Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!
Stez
Majd ráfogják h ez is kamu! Mert az utolsó 2 meccsnek nincs tétje!
steelwolf
A 16 meccs helyett 15-n játszott Watt, így még azzal sem lehetne vádolni, hogy 1-el több meccse volt. Abban is volt olyan sztem 2 amikor nem játszotta végig, sőt 1-2 játék után már vissza sem ment.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441

iktriad
megkonnyeztem
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem vagyok nagy fanja, de nagyon drukkolok Wattnak, hogy megdontse Strahan kamuval megszerzett sackrekordjat. Hajra!
Stez
steelwolf
Azzal, hogy a meccs tet nelkuli, nem valik kamuva egy rekord. Azzal viszont, hogy a haverod fogja es egy meterre toled a foldre veti magat ahelyett, hogy el vagy kidobja a labdat, csak azert, hogy meglegyen a rekordod... Na az szamomra kamu.

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Stez
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Harris egy fos
sutianap
😀
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Minden jót Ben hú de drukkoltam, hogy másodèveskènt meglegyen neki anno a SB győzelem 😊 Ti meg találjátok meg a mèltó utódját 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Nics Bush & Sóbert: Chubb 58yard... Tuszka nagyon hasznos rotációs játékos. Whiterspoont jó lenne megtartani. Nálam Heyward az MVP (Steelers). Watt meg tudjukmi.
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
Jjja meg egy: a 29.sz futoteljesitmenyeddel bucira szetfutsz egy ligaatlag futasvedelmet (16.), az meg egy 'lekapomahajam' tetel. Good job!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
James Hudson III OT vs. TJ Watt Edge: 1,2.3,... Kivulrol megint korbeszaladt, a csudaba is, megyek felsegitem az iranyitom. A csavonak az este kiserteni fog de sokaig. TJ Watt merhetetlen (egy E.T.), a Browns erthetetlen (agyonvereted az 1.sz.iranyitod), Mayfield holnap az orvosi konzultacios team elott: "hmmmm, kedves kollegak, hol is kezdjuk?"

Amikor egy meltatlan edzoi dontes talalkozik egy melto teljesitmennyel mit lehet meg mondani? Leginkabb csak gratulalni erdemes a rekordkozeli teljesitmenyhez, mert az elobbi tobb szot nem erdemel.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 499
TJ Watt minden pénzt megér.
Falat Harris elé a QB másodlagos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Harris megdöntötte Harris rekordját.
polamalu
Sponsored by Jägermeister. 😊 😊 😊

iktriad
Ez kemény a 188yardból 181kontakt után. Mi lenne egy jobb fal mögött.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
polamalu
Sponsored by Jägermeister. 😊 😊 😊
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
több mint 2 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Koszonjuk Big Ben. Koszonjuk a gyuruket. Koszonjuk, hogy evekig nem azzal kellett szenvednunk, hogy 1/1 esek legyunk a drafton. Koszonjuk hogy stabilitast hoztal nekunk. Es koszonjuk hogy igy csodalhattuk a kegyetlen vedelmunk mellett egy feltoro tamado csapatreszt. Ami vegul a vedelem fole nott. De onnan mar csak lefele lehetett (killer bees).

Vegre lathattuk az emberi mivoltjat bennek. Es hogy mit jelent neki ez az egesz. Es talan azt is, hogy mennyire fogja ezt hianyolni. Nem lehet egyszeru mindezt feladni.

Es emlekezzunk a legjobb Benre. Aki 18 evig vitte/vezette a csapatot. Koszonjuk.
több mint 2 éve
Szép munka volt. Méltó befejezés Big Ben karrierjének. Remélem még marad vasárnapra a lendületből. Már csak egy sack kell Watt-tól a rekordhoz.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ha ennyi pénzt kidobnék, akkor már tuti Polamaluval üzentetnék valamit:
 www.cameo.com/troy43
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.cameo.com/ab81?qid=1641250223

97 ezer forintért megüzentessem vele, hogy igazából magyar?
tenorx
én csípnám

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
 www.cameo.com/ab81?qid=1641250223

97 ezer forintért megüzentessem vele, hogy igazából magyar?
több mint 2 éve
AB84 azért üzent egyet Big Bennek:

Klaci79
A francokat, ez cameo. Hallod is a végén. Ez az, amikor felbérelsz hírességeket hogy üzenjenek valakinek.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
AB84 azért üzent egyet Big Bennek:
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221