Pittsburgh Steelers
Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Razi
Nehéz lesz így válaszolni a kérdésre…
Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.Én ezt kzártnak tartom. Azt persze nem, hogy Rudi benne legyen a mixben, de azt igen, hogy ne hozzunk senkit. Rudi az elmúlt 5 éve alatt amikor játszott egyetlen meccsen sem mutatta meg, hogy benne lehet a szikra. Egy- egy jo pasz, egy solid mecs, egy jó beszállás, de semmi több. Errw nincs csapat, amely épít.
Mint korábban is írtam, nem elsősorban irányítóprobléma van most, hanem OL, ILB és sec probléma. Irányíthatna itt Mahomes is, de vele sem lennénk sokkal előrébb.
Center kell első körben és ILB vagy CB a 2.ban.
Erőltetni kell a futójátékot a védelem képes lehet kevés ponton tartani az ellenfelet, persze ha van benne némi extra, de főleg mélység a jelenlegihez képest.
Ha ezt sikerülne, akár még Ben újabb évét sem zárnám annyira ki.
Klaci79
Hines Ward nem lesz idén aranyzakós...itt van a 15 jelölt:Csak Boselli kerüljön be Iktriad is megnyugodjon vègre 😉😏😛
- DeMarcus Ware
- Andre Johnson
- Devin Hester
- Patrick Willis
- Sam Mills
- Zach Thomas
- Jared Allen
- Richard Seymour
- Bryant Young
- Leroy Butler
- Reggie Wayne
- Torry Holt
- Ronde Barber
- Tony Boselli
- Willie Anderson
Klaci79
- DeMarcus Ware
- Andre Johnson
- Devin Hester
- Patrick Willis
- Sam Mills
- Zach Thomas
- Jared Allen
- Richard Seymour
- Bryant Young
- Leroy Butler
- Reggie Wayne
- Torry Holt
- Ronde Barber
- Tony Boselli
- Willie Anderson
Mint korábban is írtam, nem elsősorban irányítóprobléma van most, hanem OL, ILB és sec probléma. Irányíthatna itt Mahomes is, de vele sem lennénk sokkal előrébb.
Center kell első körben és ILB vagy CB a 2.ban.
Erőltetni kell a futójátékot a védelem képes lehet kevés ponton tartani az ellenfelet, persze ha van benne némi extra, de főleg mélység a jelenlegihez képest.
Ha ezt sikerülne, akár még Ben újabb évét sem zárnám annyira ki.
Az lehet, hogy ő nem jelenti ki, de valszeg Rooney vagy Colbert már kijelentette, és innentől nem nagyon van olyan forgatókönyv, amiben jövőre ő a kezdő QB.Még most sem jelenti ki egyértelműen ez van slussz passz, nem most is a maszatolás megy. Érthetetlen.Mennyivel szebb lett volna ha mondjuk legkésőbb októberben dönt, egy last dance hátha extra motivációt adott volna a csapatnak. Nevezzük inkább valamilyen motivációnak mert a csapat döntő többségén csak az látszik hogy szaladgálnak mint fing a gatyában ész nélkül. Rémes látni, ehhez képest a 2000es évek run-run-pass mágiája boszorkányos varázslat volt.te leszel a szagértőm ezentúl
The terrible towel
sutianap
prérifarkas
Még most sem jelenti ki egyértelműen ez van slussz passz, nem most is a maszatolás megy. Érthetetlen.Mennyivel szebb lett volna ha mondjuk legkésőbb októberben dönt, egy last dance hátha extra motivációt adott volna a csapatnak. Nevezzük inkább valamilyen motivációnak mert a csapat döntő többségén csak az látszik hogy szaladgálnak mint fing a gatyában ész nélkül. Rémes látni, ehhez képest a 2000es évek run-run-pass mágiája boszorkányos varázslat volt.te leszel a szagértőm ezentúl
The terrible towel
sutianap
Harcra Fel Győzni Kell!!
Mennyivel szebb lett volna ha mondjuk legkésőbb októberben dönt, egy last dance hátha extra motivációt adott volna a csapatnak. Nevezzük inkább valamilyen motivációnak mert a csapat döntő többségén csak az látszik hogy szaladgálnak mint fing a gatyában ész nélkül. Rémes látni, ehhez képest a 2000es évek run-run-pass mágiája boszorkányos varázslat volt.te leszel a szagértőm ezentúl
The terrible towel
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
12 Mighty Orphans
Valaki már látta, hallott róla?
Harcra Fel Győzni Kell!!
Ben Roethlisberger says he would not come out of retirement if the Steelers were to call him next seasonBen a korral az 'ontsunk tiszta vizet a poharba' hive lett. 👍
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Általában offseason-ben a szagértők tévednek, az edzők látják jól a helyzetet. Itt ez most nem így történt.Az azert nem fura, hogy minden szakerto azt mondta, hogy gaz lesz a steelers fala. Csak a mi eddzok hittek, hogy jo lesz igy mert...A másik amitől kivagyok:Nehéz innen belelátni, csak azt tudjuk amit látunk.
steelersdepot.com/2021/12/tomlin-says-he-has-no-issues-with-canadas-playcalling/
Nincs itt semmi látnivaló...jah várj...
Razi
Sokszor talán valóban rossz játékot próbálunk, de elnézve mennyire gyenge a támadófal, egy jó játék is könnyen rosszul súlyos el.
Itt van csak Green példája ebben a játékban, de vajon mit veszített el, amit ennyire meg akar keresni a földön?
I have tried to stay patient but at a certain point... you gotta put a guy on the bench. pic.twitter.com/oHJ7mAeaHr
— Derrick (@Steelers_DB) December 29, 2021
Itt a másik pedig Okorafor....erre mi lehet a magyarázat?
Chukwuma Okorafor has been the least of the Steelers' o-line problems this year but I am viewing the final few minutes of Sunday's game as pass/fail based on effort alone. This was a fail. Stops and gets his QB drilled. #Steelers pic.twitter.com/bJgU3tS2rs
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) December 29, 2021
Egyszerűen 0 a támadófal, nem is értem, hogy DJ miért védi a védhetetlent. Talán csak Moore az aki nem reménytelen az egészből.
Klaci79
Es aztan kiderult, hogy nem veletlen mondtak ezt, hogy mekkora problema lesz a fal. Es ekkor most meg kb csodalkozunk, hogy hm. Mitol lehet ez. Nem tudom mit lattak bele eddig a kezdo ol be. Vagy mit hittek milyen uber szuper lesz ha.
Ez kb olyan szakertelemrol ad tanusitast, mint a cb scouting jaink. Vagy hogy edmunds majd megoldja saci serulese utan, hogy nem volt jo ilbnk. Ilb beprobalasa helyett.
Most valami uj rendszert akartak kiprobalni, amit csak ok hittek el hogy mukodhet. Azert az nem tunt fel senkinek, hogy ezt mindenki mas tudta hogy nem jo. Csak mi nem. 😀
Remelem a kovetkezo hasonloan jo project nem a rudi kezdo QB lesz. Mert akkor en sem fogom nezni oket. Bar mar most jobbnak nem is, de pontosabbnak tunt rudi arra a par playre amig bent volt. Es dobni is tudott. Csak donteni, helyzetet felmerni kevesbe.
Rodgers kell nekunk es akkor egy ket falember. Es lenne itt latnivalo. Ez az egyetlen, ami megint elerne nalam hogy nezhetoek legyenek. Na jo nem az egyetlen, de a leheto legjobb megoldas, vagy uj kezdet ha mar valtani kell. Ne meg egy rosszabra valtsunk mint ben. Es ilyen sehova nem kell backup qbt tegyunk kezdonek.
Remelem nem fogjuk elb*szni a jovo evet is erre, hogy minden szep es jo lesz. Mert mar olvastam olyat, hogy lehet megadjak rudinak az eselyt jovo evre.
Rogers mellett meg russel wilsont is el birnak kepzelni. De ha lehet rogers jojjon. Es kesz. 😀
gabor25
Alualu-t én nem venném biztosra 2022-re. Tuitt-ot pedig elengedtem a szezon elején. Dobbs lesz az a Rodgers-ből. Túlélte az idei évet, úgy indult tavaly az utolsó héten mint Lamarr Flacco-val párba.
Nem a ti hibátok...
Nekem az az érzésem, hogy Tuitt már nem fog játszani nálunk. A fontosak közül Juju és Washington az elkapóknál, Haden és Witherspoon CB-ben FA.szeintem barki teljeses elfogadhato, meg rudi is amig drafton es az FA-n hozunk teljes Oline-t, meg DT-t, CB-t es ILB-t. Lesz erre penzunk es draft pozicionk. Egy remek D mellett egy game manager QB is tokeletesen alkalmas barmire ugy, hogy van kezdo RB, TE, WR sor.Trubisky lehet megtanult labdázni Allen mellett! 😄Teljesen reális opció a Steelersnek legalább egy év átmeneti QB-nak.
steelwolf
Valószínűleg benne is több van, mint amit a Bearsben kihozott belőle a fenomén. Karja rendben van, mozgásból kifejezetten jól passzol, lábon veszélyesa, a lábmunkája inkonzisztens, és a processzor bőven átlag alatti.
Ami vele még nagy gond, hogy mentálisan egy nulla, hiába egy keményen dolgozó srác.
tüsi91
xtaki
Az elkapók közül sztem egyik sem, a cornerek közül max egyik marad.
Lejáró Edmunds, McCloud, Ebron, Okorafor, Turner a nem annyira jókból, közülük max Ray-Ray megfontolandó. RFA Allen és Spillane, sztem utóbbi marad.
Alsó hangon kell még WR, OT, OC/OG, DT, DE, ILB, OLB depth, CB1-CB3, SS, kb 10-11 ember. Irányítót nem tudjuk.
Kb stabil Heyward, Alualu, Wormley, Buggs, Watt, Highsmith Bush (Spillane), Sutton, Minkah (Norwood, Maulet/Pierre) + Moore, Green, Dotson, Banner, Haeg, Freiermuth, Claypool, Johnson, Harris, kb egy kezdőnyi ember.
A D valoszinuleg 4-4 ben allt fel es ekkor nincs mit athivni mert akkor a masik oldal ment volna es ugyanez. De te lattad a meccset en csak tippelek, de akkor meg rosszabb feny vetul Rudira ha nem 4-4 volt, de meg ebben a ( szamara jobb ) esetben neki le kellett volna reagalnia, hogy az RB-re ketto jut. Cserebe az RB olvasta a jatekot snap utan ahogy kell, vegrehajtotta ahogy kell.Azt mondjátok meg nekem, h a másodiknál Rudi miért nem hívta át a blokkolást?A másik amitől kivagyok:Nehéz innen belelátni, csak azt tudjuk amit látunk.
steelersdepot.com/2021/12/tomlin-says-he-has-no-issues-with-canadas-playcalling/
Razi
Sokszor talán valóban rossz játékot próbálunk, de elnézve mennyire gyenge a támadófal, egy jó játék is könnyen rosszul súlyos el.
Itt van csak Green példája ebben a játékban, de vajon mit veszített el, amit ennyire meg akar keresni a földön?
I have tried to stay patient but at a certain point... you gotta put a guy on the bench. pic.twitter.com/oHJ7mAeaHr
Chukwuma Okorafor has been the least of the Steelers' o-line problems this year but I am viewing the final few minutes of Sunday's game as pass/fail based on effort alone. This was a fail. Stops and gets his QB drilled. #Steelers pic.twitter.com/bJgU3tS2rs
Egyszerűen 0 a támadófal, nem is értem, hogy DJ miért védi a védhetetlent. Talán csak Moore az aki nem reménytelen az egészből.
Klaci79
Haeg felveszi a középső embert, de Okorafor 3 vs 1-ben marad, mert a TE elmegy routera, ráadásul nem is ő lett volna a checkdown, felé se néz a QB.
Willie Parker
szeintem barki teljeses elfogadhato, meg rudi is amig drafton es az FA-n hozunk teljes Oline-t, meg DT-t, CB-t es ILB-t. Lesz erre penzunk es draft pozicionk. Egy remek D mellett egy game manager QB is tokeletesen alkalmas barmire ugy, hogy van kezdo RB, TE, WR sor.Trubisky lehet megtanult labdázni Allen mellett! 😄Teljesen reális opció a Steelersnek legalább egy év átmeneti QB-nak.
steelwolf
Valószínűleg benne is több van, mint amit a Bearsben kihozott belőle a fenomén. Karja rendben van, mozgásból kifejezetten jól passzol, lábon veszélyesa, a lábmunkája inkonzisztens, és a processzor bőven átlag alatti.
Ami vele még nagy gond, hogy mentálisan egy nulla, hiába egy keményen dolgozó srác.
tüsi91
Trubisky lehet megtanult labdázni Allen mellett! 😄Teljesen reális opció a Steelersnek legalább egy év átmeneti QB-nak.
steelwolf
Azt mondjátok meg nekem, h a másodiknál Rudi miért nem hívta át a blokkolást?A másik amitől kivagyok:Nehéz innen belelátni, csak azt tudjuk amit látunk.
Razi
Klaci79
Haeg felveszi a középső embert, de Okorafor 3 vs 1-ben marad, mert a TE elmegy routera, ráadásul nem is ő lett volna a checkdown, felé se néz a QB.
Az azert nem fura, hogy minden szakerto azt mondta, hogy gaz lesz a steelers fala. Csak a mi eddzok hittek, hogy jo lesz igy mert...A másik amitől kivagyok:Nehéz innen belelátni, csak azt tudjuk amit látunk.
Razi
Klaci79
Es aztan kiderult, hogy nem veletlen mondtak ezt, hogy mekkora problema lesz a fal. Es ekkor most meg kb csodalkozunk, hogy hm. Mitol lehet ez. Nem tudom mit lattak bele eddig a kezdo ol be. Vagy mit hittek milyen uber szuper lesz ha.
Ez kb olyan szakertelemrol ad tanusitast, mint a cb scouting jaink. Vagy hogy edmunds majd megoldja saci serulese utan, hogy nem volt jo ilbnk. Ilb beprobalasa helyett.
Most valami uj rendszert akartak kiprobalni, amit csak ok hittek el hogy mukodhet. Azert az nem tunt fel senkinek, hogy ezt mindenki mas tudta hogy nem jo. Csak mi nem. 😀
Remelem a kovetkezo hasonloan jo project nem a rudi kezdo QB lesz. Mert akkor en sem fogom nezni oket. Bar mar most jobbnak nem is, de pontosabbnak tunt rudi arra a par playre amig bent volt. Es dobni is tudott. Csak donteni, helyzetet felmerni kevesbe.
Rodgers kell nekunk es akkor egy ket falember. Es lenne itt latnivalo. Ez az egyetlen, ami megint elerne nalam hogy nezhetoek legyenek. Na jo nem az egyetlen, de a leheto legjobb megoldas, vagy uj kezdet ha mar valtani kell. Ne meg egy rosszabra valtsunk mint ben. Es ilyen sehova nem kell backup qbt tegyunk kezdonek.
Remelem nem fogjuk elb*szni a jovo evet is erre, hogy minden szep es jo lesz. Mert mar olvastam olyat, hogy lehet megadjak rudinak az eselyt jovo evre.
Rogers mellett meg russel wilsont is el birnak kepzelni. De ha lehet rogers jojjon. Es kesz. 😀
Semmi mást nem mutatnak a videók, mint azt, hogy a srác (Green) egyelőre teljesen alkalmatlan az NFL-re. Nyilván volt itt coaching hiba is, nem véletlenül tettük ki az edzőt idő előtt, de egész egyszerűen Greennek az NFL szint túl sok. Volt ilyen és lesz is ilyen. Volt olyan és lesz is olyan, hogy 1 év után folyamatosan "felnő" valaki a feladathoz, de amikor fizikálisan valaki hátrányban van, az még nehezítő tényező. Nyilván az sem segít, hogy balról is és jobbról is átlag alatti playák vannak és még finoman fogalmaztam, de egyetlen tagja nincs az OL-ben aki akár átlag felettit hozna. Talán Dotson az, de ugye ő hamar megsérült sajnos.Terron Armstead v Duane Brown LT-be, Morgan Moses RT-be v Ryan Jensen centernek.
Kell a falba rutin jövőre ez nekem nem kérdés, hoznunk kell ide valakit az FA-ról és itt nagyot kell erősítenünk. A QB-ra csak ezután gondolnék, bármilyen fura, mert semmi értelme nincs emögé a fal mögé kezdőt rakni.
Klemó
Kell a falba rutin jövőre ez nekem nem kérdés, hoznunk kell ide valakit az FA-ról és itt nagyot kell erősítenünk. A QB-ra csak ezután gondolnék, bármilyen fura, mert semmi értelme nincs emögé a fal mögé kezdőt rakni.
A "C" egyszeruen gyenge fizikailag es kompenzalnia kell.A másik amitől kivagyok:Nehéz innen belelátni, csak azt tudjuk amit látunk.
Razi
Klaci79
A 2. videon ok megallt az RT ami javithato a 40 buntetokor utan nem koveti el ujra. De konyorgom mennyi eve van a ligaban Rudi, jonnek ketten a futora es dobnia kellene a Hot Route-ot.
A másik amitől kivagyok:Nehéz innen belelátni, csak azt tudjuk amit látunk.
Razi