NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Big Bennek volt a ligában magasan a legrosszabb hozzáadott értéke a csapathoz, azaz gyakorlatilag visszafele húzta a csapatot.A 11–0 túlteljesítés volt, nem volt ennyi ebben, szerencsésen alakult egy csomó dolog, hosszú távon pedig kijött, hogy ez kb egy 11-12 győzelmes csapat volt, ami azért nyilván elég jó. Hogy ebben az idényben ez mire lesz elég, az jó kérdés perszeNem, a csoportgyőzelem mutatta meg a csapat erejét Ha a csapat csinált volna 4 darab 3-1-es sorozatot, akkor is ugyanez lett volna a végeredmény. A logikádat kifacsarva ez egy 16-0-s csapat volt tavaly, csak 11-0 után nem volt már szerencséje.Most nem fikázásként, de a 10–0 utáni eredménysor nem mutat valamit a csapat valódi erejéről, és arról, hogy elég szerencsésen jöttek ki addig a dolgok, hogy a 10–0 összejött?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Tavaly is a csoport 3 helyre vártak minket, 10-0-nál meg azt dödögte mindenki, hogy persze mert könnyű a sorsolás. Közben az egyik legnehezebb sorsolásunk volt, 8 meccset játszottunk PO csapatok ellen.
10+ éve ezt hallgatom, minden free agency után, jajj mekkorát gyengült a Steelers!
Szóval most az mondja a Höri: Browns, Ravens,Bengals, Steelers a sorrend? Ezt elmentem, majd nézzük meg a végén.
Jan
Wyatt
Én pozitív szezont várok jövőre is, rájátszás nélkül.
Szokol
Wyatt
Konkrétan én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy egy QB ámokfutását 10x meccsen keresztül kompenzált volna egy védelem (Urlacher féle Bears az alapszakaszban parádézott, de nagyon gatya volt a csoport akkor és 30-40 pontokat is felpakoltak; a Manning-féle Broncos D közelebb állt ehhez, jó sok szoros meccsel)
több mint 3 éve
Kohonen
60
Julio Jonest ide 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Meghallgattam mert ugy volt beharangozva hogy minden szava arany. Az 5. mondatanal mar korfuresszel akartam megigazitani a sovenyt. Akarhogy nezem baromsag. Hogy tudott volna a Vasas jobban igazolni, penz nelkul. Az altala is filleresnek tartott igazolasoktol nincs merevedese.Pont ezt (is) akartam mondani azzal, hogy mindent aköré épít, hogy Bent ki kellett volna vágni. Ez nagyon okés, de ha kivágjuk még kevesebb lóvé maradt volna a DM miatt.....no és pont így legalább arra volt lóvé, hogy JuJu-t itt tartsuk. (aztán Ben utáni időszakra tudjunk vele is és Wattal is hosszú szerződést kötni)
no
több mint 3 éve
Itt most mindenki kiforgat minden mondatot, hozzáteszem én sem minden mondattal értek egyet de azért a képet egész jól lefestette és sok esetben fájóan igaza van. Ha év elejétől tudatosan felejtőre rakjuk a futást akkor a 6-11 is benne van szerintem de ne legyen igazam.Én alapvetően bírom Hörit, csak most nem tudom eldönteni, hogy játssza a tudatlant hogy elsüthessen 1-1 jó bemondást, vagy tényleg nem vágja hogy mi a Steelers játékos-filozófiája úgy 40+ éve?
Razi
FA piacon mindig passzívak vagyunk, amióta követem az eseményeket, tizenpár éve, soha nem volt olyan hogy nagy sztárt hozunk FA-n, vagy hogy több kiemelkedő játékost szereztünk volna. Néha-néha beesik egy Haden, Ebron, Alualu vagy hasonló, már a csúcson túl levő nevesebb játékos, és kb ennyi a FA aktivitásunk.
Ugyanakkor: nemigen hosszabbítunk skill playerekkel. Ha jól emlékszem újonc szerződés után az elmúlt 20 évben 2 WR kapott nálunk hosszútávút, RB meg talán egy sem(?), és 1 TE.
És milyen meglepő: idén pont ugyanez történt. Akkor egy NFL expert (mert Hörit azért annak veszem) ezen meglepődik? Akkor a Steelersnek rendkívül gyenge lett a FA szezonja, mert kb ugyan úgy csinálta végig a free agencyt, mint mindig?
Arra a megjegyzésre, hogy "a draftról meg úgysem tudják megoldani" (vagy ilyesmi) most nem térek ki bővebben, egyszerűen röhejes, mikor a tavalyi O kezdőben 2-3, a D kezdőben meg 3-4 olyan játékos volt, akit nem mi draftoltunk. Mindent a draftról oldunk meg, már nagyon régóta.
A yt videó alá nem akarok hosszút írni, itt meg már nem aktív, úgyhogy be is fejezem a Höri véleményére reagálást, röviden: nagyrészt nem értek vele egyet.
több mint 3 éve
no
7 304
Meghallgattam mert ugy volt beharangozva hogy minden szava arany. Az 5. mondatanal mar korfuresszel akartam megigazitani a sovenyt. Akarhogy nezem baromsag. Hogy tudott volna a Vasas jobban igazolni, penz nelkul. Az altala is filleresnek tartott igazolasoktol nincs merevedese.
több mint 3 éve
Persze. Az FA piacon elvegzett munkat osztalyozta a csoportban, mi mast.nem azt mondta, hogy ez lesz a csoportban a sorrend a szezon végén. ez a holtszezonban elvégzett meló értékelése.Nem pontosan. A Bengalst a Cleveland moge de a Ravens ele tette. Inkabb igy mentsd el:www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
.
.
Szóval most az mondja a Höri: Browns, Ravens,Bengals, Steelers a sorrend? Ezt elmentem, majd nézzük meg a végén.
Jan
(SorrendByHori) "Browns, Bengals, Ravens, Steelers."
RedFive
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
A 11–0 túlteljesítés volt, nem volt ennyi ebben, szerencsésen alakult egy csomó dolog, hosszú távon pedig kijött, hogy ez kb egy 11-12 győzelmes csapat volt, ami azért nyilván elég jó. Hogy ebben az idényben ez mire lesz elég, az jó kérdés perszeNem, a csoportgyőzelem mutatta meg a csapat erejét Ha a csapat csinált volna 4 darab 3-1-es sorozatot, akkor is ugyanez lett volna a végeredmény. A logikádat kifacsarva ez egy 16-0-s csapat volt tavaly, csak 11-0 után nem volt már szerencséje.Most nem fikázásként, de a 10–0 utáni eredménysor nem mutat valamit a csapat valódi erejéről, és arról, hogy elég szerencsésen jöttek ki addig a dolgok, hogy a 10–0 összejött?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Tavaly is a csoport 3 helyre vártak minket, 10-0-nál meg azt dödögte mindenki, hogy persze mert könnyű a sorsolás. Közben az egyik legnehezebb sorsolásunk volt, 8 meccset játszottunk PO csapatok ellen.
10+ éve ezt hallgatom, minden free agency után, jajj mekkorát gyengült a Steelers!
Jan
Wyatt
Szokol
több mint 3 éve
Nem, a csoportgyőzelem mutatta meg a csapat erejét Ha a csapat csinált volna 4 darab 3-1-es sorozatot, akkor is ugyanez lett volna a végeredmény. A logikádat kifacsarva ez egy 16-0-s csapat volt tavaly, csak 11-0 után nem volt már szerencséje.Most nem fikázásként, de a 10–0 utáni eredménysor nem mutat valamit a csapat valódi erejéről, és arról, hogy elég szerencsésen jöttek ki addig a dolgok, hogy a 10–0 összejött?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
Wyatt
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ezt azért gondoljuk is át még egyszer.... 😀Most nem fikázásként, de a 10–0 utáni eredménysor nem mutat valamit a csapat valódi erejéről, és arról, hogy elég szerencsésen jöttek ki addig a dolgok, hogy a 10–0 összejött?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
Wyatt
Nem. A PO fiaskó mutatja/mutatta azt meg, hogy a 10-0 mennyire csalóka volt. Ellenben azért a 10-0 azért megmutatta, hogy (i) egy egyedileg mély WR corp-unk van, amit ha eléggé kreatívan használunk, akkor az kivédhetetlen, még akkor is, ha nulla futásunk van és (ii) egy olyan D-nk Bush és Dupree sérülése előtt, amely bárkit meg tud állítani és limitálni tud.
Hja, benne van, hogy ucsók leszünk a csoportban? Benne persze, de senkinek nincs fenékig tejfel. Nekünk a Watt szerződés lesz kritikus, de sorra jönnek a csapatok, ahol kritikus playák (nem egy) szerződéseit, köztük QB-két kell hosszabb távra leszerződni, amely véget is vet a CAP haven-nek....(Bills, Browns)
több mint 3 éve
gedam
5 908
én tavalyi szezon előtt 3. helyre tettem a vasast, gondoltam majd a browns és mi küzdünk az első helyért. szerintem az közelebb állt a valósághoz, mint a beteljesült valóság , de aztán utolérte magát.Most nem fikázásként, de a 10–0 utáni eredménysor nem mutat valamit a csapat valódi erejéről, és arról, hogy elég szerencsésen jöttek ki addig a dolgok, hogy a 10–0 összejött?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Most nem fikázásként, de a 10–0 utáni eredménysor nem mutat valamit a csapat valódi erejéről, és arról, hogy elég szerencsésen jöttek ki addig a dolgok, hogy a 10–0 összejött?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
több mint 3 éve
gedam
5 908
nem azt mondta, hogy ez lesz a csoportban a sorrend a szezon végén. ez a holtszezonban elvégzett meló értékelése.Nem pontosan. A Bengalst a Cleveland moge de a Ravens ele tette. Inkabb igy mentsd el:www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
.
.
Jan
RedFive
több mint 3 éve
Spy
2 337
Itt most mindenki kiforgat minden mondatot, hozzáteszem én sem minden mondattal értek egyet de azért a képet egész jól lefestette és sok esetben fájóan igaza van. Ha év elejétől tudatosan felejtőre rakjuk a futást akkor a 6-11 is benne van szerintem de ne legyen igazam.Kizárt, most igazoltunk 3 minimum 8-8-as szezont😊
Razi
több mint 3 éve
Itt most mindenki kiforgat minden mondatot, hozzáteszem én sem minden mondattal értek egyet de azért a képet egész jól lefestette és sok esetben fájóan igaza van. Ha év elejétől tudatosan felejtőre rakjuk a futást akkor a 6-11 is benne van szerintem de ne legyen igazam.
több mint 3 éve
Nem pontosan. A Bengalst a Cleveland moge de a Ravens ele tette. Inkabb igy mentsd el:www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
.
.
Jan
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én azt gondolom, hogy senki nem beszél itt SB runrol a csapat körül. Sőt, Tomlin 3 éves hosszabbítása IS azt jelzi, hogy az átmenet levezénylését bízzák rá. JuJu az egyik fiatal WR lehet, aki itt marad, ezért is tettünk ajánlatot és készülünk a Watt hosszabbításra is. Kivágtuk az OC-t, Ben haverját, épül egy O szisztéma. Állítom, hogy ez arra is építeni fog, hogy mozgékonyabb QB van középen, vagyis többször fogunk látni backupot bent, mind bármikor eddig. A falat és a futójátékot építjük újjá idén, ez a feladat és éppen ezért egyre inkább úgy gondolom, hogy futó "csak" a harmadikban jön. No és a lényeg. Ha idén kivágjuk Bent, nullázzuk a CAP-et, vagyis pont a Juju hosszabbítást, ami a jövő nem tudtuk volna megcsinálni. Mert - bírálat ide, vagy oda - azért a fiatal JuJu kifejezett Steelers módra játsza a focit és pont egy ilyen brusztolós playa, majd egy új QB-nak is nagyon jól fog jönni.Eegy szó, mint száz Én az idei évtől már egy rebuild-et látok, csak nem úgy, ahogy máshol szokták, vagyis elengedik a gyeplőt, aztán irány az 1/1 és kussoljanak a nézők. (hja, igen...anno Höri Coltsa....aki levetkőzött, hogy a korszakos nagy QB-t elhozza Luck személyében)
Simán a 4-ek vagyunk esély szintjén a csoportban. Tavaly is felülteljesítettünk és van egy fogadásom idén is, hogy nem leszünk utolsók. Node no....ha utolsók leszünk, akkor jövőre nagyobb eséllyel mehetünk QB vadászatra. Ha pedig jók leszünk, az azt jelzi, hogy az épülő csapat nem rossz. (ne feledjük, hogy ez a csapat nagyon nem ÖREG összességében. Ha az OL megújul, akkor végképp nem lesz az)
több mint 3 éve
no
7 304
Hogy az OL+RB helyzet miatt nem lesz futas, nem segit ez BB-n es nelkule jobbak lennetek iden. Ezekre tettem a fogadast.Mivel kapcsolatban?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Ket hangos en megmondtamban fogadok hogy nem lesz igaza.
Minden szava arany...😀
Razi
no
Razi
Ezekre viszont nem kell. Semmilyen toketek nem volt keresni jobb QB-t. JuJu a sajat erdekeit nezve maradt itt es nem jobbnak gondolja a Vasast a KC-nal. A Ravens-es reszt hagyjuk is.
Leirtam hogy en mit csinalnek de a csapat igy dontott. Ez egy epitkezes lesz mar ( remenyeim szerint ) az utolso dobas remenyevel ami nagon pici.
több mint 3 éve
Ok, akkor valszeg félreértettem.Lehet, hogy én voltam figyelmetlen de szerintem nem mondott ilyet azt mondta, hogy mindenki erősebb lett mi meg gyengébbek ezzel meg nehéz vitatkozni. Azzal sem igen lehet vitatkozni, hogy QB ban mi állunk a leggyengébben RB ben szintén és most már O falban is. Én örülnék a legjobban ha a csapat rám cáfolna de most ebben így pre draft még nem tudok hinni.www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
Razi
Most nem nézem meg újra, de arra jól emlékszem, hogy valami 6-11-et emlegetett nekünk?
több mint 3 éve
Lehet, hogy én voltam figyelmetlen de szerintem nem mondott ilyet azt mondta, hogy mindenki erősebb lett mi meg gyengébbek ezzel meg nehéz vitatkozni. Azzal sem igen lehet vitatkozni, hogy QB ban mi állunk a leggyengébben RB ben szintén és most már O falban is. Én örülnék a legjobban ha a csapat rám cáfolna de most ebben így pre draft még nem tudok hinni.www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
több mint 3 éve
Az offseasonunk volt a 4. a csoportban!www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
Jan
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Francokat.
Minden szava arany...😀
Razi
több mint 3 éve
Mivel kapcsolatban?www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Ket hangos en megmondtamban fogadok hogy nem lesz igaza.
Minden szava arany...😀
Razi
no
több mint 3 éve
no
7 304
www.youtube.com/watch?v=k0Gk7OkXGf0Ket hangos en megmondtamban fogadok hogy nem lesz igaza.
Minden szava arany...😀
Razi
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Szerintem Katonát mindenképpen igazolja a Ravens, de alapvetően backup szerepre már. Főleg, hogy RT szerepre raknák, ahol nem játszott soha. Kicsit azt érzem, hogy sértett ember lett. Ténykérdés, hogy ahhoz képest, hogy LT-ként mit hozott nekünk egy 5 éven keresztül, ahhoz képest nevetségesen keveset keresett. Tavaly pedig már nem volt az igazi.