Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hullanak az edzők/GM-ek ahogy kell.
Jó lenne valakit leakasztani OC-nak, mert Canadában már nem bízom. Persze most még a nyugalom tengere van nálunk.
Klaci79
Azért ha az eredményt nézem ahová jutottunk milyen kerettel kb. semmilyen edzői vagy koordinátori poszton nem lesz semmilyen csere ezt el lehet könyvelni azzal, hogy PO ba jutás lett a vége. Szép is jó is meg minden de ennek kb ez lesz az "ára". A Colbertről szóló hírek is pletykának bizonyultak aminek azért örülök.
Razi
What, Colbert mégse vonul vissza?

Amúgy Canadát szerintem egy év után nem vágjuk ki, én DC poszton reménykedem, hogy lesz változás.
tenorx
Visszavonul a draft után...nekem nincs más infóm.
DC poszton nem is nagyon reménykedem. A Tuitt-Alualu sérülés Williams visszavonulás és Bush formahanyatlás megmenti a seggét Butlernek.
Különösen, hogy év végére azért a Haden-Witherspoon-Sutton egész pofásan nézett ki.
Mahomes majd jól pofán is vágja őket...
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jó lenne valakit leakasztani OC-nak, mert Canadában már nem bízom. Persze most még a nyugalom tengere van nálunk.
Klaci79
Azért ha az eredményt nézem ahová jutottunk milyen kerettel kb. semmilyen edzői vagy koordinátori poszton nem lesz semmilyen csere ezt el lehet könyvelni azzal, hogy PO ba jutás lett a vége. Szép is jó is meg minden de ennek kb ez lesz az "ára". A Colbertről szóló hírek is pletykának bizonyultak aminek azért örülök.
Razi
What, Colbert mégse vonul vissza?

Amúgy Canadát szerintem egy év után nem vágjuk ki, én DC poszton reménykedem, hogy lesz változás.
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 559 — kheanton@gmail.com
Klaci79
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 999 — Steelers fan
Én, mint Tomlin kritikusa meg kell, hogy jegyezzem:
- van egy Vraber a Titansnál, aki egy átlagos csapatból, sok sérülttel csinált egy első helyen kiemelt csapatot,
- van egy Belichick, aki kicserélte a fél csapatát és újonc irányítóval rájátszásba jutott,
- van MLF a Packersnél, aki évről-évre kiválóan teljesít az NFC-ben,
- van Taylor, akivel ezer év után csoportot nyertek a Cicuskák
- és hát van Tomlin, akivel idén rájátszásba jutottunk.

Ez az öt HC top teljesítményt hozott ki a csapatukból idén. Innen kell jönnie az év edzőjének is! (Nálam Vraber amúgy)
Szokol
Szerintem az AFC-ben Vrabel az egyetlen aki szóba jöhet . Értem, hogy csoda, hogy bent vagytok de pont azért mert az O# kritikán aluli. Ilyen teljesítmény mellett nem kaphatja meg Tomlin.
Nálam MLF kapná, azok után amilyen az előszezonjuk volt én biztosra vettem, hogy katasztrofális lesz a szezonjuk, ahhoz képest meglett az 1. kiemelés.
Tarsi
Ez már nézőpont és értelmezés kérdése: én például akkor adnám MLF-nek a díjat, ha összehoztak volna egy kivételesen domináns szezont, hiszen Rodgers alapból biztosíték a pozitív szezonra. Mindemellett MLF érdemei elvitathatatlanok.
A másik négy, általam felsorolt viszont olyat hozott ki a keretéből, ami abszolút nem volt elvárható, erőn felül teljesítettek. Pl szerintem Ti kifejezetten alulteljesítettetek a szezonban, hiába hoztatok 10 meccset.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
- van egy Vraber a Titansnál, aki egy átlagos csapatból, sok sérülttel csinált egy első helyen kiemelt csapatot,
- van egy Belichick, aki kicserélte a fél csapatát és újonc irányítóval rájátszásba jutott,

Ez az öt HC top teljesítményt hozott ki a csapatukból idén. Innen kell jönnie az év edzőjének is! (Nálam Vraber amúgy)
Szokol
Szerintem az AFC-ben Vrabel az egyetlen aki szóba jöhet . Értem, hogy csoda, hogy bent vagytok de pont azért mert az O# kritikán aluli. Ilyen teljesítmény mellett nem kaphatja meg Tomlin.
Nálam MLF kapná, azok után amilyen az előszezonjuk volt én biztosra vettem, hogy katasztrofális lesz a szezonjuk, ahhoz képest meglett az 1. kiemelés.
több mint 2 éve
Jó napot!
Most végeztem az éjjeli meccs ismétlésevel. Mit éreztetek 4:30-al az OT vege előtt egálnál? 😃
Grat a bejutáshoz! ☺️
SirPub
Az semmi...akkor már túl voltam azon, hogy 5 perc alatt 15 pontot vert el a Raiders és már onnan kezdve nem hittem benne, hogy ezek a csapatok el tudják/akarják dönteni az egészet.
Tegnap este/éjjel kb 3 szívinfarktusom volt, értsd ezalatt, hogy 120 fölé ment az alapjáraton 54-es pulzusom, pedig már két hete eltemettem a PO-t.
Na mondjuk amikor a FG bement, tudtam volna egy nagyot ordítani, ha nem a munkahelyemen lettem volna, ahol megkértek, hogy kussoljak, mert más is visszanézné a mérkőzéseket, munkaidő után 😀
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szokol
Vagy Vrabel vagy Palpatine lesz.
SirPub
Bisaccia.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388

Szokol
Hát a virágos Sirianni 2-5 után az mán smafu? 😛
dande
Na mondjuk, hogy Ti bent vagytok, az nekem ugyanolyan csodaszám, mint az, hogy mi is PO 😊
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459

Szokol
Vagy Vrabel vagy Palpatine lesz.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 733 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szokol
Hát a virágos Sirianni 2-5 után az mán smafu? 😛
több mint 2 éve

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jó napot!
Most végeztem az éjjeli meccs ismétlésevel. Mit éreztetek 4:30-al az OT vege előtt egálnál? 😃
Grat a bejutáshoz! ☺️
SirPub
Én azt, hogy milyen kényelmesen alszok 😀
Viszont amikor reggel visszanéztem az összefoglalót, hát kicsit izgultam finoman szólva.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Jó napot!
Grat a bejutáshoz! ☺️

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Azért nem tudom hogy vagytok vele, de nekem beugrott az 2013-as 30 yardos RONTOTT field goal a chiefs részéről (nem tudom kivel játszottak) az éjjeli meccs kapcsán, amivel pont buktuk akkor a PO-t. Ez volt az az év, amikor Londonban jártunk, majd 0-4-gyel kezdtük a szezont, de a végére ott harcoltunk a PO-ért, de végül ezen múlott.

Szóval ez nekünk azért járt vissza. Kissé meseszerű ez és szerintem óriási boost a csapat és a jövőbeni csapatépítés szemszögéből ez. Winning mentality megint ott volt és amikor szagot kaptunk, akkor nem eresztettük.
Klemó
nem ertettem veled egyet ebben a winning mentality-ben. Azt gondolta, hogy el kellene ereszteni az evet, hogy normlais draft pozink legyen. De igy, hogy bent vagyunk a PO-ban, igy mar egesz mas a fekvese a dolgoknak. Tavaly is bent voltunk, de akkor elvarasaink voltak, most meg senkinek semmi elvarasa nem lehet, hisz mar az is csoda, hogy megcsinaltuk.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
AB gyön vissza?
sutianap
mibő gondolod?
xtaki
21re kell lapot...
igazából az ofenz juJu hiányán baszódik, de hát ha nem JuJu van eredeti márkás
sutianap
Nekem is eszembe jutott ez ám. Összeborulni a két jó bari. 😀
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Azért nem tudom hogy vagytok vele, de nekem beugrott az 2013-as 30 yardos RONTOTT field goal a chiefs részéről (nem tudom kivel játszottak) az éjjeli meccs kapcsán, amivel pont buktuk akkor a PO-t. Ez volt az az év, amikor Londonban jártunk, majd 0-4-gyel kezdtük a szezont, de a végére ott harcoltunk a PO-ért, de végül ezen múlott.

Szóval ez nekünk azért járt vissza. Kissé meseszerű ez és szerintem óriási boost a csapat és a jövőbeni csapatépítés szemszögéből ez. Winning mentality megint ott volt és amikor szagot kaptunk, akkor nem eresztettük.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
AB gyön vissza?
sutianap
mibő gondolod?
xtaki
21re kell lapot...
igazából az ofenz juJu hiányán baszódik, de hát ha nem JuJu van eredeti márkás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388
AB gyön vissza?
sutianap
Max. az Arrowheadben szurkolni 😊
több mint 2 éve
AB gyön vissza?
sutianap
mibő gondolod?
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
AB gyön vissza?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Van aki ossze tudna rakni egy elmeleti gameplant, mikepp lehetne megverni a KC-t otthon ezzel a haladni alig kepes O-val es futas ellen inkabb lyukas vedelemmel?
xtaki
Én első körben megpróbálnék több pontot szerezni, mint Ők! Ha ez nem megy, akkor nincs tippem!
Szokol
nah, ezert nem vagy te NFL edzo. Az amerikai focit nem korokre jaccak. Itt max negyedek vannak. Szoval tudom, hogy az elso, masodik, sot talan a harmadik negyedben sem fogunk tobb pontot szerezni, ezert koncentraljunk inkabb a negyedikre 😊
több mint 2 éve
Van aki ossze tudna rakni egy elmeleti gameplant, mikepp lehetne megverni a KC-t otthon ezzel a haladni alig kepes O-val es futas ellen inkabb lyukas vedelemmel?
xtaki
Én első körben megpróbálnék több pontot szerezni, mint Ők! Ha ez nem megy, akkor nincs tippem!
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
xtaki
Szerintem teljesen felesleges ilyenekre időt is pazarolni, főleg, mert a mi edzői karunkat ismerve őket sem foglalkoztatják ilyen holmi apróságok...

Élvezzük a meccset (remélem, lesz mit) és próbáljunk meg nem mocskosul leégni már az első két negyedben, hogy legyen értelme fennmaradni. Ebből a szezonból kihozták a maximumot a srácok és Najae tegnap is megmutatta, hogy mekkora állatnagy király játékos lesz/lehet pár éven belül. Muuuuth úgyszintén.

Idén pedig foltozzuk be a falakat, keressünk egy olyan QB-t, aki legalább az esélyét megadja annak, hogy lehessen meccsenként 3-4 pontszerző drive-ot végigvinni (nem kívánok sokat) és akkor bizakodva lehet várni a következő szezont.

Apropó: nektek feltűnt Buktás hiánya? Mert nekem nagyon nem...
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
xtaki
4-5 picksix elég lehet, néhány field goal-al 😊
De hány ilyen meccsünk volt ebben a szezonban, amit nem tudunk hogy hogyan nyertünk meg.
Már csak 4 ilyen kell 😊