Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
www.youtube.com/watch?v=wdWa3kdK4Kosteelersdepot.com/2021/04/new-steelers-rb-najee-harris-spent-most-of-draft-day-visiting-homeless-shelter/
Csak kis adalék(ok) A bajnoki csata után 48 órával már edzésben volt, hogy a legjobbját hozza a pro dayen...több helyről olvastam, hogy vigyázzunk, Bama RB....Trent Richardson...egyebek....én akkor is molyogtam azért. Majd az egész napját a draft napján jótékonykodással töltötte. Csak azért, hogy lássuk, hogy egy workaholic, értelmes és szerény srácot kaptunk/kapunk amellé, hogy mit láttunk a pályán tőle. Én már látnám pályán......hol van már az augusztuuuuuuuuus....
több mint 3 éve
Őszintén szólva nem tudom igazán, hogy kit húztam volna helyette.Dickerson nagyon jol festene nalatok. (Sajna mert nalunk is) Ot szezonjaban az OL minden poziciojan kezdett jatekokat: 20x centerben, 11x RG, 4x LG, 1x LT es RT is volt. Humphrey nal jobb. Ha egeszseges marad sokkal jobb. Es hat, egy igazi karakter akinek az oltozoben is lenne haszna.
OL-be meg van legalább 6-8 olyan prospect, aki 2/55-ön kihúznék.
Dickersont látnám befutónak, de ha félünk a térdétől, akkor Quinn Meinerz. Creed Humphrey fog talán kimenni leghamarabb.
Teven Jenkins, Radunz, Liam Eichenberg vagy Cosmi is reális célpont lehet és azonnali erősítés is. Még Jalen Mayfield-en sem lepődnék meg.
Bár tuti nem fog lecsúszni, de ha mégis, secondary erősítésnek Asante Samuel Jr.-t is megnézném.
És nem szabad elfeledni, hogy simán kinézhet egy Pat Freiermuth pick, mert legalább akkora szerelem volt, mint Harris.
Mondjuk az szép lenne Bama 1-2 😀
Pittsburgh Crimson Tide 😀
Vagy legalább Pittsburgh Yellow Tide....
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Gyökér egy húzás a futó, de örülök neki! 😀 Sokat nem várok tőle: hozzon annyit futásban és elkapásban, mint Bell és élessze fel a futójátékunkat. Ha ez összejön, elégedett leszek.Ezek után kérdezem. Neked mi a sok? 😀
Szokol
Mármint Ebron 200yardos meccsén túl... 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Őszintén szólva nem tudom igazán, hogy kit húztam volna helyette.Egyetértek. Biztosan lesz OL célpont itt, ami bőven jó lesz/lehet nekünk. Pat Freiermuth vélhetően viszont már nem lesz itt elérhető, de Én most nagyon el lennék keseredve tőle, ha mégis behúznánk, szerelem ide, vagy oda, miközben nincs kezdő centerünk. Ugyanúgy gondom lenne a CB drafttal is.
OL-be meg van legalább 6-8 olyan prospect, aki 2/55-ön kihúznék.
Dickersont látnám befutónak, de ha félünk a térdétől, akkor Quinn Meinerz. Creed Humphrey fog talán kimenni leghamarabb.
Teven Jenkins, Radunz, Liam Eichenberg vagy Cosmi is reális célpont lehet és azonnali erősítés is. Még Jalen Mayfield-en sem lepődnék meg.
Bár tuti nem fog lecsúszni, de ha mégis, secondary erősítésnek Asante Samuel Jr.-t is megnézném.
És nem szabad elfeledni, hogy simán kinézhet egy Pat Freiermuth pick, mert legalább akkora szerelem volt, mint Harris.
Klaci79
Nekünk blokkoló TE-re van szükségünk és ugye 3. kör végén van egy jó value Tommy Tremble személyében, hisz tudod. 😀
több mint 3 éve
Gyökér egy húzás a futó, de örülök neki! 😀 Sokat nem várok tőle: hozzon annyit futásban és elkapásban, mint Bell és élessze fel a futójátékunkat. Ha ez összejön, elégedett leszek.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Őszintén szólva nem tudom igazán, hogy kit húztam volna helyette.OL-be meg van legalább 6-8 olyan prospect, aki 2/55-ön kihúznék.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Kezdtek megnyugtatni, hogy ez a Harris gyerek jó lesz, nem tudtam, hogy ennyire sokoldalú.De most már az OL-t tessenek rendbe tenni, nehogy kettétörjék ezt a fiút (se). 😊
több mint 3 éve
Én nagyon örülök Harris-nek. Canada brutális fegyvert kapott a kezébe.Az OL-en én azért nem idegeskedem, mert szerintem 1/24-en nem tudtunk volna olyat húzni, aki 2. körben ne tudnánk elérni, ha nagyon szeretnénk. Az OL kapcsán is az a véleményem, hogy amennyiben a rendszer, amiben játszunk őket, az megfelelő lesz, akkor bőven jók lesznek.
" class="embed">
több mint 3 éve
Én, mint fotelszurkoló nagyon örülök Harrisnek! Végig izgultam h mi draftoljuk! Aztán reggel 6-kor meg már meetingem volt a leveles tésztàkkal! 😄
több mint 3 éve
Értékeljük 3-4 év múlva, most csak dobálják a számokat....49 éve már volt itt első körös (13.) RB pick akit szintén Harris-nak hívtak, és egész korrekt számokat hozott 😀nem annyira jo a hasonlat, akkoriban a passzjatek nem ugyanaz a szint volt, foleg nem RB-nel, meg ha volt is az a helyzet 😊
astroid
Itt szerintem az ertekelesnel figyelembe kellett volna vegyek a B+ osztalyzatnal, hogy nem csak futot hoztunk, ha nem WR-t is.
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
49 éve már volt itt első körös (13.) RB pick akit szintén Harris-nak hívtak, és egész korrekt számokat hozott 😀nem annyira jo a hasonlat, akkoriban a passzjatek nem ugyanaz a szint volt, foleg nem RB-nel, meg ha volt is az a helyzet 😊
astroid
Itt szerintem az ertekelesnel figyelembe kellett volna vegyek a B+ osztalyzatnal, hogy nem csak futot hoztunk, ha nem WR-t is.
több mint 3 éve
astroid
572
49 éve már volt itt első körös (13.) RB pick akit szintén Harris-nak hívtak, és egész korrekt számokat hozott 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egy elit futó, a tavalyi fal mögött is tudott volna jó számokat produkálni, különösen egy olyan, akiről sosem tudhatod, hogy snap előtt nem megy e ki szélső elkapó posztra.Szerintem vele kapcsolatban ez a legfontosabb, vagyis az az "aljas", hogy nem tudhatod tényleg, hogy mi fog jönni, ha jól hasznájuk. Teljesen biztos vagyok benne, hogy Canada már el is kezdte rá írni a playek tucatjait. Ez pedig le tudja venni a terhet mind Benről, mind az egész OL-ről. Ezért is mondtam azt, hogy a futók kapcsán elöl nekem csak ő lenne igazán jó. No és az is fontos, hogy lehet, hogy nem ő lesz a legtöbb yardot teljesítő futó, de az majdnem biztos, hogy a körülötte játszóknak nagyobb terük lesz. No és ha JuJu, Claypool, Johnson triónak nagyobb helye lesz, akkor azért más lesz a világ idén, ebben biztos vagyok.
Klaci79
Snell, vagy Conner esetében vagy az újoncok kapcsán Carter, Sermon, Gainwell esetében igaz az állítás, hogy építs falat és aztán működni fog minden. De már Javonta Williams esetében is így van ez, mert persze ő el tud kapni, de igazán ő a fal mögött jó.
Nagyot fogadnék, hogy a centerek egyikét hozzuk második körben. Aztán pedig harmadikban - talán - fejleszthető OT jön.
több mint 3 éve
Mutatós névsor, meg minden, de én picit még mindig aggódom. Ha megoldják a fal kérdést, akkor azért Bennel is, ha beáll a sorba és nem akar Ő a mindenkit is legyőző hős lenni, rá szabott okos játékokkal, nagytot szólhat már.
Touchdown...
— Zach Banner (@ZBNFL) April 30, 2021
Yesssssirrrrrrr!!!!!!!!
— Joe Haden (@joehaden23) April 30, 2021
MY DAWG @ohthatsNajee22
— Minkah Fitzpatrick (@minkfitz_21) April 30, 2021
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Touchdown...
— Zach Banner (@ZBNFL) April 30, 2021
Yesssssirrrrrrr!!!!!!!!
— Joe Haden (@joehaden23) April 30, 2021
MY DAWG @ohthatsNajee22
— Minkah Fitzpatrick (@minkfitz_21) April 30, 2021
több mint 3 éve
no
7 304
En csak elhiszem amit mondanak, de abbol kiindulva egy par gondolat.Az 5. eves opcio megvaltozasa miatt a posztok erteke is valtozik. Egy szupertehetseg barmilyen poszton baromira ertekes. Ha egy jo RB lesz akkor se jott nagyon koran, de ha azza valik amive josoljak akkor egy szuperfegyverert meg steal is lehet.
Az OL kerdese egy nem lefutott dolog meg, ketto a futasblokkolashoz nem az osszesegeben kiraly emberkek a leglenyegesebb hanem a sema amit kellokeppen begyakorolnak. Hulyere egyszerusitve a blokkolasi szogek miatt tehetseg hatrany is konnyen kikuszobolheto. Az erre rarakott passzjatekhoz meg jo elkapok minosegben-mennyisegben es egy QB aki latott mar mindent a palyan es a fal ugyan lefele fogja huzni de annyit kibalanszol a futas realis fenyegetettsege.
Persze itt is elmondhato hogy jobb OL emberkekkel meg jobb lenne, de Conner fele RB huszasaval jon a piacra, de CMC nem.
Az egyetlen hiba ami oriasi lehet ( iden) de elkepzelni nem tudom hogy a passzjatek lesz a hangsulyos es emellett lesz a futas, mint tehermentesito. Akkor tenyleg a falnak kell viritani passprot.ban amin a futas nem tud segiteni csak mire eleritek hogy a box tul legyen toltve ellene.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Speciel én örülök Harris-nek. Fantasztikus tehetség (kár, hogy már 24), a játék minden elemét tudja, és ami a legfontosabb, amellett, hogy futóként egy D. Henry szintű tehetség, hogy elkapásban például felveszi a versenyt a WR-ekkel.Emberileg úgy tudni kiváló, ezt bizonyította a Draft előtt is, illetve vannak olyan fontos dolgok vele kapcsolatban, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni.
Látszik az egész drafton, különösen a nem kiemelkedő tehetségek esetében, hogy nem volt idén rendes lehetőség felmérni. játékosokat, arra kellett építeni, amit az egyetemi bemutatókon láttál. Nekünk általában nagyon fontos a személyes kapcsolat, most senki nem utazhatott hozzánk. Fontos volt, hogy olyat húzzunk aki nem opt outolt, hogy hiányposztra jöjjön...stb.
Dickerson biztosan jöhetett volna...de szerintem 3 ACL után már meggondolandó, OT-k között nem láttam olyat, aki kihagyhatatlan lett volna itt. CB-ben szintén van lehetőség, ráadásul papíron persze de ott is megvagyunk.
Ezzel a kör bezárul, semmi ködösítés, 13mp alatt megvolt a pick.
A fal pedig nem annyira katasztrófális. Egy elit futó, a tavalyi fal mögött is tudott volna jó számokat produkálni, különösen egy olyan, akiről sosem tudhatod, hogy snap előtt nem megy e ki szélső elkapó posztra.
Etienne is kiment, aki hasonló dolgokat tud, de nem ugyanabban a minőségben.
Nálam minden azt igazolja, hogy egy jó választás volt, ami pedig még mindenképp kell: OT/OC (bár szerintem Banner simám LT-t játszik majd) CB, OLB, S, TE mélyítés, majd ma-holnap jöhet.
Rudi egyébként kb 3 milliós fizetést fog kapni.
több mint 3 éve
astroid
572
Azért az vicces, hogy már úgy értékelik az első körös RB húzást, mintha a draftnak és az FA-nak itt vége lenne. Meg hogy egy futó az nem első körös. OK, kisebb az értéke ha a piacot nézzük, de ha látsz egy tehetséges játékost aki még blokkolni és elkapni is tud, és később csak gyengébb megoldás van akkor mi ezzel a probléma? Bush miatt felmentünk 10 helyett most meg JUK ki se ment az első körben. Egy tucat OL van aki máskor első körös lenne. Majd a 4. kör végén már jobb lesz az összkép.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nem kerdes, a fal kell, ezen nincs vita. De azon se lehet, hogy (i) az idei legnelyebb class pont az OL, amire most ra is segitett ez a szamomra varatlan edge rush az elso korben.Jó, de nézd meg az utóbbi évek RB-it.A first class RBk mogott nsgy a szakadek iden. Williams mogott Carter, vagy Sermon egyszeruen nem ugyanaz a kategora. 3. Korben viszont van value mar pont Carter, Sermon es Gainwell szemelyeben, de utobbi mar inkabb szituacios playa.Vannak jó RB-k 2. meg 3. körökben is.Még mindig jobb, minthogy RB nélkül állunk fel...
Majd fut a nem létező Oline mögött.
tenorx
kriSTEELan
tenorx
Harris pick sztm rendben van. NEM klasszikus futo es ezt elfelejti mindenki ilyenkor. Tud es kepes utvonalakat megfutni es szerintem ez kulonbozteti meg es teszi kulonlegesebbe mint a tobbi.
A center huzas itt oriasi reach lett volna, pont ez lett volna gondom, hogy ott kockaztattunk volna.
Klemó
Írtátok h ez már jövő építkezés - szerintem pont nem, szét fogják baszni emögött a fal mögött.
Nem kell elit tehetség (lásd James Robinson), csak egy átlag feletti mjuk normálisabb fallal.
DeCastro önmaga árnyéka, a többiek meg a falban meg ilyen talán átlagos emberek lesznek, de inkább alatta.
Bottom 5 falunk lehet, így RB-t húzni... Nemtom.
Persze ne legyen igazam, és legyen Bell 2.0, mert tehetsége van hozzá.
tenorx
En nem lattam elso koros potencialt szinte senkiben ott, erre kiment egy kazal. Sot ahogy latom a legtobb az edge rusherekbol fogyott, ami what the fuck kategoria...
Boven van nem hogy value 2. Korben tehat, hanem meg valogatni is fogunk tudni. (2. Korben biztosan) Foleg mondjuk ha a Raiders folytatja a szokasos reachelest....Leatherwood elso korben?
több mint 3 éve
Jó, de nézd meg az utóbbi évek RB-it.A first class RBk mogott nsgy a szakadek iden. Williams mogott Carter, vagy Sermon egyszeruen nem ugyanaz a kategora. 3. Korben viszont van value mar pont Carter, Sermon es Gainwell szemelyeben, de utobbi mar inkabb szituacios playa.Vannak jó RB-k 2. meg 3. körökben is.Még mindig jobb, minthogy RB nélkül állunk fel...
tenorx
kriSTEELan
tenorx
Harris pick sztm rendben van. NEM klasszikus futo es ezt elfelejti mindenki ilyenkor. Tud es kepes utvonalakat megfutni es szerintem ez kulonbozteti meg es teszi kulonlegesebbe mint a tobbi.
A center huzas itt oriasi reach lett volna, pont ez lett volna gondom, hogy ott kockaztattunk volna.
Klemó
Írtátok h ez már jövő építkezés - szerintem pont nem, szét fogják baszni emögött a fal mögött.
Nem kell elit tehetség (lásd James Robinson), csak egy átlag feletti mjuk normálisabb fallal.
DeCastro önmaga árnyéka, a többiek meg a falban meg ilyen talán átlagos emberek lesznek, de inkább alatta.
Bottom 5 falunk lehet, így RB-t húzni... Nemtom.
Persze ne legyen igazam, és legyen Bell 2.0, mert tehetsége van hozzá.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A first class RBk mogott nsgy a szakadek iden. Williams mogott Carter, vagy Sermon egyszeruen nem ugyanaz a kategora. 3. Korben viszont van value mar pont Carter, Sermon es Gainwell szemelyeben, de utobbi mar inkabb szituacios playa.Vannak jó RB-k 2. meg 3. körökben is.Még mindig jobb, minthogy RB nélkül állunk fel...
tenorx
kriSTEELan
tenorx
több mint 3 éve
astroid
572
Ez a pick nekem inkább már a jövő építkezése, nem tetszik, mert lett volna fontossabb. Őszintén, nem követtem, nem tudom ki volt még bent akit érdemes lett volna O fal vagy ILB posztra elsőben húzni. Lehet senki az FO szerint. Viszont ez a szezon egy erősen átmenet lesz. Harris pedig majd az Új QB-t tehermentesítheti 22-ben. Idén is nyilván fog játszani. A srác egyébként zseni meg k..va nagy skillplayer, de nem látok 21-re olyan hozzáadott értéket amitől javulnánk, valósan. Sztem az ablakot ezzel bezártuk. Még a kilincs nincs ráfordítva, de a második nap elválik, hogy a szél kilöki-e. Egy jó OT, OC, ILB hármas még sokat segíthet. A CB már egy álom lenne, sz nekünk úgysem megy. CB-t ne draftoljunk...Nem volt RB1 a csapatban és az idei nagyon gyenge kínálat miatt szerintem logikus döntés volt. Etyient is berántották mögöttünk és másban nem láttam sokkal többet mint a jelenlegi futóink. Az is sokat mond, hogy a mögöttünk lévő csapatok sem húztak a falba, pedig több helyen ott is van probléma. A poszok közül én a C-t szerettem volna, de a mostani prospectek-nél vannak kérdőjelek. Azért van még egy adag OL emberke akikben van kezdő potenciál. A 2-3. körben jobban fogok izgulni ki marad a roszteren 😀
polamalu
Szerkesztette: astroid
több mint 3 éve
Ez a pick nekem inkább már a jövő építkezése, nem tetszik, mert lett volna fontossabb. Őszintén, nem követtem, nem tudom ki volt még bent akit érdemes lett volna O fal vagy ILB posztra elsőben húzni. Lehet senki az FO szerint. Viszont ez a szezon egy erősen átmenet lesz. Harris pedig majd az Új QB-t tehermentesítheti 22-ben. Idén is nyilván fog játszani. A srác egyébként zseni meg k..va nagy skillplayer, de nem látok 21-re olyan hozzáadott értéket amitől javulnánk, valósan. Sztem az ablakot ezzel bezártuk. Még a kilincs nincs ráfordítva, de a második nap elválik, hogy a szél kilöki-e. Egy jó OT, OC, ILB hármas még sokat segíthet. A CB már egy álom lenne, sz nekünk úgysem megy. CB-t ne draftoljunk...
több mint 3 éve
Valami óriásit kell villantani a srácnak, hogy azt mondhassuk megérte itt húzni.
több mint 3 éve
Vannak jó RB-k 2. meg 3. körökben is.Még mindig jobb, minthogy RB nélkül állunk fel...
tenorx
kriSTEELan