Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondtam, hogy amikor kell, akkor Ben "veszettkutya" Rhoetlisberger végigmegy. A PO-ban már hengerelés lesz, ott nem bízzuk a végére 😊Amúgy az első SB-jét is úgy nyerte hogy kurva gyenge volt az O, de a D életben tartotta a csapatot. Ebben (is) hasonlít ez a szezon...
több mint 2 éve
Süti írhat egy opuszt a Raidersnek is 🥳Először írjon egyet rólunk is.
dande
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Ment a tipszmix vagy ilyen sok gurulósat nézel(ott szokás manipulálni az eredményeket),hogy ennyire bánt ez az eredmény csikánó fanként?Egyik csapat sem fog jó eséllyel ellenetek játszani ugyh arra bazírozni hogy majd ti gyengébbek lssztek mint a chargers sztem elég hülyeseg. Vagy raiders-steelers főcsoport döntőt szeretnének? Sok sikert hozzá...Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
Amúgy egyik csapat sem akarta a másikat a PO-ba és inkább a nyilván gyengébb Steelers-et szerették volna ellenfélnek, ha lehet választani.
Én bármelyik csapat helyébe a Steelers-t választanám egyébként.
Persze nyilván ez PO lesz, nekünk már ajándék csak, de a tény az tény, hogy a szezon meglepetése lett ez így nekünk.
Klaci79
davemayer
több mint 2 éve
Petila
686
Jogos, nálam amúgy is az otthoni KC és a Texans elleni meccsen ment el a PO, ezt a meccset sírból hozta vissza a csapat. És nincs kétségem afelől sem hogy ellenkező helyzetben, mi is berúgtuk vna. De így elesni a rájátszástól nyílván fájóbb.Mindenki vigye saját magát és akkor nincs hiányérzet.Bárkit szívesebben vinne Po-ba a Raiders mint minket ez csak hab volt nekik a tortán.Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
Amúgy egyik csapat sem akarta a másikat a PO-ba és inkább a nyilván gyengébb Steelers-et szerették volna ellenfélnek, ha lehet választani.
Persze nyilván ez PO lesz, nekünk már ajándék csak, de a tény az tény, hogy a szezon meglepetése lett ez így nekünk.
Klaci79
Petila
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Mindenki vigye saját magát és akkor nincs hiányérzet.Bárkit szívesebben vinne Po-ba a Raiders mint minket ez csak hab volt nekik a tortán.Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
Klaci79
Petila
több mint 2 éve
Süti írhat egy opuszt a Raidersnek is 🥳
több mint 2 éve
Egyik csapat sem fog jó eséllyel ellenetek játszani ugyh arra bazírozni hogy majd ti gyengébbek lssztek mint a chargers sztem elég hülyeseg. Vagy raiders-steelers főcsoport döntőt szeretnének? Sok sikert hozzá...Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Petila
686
Bárkit szívesebben vinne Po-ba a Raiders mint minket ez csak hab volt nekik a tortán.Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
több mint 2 éve
Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Carson fizujáról a csekket azért feladnám postán vegasba. Meg a HCnak is hogy nem térdeltetett...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Igazából az már nem fog idegesíteni. Ez amit letettünk már így is 120%-a annak amire ez a gárda a szezon előtt képesnek látszottNohát mèg izgi volt 😁Jah...azért izgultunk, hogy jövő héten újra feltörölhesse a padlót velünk a Chiefs 😀
dande
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nohát mèg izgi volt 😁Jah...azért izgultunk, hogy jövő héten újra feltörölhesse a padlót velünk a Chiefs 😀
dande
több mint 2 éve
Hát...5 perccel a vége előtt 15 pontos Raiders vezetésnél azt gondoltam megvan....erre még + nettó 15 perc szívroham....Mert dolgozol és kezdtél volna álmosodni, gondolták feldobják a műszakod 😀
DANIEL CARLSON FOR THE WIN.
— NFL (@NFL) January 10, 2022
What a way to end the 2021 season! #LACvsLV #RaiderNation pic.twitter.com/LpERrW7WQ6
Klaci79
több mint 2 éve
Nohát mèg izgi volt 😁
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hát...5 perccel a vége előtt 15 pontos Raiders vezetésnél azt gondoltam megvan....erre még + nettó 15 perc szívroham....DANIEL CARLSON FOR THE WIN.
— NFL (@NFL) January 10, 2022
What a way to end the 2021 season! #LACvsLV #RaiderNation pic.twitter.com/LpERrW7WQ6
több mint 2 éve
Gyurci77
127
2 másodperc 😊
több mint 2 éve
Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....
több mint 2 éve
gabor25
5 144
po
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
PO....hát ezt ki kellett szurkolni basszameg....
több mint 2 éve
Az kemény!!!Az NFC mindig erosebbbb, nem tuttad?
Itt vannak a PO (aspiráns) csapatok pontaránya:
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
Klaci79
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
gedam
5 906
ennél még látványosabb lenne, ha a po csapatok első 3 negyedes pontarányát mutatnák. az nektek szerintem -150 körül lehet.Az kemény!!!Kurva nagy anomália, hogy PO helyen vagyunk 😀
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
Klaci79
tenorx
több mint 2 éve
Az kemény!!!Kurva nagy anomália, hogy PO helyen vagyunk 😀
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Az kemény!!!Itt vannak a PO (aspiráns) csapatok pontaránya:
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
több mint 2 éve
Vagy a nyugdíjbiztosítót hívja, hogy lesz még 1 hét, azt is számítják bele, nem mindegy az az 1 dollár plusz.A háttérben Ben elkezdte lemondani a jövő heti családi programot 😀Mike Tomlin dancing #Steelers pic.twitter.com/VVh2uQanmG
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) January 9, 2022
Klaci79
astroid