Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
Alaposan körbenézünk GM fronton…
Klaci79
De az sosenem baj, nem igaz? 🙂
Reggio1914
Nem, de azért furcsa két olyan emberrel a fedélzeten, akiket máshonnan meg keresnek.
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Klaci79
De az sosenem baj, nem igaz? 🙂
több mint 4 éve
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Frisman Jackson Canada embere...lényegében most szabad kezet kap bizonyítani.
Érdekes egyébként, hogy Ike Hilliard-ot fű alatt elküldtük. Ugyanakkor ez magyarázható is például Claypool idei visszaesésével. Bár ha nem akarjuk magyarázni az is ok, mert Canada megkapja a saját stábot végre, annyi snap előtti mozgás lesz, hogy győzzük majd követni...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 562 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
 steelersdepot.com/2022/02/desmond-ridder-had-great-meeting-with-steelers-at-senior-bowl/

Cincyben ezt nem igazán akarják (se a Ravenst, se a Brownst).
zacknorb
Most a Cinci csak egy dologgal törődik, nekik úgyis 15 évre megvan a QB-juk.
Ridder érdekes prospect, ő is szépen jön fel a boardokon, de mi mindenkivel baromi jót beszélgetünk, ha megfigyelés. A senior bowl-on Pickettel, Willissel és Ridderrel is. Ebben jók vagyunk! Amíg nem kap vacsorát Tomlintól nem bízhat semmiben 🤣
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 556 — Kinek mit intézett a kormánya
 steelersdepot.com/2022/02/desmond-ridder-had-great-meeting-with-steelers-at-senior-bowl/

Cincyben ezt nem igazán akarják (se a Ravenst, se a Brownst).

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Remek cikk.

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
steelwolf
Egész jó cikk egy Boston szurkolótól 😀
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 562 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Remek cikk.

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...
akkor jöhet az első körös OL és a 2. körös WR húzás.
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
Miért lenne jó Jimmy, h jövőre is 1/20 húzzunk?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-et

Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃
Willie Parker
ez a fizu-megosztás nem hüjeség, mongyuk nem ijen arányban, de ha 5-10 közt benyelnének a magsabb pikkér akkor létrejöhet egy win/win szituéschön

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-et

Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Pouncey ma tweetelt egy fotót, ahol Greennek próbál segíteni edzésen.
Lehet ezek szerint mégse OC-re megyünk, hanem próbálunk vele még egy évet, hátha felveszi a ritmust.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:

Klaci79
Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
dande
Múltkor elmagyarázta, hogy Ők minden csapattal dolgoznak és sokkal többrétű statisztikák alapján nézik.... Mi eztet nem érthetjük. A két fumbli nem volt olyan fontos 😉 😀
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....
Klemó
Sam Darnold 2+4 volt
Wenzt is 1+3 vót
álomgyár

Szerkesztette: sutianap

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 213 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:

Klaci79
Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....
több mint 4 éve
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
steelwolf
Nem mondom, hogy jó, de átmenetnek tökéletes, mondjuk egy jobb QB class-hoz.
Ha az OL-t és a secondary-t sikerül megerősíteni egy erős futójátékkal jók lehetünk ezzel a védelemmel bármire.
Ha már egyszer Tomlin nem akar újonccal kezdeni.
Csak minden eshetőségre felkészül az ember.
több mint 4 éve
gedam 6 476
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
steelwolf
flacco kéne már csak noflacco júzer miatt is
több mint 4 éve
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
According to Matt Lombardo, whoever the hell that is, the San Francisco 49ers want a 2nd round pick, or a 3rd + player in exchange for QB Jimmy Garoppolo.
#Steelers #NFL

tessön, felhívás keringőre, pont annyi amennyit adtunk volna, mongyuk bridge-nek kissé húzós a 25M/év, de ha le tudjuk voidolni 2-3 évre akkor kényelmes,

asszem ligaév 5. napján válik fullgarantálttá, úgyhogyha ez az út akkor március elejéig le kell bótolni

Szerkesztette: sutianap

több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 531 — Steelers fan
Steelers are finalizing deal with Teryl Austin to become new defensive coordinator,
Beki
Király, biztos olvassák a fórumot. 😊