Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Talán az nyomott a latban, hogy Moore nagyon jó évet zárt és LT-ként. Kellen Mond-ot védte vak oldalon és az egész egység nagyon jó átlagot hozott. A senior bowlon is jól szerepelt.

Az, hogy az NFL.com hova várja teljesen mindegy. Nyilván sok mindent nézünk. Alapvetően, ahogy írják egy worhaholic csávó szintén és amit kiemelnek az az, hogy soha nem adja fel egy playen belül sem. Hát meglátjuk.

A következő pick minden bizonnyal a D-be jön.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jöhetnek a vélemények! 🙂
több mint 3 éve
Dan Moore....OT....nem értem...szerintem ordas reach.....de mi ugye itt nem tudjuk, hogy miért ő, miért illik.....
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Na akkor itt az OT a 4. körben.

Igaz 6. körbe írták, igaz maximum csereszintet jósoltak neki, de akkor ia OT! 😁
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
STONE FORSYTHE még bent van eddig és mindjárt mi jövünk. De ott van Snowden is, aki vegyes LB/OLB szerepkörben is izgalmas. CB oldalon pedig Rochel talán, aki jöhetne. No nézzük.
több mint 3 éve
Én azt mondom ez a nap egy EDGE backup napja (is) lesz. Szerintem sok jó prospect van még, akik megérnek 4. kör végét. Az lesz az érdekes hogyan gondolkodunk most, hiszen 5. körünk most nincs. Én azt mondom egy EDGE és egy OT prospect jön a zsákba és majd 6. és 7. körökben próbálunk meg nickelbackre vadászni. Meglátjuk.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
De akkor most már Ebront cseréljük el egy tacklere végre!

Szarul alakult amúgy a draft, feltrade nélkül gyakorlatilag se értelmes OT, se CB nem maradt a máaodik körben.

Harmadik körben meg húzhattunk volna egy NT-t, hogy a futó- és a TE-húzás után könnyebben érezzem magam 1995-ben! 😀
Szokol
Első kör után olvasgattam más csapatok topikjait, és 5-6 helyen kb ugyanaz ment: idén olyan mély az OL class, hogy bőven ráér 2. körben húzni. Kis túlzással; akinek OL kellett, az a 2. körben akarta beszerezni (az egyértelmű top prospectek kivételével) És aztán szépen ki is húzogatták őket, ahogy várható volt.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Csodálkoznék, ha most nem a DEF-be jönne valaki. CB jó lenne, talán Wade, Rochell? A többit nem tudom. Esetleg Hayes, Johnson, Hufanga, Barnes, Moses?
astroid
Én még mindig falat húznék, de kicsit itt már mehet a BPA.
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Csodálkoznék, ha most nem a DEF-be jönne valaki. CB jó lenne, talán Wade, Rochell? A többit nem tudom. Esetleg Hayes, Johnson, Hufanga, Barnes, Moses?
több mint 3 éve
Még egy dolog Freirmuth kapcsán. Soha nem droppolt a red zene-ban.....soha....persze igen, nem hosszú passzok mentek felé, de azért ez kemény akkor is. Canada minden esetre talán legboldogabb OC ma. Szinte tökéletes a fegyverzet ami létrejött. 2022-re pedig a fal is megújulhat teljesen és készen áll az új QB-ra. Nekem ez így tetszik na.
Klemó
Aludtam rá egyet, és én is ezt jöttem beírni. Ezek már nem Bennek jöttek, hanem az új srácnak, aki miatt nem is baj, ha top15-ben választunk majd.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
De akkor most már Ebront cseréljük el egy tacklere végre!

Szarul alakult amúgy a draft, feltrade nélkül gyakorlatilag se értelmes OT, se CB nem maradt a máaodik körben.

Harmadik körben meg húzhattunk volna egy NT-t, hogy a futó- és a TE-húzás után könnyebben érezzem magam 1995-ben! 😀
több mint 3 éve
Még egy dolog Freirmuth kapcsán. Soha nem droppolt a red zene-ban.....soha....persze igen, nem hosszú passzok mentek felé, de azért ez kemény akkor is. Canada minden esetre talán legboldogabb OC ma. Szinte tökéletes a fegyverzet ami létrejött. 2022-re pedig a fal is megújulhat teljesen és készen áll az új QB-ra. Nekem ez így tetszik na.
több mint 3 éve
Bár azt mondtam Freirmuth kapcsán, hogy luxuspick lenne, de közben rájöttem, hogy csak akkor, ha 2021-et nézzük. No és nekem a Green pickben is az tetszik, hogy nem 2021-re koncentrálunk már feltétlenül ÉS érezhetően átalakítjuk a Munchak féle gondolkodást egy nagyon agilis, gyors, robbanékony fallá, amire szerintem ma szükség van. Green alig 2 évet(!) töltött el Guard, majd center poszton. A méretei ellenére nagyon ösztönös, amit és ahogy csinálja és szerintem rengeteg az upside benne, ha tovább tanulja a technikai oldalát.

Érdemes lesz egyébként pár videót nézni róla. Iszonyatosan gyorsan robban ki előre és viszi be az első ütést és pillanatok alatt a 2-ik szinten van és keresi a blokkolandó LB-t. Pont az a baja és erről kell majd leszokjon, hogy jobban figyeljen oda, mert sokszor túl is fut a blokkolandó emberen, de ez abaszoltút tanulható. Az az ösztön és gyorsaság nem, ahogy dolgozik. Én ezért örülök nagyon.

Borzasztóan örülök, hogy nem Creed-et hoztuk be és annak is, hogy nem a Meinertz féle hype vitt el Bennünket, aki nagyjából 2 edzéssel "varázsolt" el mindenkit, de azt, hogy mit tud ténylegesen a pályán azt senki nem tudja.

Freirmuth az utóbbi évek egyik olyan TE-je, amelyre nekünk igazán szükségünk van. Szerintem 1-2 év múlva sokan fogják bánni, hogy leengedték hozzánk, mert egy ilyen playa az O-ban iszonyatosan hasznos. Ha kell 6. lineman. Ha kell, checkdown. Ha pedig kell, akkor útvonalon mozog. Harris támogatására elképesztő fegyver szintén, hiszen a Canada O-ban egy újabb elem, aki segíti azt, hogy ne tudja a D mi legyen.

No és amiért összességében nagyon elégedett vagyok. Világosan látszik egy 2022-től biztos irány, amelyben egy menedzser QB is szépen el tudna karistolni akár. Ha ugyanis a fal 2022-ben tovább épül, akkor egy olyan támadó szett épül köré, amelyben nem kell feltétlenül bravúr, hogy jó legyen.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Én még kivárok a két 4-ik körösünkig...
A CB poszt idén érdekes lesz.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Annyi bajom van csak vele, hogy pici.
tenorx
Ha nem pici 2.körös. Reméljük C tényleg kipipálva egy tehetséges ifjuval
több mint 3 éve
Annyi bajom van csak vele, hogy pici.
több mint 3 éve
Ő lehetett volna a 4. körös, ha elvisszük az egyetlen épkézláb centert.....
no flacco
Ő lesz a center és egyébként sokkal megbízhatóbb prospect, mint Meinertz, akiről akkor tudtunk először amikor feltárt a senior bowl edzésén 😊
több mint 3 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Ő lehetett volna a 4. körös, ha elvisszük az egyetlen épkézláb centert.....
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Akár egy kis feltrade árán is. Mondjuk 3/10 -en az egyik negyedik Kőrösi beáldozva.
több mint 3 éve
Most már csak az kéne, hogy a Meinertz valamilyen csoda folytán bent maradjon.
több mint 3 éve
Teljesen rendben...mondjuk centert nem tud játszani sajnos 😀

Klaci79
Az utóbbi évek hiányzó TE húzása, reméljük az új HEATH lesz...
kriSTEELan
Nem hiszem...de lesz végre egy TE, aki tud blokkolni, de el is tudja kapni néha a labdát.
több mint 3 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307

Klaci79
Az utóbbi évek hiányzó TE húzása, reméljük az új HEATH lesz...

több mint 3 éve