NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 304
Bud egy jo jatekos lett es ha ilyen utemben fejlodik akkor 2 ev mulva elit lesz. Ettol oriasi makja volt, mert ha nem 1. koros akkor mar a ligaban sem lenne talan es Watt-Haden megvaltoztatott mindent es 2 ev alatt kb megtanulta hogy hiaba a passzsiettetes miatt hoztak ne szaladjon tul a futason ( bar nalam Butler is benne volt ).
De a fal kozepe mellett se menjunk el es szinte barki ellen talaltatok az OL-ben valakit akinel valaki ( alt. nem is egy, de a legritkabban Bud ) jobb egy az egyben es igy a sajat szamai is paradesak lettek hiaba sokszor o "csak" becsomagolta.
De a szerencsejet gyonyoruen meglovagolva tett is hozza dogivel es az idei piac "legjobbjakent/dragabban" kelt el egy nagyon jo helyre ( a valasztasa kivalonak gondolom, mert en is oda mentem volna 😊 ). Jovore meglatjuk hogy az elit fele fog tartani vagy a reszlegesen az ellenfeltol fuggoen sikereshez.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az utolsó 2 éves Dupree teljesítmény hiányzozni fog nyilván. Az a Watt-Dupree duó nagyon ott volt és ezért is sajnáltam nagyon azt a sérülést, mert így talán más is lett volna a szezon. Mindettől függetlenül igen, a passzsiettetésben az első éves Higsmith nagyon szolid volt már első évében is és inkább a futásvédekezés az, ahol jövőre is a hiányát fogjuk érezni. Azt viszont Dupree is elmondta egy interjúban, őszintén hogy egy Wattal párban játszva sokkal könnyebb dolga van/volt.
több mint 3 éve
no
7 304
Futás ellen fejlődött nagyon látványosat Dupree...persze passzsiettetésben is, de ott tényleg sokat számított, hogy milyen társak mentek még a QB-ra. Hiányozni fog, bár elvileg a helyettest láttuk, hogy nem rossz anyag.Igen, de futas elleni fejlodesenek semmilyen szerepe nem volt az oldalvaltasnak.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Futás ellen fejlődött nagyon látványosat Dupree...persze passzsiettetésben is, de ott tényleg sokat számított, hogy milyen társak mentek még a QB-ra. Hiányozni fog, bár elvileg a helyettest láttuk, hogy nem rossz anyag.
több mint 3 éve
no
7 304
Atkerult a tuloldalra, mert a filozofia valtozott es a 4 emberes alapnyomasbol o volt a leggyengebb es igy adta magat. A QB jobb ha "latta a nyomast" es igy gyorsitani tudtak a belso orajat esA kezdeti gyenge évek alatt, amikor sokan ordas bustot láttak benne, volt egy olyan érzésem, hogy Dupree azért nem ennyire rossz, csak valahogy nem áll össze a dolog.
steelwolf
Aztán mikor oldalt cseréltek Wattal, és helyükre kerültek az emberek, akkor meg olyan érzésem volt, hogy azért ennyire nem jó, mint amit a számai mutatnak. 😊
Összességében én bírtam, egy jó stabil kezdő szintű játékos lett belőle.
Jan
Jovore meglatjuk.
több mint 3 éve
A kezdeti gyenge évek alatt, amikor sokan ordas bustot láttak benne, volt egy olyan érzésem, hogy Dupree azért nem ennyire rossz, csak valahogy nem áll össze a dolog.
steelwolf
Aztán mikor oldalt cseréltek Wattal, és helyükre kerültek az emberek, akkor meg olyan érzésem volt, hogy azért ennyire nem jó, mint amit a számai mutatnak. 😊
Összességében én bírtam, egy jó stabil kezdő szintű játékos lett belőle.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Lehivtuk Minkah 5.éves opcióját! What a surprise 🤣
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én megnézném egy rá jobban szabott offense-ben, mielőtt lejár a szerződése, ennyit mondtam. Így nem fog neki összejönni, mert jövőre nem gondolom, hogy adunk neki szerződést, nálam igazi esély nélkül távozik. Egy próbát megér kategória volt, de nem éreztem ezt próbának.Rudi kapcsán mi az a play, mi az a drive, amiből következtetsz erre? Bennél jobb lenne olvasásban, de akár mobilitásban? Egy a zsebben toporgó és az első readet mereven nézegető QB-t láttam benne 2019-ben. Borzalmas volt nézni továbbá, hogy mennyire nem érzi a nyomást sem. Tavaly láttam tőle fejlődést, de közel sem egetrengetőt és pláne nem olyat, hogy képes látni mit mutat a D és/vagy mi fog következni.De Rudi azért közelebb volt ehhez, mint Ben. Mindegy, értem, amit mondasz. Ésnyilván az az ideális, ha jön egy (mai időkben már elvárászerűen) mobilis QB, aki tud center alól játszani (PA), zsebből olvasni, scramble drill-re képes, Post-snap read-ek alapján döntést hozni (RPO) és érzi a nyomást/zsebet és meg tud futni egy first down-t (wildcat). De ebből két képességre egy emberben is várni kell szerintem jó sokat nekünk.Félreértesz. Nem a dual threat QB a lényeg, hanem egy olyan QB, aki össze tudja zavarni a védelmet. Az egész Canada O ugyanis ezen alapszik, vagyis a megtévesztésen a sok motionnel és a sok (ilyen olyan) opcióval. Amiért többen Benben kételkednek az éppen az, hogy ebben Ben nem erős (finoman fogalmazva sem) No és ebbe Rudi is nagyon mellé és persze Haskins is kapufa belátom. Dobbs már sokkal izgalmasabb és nem véletlen, hogy (vissza)hoztuk.Rudi bizonyította már, hogy legfeljebb egy jó backup QB, de semmi más. Egy UDFA , vagyis Hodges Ben sérülésénél ki tudta szorítani, és ez mindent elmond. Egy kicsit fejlődött tragikusról rosszra, a pre snap readben és nyomáskezelésben, de ennyi. Rá ugyanúgy nem illik a Canada O, mint Benre. Nem véletlenül hoztuk vissza Dobbsot Haskinsre, mert akarunk egy mozgékonyabb QB idén mindenképpen és nekem ez bizonyíték arra is, hogy ez a QB lesz majd a backup a meccseken és nem pedig Rudi. De persze majd meglátjuk.Rudi azt bizonyította, hogy nem fullad meg vadvízben. (Ben+Randy Offense-ében beszálló QB-ként) Egy kezdő státuszt kapott, semmi egyebet. Hogy medencében mit úszna, nem látta senki. Nem gondolnám, hogy a Canada offense-be a must have a dual threat QB. De hasznos, ha nem egy veterán QB szokásait, berögződéseit kell kiszolgálni, hanem alakítható a matéria is, mondjuk mert még üres könyv és ne adj' Isten hajlandó is rá.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/27/mike-tomlin-on-steelers-draft-room-art-rooney-is-the-boss/A futást kell rendbe tenni. Ezt nyilatkozta a Boss. Ebből még mindig lehet C, OT és RB pick. Ahogy egyébként olvasgatok, egyre inkább azt érzem, hogy a Canada O kapcsán nem is mindegy milyen OL épül, így OT/C back-to-bacp pick a mostani tippem erősem. (3. körös RB pickkel, akik felváltva fognak majd futkározni az újjáépülő fal mögött)
Futó elsőkör borítékolva😊
Razi
Klemó
Spy
Klemó
Egyébként Dobbs drive-jait imádtam W17-ben. Már 3-4szer megnéztem azt a meccset, élveztem mint egy pre-preseason meccset. De jobban örülnék, ha a QB1- és QB2 között nem lenne akkor a különbség, mint Ben és Vick között, és nem kell áthegeszteni az egész offense-t ha kidől a kezdő 2 meccsre.
Spy
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Rudi kapcsán mi az a play, mi az a drive, amiből következtetsz erre? Bennél jobb lenne olvasásban, de akár mobilitásban? Egy a zsebben toporgó és az első readet mereven nézegető QB-t láttam benne 2019-ben. Borzalmas volt nézni továbbá, hogy mennyire nem érzi a nyomást sem. Tavaly láttam tőle fejlődést, de közel sem egetrengetőt és pláne nem olyat, hogy képes látni mit mutat a D és/vagy mi fog következni.De Rudi azért közelebb volt ehhez, mint Ben. Mindegy, értem, amit mondasz. Ésnyilván az az ideális, ha jön egy (mai időkben már elvárászerűen) mobilis QB, aki tud center alól játszani (PA), zsebből olvasni, scramble drill-re képes, Post-snap read-ek alapján döntést hozni (RPO) és érzi a nyomást/zsebet és meg tud futni egy first down-t (wildcat). De ebből két képességre egy emberben is várni kell szerintem jó sokat nekünk.Félreértesz. Nem a dual threat QB a lényeg, hanem egy olyan QB, aki össze tudja zavarni a védelmet. Az egész Canada O ugyanis ezen alapszik, vagyis a megtévesztésen a sok motionnel és a sok (ilyen olyan) opcióval. Amiért többen Benben kételkednek az éppen az, hogy ebben Ben nem erős (finoman fogalmazva sem) No és ebbe Rudi is nagyon mellé és persze Haskins is kapufa belátom. Dobbs már sokkal izgalmasabb és nem véletlen, hogy (vissza)hoztuk.Rudi bizonyította már, hogy legfeljebb egy jó backup QB, de semmi más. Egy UDFA , vagyis Hodges Ben sérülésénél ki tudta szorítani, és ez mindent elmond. Egy kicsit fejlődött tragikusról rosszra, a pre snap readben és nyomáskezelésben, de ennyi. Rá ugyanúgy nem illik a Canada O, mint Benre. Nem véletlenül hoztuk vissza Dobbsot Haskinsre, mert akarunk egy mozgékonyabb QB idén mindenképpen és nekem ez bizonyíték arra is, hogy ez a QB lesz majd a backup a meccseken és nem pedig Rudi. De persze majd meglátjuk.Rudi azt bizonyította, hogy nem fullad meg vadvízben. (Ben+Randy Offense-ében beszálló QB-ként) Egy kezdő státuszt kapott, semmi egyebet. Hogy medencében mit úszna, nem látta senki. Nem gondolnám, hogy a Canada offense-be a must have a dual threat QB. De hasznos, ha nem egy veterán QB szokásait, berögződéseit kell kiszolgálni, hanem alakítható a matéria is, mondjuk mert még üres könyv és ne adj' Isten hajlandó is rá.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/27/mike-tomlin-on-steelers-draft-room-art-rooney-is-the-boss/A futást kell rendbe tenni. Ezt nyilatkozta a Boss. Ebből még mindig lehet C, OT és RB pick. Ahogy egyébként olvasgatok, egyre inkább azt érzem, hogy a Canada O kapcsán nem is mindegy milyen OL épül, így OT/C back-to-bacp pick a mostani tippem erősem. (3. körös RB pickkel, akik felváltva fognak majd futkározni az újjáépülő fal mögött)
Razi
Klemó
Spy
Klemó
Egyébként Dobbs drive-jait imádtam W17-ben. Már 3-4szer megnéztem azt a meccset, élveztem mint egy pre-preseason meccset. De jobban örülnék, ha a QB1- és QB2 között nem lenne akkor a különbség, mint Ben és Vick között, és nem kell áthegeszteni az egész offense-t ha kidől a kezdő 2 meccsre.
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
De Rudi azért közelebb volt ehhez, mint Ben. Mindegy, értem, amit mondasz. Ésnyilván az az ideális, ha jön egy (mai időkben már elvárászerűen) mobilis QB, aki tud center alól játszani (PA), zsebből olvasni, scramble drill-re képes, Post-snap read-ek alapján döntést hozni (RPO) és érzi a nyomást/zsebet és meg tud futni egy first down-t (wildcat). De ebből két képességre egy emberben is várni kell szerintem jó sokat nekünk.Félreértesz. Nem a dual threat QB a lényeg, hanem egy olyan QB, aki össze tudja zavarni a védelmet. Az egész Canada O ugyanis ezen alapszik, vagyis a megtévesztésen a sok motionnel és a sok (ilyen olyan) opcióval. Amiért többen Benben kételkednek az éppen az, hogy ebben Ben nem erős (finoman fogalmazva sem) No és ebbe Rudi is nagyon mellé és persze Haskins is kapufa belátom. Dobbs már sokkal izgalmasabb és nem véletlen, hogy (vissza)hoztuk.Rudi bizonyította már, hogy legfeljebb egy jó backup QB, de semmi más. Egy UDFA , vagyis Hodges Ben sérülésénél ki tudta szorítani, és ez mindent elmond. Egy kicsit fejlődött tragikusról rosszra, a pre snap readben és nyomáskezelésben, de ennyi. Rá ugyanúgy nem illik a Canada O, mint Benre. Nem véletlenül hoztuk vissza Dobbsot Haskinsre, mert akarunk egy mozgékonyabb QB idén mindenképpen és nekem ez bizonyíték arra is, hogy ez a QB lesz majd a backup a meccseken és nem pedig Rudi. De persze majd meglátjuk.Rudi azt bizonyította, hogy nem fullad meg vadvízben. (Ben+Randy Offense-ében beszálló QB-ként) Egy kezdő státuszt kapott, semmi egyebet. Hogy medencében mit úszna, nem látta senki. Nem gondolnám, hogy a Canada offense-be a must have a dual threat QB. De hasznos, ha nem egy veterán QB szokásait, berögződéseit kell kiszolgálni, hanem alakítható a matéria is, mondjuk mert még üres könyv és ne adj' Isten hajlandó is rá.
Razi
Klemó
Spy
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Félreértesz. Nem a dual threat QB a lényeg, hanem egy olyan QB, aki össze tudja zavarni a védelmet. Az egész Canada O ugyanis ezen alapszik, vagyis a megtévesztésen a sok motionnel és a sok (ilyen olyan) opcióval. Amiért többen Benben kételkednek az éppen az, hogy ebben Ben nem erős (finoman fogalmazva sem) No és ebbe Rudi is nagyon mellé és persze Haskins is kapufa belátom. Dobbs már sokkal izgalmasabb és nem véletlen, hogy (vissza)hoztuk.Rudi bizonyította már, hogy legfeljebb egy jó backup QB, de semmi más. Egy UDFA , vagyis Hodges Ben sérülésénél ki tudta szorítani, és ez mindent elmond. Egy kicsit fejlődött tragikusról rosszra, a pre snap readben és nyomáskezelésben, de ennyi. Rá ugyanúgy nem illik a Canada O, mint Benre. Nem véletlenül hoztuk vissza Dobbsot Haskinsre, mert akarunk egy mozgékonyabb QB idén mindenképpen és nekem ez bizonyíték arra is, hogy ez a QB lesz majd a backup a meccseken és nem pedig Rudi. De persze majd meglátjuk.Rudi azt bizonyította, hogy nem fullad meg vadvízben. (Ben+Randy Offense-ében beszálló QB-ként) Egy kezdő státuszt kapott, semmi egyebet. Hogy medencében mit úszna, nem látta senki. Nem gondolnám, hogy a Canada offense-be a must have a dual threat QB. De hasznos, ha nem egy veterán QB szokásait, berögződéseit kell kiszolgálni, hanem alakítható a matéria is, mondjuk mert még üres könyv és ne adj' Isten hajlandó is rá.
Razi
Klemó
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azért sérülést ne kívánjunk neki. A SB win lenne a naplementés-lovagolós, dehát ahhoz sokminden hiányzik...szóval jó lesz az az uccsó meccsen hátbaveregetős is. SB után 5 nappal meg jöhet a void, meg a kreatív stúdió a staff részéről.azt arra emléxele Benjamin hogy szállt be?Höri itt azt kifogásolta a maga módján, hogy miért nem söpörtünk le mindent az asztalról és miért kell ennyire a múlt szellemeihez ragaszkodnunk ami lelassítja az újraépítés folyamatát. És ennek szellemében az, hogy BB nem vonult vissza kb. egyenértékű azzal, hogy ez egy lassú szenvedés leszaz átmenet, hiszen a csapat így majd besüllyed a középszintbe onnan meg QB -t nemigen szerzel csak ha eladod érte a jövődet vagy irtózatosan bemákolod. Az, hogy az FA tevékenységünk meg nem jó az tény és hiába nálunk ez hagyomány attól még ez nem jó ezen nincsen mit vitatkozni szerintem, más kérdés, hogy idén bármit is szerethettünk volna csinálni ennyi pénzzel senki sem jut messzire.Mi nem a Colts vagyunk, és nem adunk el szezonokat és meccseket egy játékosért, aki meg sem váltotta náluk a világot. Meg lehet nézni ,mennyi csapatnak jött be a tankolás az 1/1-ért. én egyet sem tudok akinek megérte volna.
Razi
pfefe8
amilyen a beszálló olyan a kiszálló...
sutianap
több mint 3 éve
azt arra emléxele Benjamin hogy szállt be?Höri itt azt kifogásolta a maga módján, hogy miért nem söpörtünk le mindent az asztalról és miért kell ennyire a múlt szellemeihez ragaszkodnunk ami lelassítja az újraépítés folyamatát. És ennek szellemében az, hogy BB nem vonult vissza kb. egyenértékű azzal, hogy ez egy lassú szenvedés leszaz átmenet, hiszen a csapat így majd besüllyed a középszintbe onnan meg QB -t nemigen szerzel csak ha eladod érte a jövődet vagy irtózatosan bemákolod. Az, hogy az FA tevékenységünk meg nem jó az tény és hiába nálunk ez hagyomány attól még ez nem jó ezen nincsen mit vitatkozni szerintem, más kérdés, hogy idén bármit is szerethettünk volna csinálni ennyi pénzzel senki sem jut messzire.Mi nem a Colts vagyunk, és nem adunk el szezonokat és meccseket egy játékosért, aki meg sem váltotta náluk a világot. Meg lehet nézni ,mennyi csapatnak jött be a tankolás az 1/1-ért. én egyet sem tudok akinek megérte volna.
Razi
pfefe8
amilyen a beszálló olyan a kiszálló...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Höri itt azt kifogásolta a maga módján, hogy miért nem söpörtünk le mindent az asztalról és miért kell ennyire a múlt szellemeihez ragaszkodnunk ami lelassítja az újraépítés folyamatát. És ennek szellemében az, hogy BB nem vonult vissza kb. egyenértékű azzal, hogy ez egy lassú szenvedés leszaz átmenet, hiszen a csapat így majd besüllyed a középszintbe onnan meg QB -t nemigen szerzel csak ha eladod érte a jövődet vagy irtózatosan bemákolod. Az, hogy az FA tevékenységünk meg nem jó az tény és hiába nálunk ez hagyomány attól még ez nem jó ezen nincsen mit vitatkozni szerintem, más kérdés, hogy idén bármit is szerethettünk volna csinálni ennyi pénzzel senki sem jut messzire.Mi nem a Colts vagyunk, és nem adunk el szezonokat és meccseket egy játékosért, aki meg sem váltotta náluk a világot. Meg lehet nézni ,mennyi csapatnak jött be a tankolás az 1/1-ért. én egyet sem tudok akinek megérte volna.
Razi
Steelers fan
több mint 3 éve
Spy
2 337
Rudi bizonyította már, hogy legfeljebb egy jó backup QB, de semmi más. Egy UDFA , vagyis Hodges Ben sérülésénél ki tudta szorítani, és ez mindent elmond. Egy kicsit fejlődött tragikusról rosszra, a pre snap readben és nyomáskezelésben, de ennyi. Rá ugyanúgy nem illik a Canada O, mint Benre. Nem véletlenül hoztuk vissza Dobbsot Haskinsre, mert akarunk egy mozgékonyabb QB idén mindenképpen és nekem ez bizonyíték arra is, hogy ez a QB lesz majd a backup a meccseken és nem pedig Rudi. De persze majd meglátjuk.Rudi azt bizonyította, hogy nem fullad meg vadvízben. (Ben+Randy Offense-ében beszálló QB-ként) Egy kezdő státuszt kapott, semmi egyebet. Hogy medencében mit úszna, nem látta senki. Nem gondolnám, hogy a Canada offense-be a must have a dual threat QB. De hasznos, ha nem egy veterán QB szokásait, berögződéseit kell kiszolgálni, hanem alakítható a matéria is, mondjuk mert még üres könyv és ne adj' Isten hajlandó is rá.
Razi
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Rudi bizonyította már, hogy legfeljebb egy jó backup QB, de semmi más. Egy UDFA , vagyis Hodges Ben sérülésénél ki tudta szorítani, és ez mindent elmond. Egy kicsit fejlődött tragikusról rosszra, a pre snap readben és nyomáskezelésben, de ennyi. Rá ugyanúgy nem illik a Canada O, mint Benre. Nem véletlenül hoztuk vissza Dobbsot Haskinsre, mert akarunk egy mozgékonyabb QB idén mindenképpen és nekem ez bizonyíték arra is, hogy ez a QB lesz majd a backup a meccseken és nem pedig Rudi. De persze majd meglátjuk.profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/27/mike-tomlin-on-steelers-draft-room-art-rooney-is-the-boss/A futást kell rendbe tenni. Ezt nyilatkozta a Boss. Ebből még mindig lehet C, OT és RB pick. Ahogy egyébként olvasgatok, egyre inkább azt érzem, hogy a Canada O kapcsán nem is mindegy milyen OL épül, így OT/C back-to-bacp pick a mostani tippem erősem. (3. körös RB pickkel, akik felváltva fognak majd futkározni az újjáépülő fal mögött)
Razi
több mint 3 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/04/27/mike-tomlin-on-steelers-draft-room-art-rooney-is-the-boss/Futó elsőkör borítékolva😊
több mint 3 éve
Spy
2 337
Höri itt azt kifogásolta a maga módján, hogy miért nem söpörtünk le mindent az asztalról és miért kell ennyire a múlt szellemeihez ragaszkodnunk ami lelassítja az újraépítés folyamatát. És ennek szellemében az, hogy BB nem vonult vissza kb. egyenértékű azzal, hogy ez egy lassú szenvedés leszaz átmenet, hiszen a csapat így majd besüllyed a középszintbe onnan meg QB -t nemigen szerzel csak ha eladod érte a jövődet vagy irtózatosan bemákolod. Az, hogy az FA tevékenységünk meg nem jó az tény és hiába nálunk ez hagyomány attól még ez nem jó ezen nincsen mit vitatkozni szerintem, más kérdés, hogy idén bármit is szerethettünk volna csinálni ennyi pénzzel senki sem jut messzire.Nekem tökéletesen megfelel az idei évre a FA tevékenységünk, sőt, én kevesebbet vártam. Ami lett, azt Pl. Ben tette lehetővé. Nem szoktunk gatyát letolni.
Razi
A középszer meg elkerülhetetlen egy FR QB éra után. De egyelőre a 2021-es sapka alá kell beférni, a 2021-es ellenfelek ellen kell a 2021-es szezont lejátszani, ez sem egyszerű. Lesz még FA igazolásunk is a Draft után, sőt még talán a szezonban is.
Azt hoztuk, amit szoktunk, az insiderek is azt hozzák, nincs itt semmi meglepő.
Versenyképesek leszünk egy remélhetőleg jó draft-TC-keretszűkítés után és contenderek maradunk idén, ha nem is SB, de PO, ha sikerül alakítanunk a támadófalon.
A meccseket meg még mindig ősszel játsszák, azokat kell majd megnyerni, nem a FA-t vagy a Draft-ot. Sok Dream Team-et láttunk már leereszteni ősszel.
Hosszú búcsút veszünk Bentől, és elkezdjük az újjáépítést. Addig meg hátradőlünk, popcornt elő felszisszentjük a felszisszenteni valót és élvezzük az utat 😊
több mint 3 éve
Höri itt azt kifogásolta a maga módján, hogy miért nem söpörtünk le mindent az asztalról és miért kell ennyire a múlt szellemeihez ragaszkodnunk ami lelassítja az újraépítés folyamatát. És ennek szellemében az, hogy BB nem vonult vissza kb. egyenértékű azzal, hogy ez egy lassú szenvedés leszaz átmenet, hiszen a csapat így majd besüllyed a középszintbe onnan meg QB -t nemigen szerzel csak ha eladod érte a jövődet vagy irtózatosan bemákolod. Az, hogy az FA tevékenységünk meg nem jó az tény és hiába nálunk ez hagyomány attól még ez nem jó ezen nincsen mit vitatkozni szerintem, más kérdés, hogy idén bármit is szerethettünk volna csinálni ennyi pénzzel senki sem jut messzire.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én azért úgy gondolom, hogy Beniboy tavaly nem volt szar. Igaz jó sem, amolyan átlagos ficsúr. Én nem félek tőle, hozni fogja azt, ami tavaly, a fal és a cornerek helyzete aggasztóbb szerintem.Nyilván mindenki tudja, hogy überfrankófrencsájzkúbé nélkül a mindennapok szürkék, de meg volt kötve a kezünk az idei cap + Ben DM-ja miatt, szóval ez múltiőd.
A Cicuskák a híres Marvin Jones korszakban semmivel sem rendelkezett jobb kerettel összességében és Dalton is pont az a középszer volt, mint most BB, mégis futotta nekik pozitív szezonokra.
Ha most kibasztad volna BB-t, akkor a szezont egy ligaalja irányítóval csináltad volna végig, az meg szomorú.
Legyen egy 9-8-as pozitív szezonunk, aztán jövőre keressük meg az irányítónkat a következő 15 évre.
Szokol
Egy pozitívuma lett volna, megtudjuk Rudi mire lett volna képes egy rászabott Canada offense-ben, mielőtt elengedjük a kezét. Jövőre meg nagyon nem kell várni FR QB-ra a drafton, hacsak nagyon hirtelen be nem robban valaki. Próbálkozni lehet. Kell is. De ez az ablak már 3éve nyitva.
OL nélkül meg egyik út sem működik, mindegy, ki a RB/QB/OC.. De az idei Center klassz klassz és mély Colbert szerint. Ez most vagy smokescreen, vagy azt is jelentheti, hogy ha a 3. kör közepén nincs új Centerünk, lehet mi jobban kétségbe esünk, mint a FO.
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Én azért úgy gondolom, hogy Beniboy tavaly nem volt szar. Igaz jó sem, amolyan átlagos ficsúr. Én nem félek tőle, hozni fogja azt, ami tavaly, a fal és a cornerek helyzete aggasztóbb szerintem.A Cicuskák a híres Marvin Jones korszakban semmivel sem rendelkezett jobb kerettel összességében és Dalton is pont az a középszer volt, mint most BB, mégis futotta nekik pozitív szezonokra.
Ha most kibasztad volna BB-t, akkor a szezont egy ligaalja irányítóval csináltad volna végig, az meg szomorú.
Legyen egy 9-8-as pozitív szezonunk, aztán jövőre keressük meg az irányítónkat a következő 15 évre.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hívd fel Kevint, mert pont az ellenkezőjét nyilatkozta tegnap. Ő is kis híján dominónak hívta Ben maradását, de a másik irányba. Szerinte a pozitív holtszezon kulcsa a maradása.Höri javára kell írni, hogy szerintem azt jól látja, hogy BB gúzsba kötött minket, onnantól minden tevékenységünk kb egy dominó...Meghallgattam mert ugy volt beharangozva hogy minden szava arany. Az 5. mondatanal mar korfuresszel akartam megigazitani a sovenyt. Akarhogy nezem baromsag. Hogy tudott volna a Vasas jobban igazolni, penz nelkul. Az altala is filleresnek tartott igazolasoktol nincs merevedese.Pont ezt (is) akartam mondani azzal, hogy mindent aköré épít, hogy Bent ki kellett volna vágni. Ez nagyon okés, de ha kivágjuk még kevesebb lóvé maradt volna a DM miatt.....no és pont így legalább arra volt lóvé, hogy JuJu-t itt tartsuk. (aztán Ben utáni időszakra tudjunk vele is és Wattal is hosszú szerződést kötni)
no
Klemó
Mondjuk azt én sem vágom, hogy ehhez képest szerinte mit kellet volna tennünk, és amit tettünk, az miért kevés, mert szerintem kármentésnek még kb tökéletes is volt, amiket meghúztunk.
Willie Parker
Én veled vagyok, de valószínűleg mindkettőtöknek igaza van. El kellett volna engedni és továbblépni, de ez idén nem jelentett volna sok jót a csapatnak. Ha nőtt volna a cap idén is, lehet komolyabb erőfeszítést toltak volna a retooling-ba, de közbeszólt a minden.
Kicsit Canada-t sajnálom, mert ő magára boríthat egy sz.rosbödönt, ha nem változik semmi, és erre Bennel kis esély van. Az pedig nyilvánvaló, hogy az ő rendszerében Ben rendszeridegen. Kíváncsi leszek, kinek a kezébe és kinek a nyakára adják a pórázt kettejük közül. Mindenki mondja, hogy Ben már be kell lássa, hogy nem hero már, de nem tudom, erre képes-e. Ha nem, akkor pedig cifra szezonunk lesz.
De legalább lesz min izgulni akkor is, ha esetleg a produkt nem lesz túl nézőbarát.
Idén Ben kezében voltak a kártyák, és abból kellett játszani a kört. Ez sajnos Rudi esélyébe került valószínűleg.
Arra kíváncsi leszek, Colbert is marad-e még a rebuild első 3évére Tomlinnal együtt, vagy Tomlin lesz a stabilitás és minden más lesz a változó...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Höri javára kell írni, hogy szerintem azt jól látja, hogy BB gúzsba kötött minket, onnantól minden tevékenységünk kb egy dominó...Meghallgattam mert ugy volt beharangozva hogy minden szava arany. Az 5. mondatanal mar korfuresszel akartam megigazitani a sovenyt. Akarhogy nezem baromsag. Hogy tudott volna a Vasas jobban igazolni, penz nelkul. Az altala is filleresnek tartott igazolasoktol nincs merevedese.Pont ezt (is) akartam mondani azzal, hogy mindent aköré épít, hogy Bent ki kellett volna vágni. Ez nagyon okés, de ha kivágjuk még kevesebb lóvé maradt volna a DM miatt.....no és pont így legalább arra volt lóvé, hogy JuJu-t itt tartsuk. (aztán Ben utáni időszakra tudjunk vele is és Wattal is hosszú szerződést kötni)
no
Klemó
Mondjuk azt én sem vágom, hogy ehhez képest szerinte mit kellet volna tennünk, és amit tettünk, az miért kevés, mert szerintem kármentésnek még kb tökéletes is volt, amiket meghúztunk.