NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674
hátsó körös pickcsere lesz...mivel hasonlóan szarok vagyunk, kb ingyen volt, csak a fizetését kell átvállalni

ha nem lesz jó, akkor ki lehet vágni könnyedén
 www.spotrac.com/nfl/washington-commanders/william-jackson-18972/

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Remélem nem ez a Jackson jön....igaz itt már tudta előre mi lesz a vége 😀
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Jött Villám Jack.
Bazzani
Akartuk, megszereztük.
Csak kár hogy a kettő közt eltelt 6 év.
több mint 3 éve
Én azt látom, hogy ha jó is lenne Claypool egy megfelelő csapatban, a miénk most nem az. Nem vágjuk ki Canadát valamiért (ezek szerint nem vagyunk hajlandóak új irányba indulni év közben) így pedig felesleges egy tehetséges no2 a csapatba, amikor Pickens is annak tűnik. Slotban használunk mást most, de úgyis szenvedés az egész offesne kb.
Jövőre kell egy korai CB és OL, DL is, mert Cam már 34 lesz. Ez kb lehet az első 4 választás, és marad pénz másra is.
Bár így a Jackson tréddel ez kevesebb lesz, de őt muszáj volt elhozni a reménytelen sec miatt.
Most akkor mégse adjuk fel ezt az évet...
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Willám Jacksonért lőhetnénk egy hátsó kört, ő lehetne a másik CB-nk, mert Whiterspoon kicsit behorpadt idén.
Willie Parker
Kérjük a heti lottószámokat! 😀
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Jött Villám Jack.

több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 437
Elengedtük végre a szezont, de ugyanitt kérdezem, akkor mi a halálért nem vágjuk ki Canadát is? Mi oka van ez esetben kitartani mellette? Miért nem jöhet most olyan, aki máris kipróbálható élesben? Megint a szokásos semmi. Standard is the standard...
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 158 — 毎日何かを学ぶ
Wr-t mindig találunk és nevelünk. Jelenleg nem 1 wr-re vagyunk a gondok megoldásától.... A második kör extraként pedig jól fog jönni. 1 első kör eleje és 2 második eleje azért egy jó alapkő lehet az O falba Én CB-t nem húznék. Inkááb FA, lesz pénzünk. Nem tudunk egyszerűen jót húzni oda. LB szintén. Mindenki ki..ni a p.ba
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 686
Ide pontos route futo kell mar. Pickens mellett luxus volt o.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Nem örülök, mert ő tudott dominálni, a többiek nem, majd Pickens felnőhet.

Sztem most ink a karakterproblémát néztük és nem akartuk hosszútávon megfizetni.

Azért Deadpoool hajlamos volt elkényelmesedni, elveszíteni a fókuszt és könnyű volt elvenni a kedvét a játéktól. Cserébe ez a felépítést nehéz lesz pótolni.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 686
Rapopott az irja, hovy a Bears eredeti pickjet kapjuk.

Jo dontes. Epitkezni kell!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 356 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerettem, de eléggé majom lett a remek rookie szezonja után!
több mint 3 éve
Hát ha Ravens pick, akkor eléggé meh.
Reméltem, hogy többet kapunk.
tenorx
Szerintem ez így is jó, idén WR meg nem szerzett TD-t. Slotba pedig lesz más aki pótolni tudja.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
tenorx
Nagyobb a motivacio a Ravenst elverni! 😀
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Szegény nem került jobb szituba.
De ja, én is tradeltem volna, az egy korai 2. kör.
tenorx
A Ravens pickje lesz.

több mint 3 éve
tenorx
Ott szerintem nem lesz jobb WR. Azon természetesen polemizálhatunk, hogy jobb e DJ vagy Pickens.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 3 éve
Claypool Bears
2.kör, jó döntés

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Willám Jacksonért lőhetnénk egy hátsó kört, ő lehetne a másik CB-nk, mert Whiterspoon kicsit behorpadt idén.
Willie Parker
ennyit nem fogunk fizetni nekik...ha meg kikerül a piacra valószínű lesz jobb opciója is nálunk, pedig örülnék neki...mennyire szerettük volna '16-ban, aztán Burns jött helyette
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 158 — 毎日何かを学ぶ
AZ öreg utálja Tomlint. Nem beszélnek. Bennel sem volt beszélő viszonyban
több mint 3 éve
Bradshaw on Tomlin: "I don't think he's a great coach at all. He's a nice coach and to me, and I've said this, I've said he's really a great cheerleader guy. I don't know what he does, but I don't think that he's a great coach at all."
Tibi76
Bradshaw bácsinál is vannak azért bajok.

Ha a szívemre teszem a kezem, akkor az utolsó 5 évünk nem volt fáklyásmenet, de BB megkötötte azért a kezünket. Ott volt 2 év, ami kifejezett felülteljesítés volt- főleg amikor Duck Hodges is játszott. A mostani az első igazán tragikus, de a legtöbb helyen cserélnének velünk.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 735 — Steelers fan
Bradshaw on Tomlin: "I don't think he's a great coach at all. He's a nice coach and to me, and I've said this, I've said he's really a great cheerleader guy. I don't know what he does, but I don't think that he's a great coach at all."

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
egész nap net előtt ülök, hátha kibasszák már ezt a kóklert, de semmi...úgy látszik tényleg rámegyünk a jó pickre