Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Harris nem akart válaszolni a 4-1-re hívott pitch játék kapcsán feltett kérdésre......szóval ez jelzi, hogy kezdenek a játékosok is besokalno a playcalling kapcsán. Pár meccsel ezelőtt még simán nyomott volna egy "nees better execuition" szöveget.

A helyzettel az OL edző kapcsán nem az a baj feltétlen, hogy nem jól.edzi azt aki itt van, hanem az, hogy az újjáépítés kapcsán totális faszságra építettünk, ami láthatóan rossz út, vagyis nem az erő és a súly kell, hanem a gyorsaság. Ez utóbbi önmagában az NFLben nem működik, vagy ha működik, akkor ritkán. Emellett beleláttunk Greenbe egy centert is, amikor még az is kérdés guard poziban alkalmas-e az NFLre.

Szóval az emberünk 1 évet tolt az újjáépítésen. Nem tragédia ez azt gondolom, mert egyebként sem tuti, hogy beletaláltunk volna a draftba. Az igazi kérdés persze az, hogy Canada szerepe mi volt itt...mert gyanítom volt ebben is szerepe, mivel érezhetően olyan a playdesign, ami a fősulin működik...
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 388
"Source: Steelers offensive line coach Adrian Klemm is departing for Oregon, where he’ll be OL coach, run game coordinator and asst head coach. He spoke to MIke Tomlin and is being let out today to start his new job." Mi lesz most az OL-al? 😀
astroid
1: ilyen létezik, hogy szezon közben, élő szerződésből lelép egy másik melóra?

2: az Oregont annyira meggyőzte az OL teljesítménye, hogy ők is ilyet szeretnének? 😊
Jan
Ez inkább úgy történhetett, hogy Klemm bement Tomlinhoz:
"- Figyi Boss, szezon után elmennék interjúra Oregonba.
- Figyi Adrian, ha gondolod már holnap is mehetsz. Ez az OL már úgy sem lesz jobb, rosszabb meg már nem tud lenni... " 😊
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
"Source: Steelers offensive line coach Adrian Klemm is departing for Oregon, where he’ll be OL coach, run game coordinator and asst head coach. He spoke to MIke Tomlin and is being let out today to start his new job." Mi lesz most az OL-al? 😀
astroid

2: az Oregont annyira meggyőzte az OL teljesítménye, hogy ők is ilyet szeretnének? 😊
Jan
Ez már az új spread, mindenki fut amerre lát!
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
astroid

több mint 2 éve
Remélem Munchak már készül vissza....másban nem nagyon tudok bízni a jövőre nézve.
Klaci79
van hir rola hogy denverben nem kell?
xtaki
De van ám
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Remélem Munchak már készül vissza....másban nem nagyon tudok bízni a jövőre nézve.
Klaci79
van hir rola hogy denverben nem kell?
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 2 éve
astroid
ketshakebeesunk es lemendunk jol mukodo OL-rol...oh wait.
xtaki
Tomlin átveszi ezt is
Willie Parker
Aha, meg kihajintják a vízhordó fiúcskákat és lánkákat, azt is ő fogja megoldani. 🙂
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Amúgy ez, hogy egy OL edző év közben elhagyja a csapatot, amikor még PO esély is van, sokat elárul a jelenlegi állapotokról. Elképesztően szomorú, hiába örülök neki, a szörnyű gyenge teljesítmény ellenére.
Klaci79
Az hogy hagyják is egyértelmű jele, hogy amúgy is küldték volna. Csak ugyebár a Steelersnél ritka, mint a fehér holló, a szezon közben i menesztés.
több mint 2 éve
astroid
xtaki
Tomlin átveszi ezt is
több mint 2 éve
Amúgy ez, hogy egy OL edző év közben elhagyja a csapatot, amikor még PO esély is van, sokat elárul a jelenlegi állapotokról. Elképesztően szomorú, hiába örülök neki, a szörnyű gyenge teljesítmény ellenére.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Basszus kibontottam a szilveszterre szánt 32.000 Ft-os pezsgőt. Ez jobb mint az évforduló. Jó nem is volt itthon pezsgő, utálom, olyan drágát meg sosem vennék semmiből 😀
több mint 2 éve
astroid
xtaki
Nagyos sajnálom, a könnyeimmel küszködöm...ja ezt nem ide 😀
Klaci79
"- Főnök, elvesztettük egy emberünket Pittsburghben...
- Kár érte... Kiváló ügynök volt!"
😊
több mint 2 éve
astroid
xtaki
Nagyos sajnálom, a könnyeimmel küszködöm...ja ezt nem ide 😀
több mint 2 éve
astroid
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
több mint 2 éve
Régebben egyszer megnéztem, a Steelers valaha volt 5 legtöbb pontot termelő offenséből 2 v 3 Haley idejében volt. Szóval lehet hogy egy kiállhatatlan figura volt, bunkó módon beszélt emberekkel, és Beni rosszban volt vele - de mint OC, a hülyeségeivel együtt is (3&10-re screen) a legjobb volt akit én nálunk láttam ,Arianst is beleszámolva.

Szóval ha visszasírod, valszeg nem nálad van a hiba...
Jan
szoval azt mondod, hogy az ustokos ota lejtmenetben vagyunk?
2012-tol 18-ig volt nalunk.

2020 12-4 Lost Wild Card Round (Won 0 Rounds)
2019 8-8 Missed Playoffs
2018 9-6-1 Missed Playoffs
2017 13-3 Lost Divisional Round (Won 0 Rounds)
2016 11-5 Lost Conference Championship (Won 2 Rounds)
2015 10-6 Lost Divisional Round (Won 1 Round)
2014 11-5 Lost Wild Card Round (Won 0 Rounds)
2013 8-8 Missed Playoffs
2012 8-8 Missed Playoffs

2011 12-4 Lost Wild Card Round (Won 0 Rounds)
2010 12-4 Lost Super Bowl (Won 2 Rounds)
2009 9-7 Missed Playoffs
2008 12-4 Won Super Bowl
xtaki
Tehát Haleyvel 6 év alatt 4 PO, benne egy AFC döntő.

Azóta 3 év alatt 1 PO, nulla győzelem.

Hát ja, szerintem ez visszaesés.
De várjuk meg a végét, hátha idén is AFC döntőt játszunk, akkor azt mondom egál. 😀
Jan
Haley-vel az vt a legnagyobb gond, h: akkor még top 5-10 QB, korszakos OL és OL edző, adott korszakban top skill playerek mellett alulteljesített. Nem domináltunk, nem szórtuk a pontokat, nem irányítottunk meccseket, nem zártuk le azokat, haneeeeem.....egy ezer sebből vérző védelemre hagyatkoztunk. A védelem pedig rendszerint a kezébe adta a meccset és mindig hasra estünk (vt hogy a Bengals kisegítette vagy a KC ellen a rúgó).
A playoffban ez mindig szembejött.

Azóta a fentiekből semmi nem maradt, a védelem teljes fegyverzetben lehetne top.

A kettő egyensúlya nem sikerül kb tíz éve. Különböző okokból, amiből a leglátványosabb mára BB.

Jobb lesz mindenkinek egy reset, de Tomlin maradni fog új személyzettel. Én Canadának adnék egyetlen esélyt egy fiatallal (draft v poraiból felélesztett ligában lévő, mint Tua, Jones, de ne Rudolph, ink Haskins). Legalább szórakoztató lenne, nem egy merő unalom.

Ben sajnos ebben a sémában a ritmust sem érzi, se handoffnál, se tossnál, ezért néz ki egy kabarénak. Amellett, h Green centerben katasztrófa.

Butler menjen, a DL és sec edző maradjon, hozzunk oda is csikókat, aztán haladjunk!

A Toronyóra pedig láncostul menjen a bársony dobozba aranyzakóval.
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
Haley, Canada stb...
Igazából engem egyik sem hat meg, nem érdekelnek a 30-40 pontos meccsek.
Lehet mert nem ezen szocializálódtam.
Elsőre futottunk, másodikra futottunk, harmadikra a Mór kapott egy rövid passzt, jobb esetben Ward, Miller bevonva a játékba. Csináltunk 20 pontot és jóccakát.
Az ellen próbált futni, egy szezon alatt tettek meg annyit mint most 2 meccsen, passzoltak, passzolgattak, de a red zone-ban valahogy csak megállítottuk őket.
Nekem ez hiányzik, nem az O által feltett 30-40 pont.
több mint 2 éve
Régebben egyszer megnéztem, a Steelers valaha volt 5 legtöbb pontot termelő offenséből 2 v 3 Haley idejében volt. Szóval lehet hogy egy kiállhatatlan figura volt, bunkó módon beszélt emberekkel, és Beni rosszban volt vele - de mint OC, a hülyeségeivel együtt is (3&10-re screen) a legjobb volt akit én nálunk láttam ,Arianst is beleszámolva.

Jan

2019 8-8 Missed Playoffs
2013 8-8 Missed Playoffs
2012 8-8 Missed Playoffs

2009 9-7 Missed Playoffs
2008 12-4 Won Super Bowl
xtaki
Tehát Haleyvel 6 év alatt 4 PO, benne egy AFC döntő.

Azóta 3 év alatt 1 PO, nulla győzelem.

Hát ja, szerintem ez visszaesés.
De várjuk meg a végét, hátha idén is AFC döntőt játszunk, akkor azt mondom egál. 😀
több mint 2 éve

Jan

2019 8-8 Missed Playoffs
2013 8-8 Missed Playoffs
2012 8-8 Missed Playoffs

2009 9-7 Missed Playoffs
2008 12-4 Won Super Bowl
xtaki
2017-ig volt nálunk. 18-tól már Fichtner volt.

Amúgy ebből mi a következtetés? Mert ez alapján a statisztika alapján nem vagyunk lejtmenetben, hanem inkább hullámzásban.

Egyébként Haleynek szuper offense-e volt, és ahhoz képest csak ritkán volt hogy ez eredményességben is kijott volna, mivel red zoneban pocsékok voltunk akkoriban.
Seda26
Igen, nekem is az a bajom, hogy az egy baromi jó offense volt, de annak az időszaknak nem volt olyan szerencséje, hogy ilyen védelem mögötte.
Pedig ez a védelem is egyre több sebből vérzik mára, de olyan kiegészítő emberekre kell nagy nyomást helyezni, akiknek 10-15 snapnél többet nem szabadna pályán lenniük.
Haley alatt egy nagyszerű támadófal mellett dolgozhatott a Killer B, most igazából nincs valid no1 WR (lehetne, de ehhez potens QB teljesítmény is kellene) és főképp nincs nagyszerű támadófal.
Haley alatt is nagyon sok gond volt az offense-el, bár hol vannak már azok a gondok, illetve akkor nevezték ki a hosszasan várakozó Butlert, akit nem akartak szinte azonnal kirúgni.

Én most meglépném a FO helyében. Tomlin kurvára maradjon HC, de ne ugasson bele a playhívásba, ez főképp a tulajdonos dolga.

Elhoznám Mike Kafka-t OC-nek a Chiefs-től OC-nek, DC-re most nincs jó nevem és jöhetne az építkezés. 2-3 év alatt ezzel a gárdával PO-ba lehetne jutni újra.
És persze jöhetne egy fiatal QB vagy ahogy írtam korábban is, egy rutinos veterán, nyilván akár draft cetlit is áldozva.
több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 169

Jan

2019 8-8 Missed Playoffs
2013 8-8 Missed Playoffs
2012 8-8 Missed Playoffs

2009 9-7 Missed Playoffs
2008 12-4 Won Super Bowl
xtaki
2017-ig volt nálunk. 18-tól már Fichtner volt.

Amúgy ebből mi a következtetés? Mert ez alapján a statisztika alapján nem vagyunk lejtmenetben, hanem inkább hullámzásban.

Egyébként Haleynek szuper offense-e volt, és ahhoz képest csak ritkán volt hogy ez eredményességben is kijott volna, mivel red zoneban pocsékok voltunk akkoriban.
több mint 2 éve

Jan

2019 8-8 Missed Playoffs
2013 8-8 Missed Playoffs
2012 8-8 Missed Playoffs

2009 9-7 Missed Playoffs
2008 12-4 Won Super Bowl
több mint 2 éve
A támadófal-Canada és Roethlisberger összehozta 2005 óta a legrosszabb offense-t amit Steelers mezben láttam.
De szerencsére egy ideje inkább nem nézek Steelers meccset élőben, úgyhogy legalább kialudtam magam és 5 perc is bőven elég volt ebből a szarból.

Találtam egy jó statot 😀
1940 óta nem volt olyan, hogy 5 egymást követő mérkőzésen ne szerezzünk TD-t az első félidőben.
Komolyan kezdem visszasírni Haley-t...
Klaci79
Hát nézd, én annak a híve vagyok, hogy a FO sokkal jobban átlátja ezeket a dolgokat, mert egy csomó olyan infó birtokában vannak, ami nekünk nincs meg.

Én akkor azt mondtam; van egy liga elit O-nk, PO meccsen kikapunk 45-42-re (vagy ilyesmi) és nem a DC-t vágják ki, hanem az OC-t, az wft? De betudtam annak, amit előbb írtam, ők tudnak olyanokat, amit mi nem.

Az élet meg azóta azt mutatja,hogy Haley alatt volt jó OL, jó futójátékunk, jó passzjátékunk, és pontokat is tudtunk felírni. Ez így együtt azóta sem fordult elő.

több mint 2 éve
Azt hiszem Séfbácsi ideje lejárt... Lehet itt fényezni magát a "nincs negatív szezonommal" de önjogon gyakorlatilag ez a pozitívum amivel takarózhat. Egyre gyakrabban mosnak le minket az első félidőben ami pont azt mutatja hogy edzői szinten nem végezzük el a házifeladatot. Amit meg most mutattunk hàááát.... ez mindennek az alja már...
vontod
Továbbra is mondom, nem Séf bá ideje járt le, szarból nem lehet várat építeni.
Vissza kell hozni Denverből Munchakot, mert amióta elment nem ért senki az OL-hez (és jó eséllyel engedni is fogják), kell egy jó CB, meg kell oldani a két ILB kérdését és 2 ember kell legalább az OL-be. Elsősorban C kell, mert Green borzasztóan gyenge. Lehet talán OG-nek alkalmas, de idén még annak se gondolnám.
A QB kérdés nyilván nehéz, de egy év alatt nem lehet mindent megoldani, hacsak nem megyünk valami sztárért, ami nem a mi pályánk általában.
Itt a nagy baj Roethlisberger búcsúmenete és persze a kurvagyenge OL. Tényleg nem áldoztunk sokat erre mostanában.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 999 — Steelers fan
Én nem vagyok kiakadva az eredmények miatt, mert ha a Lőcsünk tudna még erekciót produkálni, akkor sem lennénk sokkal előrébb az erős sorsolás miatt.

Canada sokkal jobban zavar, ezt a teljesítményt már nem lehet csak Rőtlisre fogni. Igazából ha a DL nem rohad le, akkor ebből az évből is lehetett volna rájátszás, ez pedig edzői siker. Fura, de elégedett vagyok Tomlinnal.