Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
astroid
571
A háttérben Ben elkezdte lemondani a jövő heti családi programot 😀Mike Tomlin dancing #Steelers pic.twitter.com/VVh2uQanmG
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) January 9, 2022
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Mike Tomlin dancing #Steelers pic.twitter.com/VVh2uQanmG
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) January 9, 2022
több mint 2 éve
Az nem is kérdésAkkor már tavaly is az év védője volt 😊Csak akkor ha nem csinál sacket a PO-ban.Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?Nem! Elkülönülnek az alapszakasz és a rájátszás statisztikák.
astroid
Szokol
Ha csinál, akkor nekünk ő a single-season sack rekorder, és nem érdekes hogy mit gondolnak mások. 😊
Jan
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Akkor már tavaly is az év védője volt 😊Csak akkor ha nem csinál sacket a PO-ban.Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?Nem! Elkülönülnek az alapszakasz és a rájátszás statisztikák.
astroid
Szokol
Ha csinál, akkor nekünk ő a single-season sack rekorder, és nem érdekes hogy mit gondolnak mások. 😊
Jan
több mint 2 éve
Csak akkor ha nem csinál sacket a PO-ban.Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?Nem! Elkülönülnek az alapszakasz és a rájátszás statisztikák.
astroid
Szokol
több mint 2 éve
Testament of Big BenJelenések Könyve
Bizony mondomnéktek, elkövetketzik az eljövetel. Mert hiszitek avagy nem az isteni Elrendelés, az El van Randle-ve, mégha Kléjpúlnak látszik is. Eljövende elsőként a sátán bugyraiból a pótsátán, kinek neve nem hangozhaték el e szentséges falak közt. Nem lészen bennettek sem erő, sem nyihogás sem bolhás kutyának morgása, mert a gonosz erős. Mikor jövend a második, kinek neve Endrúz bizony bajba lesztek Fijaim, ha nem sikosítjátok az ő cipőit, s nem homályosítjátok amaz első, aki a pótelső, de második... látásának mezejit. Szóval térdre kutyák, mer jő a harmadik az Aranytorkú, a Remegettlenláb, kit nevezétek Tüker néven, s ő nem hibáz, bár a szeplőtelen szüzannya rohassza rá az égboltot. S akkor eljövend ismét, mikor már hideg levegőt fingtok, de nagyon kicsiny, ami jő, elképesztően piciny, a benjámin bejáminja, mint mikor fagyos tóba menétek, s az összehúzódék. S még már akarna mégösszébbhúzódni. De nem lesz hova, akkor a benjaminotok, a tietek, csíkos gatyájával együtt, mer az a tietek is csodát tesz mer megnyílik nektek, elsőre nem, semnem másodikra, de harmadikra mindék. Vagy negyedikre, esetleg, hogy kiégessétek a szíveteket az infarktusaitokba, hogy a Kánaán eljöhessen, a Boz, mer ő berakja, s higgyétek Fijaim hetvenről is berakta volna...
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?Nem, az csak az alapszakaszra vonatkozik.
astroid
több mint 2 éve
Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?Nem! Elkülönülnek az alapszakasz és a rájátszás statisztikák.
astroid
több mint 2 éve
astroid
571
Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?
több mint 2 éve
Gratula, a 4&8 miatt megérdemeltétek, meg egyáltalán nagy küzdelem volt a szezon és Baltimore-ban döntő meccsen sose egyszerű.Remélem, hogy továbbjuttok a WC körben...
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
A lelkemnek azért jót tesz, hogy a lesajnált Steelers, akit szezon előtt egyértelműen a csoport 4.helyére vártak végül 2. lett.Nem voltunk jók ebben a szezonban, de azért jó érzés! 😊
több mint 2 éve
Az viszont bosszantó, hogy Wattól elvettek gyakorlatilag másfél sacket...
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Mondtam hogy el kell kezdeni játszani, mert így nem lesz SB 😊 Márpedig a liga azt akarja! De szerintem valahogy összehozzák az X-et hajnalban 😕Na igen. Jókedvűen lefekszek majd aludni, reggel megnézem és azt látom, hogy a Chargers 17-17-et játszott a Fosztogatókkal... :/
bcsarli
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Elnézést, de ha egy alapvetően elátkozott floridai csapat, (amely kétszer is megfirkálta a PO-ban Big Bent és Omar Eppst) nem csinált volna ma csodát, akkor Big Ben már visszavonultnak számítana. Szóval ha van PO, tessék TrevorTitokban azért imádkozom, hogy gyorsan mondjatok le Lawrence szenszei-ről és valami bagóért dobjátok át hozzánk. Olyan rossz éve volt, nem kell ilyen játékos nektek 😀ArábiaiJacksonville-i Lawrence alapítványának küldeni némi kápét.
iktriad
De azért hálás köszönet...kétlem, hogy az ő szemével is látható összeget tudnánk küldeni innen 😀
több mint 2 éve
Mondtam hogy el kell kezdeni játszani, mert így nem lesz SB 😊 Márpedig a liga azt akarja! De szerintem valahogy összehozzák az X-et hajnalban 😕
több mint 2 éve
Elnézést, de ha egy alapvetően elátkozott floridai csapat, (amely kétszer is megfirkálta a PO-ban Big Bent és Omar Eppst) nem csinált volna ma csodát, akkor Big Ben már visszavonultnak számítana. Szóval ha van PO, tessék Trevorvan arcod idejönni büszkélkedni? 😉 😛 dicsőséget learatni. Tudod mit, az a miénk mert rásóztuk Wentzet a Coltsra 😉 😛 😀ArábiaiJacksonville-i Lawrence alapítványának küldeni némi kápét.
iktriad
több mint 2 éve
Valljuk be őszintén, nekünk idén nem voltak kötelezők. Max az Orosz Lányok ellen, de azt is elkúrtuk! 😀Boz 4-5 meccs, watt és co pár hero mode meg a kötelezők. Mondjuk a maiz én se értem.Jó ez így, ez sokkal jobb, mint a tavalyi menet, mert senki nem számított rá.Ez baszod teljesen megmagyarázhatatlan. Egy leépült QB-val, lyukas futás elleni védelemmel, CB-sor nélkül, O-fal nélkül ilyen sorsolás mellett rájátszásba jutni...
Willie Parker
Tomlin? Rooneyék? A fasz se érti!
Szokol
vontod
több mint 2 éve
prérifarkas
598
Erre most tényleg iszom egy kortyot!Fenét sem érdekli, hogy nem lesz jó Draft pozíció 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Elnézést, de ha egy alapvetően elátkozott floridai csapat, (amely kétszer is megfirkálta a PO-ban Big Bent és Omar Eppst) nem csinált volna ma csodát, akkor Big Ben már visszavonultnak számítana. Szóval ha van PO, tessék Trevor több mint 2 éve
Boz 4-5 meccs, watt és co pár hero mode meg a kötelezők. Mondjuk a maiz én se értem.Jó ez így, ez sokkal jobb, mint a tavalyi menet, mert senki nem számított rá.Ez baszod teljesen megmagyarázhatatlan. Egy leépült QB-val, lyukas futás elleni védelemmel, CB-sor nélkül, O-fal nélkül ilyen sorsolás mellett rájátszásba jutni...
Willie Parker
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
KeyG
9 499
Nem akarok a Ravens sérültjeiről beszélni, Steelers ünneplés van! 😉Gratulálok a Steelersnek, Big Ben utolsó korlátolt évében eljutottatok a Playoffba, ennél több nincs a csapatba, de ez szép és örülni kell ennek!Őszinte leszek...én még ennyit sem láttam bele.
Wattnak külön dicséret jár!
KeyG
Kár, hogy nem tudtunk egészségesek lenni, de ezt pont neked mondani nem egy jó kifogás...
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
Ez Pittsburgh! 😉Jó ez így, ez sokkal jobb, mint a tavalyi menet, mert senki nem számított rá.Ez baszod teljesen megmagyarázhatatlan. Egy leépült QB-val, lyukas futás elleni védelemmel, CB-sor nélkül, O-fal nélkül ilyen sorsolás mellett rájátszásba jutni...
Willie Parker
Szokol
több mint 2 éve
Reggio1914
1 388
reg izgultam ennyit egy meccsen...sot voltakepp ket meccsen. mint amikor a bills megnyerte nekunk legutobb.Na igen, ez az O nem érdemelne PO-t, de persze még a LAC-LVR megkutyulhat mindent.
PO ezzel a nulla O jatekkal. hihetetlen.
xtaki
Ennek ellenére Grat a Csapatnak, végigizgultam az estét!
több mint 2 éve
Jó ez így, ez sokkal jobb, mint a tavalyi menet, mert senki nem számított rá.Ez baszod teljesen megmagyarázhatatlan. Egy leépült QB-val, lyukas futás elleni védelemmel, CB-sor nélkül, O-fal nélkül ilyen sorsolás mellett rájátszásba jutni...
Willie Parker
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Mondjuk az azért, hogy PO-ba megyünk nem bizti, mert döntetlennél mind a két csapat bemegy a PO-ba. Még szerencse, hogy nem szeretik egymást! 😀