Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem, de azért furcsa két olyan emberrel a fedélzeten, akiket máshonnan meg keresnek.Alaposan körbenézünk GM fronton…De az sosenem baj, nem igaz? 🙂
Klaci79
Reggio1914
több mint 4 éve
Alaposan körbenézünk GM fronton…De az sosenem baj, nem igaz? 🙂
Klaci79
több mint 4 éve
Alaposan körbenézünk GM fronton…
több mint 4 éve
Steelers requested permission to interview Colts’ college scouting director Morocco Brown for their general manager job, per league sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 9, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Frisman Jackson Canada embere...lényegében most szabad kezet kap bizonyítani.Érdekes egyébként, hogy Ike Hilliard-ot fű alatt elküldtük. Ugyanakkor ez magyarázható is például Claypool idei visszaesésével. Bár ha nem akarjuk magyarázni az is ok, mert Canada megkapja a saját stábot végre, annyi snap előtti mozgás lesz, hogy győzzük majd követni...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
steelersdepot.com/2022/02/desmond-ridder-had-great-meeting-with-steelers-at-senior-bowl/Most a Cinci csak egy dologgal törődik, nekik úgyis 15 évre megvan a QB-juk.
Cincyben ezt nem igazán akarják (se a Ravenst, se a Brownst).
zacknorb
Ridder érdekes prospect, ő is szépen jön fel a boardokon, de mi mindenkivel baromi jót beszélgetünk, ha megfigyelés. A senior bowl-on Pickettel, Willissel és Ridderrel is. Ebben jók vagyunk! Amíg nem kap vacsorát Tomlintól nem bízhat semmiben 🤣
több mint 4 éve
steelersdepot.com/2022/02/desmond-ridder-had-great-meeting-with-steelers-at-senior-bowl/Cincyben ezt nem igazán akarják (se a Ravenst, se a Brownst).
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Steelers to interview ESPN's Louis Riddick for general manager position (per @RapSheet)https://t.co/13uluKcnUW pic.twitter.com/ODKLV8edtH
— Around The NFL (@AroundTheNFL) February 8, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Remek cikk.Egész jó cikk egy Boston szurkolótól 😀
index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
steelwolf
több mint 4 éve
Remek cikk.index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
több mint 4 éve
ez a fizu-megosztás nem hüjeség, mongyuk nem ijen arányban, de ha 5-10 közt benyelnének a magsabb pikkér akkor létrejöhet egy win/win szituéschönJimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-etAzt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
akkor jöhet az első körös OL és a 2. körös WR húzás.
Klaci79
Claypool oda?
Miért lenne jó Jimmy, h jövőre is 1/20 húzzunk?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Jimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-etAzt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Múltkor elmagyarázta, hogy Ők minden csapattal dolgoznak és sokkal többrétű statisztikák alapján nézik.... Mi eztet nem érthetjük. A két fumbli nem volt olyan fontos 😉 😀Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
Klaci79
dande
több mint 4 éve
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....Sam Darnold 2+4 volt
Klemó
Wenzt is 1+3 vót
álomgyár
Szerkesztette: sutianap

több mint 4 éve
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
Klaci79
több mint 4 éve
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:több mint 4 éve
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....
több mint 4 éve
Nem mondom, hogy jó, de átmenetnek tökéletes, mondjuk egy jobb QB class-hoz.Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
steelwolf
Ha az OL-t és a secondary-t sikerül megerősíteni egy erős futójátékkal jók lehetünk ezzel a védelemmel bármire.
Ha már egyszer Tomlin nem akar újonccal kezdeni.
Csak minden eshetőségre felkészül az ember.
több mint 4 éve
gedam
6 476
flacco kéne már csak noflacco júzer miatt isAzt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
steelwolf
több mint 4 éve
Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
több mint 4 éve
Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...akkor jöhet az első körös OL és a 2. körös WR húzás.
több mint 4 éve
According to Matt Lombardo, whoever the hell that is, the San Francisco 49ers want a 2nd round pick, or a 3rd + player in exchange for QB Jimmy Garoppolo. #Steelers #NFL
tessön, felhívás keringőre, pont annyi amennyit adtunk volna, mongyuk bridge-nek kissé húzós a 25M/év, de ha le tudjuk voidolni 2-3 évre akkor kényelmes,
asszem ligaév 5. napján válik fullgarantálttá, úgyhogyha ez az út akkor március elejéig le kell bótolni
Szerkesztette: sutianap

több mint 4 éve
Steelers are finalizing deal with Teryl Austin to become new defensive coordinator,Király, biztos olvassák a fórumot. 😊
Beki