Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább alumni 😛
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Na jöhet a blokkolni is tudó TE!
több mint 3 éve
Radunz-t bírtam....😕
több mint 3 éve
Nálam Bolton és Freiermuth megelőzi az OL picket. Oda elég lesz egy harmadik körös center és egy negyedik körös tackle
no flacco
Nálam egyik se....Bolton ráadásul messze nem...3.ban szeretném 😊
több mint 3 éve
van bőven pick, aki jöhetne
több mint 3 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Nálam Bolton és Freiermuth megelőzi az OL picket. Oda elég lesz egy harmadik körös center és egy negyedik körös tackle
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
The Steelers OL really struggled last season in both pass pro and run blocking. Conventional stats like sacks might be deceiving because their playbook was so limited to quick stuff. They couldn't sustain blocks when they needed to...  t.co/G8gy5OggIZ
The problem was blocking and not necessarily the runner. Plus PIT lost 2 starters on their line this off-season. They've signed some journeymen for depth but they need an infusion of talent. RB might be a 'team need' but OL is a *TEAM NEED*...
Here's what I mean about how running works in the pros (other levels of football it could be different):
Bad blocking & good runner = poor production
Good blocking & bad runner = avg production
Good blocking & good runner = great production
Until you have competent blocking, having a star RB isn't very helpful. It's a waste of talent because he can't get to green grass and do his magic. So start with the OL if you want to improve a running game. Plus, they also pass block!
The lower you go in each level of the sport, the more a dynamic RB can change your fortunes. In college, they have bigger impact than in the NFL. In HS, they can dominate a game. So if I were constructing a Pop Warner roster, I'd do what the Steelers did. But not in the NFL.
Brian Burke

ezzel maximálisan egyetértek, a gyenge fal okozta a futóproblémákat is, erre hozunk egy skillt mintha highschool csapat lennénk, holott a gyenge falból is két kezdőt vesztettünk, ezt nem látom kipléjbúkozhatónak a mai két pikk a falba köll menjen, vagy Villanyórát visszahozzuk

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 www.si.com/nfl/2021/04/30/najee-harris-draft-party-homeless-shelter?utm_source=reddit.com

Nem örülök az RB picknek, de a csávó egy class act, szóval nem tudom nem szeretni.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Gondolkodtam sokat - megnéztem felvételről az FK-s srácok draft show-ját is, s bár ott jól lehúzták - végül arra jutottam, hogy jó nekünk ez a Harris pick.

A csávó játéka, képességei önmagukért beszélnek, nem akartunk lutrit húzni a kör végén, ahol már jöttek azért megmagyarázhatatlan dolgok.

Én úgy látom, hogy a mostanában húzott RB-k közül - Bellt is beleértve - neki van a legkomplettebb munkája, a leggyorsabb ösztönei. Igen, a sebessége nem elit, de a mi rendszerünk nem is vár el egy RB-től száguldozást, hanem hogy haladjon, hozza a first downokat.

A falat - a draft alakulása alapján - hátrébbról kell megoldanunk, ennek minősége fogja végül az első körös húzást is kontextusba helyezni. Nyilván a mostani falunk mögé nem néz ki jól egy futó.

Nézzük, kit hozhattunk volna Harris helyett:

- Teven Jenkins-t valamiért egy csomó olyan csapat elengedte, ahol reális lett volna egy tackle draftolása (Vikings, Colts, Ravens, akár Titans, Bills), ami nem lehet véletlen. Köztük olyan csapatok, akinek jó a scoutingja és tudnak is fejleszteni embereket.
- A Raiders nagyon magasan vitte Leatherwood-ot, akinek kb nincs technikája, na most szerintem ehhez képest Cosmi-nak sincs sok.
- Landon Dickerson a sérülések nélkül no brainer lett volna, bőven tudna vezér lenni, de nekünk használható ember kell, nem engedhető meg az a luxus, hogy egy karriert lezáró sérülést szenvedjünk/kockáztassunk.
- Creed Humphrey-tól én nagyon fáztam volna, ő nagyon szenved a sebesség ellen, amúgy is egy lassított felvétel, ami a North-ban szerintem életveszély, őt maximum jobb híján hoznám csak, ha minden kötél szakad.
- Más valid első körös OL-t én magam nem látok, aki szóba jöhetett volna, második körben viszont Radunz, Mayfield, Meinerz, Wyatt Davis is lehetnek opciók, meg még vagy öten.
- Asante Samuel szerintem a termete miatt nem játszott, Moehrig nálunk luxus, és több érték számunkra ott nem is volt.
- Hozzáteszem, hogy a felsoroltaknál mind jobb pure játékos és nagyobb tehetség Harris, egyedül a kora szólhat ellene.

Másrészt egy RB-et négy éven túl úgy sem fogunk használni, hanem kb. Tomlin megbízatásával egybe esik majd az ő nálunk töltött karriere. Arra meg pont jó lesz, hogy Ben válláról önmagában levegyen terhet, illetve a jövőbeli QB-t segítse. Matt Canadától viszont ezután elvárás lesz, hogy működő támadósémát futtasson (szó szerint is), egyszerűen nem fogyhat el a playbook 10 meccs után.

Összességében én kiegyeztem a Harris pickkel, én magam jobbat és biztosabbat nem tudtam volna húzni, mindegyikük sokkal nagyobb lutri lett volna. Viszont a következő 3 picken múlik a draftunk erőssége és a csapat/keret minőségének megítélése, aminél számomra elvárás, hogy 1.) lássak tervszerűséget, koncepciót, 2.) jó posztokra, normálisan értékelt, betonbiztos embert húzzunk 3) akikből legyen Harris mellett egy OT/OC (vagy akár mindkettő) és/vagy egy CB/TE/EDGE/ILB értéktől függően.

OL (sorrendemben): Radunz, Mayfield, Eichenberg/Wyatt Davis/Little, Meinerz/Cosmi, Carman, Humphrey

CB: Campbell, Joseph, Melifonwu, Robinson, hátul Ambry Thomas

EDGE: Osa, Perkins, Weaver, Jones, Ogundeji

ILB: Bolton, Cox, Browning, Surratt, Moses, Werner, Hilliard

Hátsó körös WR/DL/S kedvenceim: Dyami Brown, Simi Fehoko - WR, Twyman, Bobby Brown - DL, Ardarius Washington és Nasirildeen - S
több mint 3 éve
gedam 5 908
Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.

Jó lesz ez, nem sok olyan futó van, akit ki tudsz állítani a snap pillanatában a vonal mellé elkapó poziba és el tudod küldeni hosszabb útvonalra.
Szokol
én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
gedam
Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.
Klemó
én abból indulok ki, hogy nekünk wr-t húzni luxus. vagy bustot húzunk vagy ha nem, akkor a rendszer öli meg. remélem bateman vmi kivétel lesz. ide én veteránt vártam, szerintem ab azért írt alá olyan későn, mert szívesen jött volna lamar és hollywood mellé, ráadásul a 2*vasas meccs is motiválhatta sajnálom, hogy nem akartuk őt eléggé. én elsőre ot-t, húztam volna, aztán najeet. pont egy ilyen hibrid rb kellene nekünk.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Amugy ti mit kinaltatok neki?
no
Szerintem semmit. Menjen piacra, aztán meglátjuk mit kapna, de nincs pénzünk!
Klaci79
annal tenyleg tobbet kinalhattunk neki. 😊
több mint 3 éve
no
Szerintem semmit. Menjen piacra, aztán meglátjuk mit kapna, de nincs pénzünk!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egyébként Alejandro nagyon fog hiányozni, szerintem kiváló játékos és kiváló ember is.
De tökre megértem, egy 24 milliós contractja volt eddig, mert nagyon későn és nehezen került be a ligába (anno amikor elhoztuk az Eagles waivelése után még defensive end volt, Tomlin látta meg az atletikusságát).
Most van az utolsó esélye pénzt keresni, nem adhat semmilyen discountot, oda kell mennie, ahol a legtöbbet adják.
több mint 3 éve
Na, eltöltöttem pár órát Harris-videókkal és ki merem jelenteni: ha a Varjak húzzák be, akkor a legjobb elkapójuk lenne a fiú.

Jó lesz ez, nem sok olyan futó van, akit ki tudsz állítani a snap pillanatában a vonal mellé elkapó poziba és el tudod küldeni hosszabb útvonalra.
Szokol
én márciusban már behúztam magunknak, pont azért, mert a mi rendszerünkben nagyot ment volna. csak pötyögtetni kellett volna lamarnak is, az se hátrány. sajnálom, bár szerintem ha bent marad, akkor is batemant húzzuk, akkora volt a nyomás az FO-n.
gedam
Harris nálatok luxuspick lett volna Dobbins mellé és Jackson mögé. Én sokkal inkább azon csodálkozom, hogy a falat nem erősítettétek első körben Orlandó távozása után, habár nyilván az edge is need. Persze nektek is lesz értéken még a 2. kör végén bőven playa, ez igaz.
Klemó
csak nincs 2. korunk 😕
no
Ohhh......mondanam, hogy szomoru.....de nem....😀

Hat Villa kapcsan ha az a varakozas hogy Villa oldalt valt es Lamaar elott takaritani fog, akkor kellemetlen ebredes lesz sztm....

Persze minden elismeresem a Katonanak, ezen ez nem valtoztat. Sokaig szolgalt es jol bennunket.
Klemó
Mit mondjak, nem volt penzunk igazan, eleg nagy lyukak a keretben es draftolunk a jovonek.

Villa-tol a passzprot. varnam es nem kell mast de azt jol. A futasnal nem izgulok hogy baj lesz vele. Es raadasul Stanley lehet fel sem epul kezdesre.

Osszesegeben mi egy kivalo-atlagos-fos-fos-kivalo falat probaljuk alakitani amibol elment egy kivalo. En boldog leszek ha kivalo-atlagos-atlagos (ide kell valaki meg ehhez)-jo-atlagos fal kijon a vegen mert jobbak leszunk osszesegeben.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

Szokol
gedam
Klemó
csak nincs 2. korunk 😕
no
Ohhh......mondanam, hogy szomoru.....de nem....😀

Hat Villa kapcsan ha az a varakozas hogy Villa oldalt valt es Lamaar elott takaritani fog, akkor kellemetlen ebredes lesz sztm....

Persze minden elismeresem a Katonanak, ezen ez nem valtoztat. Sokaig szolgalt es jol bennunket.
több mint 3 éve

Szokol
gedam
Klemó
csak nincs 2. korunk 😕
no
akkor ezért van az a Villanueva érdeklődés...
Klaci79
Igen, de C-RG-RT kellene es ebbol a G-t oldottuk meg. A C meg kellene ha varhatoan Villa alair.
több mint 3 éve

Szokol
gedam
Klemó
csak nincs 2. korunk 😕
no
akkor ezért van az a Villanueva érdeklődés...
több mint 3 éve

Szokol
gedam
Klemó
csak nincs 2. korunk 😕
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

Szokol
gedam
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Futót első körben? Én is egyre jobban megbarátkozom a választásunkkal. Ha kihozza magából azokat a dolgokat(futás, elkapás, blokkol az irányítónak)amit idáig láttunk tőle, akkor egy jó választás. Ideális esetben találtunk 5 évre egy új Bellt. Ha következő két választásunkkal megpróbáljuk rendbe rakni a támadó falat akkor én elégedett leszek. a hátsó körökből lehet feltölteni a többi lyukat.

Steelers fan
több mint 3 éve
gedam 5 908

Szokol

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Gyökér egy húzás a futó, de örülök neki! 😀 Sokat nem várok tőle: hozzon annyit futásban és elkapásban, mint Bell és élessze fel a futójátékunkat. Ha ez összejön, elégedett leszek.
Szokol
Ezek után kérdezem. Neked mi a sok? 😀

Mármint Ebron 200yardos meccsén túl... 😀
Klemó
Újonc passzolt TD-rekordot pl nem várok tőle! 😉
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=wdWa3kdK4Ko

steelersdepot.com/2021/04/new-steelers-rb-najee-harris-spent-most-of-draft-day-visiting-homeless-shelter/

Csak kis adalék(ok) A bajnoki csata után 48 órával már edzésben volt, hogy a legjobbját hozza a pro dayen...több helyről olvastam, hogy vigyázzunk, Bama RB....Trent Richardson...egyebek....én akkor is molyogtam azért. Majd az egész napját a draft napján jótékonykodással töltötte. Csak azért, hogy lássuk, hogy egy workaholic, értelmes és szerény srácot kaptunk/kapunk amellé, hogy mit láttunk a pályán tőle. Én már látnám pályán......hol van már az augusztuuuuuuuuus....
Klemó
most akartam bemásolni, csak megelőztél....egyre jobban bírom ezt a srácot!!!!