ponton átbillent a másik oldalra, sajnos. A művészek, és ő az elkapóposzt legnagyobb művészei közé tartozott(tartozhatott volna), sznte mind küzdenek a démonaikkal. Pont ebből jön ki sokszor az a zseniális alkotás ami megszületik. Lehet ezt mondani múzsának, de sokszor inkább démon. Sajnálom AB-t, mert tényleg kivételes volt a srác. Ki tudja látunk-e még hasonló gyémántot csiszolódni.várgyá várgyá, készül a Tonio Bro Legendája - avagy bizniszizbooomin
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Valóban volt Landry, de főképp az elején. Utána nem hagyták őt magára és követte a slot CB.A kérdés és vicces. Spillane és az emberfogás két dolog. Én azon csodálkoztam, hogy egész meccs alatt miért nem erre játszottak, vagyis széthúzva a pályát a közepén támadni.Láttam néhány felvételt, hogy fog embert Spillane. Ott meg Bush is előrelépés…The Steelers activated LBs Devin Bush and Joe Schobert, OT Zach Banner, RB Anthony McFarland and DE Chris Wormley from the Reserve/COVID-19 List. They now have no players on the active roster who are on the list.Ez nekünk jó?
Klaci79
astroid
Klaci79
Mondjuk más kérdés, hogy majdnem mindig Jarvis Landry volt Spillane párja, ami nyilván ordas missmatch....de ugye a futás miatt egy nehezebb personell-el vagyunk inkább...
Klemó
Több esetben a TE-el láttam Spillane-t, aki szintén sokszor elverte, de a DL nagyon komoly munkát végzett. Kb a 4. le/felütött passz után már nem annyira kereste ezt a mismatch-et Baker.
több mint 2 éve
Ne feledjük a zseni és az őrült közt nagyon vékony a határ. AB zseni volt, de egy ponton átbillent a másik oldalra, sajnos. A művészek, és ő az elkapóposzt legnagyobb művészei közé tartozott(tartozhatott volna), sznte mind küzdenek a démonaikkal. Pont ebből jön ki sokszor az a zseniális alkotás ami megszületik. Lehet ezt mondani múzsának, de sokszor inkább démon. Sajnálom AB-t, mert tényleg kivételes volt a srác. Ki tudja látunk-e még hasonló gyémántot csiszolódni.
több mint 2 éve
Klemó
5 661
A kérdés és vicces. Spillane és az emberfogás két dolog. Én azon csodálkoztam, hogy egész meccs alatt miért nem erre játszottak, vagyis széthúzva a pályát a közepén támadni.Láttam néhány felvételt, hogy fog embert Spillane. Ott meg Bush is előrelépés…The Steelers activated LBs Devin Bush and Joe Schobert, OT Zach Banner, RB Anthony McFarland and DE Chris Wormley from the Reserve/COVID-19 List. They now have no players on the active roster who are on the list.Ez nekünk jó?
Klaci79
astroid
Klaci79
Mondjuk más kérdés, hogy majdnem mindig Jarvis Landry volt Spillane párja, ami nyilván ordas missmatch....de ugye a futás miatt egy nehezebb personell-el vagyunk inkább...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Láttam néhány felvételt, hogy fog embert Spillane. Ott meg Bush is előrelépés…The Steelers activated LBs Devin Bush and Joe Schobert, OT Zach Banner, RB Anthony McFarland and DE Chris Wormley from the Reserve/COVID-19 List. They now have no players on the active roster who are on the list.Ez nekünk jó?
Klaci79
astroid
több mint 2 éve
astroid
571
The Steelers activated LBs Devin Bush and Joe Schobert, OT Zach Banner, RB Anthony McFarland and DE Chris Wormley from the Reserve/COVID-19 List. They now have no players on the active roster who are on the list.Ez nekünk jó?
Klaci79
több mint 2 éve
Watt a Hét AFC #D díja!Haden pedig covid listán!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
The Steelers activated LBs Devin Bush and Joe Schobert, OT Zach Banner, RB Anthony McFarland and DE Chris Wormley from the Reserve/COVID-19 List. They now have no players on the active roster who are on the list.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Spy
2 337
Igen, minden héten szerkót öltött és szórakoztatott minket. Mi meg élveztük valljuk be. Ben is. Meg is fizették neki az árát, de sajnos ő is megfizette érte az árat. Diva volt, önjelölt sztár, de nyilvánvalóan nem egészséges. Sajnálom őt is és a karrierjét is, a története pedig nagyon nem jó vég felé halad.AB-ban szerintem benne volt a minden idők #2 elkapója cím is, Rice után. Ha extrém sokáig játszott volna, talán Ricet is befoghatta volna. Szerintem generációs tehetség.Igen, de AB-nál semmi nem mutatott arra, hogy egyszer csak white flag-et dob az agya. Szerintem benne megvolt a potenciál a minden idők legjobb Steelers elkapó cím elérésére, aztán pörköltszaft lett az agyvize helyén. 😕meg az is lehet hogy igazad van, de az is lehet, hogy nem, mivel addig is voltak problemai, de lehet Tomlin tudta kezelni. Lehet onnantol nem, vagy inkabb Bell faszsagaira koncentralt.Ha Ben legnagyobb mérkőzéseit nézzük, szinte azonnal eszembe jut a Bengals elleni WC mérkőzés 2016 januárjában.Nekem erről a meccsről sajnos csakis a kiütés tud eszembe jutni. Meggyőződésem hogy itt kezdődött AB kálváriája, ami a hétvégi eseménysorozatban kulminálódott.
Elképesztő mélyen voltunk már Shazier labdaszerzésénél, én magam ki is kapcsoltam a TV-t és dühöngtem egy sort, amikor twitteren olvasom, hogy történt valami fantasztikus dolog.
És akkor visszakapcsoltam a TV-t és az utolsó drive-ot, ami nem volt túl szép, már élőben követtem ismét 😊
www.youtube.com/watch?v=g3vcdYNwQ6k
Fantasztikus emlék ez Ben-től és az elpusztíthatatlanságáról.
Klaci79
bcsarli
Egyebkent szoktak mondani, hogy a steelers megtalalja a legjobb elkapokat a drafton. de sajnos sok beloluk a balhes.
xtaki
kishaszi
tenorx
több mint 2 éve
AB-ban szerintem benne volt a minden idők #2 elkapója cím is, Rice után. Ha extrém sokáig játszott volna, talán Ricet is befoghatta volna. Szerintem generációs tehetség.Igen, de AB-nál semmi nem mutatott arra, hogy egyszer csak white flag-et dob az agya. Szerintem benne megvolt a potenciál a minden idők legjobb Steelers elkapó cím elérésére, aztán pörköltszaft lett az agyvize helyén. 😕meg az is lehet hogy igazad van, de az is lehet, hogy nem, mivel addig is voltak problemai, de lehet Tomlin tudta kezelni. Lehet onnantol nem, vagy inkabb Bell faszsagaira koncentralt.Ha Ben legnagyobb mérkőzéseit nézzük, szinte azonnal eszembe jut a Bengals elleni WC mérkőzés 2016 januárjában.Nekem erről a meccsről sajnos csakis a kiütés tud eszembe jutni. Meggyőződésem hogy itt kezdődött AB kálváriája, ami a hétvégi eseménysorozatban kulminálódott.
Elképesztő mélyen voltunk már Shazier labdaszerzésénél, én magam ki is kapcsoltam a TV-t és dühöngtem egy sort, amikor twitteren olvasom, hogy történt valami fantasztikus dolog.
És akkor visszakapcsoltam a TV-t és az utolsó drive-ot, ami nem volt túl szép, már élőben követtem ismét 😊
Klaci79
bcsarli
Egyebkent szoktak mondani, hogy a steelers megtalalja a legjobb elkapokat a drafton. de sajnos sok beloluk a balhes.
xtaki
kishaszi
több mint 2 éve
Igen, de AB-nál semmi nem mutatott arra, hogy egyszer csak white flag-et dob az agya. Szerintem benne megvolt a potenciál a minden idők legjobb Steelers elkapó cím elérésére, aztán pörköltszaft lett az agyvize helyén. 😕meg az is lehet hogy igazad van, de az is lehet, hogy nem, mivel addig is voltak problemai, de lehet Tomlin tudta kezelni. Lehet onnantol nem, vagy inkabb Bell faszsagaira koncentralt.Ha Ben legnagyobb mérkőzéseit nézzük, szinte azonnal eszembe jut a Bengals elleni WC mérkőzés 2016 januárjában.Nekem erről a meccsről sajnos csakis a kiütés tud eszembe jutni. Meggyőződésem hogy itt kezdődött AB kálváriája, ami a hétvégi eseménysorozatban kulminálódott.
Klaci79
bcsarli
xtaki
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
xtaki
3 441
meg az is lehet hogy igazad van, de az is lehet, hogy nem, mivel addig is voltak problemai, de lehet Tomlin tudta kezelni. Lehet onnantol nem, vagy inkabb Bell faszsagaira koncentralt.Ha Ben legnagyobb mérkőzéseit nézzük, szinte azonnal eszembe jut a Bengals elleni WC mérkőzés 2016 januárjában.Nekem erről a meccsről sajnos csakis a kiütés tud eszembe jutni. Meggyőződésem hogy itt kezdődött AB kálváriája, ami a hétvégi eseménysorozatban kulminálódott.
Klaci79
bcsarli
több mint 2 éve
Ha Ben legnagyobb mérkőzéseit nézzük, szinte azonnal eszembe jut a Bengals elleni WC mérkőzés 2016 januárjában.Nekem erről a meccsről sajnos csakis a kiütés tud eszembe jutni. Meggyőződésem hogy itt kezdődött AB kálváriája, ami a hétvégi eseménysorozatban kulminálódott.
Klaci79
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
xtaki
3 441
]No meg lefordítani és elküldeni a csapatnak. ☺️Komolyan mondom ezt/ezeket ki kellene adni....best of süti.... 😀Megírja a Steelers Ószövetség, Újszövetség és a Jelenések könyvét is 😀Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀Még, még, még!!!
polamalu
Nagggyon beteg 😊
bcsarli
polamalu
Klemó
Reggio1914
sehogyse lehetne ezt angolra forditani...avagy kell lenni hozza mindket nyevlbol zseninek.
több mint 2 éve
Nem értenék! Hungarikum 😊No meg lefordítani és elküldeni a csapatnak. ☺️Komolyan mondom ezt/ezeket ki kellene adni....best of süti.... 😀Megírja a Steelers Ószövetség, Újszövetség és a Jelenések könyvét is 😀Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀Még, még, még!!!
polamalu
Nagggyon beteg 😊
bcsarli
polamalu
Klemó
Reggio1914
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ha Ben legnagyobb mérkőzéseit nézzük, szinte azonnal eszembe jut a Bengals elleni WC mérkőzés 2016 januárjában.Elképesztő mélyen voltunk már Shazier labdaszerzésénél, én magam ki is kapcsoltam a TV-t és dühöngtem egy sort, amikor twitteren olvasom, hogy történt valami fantasztikus dolog.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
No meg lefordítani és elküldeni a csapatnak. ☺️Komolyan mondom ezt/ezeket ki kellene adni....best of süti.... 😀Megírja a Steelers Ószövetség, Újszövetség és a Jelenések könyvét is 😀Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀Még, még, még!!!
polamalu
Nagggyon beteg 😊
bcsarli
polamalu
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Komolyan mondom ezt/ezeket ki kellene adni....best of süti.... 😀Megírja a Steelers Ószövetség, Újszövetség és a Jelenések könyvét is 😀Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀Még, még, még!!!
polamalu
Nagggyon beteg 😊
bcsarli
polamalu
több mint 2 éve
Megírja a Steelers Ószövetség, Újszövetség és a Jelenések könyvét is 😀Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀Még, még, még!!!
polamalu
Nagggyon beteg 😊
bcsarli
több mint 2 éve
Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀Még, még, még!!!
polamalu
Nagggyon beteg 😊
több mint 2 éve
Spy
2 337
NFL clubs in need of a quarterback will have plenty of talent to scrutinize in Mobile this year, as some of the best have committed to compete. Among them are the aforementioned Howell, Pitt's Kenny Pickett, Cincinnati's Desmond Ridder, Liberty's Malik Willis and Nevada's Carson Strong. Ők mind jönnek elvileg a Senior Bowl-ra edzeni-játszni. Reméljük így marad.
2022.02.05.
több mint 2 éve
Basszus Süti, nem vagy normális komolyan. Beszartam a röhögéstől 😀