Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Azért az a draft (talán 3 éve), amikor LS-t hoztunk az megvan....5. körben? Azt azért ez nem űberelte....hja, a sztár LS már nincs a csapatunknál... 😀
több mint 3 éve
No....Banner-Okorafor az egy szar akkor....Snell -McFarlaland pedig átlagos....Gentry egy átlagos.....Sutton-Pierre szar....ok...mindent értek....nem is folytatom....nincs értelme...

www.youtube.com/watch?v=OQyryRpHkco

Node. Itt beszél Dunbar....hát sok konkrétum nincs, de benne bízom, mert jó edző. Viszont azért nem sok ember talált be az elmúlt időszakban drafton, de kétségtelen, hogy inkább nagyobb testű csávók voltak ezek. A srác egyébként nagyon intelligens és értelmes. Hát utóbbi a legnagyobb erénye eddig, amit kiderítettem... 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Látványos, hogy átjöttünk D oldalra és totál káoszt érzek. Nincs CB és EDGE depth.....oda hozunk embert felcserélve, ahol szinte megvagyunk...ráadásul olyat, aki semmi, de semmi kiemelkedőt nem mutatott. Talán egy meccse volt, ahogy látom decemberben, ahol dominált...gondolom azt a videót nézte Butler....
Klemó
Csak folytatjuk az első két napot, ott se needre húztunk. Ebből valami új, korszakos felállás lesz: 4-4-3 pl 😁
Szokol
Mármint hogy érted, hogy nem needre húztunk első 2 nap??

Minden pickünk needre jött....RB, TE, C....mind a három helyen need volt. Más kérdés, hogy eddig TE poszton nem erősítettünk már nagyon régóta.

Mindig van olyan, hogy valakibe többet látunk, mint ami benne van. 2019-ben szinte ugyanez volt. Akkor hoztuk Snellt 4. körben, ahol még bőven voltak 3down backek és....ahol még egy Moreau TE-ként ott volt...majd 5. körben hoztuk Gentryt.....2019-ben, ahol az addigi évek legerősebb TE class-sza volt...és ebből sikerült egy blokkolásban teljesen használhatatlan és elkapásban is so-so játékost hozni.....
Klemó
Hát nekem a need az az OT, az OC és a CB volt. A RB és a TE csak needecske volt.

Első blikkre hoztunk egy átlagos draftot, nagy marhaság nélkül, nem kell idegeskedni. Arra ráérünk majd az 5. fordulóban! 😀 Ebronért cserébe meg majd szerzünk olb-t - remélem.
Szokol
RB oldalon nem volt need? De most ez komoly? Snell, McFarland, Balage, Samuels van a rosteren, ezt fogod? Ebből a kvartettből melyikben látod, hogy első számú legyen? Ugyanmár.......pont az a gond, hogy Harris mögött még így is óriási lesz a lyuk a korábbi elcseszett igazolások és draft policy miatt.

De menjünk TE oldalra. Ebron és Gentry a jelenlegi párosunk. Egyik sem blokkol és utóbbi egyszerűen nem is NFL caliber....mögöttük próbálatlan UDFA playák....de nincs TE need?? Persze igen, szintén az eddig elbaszott csapatépítés miatt nem volt ez valamiért fontos, de ahogy látom most, hogy Canada itt van a prioritások a helyére kerültek.

A CB need legitim és nem is kérdés, hogy ide kell ember, de megrettenek, ha a Steelers a drafton eddig választott. Eddig Sutton az egyetlen, akivel hosszabbítottunk hosszú idő után. Egész egyszerűen fogalmatlanok vagyunk ebben és inkább abban bízom itt, hogy jön még veteran játékos.
Klemó
Nem, ezek nem needek. Ahova van kezdőd, akik átlagosak, azok nem needek=szükségletek.

Viszont az LT, a CB2 és az OC poszton nem volt játékosod vagy csak szar. Ezek voltak a needek szerintem, a többi csak turbózásra szorult - volna.

Szóval szerintem nem needre húztunk, sokkal inkább sajàt board alapján BPA-ztak.

Na de most a 6-7 körben jönnek a gyémàntok! 😁
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Hát nekem a need az az OT, az OC és a CB volt. A RB és a TE csak needecske volt.

Első blikkre hoztunk egy átlagos draftot, nagy marhaság nélkül, nem kell idegeskedni. Arra ráérünk majd az 5. fordulóban! 😀 Ebronért cserébe meg majd szerzünk olb-t - remélem.
Szokol
RB oldalon nem volt need? De most ez komoly? Snell, McFarland, Balage, Samuels van a rosteren, ezt fogod? Ebből a kvartettből melyikben látod, hogy első számú legyen? Ugyanmár.......pont az a gond, hogy Harris mögött még így is óriási lesz a lyuk a korábbi elcseszett igazolások és draft policy miatt.

De menjünk TE oldalra. Ebron és Gentry a jelenlegi párosunk. Egyik sem blokkol és utóbbi egyszerűen nem is NFL caliber....mögöttük próbálatlan UDFA playák....de nincs TE need?? Persze igen, szintén az eddig elbaszott csapatépítés miatt nem volt ez valamiért fontos, de ahogy látom most, hogy Canada itt van a prioritások a helyére kerültek.

A CB need legitim és nem is kérdés, hogy ide kell ember, de megrettenek, ha a Steelers a drafton eddig választott. Eddig Sutton az egyetlen, akivel hosszabbítottunk hosszú idő után. Egész egyszerűen fogalmatlanok vagyunk ebben és inkább abban bízom itt, hogy jön még veteran játékos.
Klemó
Ne reagáld túl! 😊

Lehet hogy elcseszett igazolások, meg elcseszett draft policy van nálunk, a csoporttársak meg sziporkáznak mindenben, de közben az elmúlt 5 évet nézve háromszor nyertük a csoportot, meg benéztünk egy AFC döntőbe is, szóval na... kezeljük helyén a dolgokat. 😊
több mint 3 éve
Látványos, hogy átjöttünk D oldalra és totál káoszt érzek. Nincs CB és EDGE depth.....oda hozunk embert felcserélve, ahol szinte megvagyunk...ráadásul olyat, aki semmi, de semmi kiemelkedőt nem mutatott. Talán egy meccse volt, ahogy látom decemberben, ahol dominált...gondolom azt a videót nézte Butler....
Klemó
Csak folytatjuk az első két napot, ott se needre húztunk. Ebből valami új, korszakos felállás lesz: 4-4-3 pl 😁
Szokol

Minden pickünk needre jött....RB, TE, C....mind a három helyen need volt. Más kérdés, hogy eddig TE poszton nem erősítettünk már nagyon régóta.

Mindig van olyan, hogy valakibe többet látunk, mint ami benne van. 2019-ben szinte ugyanez volt. Akkor hoztuk Snellt 4. körben, ahol még bőven voltak 3down backek és....ahol még egy Moreau TE-ként ott volt...majd 5. körben hoztuk Gentryt.....2019-ben, ahol az addigi évek legerősebb TE class-sza volt...és ebből sikerült egy blokkolásban teljesen használhatatlan és elkapásban is so-so játékost hozni.....
Klemó

Szokol

több mint 3 éve
Klemó
Szokol

Klemó

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Most volt Tomlin interjú az NFL Networkön.
Azt mondta, hogy ha találnak valakit aki magasan van a boardunkon akkor needtől függetlenül behúzzák, és nem hagyják, hogy a needek befolyásolják a draftot.
több mint 3 éve
Klemó
Szokol

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Klemó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Persze jogos nem idegeskedem sokat, és nem is inkább a pick, mint maga a trade érte húzott fel. 4. körben azért még igenis lehet értéket kapni minden drafton és ezt így odadobni szerintem felelőtlenség, de megvárom mi az amit láttunk ebben a srácban és legfőképpen mi az ami miatt az ami miatt azt gondoltuk elviszik.
Klemó
Felkelsz reggel és azt érzed, ez a fiú lesz az MVP jövőre. Te sem kockáztatsz, hogy más elvigye! 😁
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kétlem, hogy ez a srác megéri az 53-at...és mivel lennének jó pickek, én idegeskedem ilyenkor 😕
több mint 3 éve
Persze jogos nem idegeskedem sokat, és nem is inkább a pick, mint maga a trade érte húzott fel. 4. körben azért még igenis lehet értéket kapni minden drafton és ezt így odadobni szerintem felelőtlenség, de megvárom mi az amit láttunk ebben a srácban és legfőképpen mi az ami miatt az ami miatt azt gondoltuk elviszik.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ehlinger elvihetnénk a 7.-ben, hát ha bejön! 😉
több mint 3 éve
Erősségek: jo a neve.
Gyengeségek: jelentkezett ilyen játékos a draftra?

Ui: felesleges idegeskedni egy harmadik napos picken.
Ui2: kb Dupree komp pickjét adhattuk oda, belefér.
Szokol
az 3/33 lesz...de jön 4. kör is talán, esetleg 5.
több mint 3 éve
Erősségek: jo a neve.
Gyengeségek: jelentkezett ilyen játékos a draftra?

Ui: felesleges idegeskedni egy harmadik napos picken.
Ui2: kb Dupree komp pickjét adhattuk oda, belefér.
több mint 3 éve
Tony Pauline’s Isaiahh Loudermilk Scouting Report
Positives: Aggressive two-gap defensive end with growth potential. Fires off the snap with an explosive first step, works his hands throughout the action, and redirects to ball handlers. Focused on by opponents, plays aggressive football, and works hard. Relentless and displays a good head for the ball.

Negatives: Does not consistently play with proper pad level and gets out-positioned from the action. Consistently tied up by a single opponent. Not much of a pass rusher.

Analysis: Loudermilk is a hard-working defender with size, growth potential, and a good degree of athleticism. He must improve his strength at the point but comes with an upside.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
 www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/
Klaci79
Hangostej. ☺ Tok jol hangzik. En mockoltam a Ravenshez korabban. Jo pikk.
RedFive
Te vagy az első ember, aki hallott már róla itt a környezetemben. 😀
Klaci79
Anno en a mockomba horihorgas DL5T t kerestem 5-6 korbe a 184-210 pickunkre.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ami döbbenetes az az, hogy adtunk ezért a gyerekért egy 2022-es 4. picket.....most már kiváncsi vagyok, hogy mi a szart láttunk benne, mit hagytunk volna ki, ha nem jön.....

A SteelerDepot.com-on totális a döbbenet.....még nem jött véleménycikk....nem is elemezték a srácot....

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Shaun Wade-et pedig elvitte a Ravens.....
több mint 3 éve
Ez a két utolsó pick...feltrade-del.....persze mindig jobb, ha csak a harmadik napon vagy ideges.....de most az vagyok. Egy noname srác....volt egy jó idénye, ahogy látom, előtte semmi....a CBS boardon fent sem volt....egyébként a PFF rangsor 359. játékosa.

De szerintem a Ravens elől akartuk elvinni a Ravens most jön ha jók az emlékeim. Ennyire kihagyhatatlan lenne?
több mint 3 éve
 www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/
Klaci79
RedFive
Te vagy az első ember, aki hallott már róla itt a környezetemben. 😀
több mint 3 éve
Klaci79
RedFive
Hát nem tudom. Feltrade-elni érte? Ennyire jó lenne? Nem értem....
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Klaci79

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hát a pickek közül ez a Buddy pick az, ami nagyon nem tetszik. Talán azt látjuk benne, hogy a rohangáló QB-k ellen jó lehet, viszont a kreatív O-k ellen vége volt a fősulin is, mint a botnak. No és ilyen lesz egy pár az NFL-ben. Ezt pedig nem lehet tanulni. Ha 6. körben jön azt mondom rendben, de 4. körben vagyunk. De persze lehet sokat várok el és ezért vagyok csalódott.