Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
több mint 2 éve
A 16 meccs helyett 15-n játszott Watt, így még azzal sem lehetne vádolni, hogy 1-el több meccse volt. Abban is volt olyan sztem 2 amikor nem játszotta végig, sőt 1-2 játék után már vissza sem ment.Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!Majd ráfogják h ez is kamu! Mert az utolsó 2 meccsnek nincs tétje!
Stez
steelwolf
több mint 2 éve
xtaki
3 441
megkonnyeztemBig Ben takes a final lap around Heinz Field.
— NFL (@NFL) January 4, 2022
What a moment for Pittsburgh. pic.twitter.com/AzU1AtwkFI
iktriad
több mint 2 éve
Azzal, hogy a meccs tet nelkuli, nem valik kamuva egy rekord. Azzal viszont, hogy a haverod fogja es egy meterre toled a foldre veti magat ahelyett, hogy el vagy kidobja a labdat, csak azert, hogy meglegyen a rekordod... Na az szamomra kamu.Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!Majd ráfogják h ez is kamu! Mert az utolsó 2 meccsnek nincs tétje!
Stez
steelwolf
több mint 2 éve
Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!Majd ráfogják h ez is kamu! Mert az utolsó 2 meccsnek nincs tétje!
Stez
több mint 2 éve
Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!
több mint 2 éve
astroid
571
Nics Bush & Sóbert: Chubb 58yard... Tuszka nagyon hasznos rotációs játékos. Whiterspoont jó lenne megtartani. Nálam Heyward az MVP (Steelers). Watt meg tudjukmi.
több mint 2 éve
Jjja meg egy: a 29.sz futoteljesitmenyeddel bucira szetfutsz egy ligaatlag futasvedelmet (16.), az meg egy 'lekapomahajam' tetel. Good job!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Wow. Mike Tomlin becomes the first head coach in NFL history to have a non-losing record in each of his first 15 seasons pic.twitter.com/jT6QEjdqII
— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) January 4, 2022
több mint 2 éve
James Hudson III OT vs. TJ Watt Edge: 1,2.3,... Kivulrol megint korbeszaladt, a csudaba is, megyek felsegitem az iranyitom. A csavonak az este kiserteni fog de sokaig. TJ Watt merhetetlen (egy E.T.), a Browns erthetetlen (agyonvereted az 1.sz.iranyitod), Mayfield holnap az orvosi konzultacios team elott: "hmmmm, kedves kollegak, hol is kezdjuk?" Amikor egy meltatlan edzoi dontes talalkozik egy melto teljesitmennyel mit lehet meg mondani? Leginkabb csak gratulalni erdemes a rekordkozeli teljesitmenyhez, mert az elobbi tobb szot nem erdemel.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 499
TJ Watt minden pénzt megér. Falat Harris elé a QB másodlagos.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
astroid
571
Ez kemény a 188yardból 181kontakt után. Mi lenne egy jobb fal mögött.Harris megdöntötte Harris rekordját.Sponsored by Jägermeister. 😊 😊 😊
polamalu
iktriad
több mint 2 éve
Harris megdöntötte Harris rekordját.Sponsored by Jägermeister. 😊 😊 😊
polamalu
több mint 2 éve
Harris megdöntötte Harris rekordját.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Koszonjuk Big Ben. Koszonjuk a gyuruket. Koszonjuk, hogy evekig nem azzal kellett szenvednunk, hogy 1/1 esek legyunk a drafton. Koszonjuk hogy stabilitast hoztal nekunk. Es koszonjuk hogy igy csodalhattuk a kegyetlen vedelmunk mellett egy feltoro tamado csapatreszt. Ami vegul a vedelem fole nott. De onnan mar csak lefele lehetett (killer bees). Vegre lathattuk az emberi mivoltjat bennek. Es hogy mit jelent neki ez az egesz. Es talan azt is, hogy mennyire fogja ezt hianyolni. Nem lehet egyszeru mindezt feladni.
Es emlekezzunk a legjobb Benre. Aki 18 evig vitte/vezette a csapatot. Koszonjuk.
több mint 2 éve
astroid
571
Szép munka volt. Méltó befejezés Big Ben karrierjének. Remélem még marad vasárnapra a lendületből. Már csak egy sack kell Watt-tól a rekordhoz.
több mint 2 éve
Big Ben takes a final lap around Heinz Field.
— NFL (@NFL) January 4, 2022
What a moment for Pittsburgh. pic.twitter.com/AzU1AtwkFI
több mint 2 éve
Ha ennyi pénzt kidobnék, akkor már tuti Polamaluval üzentetnék valamit:www.cameo.com/troy43
több mint 2 éve
www.cameo.com/ab81?qid=1641250223én csípnám
97 ezer forintért megüzentessem vele, hogy igazából magyar?
tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
www.cameo.com/ab81?qid=164125022397 ezer forintért megüzentessem vele, hogy igazából magyar?
több mint 2 éve
AB84 azért üzent egyet Big Bennek:A francokat, ez cameo. Hallod is a végén. Ez az, amikor felbérelsz hírességeket hogy üzenjenek valakinek.
BREAKING: @AB84 has a message for Big Ben & Steelers Nation ahead of #MNF pic.twitter.com/tOOEb1A6s2
— Barstool Yinzers (@BarstoolBurgh) January 3, 2022
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
AB84 azért üzent egyet Big Bennek:BREAKING: @AB84 has a message for Big Ben & Steelers Nation ahead of #MNF pic.twitter.com/tOOEb1A6s2
— Barstool Yinzers (@BarstoolBurgh) January 3, 2022