Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Vannak csapatok, akik évtizedes távlatban nem tudnak fr QB-t szerezni, korai pickekkel, tradekkel, sehogy... ha van olyan, aki elérhető és egyértelműen fr QB, azt meg kell szerezni azonnal. Minden más poszt nagyságrenddel könnyebben pótolható, bármikor.Szerintem felesleges jövőre megfizetni valakit, ezer sebből vérzünk. Kell vmi flyer hátha bejön, de közben meg a falakat meg a csapatot erősíteni.Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
Ott még bőven van több átlag feletti kezdő játékos, amire nagy szükségünk lenne.
tenorx
pfefe8
Aztán jövőre QBt húzni.
tenorx
Nincs olyan korai draftcetli, ami garantálná hogy jó lesz a QB, elég ha megnézzük a legutóbbi "korszakos" QB classt, de végtelen hosszan lehetne sorolni azokat az irányítókat, akiket top5-ben húztak, aztán nem lett belőlük semmi, vagy max backup. (amúgy baromira kiváncsi lennék, hogy a mi tavalyi boardunkon hogy voltak sorolva a QB-k, gyanítom nem olyan sorrendben, ahogy most a valóságban teljesítenek...) Szóval afelől is vannak kétségeim, hogy pont a mi stábunk lesz az, aki kiszúrja a prospectek közül a gyémántot.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Többször olvastam itt az oldalon, de felejtsétek már el a srácot!!! Korlátozott szabadugynok és nyilván marad a Ravens berkeiben. Hülyék lennének elengedni. Még Rogers-re is nagyobb az esély. Az legalább nem nulla!Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
Ott még bőven van több átlag feletti kezdő játékos, amire nagy szükségünk lenne.
tenorx
pfefe8
több mint 2 éve
Szerintem felesleges jövőre megfizetni valakit, ezer sebből vérzünk. Kell vmi flyer hátha bejön, de közben meg a falakat meg a csapatot erősíteni.Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
tenorx
pfefe8
Aztán jövőre QBt húzni.
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Én már attól is boldog lennék ha az utolsó két meccset megúsznánk ~400 engedett futott yard alatt. 😊Így is bottom 5-ben vagyunk engedett yardokban,yard/carryben meg utolsók...
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
tenorx
Steelers fan
több mint 2 éve
Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.
Steelers fan
több mint 2 éve
Nyilván ott volt szerencsénk is bőven, de valószínűleg tudta mit keres egy jó O line játékosban ls nem vakította el a csillogás a combine-on....Igen, igen ezert mondom, hogy kezdjuk itt, legyen egy jo OL coach, aki nem delibabokat kerget es jol epjtkezik. Persze azért egy DeCastro-Punci pro bowler parost is megtalalhatnank jovore a drafton...😀Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Ott is az igazi változás az edző hozta. Amint Munchak megjött az első szezonjára kb 200%-al javult mindenki. Megtalálta azt az ütemet, azt a sémát ami jól állt mindenkinek
Találjunk egy jó OL coachot, aki az alapokat lerakja és jó playákat képes kiválasztani. Állítom, hogy akár egy év alatt drasztikusan tudunk majd javulni egy-egy jó playa jövetelével is egy veterán mellett. Dotson, és Moore is azt gondolom sokkal jobb lesz egy olyan falban, ahol nem minden lyukas, ahogy szerintem Green is egy OG poszton, de a kulcs az edző lesz...
Klemó
polamalu
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Igen, igen ezert mondom, hogy kezdjuk itt, legyen egy jo OL coach, aki nem delibabokat kerget es jol epjtkezik. Persze azért egy DeCastro-Punci pro bowler parost is megtalalhatnank jovore a drafton...😀Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Ott is az igazi változás az edző hozta. Amint Munchak megjött az első szezonjára kb 200%-al javult mindenki. Megtalálta azt az ütemet, azt a sémát ami jól állt mindenkinek
Találjunk egy jó OL coachot, aki az alapokat lerakja és jó playákat képes kiválasztani. Állítom, hogy akár egy év alatt drasztikusan tudunk majd javulni egy-egy jó playa jövetelével is egy veterán mellett. Dotson, és Moore is azt gondolom sokkal jobb lesz egy olyan falban, ahol nem minden lyukas, ahogy szerintem Green is egy OG poszton, de a kulcs az edző lesz...
Klemó
polamalu
több mint 2 éve
Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Ott is az igazi változás az edző hozta. Amint Munchak megjött az első szezonjára kb 200%-al javult mindenki. Megtalálta azt az ütemet, azt a sémát ami jól állt mindenkinek
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 661
Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Találjunk egy jó OL coachot, aki az alapokat lerakja és jó playákat képes kiválasztani. Állítom, hogy akár egy év alatt drasztikusan tudunk majd javulni egy-egy jó playa jövetelével is egy veterán mellett. Dotson, és Moore is azt gondolom sokkal jobb lesz egy olyan falban, ahol nem minden lyukas, ahogy szerintem Green is egy OG poszton, de a kulcs az edző lesz...
több mint 2 éve
Spy
2 337
Meg mi csak reménykedünk (kb. minden évben) a két fal felbitangolásában, de sosem fog bekövetkezni. Ha OC-t húznánk, azzal beismernénk, hogy elcsesztük a tavalyi évet. OT-t meg kettőt húztunk az utóbbi évtizedekben, az egyik bust lett, a másik is csak so-so.Ki az aki latta a Green bay vs Vikes meccset? Aki nem latta az megnezheti mennyit tudott szegeny vikes qb a csapatert tenni.Nem akarom fényezni Rudit, de ennél a srácnál lényegesen jobb.
Na most az ilyen jellegu gyenge qbk es nezhetetlen meccsek miatt nem szeretnem, ha nekunk rudi/dobb vagy valami ilyen c kategorias qbnk lenne. Es szenvedhetnenk meg jobban.
Szoval remelem hogy hoznak valami epkezlab qbt vagy drafton, akar piacrol. De ne jarjunk ugy, ahogy ben nelkuli szezonban voltunk. Mert abbol lehet a vedelem es off fal is verzik ezer helyrol.
De a legjobb vedelem a tamadas. Szoval ha lenne tamadasunk ertelmes, akkor a def is tobbet pihenhetne es vagy kevesbe kellene csak rajuk epiteni szamitani. Mert kb ez megy 2 eve es latjuk hogy epkezlab off nelkul a def unk sem tud mit csinalni.
gabor25
Az egy dolog, hogy a szurkoló mit akar, de jelenleg nem realitás semmi épkézláb QB. Meg lehet próbálni draftról egy tehetséget, de az sem biztosít semmit.
A védelemben van egy Heyward-Watt-Highsmith-Fitzpatrick-Sutton aki biztos és szerződés vagy opció alatt van és kész. Az O-ban van egy fiatal fal, akik ráadásul messze nem is magas szinten játszanak, egy jó RB-TE páros és 2 WR, senki több....erre aztán próbálhatsz QB-kat.,
Csak mielőtt beleéled magad, Rogers szerződés alatt lesz jövőre. Ha valahova el is passzolják, el fogják kérni érte azokat a draft cetliket, amiket mi nem tudunk odaadni az említett okok miatt.
Úgyhogy csak szépen nyugodtan figyeljük ahogy 1-2 évig szenvedünk, hogy aztán valami elinduljon...
Klaci79
Tomlin kb. újra beleszeret valami athletic freak agyhalottba, WVU vagy Maryland játékosba illetve valamelyik futó QB-ba a drafton. Anno Wick-et is idehozta QB2-nek balkezesként, fel is kellett orgatni az egész Offense-t mikor be kellett állnia, de őt ez sem zavarta. Futó QB-t akar, ezt mantrázza régóta, Canada is ezért van itt. Nézegetjük is Howell-t szinte minden meccsén.
Meg húzunk WR-t a MAC-ből osztjóvan.
Nem könnyű elcseszni ezt a draftot, szinte mindenhova húzhatunk meghatározó játékost, akár QB, akár nem. Nyilván RB első körben kiesik, de kb. bármi más jöhet, ha csúszik valaki speciális játékos.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ki az aki latta a Green bay vs Vikes meccset? Aki nem latta az megnezheti mennyit tudott szegeny vikes qb a csapatert tenni.Nem akarom fényezni Rudit, de ennél a srácnál lényegesen jobb.
Na most az ilyen jellegu gyenge qbk es nezhetetlen meccsek miatt nem szeretnem, ha nekunk rudi/dobb vagy valami ilyen c kategorias qbnk lenne. Es szenvedhetnenk meg jobban.
Szoval remelem hogy hoznak valami epkezlab qbt vagy drafton, akar piacrol. De ne jarjunk ugy, ahogy ben nelkuli szezonban voltunk. Mert abbol lehet a vedelem es off fal is verzik ezer helyrol.
De a legjobb vedelem a tamadas. Szoval ha lenne tamadasunk ertelmes, akkor a def is tobbet pihenhetne es vagy kevesbe kellene csak rajuk epiteni szamitani. Mert kb ez megy 2 eve es latjuk hogy epkezlab off nelkul a def unk sem tud mit csinalni.
gabor25
Az egy dolog, hogy a szurkoló mit akar, de jelenleg nem realitás semmi épkézláb QB. Meg lehet próbálni draftról egy tehetséget, de az sem biztosít semmit.
A védelemben van egy Heyward-Watt-Highsmith-Fitzpatrick-Sutton aki biztos és szerződés vagy opció alatt van és kész. Az O-ban van egy fiatal fal, akik ráadásul messze nem is magas szinten játszanak, egy jó RB-TE páros és 2 WR, senki több....erre aztán próbálhatsz QB-kat.,
Csak mielőtt beleéled magad, Rogers szerződés alatt lesz jövőre. Ha valahova el is passzolják, el fogják kérni érte azokat a draft cetliket, amiket mi nem tudunk odaadni az említett okok miatt.
Úgyhogy csak szépen nyugodtan figyeljük ahogy 1-2 évig szenvedünk, hogy aztán valami elinduljon...
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Ki az aki latta a Green bay vs Vikes meccset? Aki nem latta az megnezheti mennyit tudott szegeny vikes qb a csapatert tenni. Na most az ilyen jellegu gyenge qbk es nezhetetlen meccsek miatt nem szeretnem, ha nekunk rudi/dobb vagy valami ilyen c kategorias qbnk lenne. Es szenvedhetnenk meg jobban.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
En elhiszem, hogy itt kezdodott az egesz. Az egeszsegugyben dolgozo rokonoktol tudom. Hogy nem egy ember valtozik meg szo szerint egy komolyabb eses, fej bevagas eseten.Kb itt kezdődött a vég...Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Az utóbbi 15 év legtehetségesebb O játékosa volt nálunk. Kár hogy így lesz vége, a gyűrű meg minden sikere ellenére azt mondom, több volt benne.
Here is the video from #Bucs WR Antonio Brown... leaving the field and saying goodbye. pic.twitter.com/EaR0jRqcs3
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 2, 2022
Sajnálom, de szerintem pár éve van hátra és nagyon komoly CTE jön 😕
Klaci79
Jan
This was the hit that many of Yinz think changed Antonio Brown. #Steelers #NFL pic.twitter.com/nXqfbBia7u
— Blitzburgh 7️⃣ (@BlitzVideos) January 3, 2022
Klaci79
Bar altalaban azok idosebbek mint ab volt. De olyan dolgokat mondanak vagy csinalnak joparan utana. Ami 180 fokos fordulat a korabbi szemelyisegukhoz kepest.
De ha ezt nem is hinnem el, akkor annyi eleg lenne, hogy ab rajott ott. Hogy oppa az egeszsegem teszem kockara, szembe jott a realitas neki is, szoval hogy siman fejet veszik vehetik.
Es/vagy o is tesz annyit az elkapasaival kulonlegeset a csapatnak, mint big ben/qb tesz. Marmint, hogy qb nak is nehez jonak lenni es passzolni, de ab elkapasait mas wr nek vagy barki masnak is nehez lenne olyan szinten csinalnia. Stb.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kb itt kezdődött a vég...Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Az utóbbi 15 év legtehetségesebb O játékosa volt nálunk. Kár hogy így lesz vége, a gyűrű meg minden sikere ellenére azt mondom, több volt benne.
Here is the video from #Bucs WR Antonio Brown... leaving the field and saying goodbye. pic.twitter.com/EaR0jRqcs3
Klaci79
Jan
This was the hit that many of Yinz think changed Antonio Brown. #Steelers #NFL pic.twitter.com/nXqfbBia7u
— Blitzburgh 7️⃣ (@BlitzVideos) January 3, 2022
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Ok legyen. Johet az oc, de csak akkor ha mar tudjuk hogy rogers nalunk jatszik qbt. Deal?Ha jön egy tuti OC és Pouncey is az volt akkor 10+évre megvagyunk, ráadásul Green OG-ben jó lehet. Jöhet persze LT is, ha Moore tud játszani RT-t, akkor Okorafor lapát, de a C még mindig bizonytalan lenne. Nekem az Iowa-i srác nagyon tetszik, de persze van még 1-2 jó OC talán, annyira őket nem néztem.Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni.Én úgy vagyok ezzel, hogy C/G csak akkor jöjjön első körben, ha tényleg kiemelkedő prospect, Linderbaumot nem gondolnám annak - de lehet tévedek.
Én Tyler Linderbaum-nak nagyon tudnék örülni.
Klaci79
Szerintem LT-t kell húznunk, de minimum RT-t, és később menni belső falemberekre.
Ez a QB class nem tűnik kihagyhatatlannak (ezért fogunk tuti QBt húzni), én hátsóbb körökben hoznék egy flyert, oszt hátha Dak/RW, ha nem akkor nem került semmibe.
Annyi lyuk van, hogy nehéz lenne elbaszni ezt a draftot - de most nem fog beleférni a hülye reachelés.
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ha jön egy tuti OC és Pouncey is az volt akkor 10+évre megvagyunk, ráadásul Green OG-ben jó lehet. Jöhet persze LT is, ha Moore tud játszani RT-t, akkor Okorafor lapát, de a C még mindig bizonytalan lenne. Nekem az Iowa-i srác nagyon tetszik, de persze van még 1-2 jó OC talán, annyira őket nem néztem.Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni.Én úgy vagyok ezzel, hogy C/G csak akkor jöjjön első körben, ha tényleg kiemelkedő prospect, Linderbaumot nem gondolnám annak - de lehet tévedek.
Klaci79
Szerintem LT-t kell húznunk, de minimum RT-t, és később menni belső falemberekre.
Ez a QB class nem tűnik kihagyhatatlannak (ezért fogunk tuti QBt húzni), én hátsóbb körökben hoznék egy flyert, oszt hátha Dak/RW, ha nem akkor nem került semmibe.
Annyi lyuk van, hogy nehéz lenne elbaszni ezt a draftot - de most nem fog beleférni a hülye reachelés.
tenorx
több mint 2 éve
Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni.Én úgy vagyok ezzel, hogy C/G csak akkor jöjjön első körben, ha tényleg kiemelkedő prospect, Linderbaumot nem gondolnám annak - de lehet tévedek.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni. Én Tyler Linderbaum-nak nagyon tudnék örülni.
több mint 2 éve
Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Az utóbbi 15 év legtehetségesebb O játékosa volt nálunk. Kár hogy így lesz vége, a gyűrű meg minden sikere ellenére azt mondom, több volt benne.
Klaci79
több mint 2 éve
Én most amúgy három ok miatt is mosolygok:1: ha nem lenne az asszonyverő Mixon, kifejezetten szimpatikusak lennének a Cicuskák. Nem olyan jók ők még, mint amilyennek kinéznek, de PO-csapat határozottan.
2: mióta megjelent Baker, azóta futtatják a Barnákat. Erre idén összefossák magukat a Varjak és mi is, hát nem a Cicuskák futnak be a "semmiből" ? 😁
3: szezon előtt a North negyedik helyére raktam a Cicuskákat, hát jó tipp volt..
Így kell csoportot nyerni!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na a Bengals behúzta a csoportot...ha a Chargers is nyer, akkor kezdhetünk végre foglalkozni a drafttal.És ha nyer a Chargers, akkor a Browns már most búcsúzik....nekünk még annyi matematikai esélyünk lenne, hogy ha mindkét meccset behúzzuk és a Jax megveri a Colts-ot...de csak mert szeretem a matekot 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
badsco
356
Hat akkor vege a szezonnak, mar csak a szep bucsu maradt, legyenek meg a barnak meg a ravens oda-vissza most mar...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Here is the video from #Bucs WR Antonio Brown... leaving the field and saying goodbye. pic.twitter.com/EaR0jRqcs3