NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem az ő feladata.Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
Egyreszt jo, masreszt nem. minden az OC-tol fugg, mennyire engedi elni.
xtaki
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
több mint 3 éve
Tomlin kapott egy három éves extensiont.
több mint 3 éve
mert mint mondtuk nálunk nem számít, hogy más csapat hogy gondolkodik. Ha mi 1rst grade-et adunk ÉS az utána levő class kapcsán nincs olyan, akit húznánk, akkor simán be fogjuk húzni őtEz egyébként borzasztó szemlélet, az egész class egy nagy 32 fős játék elmélet, ahol a játékosok értékét az határozza meg, hogy a többi csapat milyen gradet adhat rá. Lehet nyerni, lehet veszteni.
Klemó
Ez olyan, mint amikor Stallworthot húztuk a 4. körben. Első-második körös gradeünk volt rá? Igen, de tudtuk, hogy a többi csapat nem tud róla, így ráér később.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Amúgy egyébként az OT class nagyon erős, a második körben is simán lehet értéket találni. Viszont az RB fronton az a trükkös, hogy vélhetően kimegy előttünk a top3 és mögöttük egy kis szakadék van, Én már csak a 3. körben vinnék abból a classból.(Carter, Gainwell)
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hát érdekes lenne ez. Jenkins pro dayen sem járt se Tomlin, se Colbert. A srác az egyetemen végig RT-t játszott és a viszonylag kis kezei miatt azért nem lesz minden probléma nélküli az NFL illesztése sem. Ő is egyébként 24 lesz, ha jól láttam, ahogy Harris is. Ez utóbbi az, ami miat nem hiszem, hogy Harrist fogjuk választani, de amúgy a szerelem szerintem nagyon nagy.A Dickerson pick viszont nagyon steeler type lenne, mert mint mondtuk nálunk nem számít, hogy más csapat hogy gondolkodik. Ha mi 1rst grade-et adunk ÉS az utána levő class kapcsán nincs olyan, akit húznánk, akkor simán be fogjuk húzni őt. Annak viszont örülök, hogy más center első körben nem jött szóba, Dickerson klasszisokkal jobb mindenkinél a medical red flaget kivéve. (persze ez igencsak jelentős)
több mint 3 éve
badsco
356
Mindhárom nem lehet? 😊Per his very good sources, NFL draft guru @TonyPauline says on @937theFan the Steelers are locked in on 3 players at pick 24:
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) April 19, 2021
RB Najee Harris
OT Teven Jenkins
C Landon Dickerson
tenorx
több mint 3 éve
Per his very good sources, NFL draft guru @TonyPauline says on @937theFan the Steelers are locked in on 3 players at pick 24:
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) April 19, 2021
RB Najee Harris
OT Teven Jenkins
C Landon Dickerson
több mint 3 éve
no
7 304
Zeusz azert csuszott ki az elso korbol mert nem atletikus, de elkaristolt nalunk eleg szepen. Viszont mikor Stanley megserult akkor olyan fickokat tudtunk az RT poszton felmutatni akikhez kepest Villanyora ALL-PRO. Jo penzert johet hiaba nem o a legoptimalisabb megoldas ( foleg hogy Stanley lehet fel se epul a sz.kezdetre ).
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Manager bejelentkezett hozzájuk, ők meg azt mondták miért ne dumálgassanak. Legalább, ha feszkó van, azt felmérik.....Bennek még lehet megoldás, de Lammarnak vicces lenne már.....talán úgy vannak vele, hogy vagy szaré-hugyé azért elmegy, vagy kicsit háza feljebb viszik az árát, hogy nem maradjon nagyon olcsón.Na ez szép lesz 😀Nem látom hogy illene a ravens-be. Egy zseb irányító védelmére csak-csak, de a futás blokkolásban borzasztó volt.
A piece of interesting free agent news: #Steelers FA OT Alejandro Villanueva is set to visit the #Ravens this week, league source said. With some moving parts on Baltimore’s O-line, they plan to check out Villanueva in person.
Klaci79
astroid
Én sem látom a helyét a Ravensben...még nálunk sem nagyon.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
talán úgy vannak vele, hogy vagy szaré-hugyé azért elmegy, vagy kicsit háza feljebb viszik az árát, hogy nem maradjon nagyon olcsón.Na ez szép lesz 😀Nem látom hogy illene a ravens-be. Egy zseb irányító védelmére csak-csak, de a futás blokkolásban borzasztó volt.
A piece of interesting free agent news: #Steelers FA OT Alejandro Villanueva is set to visit the #Ravens this week, league source said. With some moving parts on Baltimore’s O-line, they plan to check out Villanueva in person.
Klaci79
astroid
Én sem látom a helyét a Ravensben...még nálunk sem nagyon.
több mint 3 éve
astroid
572
Na ez szép lesz 😀Nem látom hogy illene a ravens-be. Egy zseb irányító védelmére csak-csak, de a futás blokkolásban borzasztó volt.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na ez szép lesz 😀A piece of interesting free agent news: #Steelers FA OT Alejandro Villanueva is set to visit the #Ravens this week, league source said. With some moving parts on Baltimore’s O-line, they plan to check out Villanueva in person.
több mint 3 éve
A 2000-2021es draftok alapján mekkora eséllyel választasz ki Pro Bowlert:Jó kilátások 😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
Csak néhány mássalhangzót kell benne kicserélni és Mahomes lesz belőle.Tolna, Baranya, déli részek, kb arrafelé... 😊egyrészt mert sok az eszkimó és kevés a fóka...A Depot szerint Ők azok akiknek a PRODAY-én részt vettünk, és első kört érhetnek, szóval nagy valószínűséggel belőlük lesz 1. pick, vagy jön valami szokásos ordasreach:
kriSTEELan
Arra tud bárki valami magyarázatot, hogy Mac Jonest miért várják első körbe?
Jan
másrészt magas. fehér. immobilis, pocket qb, aki ráadásul végig versenyben volt a Heisman-ért és remekelt a bajnokkal (aki a SEC legerősebb csapata is)...hol élsz Te, hogy ezt megkérdőjelezed? 😀
Klaci79
Jan
több mint 3 éve
no
7 304
Mind a kettotoknek igaza van.Hát..nagyon is az első-második körös húzásoknál dőlnek el ügyek. Ha ott ugyanis gebasz van, azt általában csak nagy szerencsével húzza vissza valamelyik hátsó körös. Ugyanez fordítva is igaz. Ha ezek a húzások sikerülnek, vagyis stabil kezdőkké válnak az emberek és egy-egy frencsi playa lesz, akkor előbb utóbb odaér a csapat a PO-ba és tovább...(persze ehhez minőségi QB is kell ugye)Nem én találtam ki, olvastam, hogy a mérleg nyelve a második nap. Első napon elvárás a kezdő, plusz a great ill. elite player. A hátsó kör nyilván project, ill. szerencse/nevelés kategória. A 2-3körben ha kezdőket találsz az dönti el a darft sikerét.
Olyan pedig, hogy húzunk egy AB-t a 6. körben olyan 10 évente van...ha van....
Klemó
Nyilván ha bukod az leső kört, akkor a többi már nem játszik, hacsak nem telitalálat minden.
Spy
Netto jo teljesitmenyt keresel a drafton es ugyan mindegy hanyadik korbol jon de minel elorebb huzod annal nagyobb eselyed van a jo jatekosra. Egyszeruen a stabil kezdo szintu jatekos keves van. Az elejet konnyebb eltalalni ( es kellene ) mert utana egyre inkabb szerencse kerdese lesz.
A csapat hosszabb tavon az elso 100 huzasbol ( neha meg ennyi tehetseg sincs ) tud epitkezni/fenttartani mert ar-ertek aranyon ezek a legjobbak es nem lehet a piacrol beszerezni.
Juju es AB draft helye kozott oriasi kulonbseg van de 1m a 600k elleneben nem igazan. AB az oriasi malac, de a 100-ban huzott elkapoitok Juju, Washington, DJ, Claypool sokkal nagyobb valoszinuseggel bejonnek/tek, alig keresnek tobbet a draft vegenel es a piacrol meg lehetetlen beszerezni.
több mint 3 éve
astroid
572
nomostfijjugValami hasonlót gondoltam. Az idén nagyon sovány a jó futó prospect. Szerintem a 2 top futó közül az egyiket viszik előttünk. Egy jelenleg inkább PP orientált fal mögött a másik kolléga sem biztos hogy tudna érvényesülni. Letréd jó lehet. Kellenek a falba a dinamikus emberek. A 3.-4. körül egy jó fizikumú, még ha nem is egy rakéta Rhamondre Stevenson (nekem az egyik kedvencem) , vagy Hubbard esetleg egy kisebb méretű de jó mozgású Carter (exotic?) még akár működhet is, ő azért jobb felépítésű mint mekfáradt.
1.kör jelenleg a legnagyobb value a korner, s gyakorlatilag olyan sovány a posztunk, hogy attól félek kihalnak, Nelsonnal meg nagyon elbasztuk a renomét, bár a kis gecitappancs valszeg lejjebb adja az arcot a draft után
Villanyóra nagy kérdés, hogy egyáltalán puhatolóztunk-e felé, de ha nincs szerződése a draftig akkor a franchise van jobb tárgyalási pozicióban
a harmadik az, hogy Kanada át tudja-e verekedni azt a szemléletet, hogy az only fullsnap RB meg a nemfutunk közti lukban simán lehetne playbyplay variálni több potens futóval is, ehhez nem kell value franchise face RB, tehát hátrébb lehet vakarni akár college szinten is dualhead faszikat északkarolinából, bufalóból, lojziánából akik tuggyák a csínyt- de nekik meg likak kellenek, s ennek a kulcsa a megfelelő OL beszabása
de nincs annyi pikkünk mer ehhez a műsorhoz tudni kéne, hogy mifaszvan Finivel, Benör tude egy meccsnél többet, s a Döttcsö/Ökörafor nemerős kezdőben mekkora upgradet igényel a center poszt
tehát korner, IOL, OT, RB
1. valahogy kivasaljuk Nelsonnak a visszautat a három pikkből kidolgozzuk a maximumot
2. Villanyórát rávesszük egy prove it egyévesre, s még azt is beletuszkoljuk, hogy swing lesz mer ki akarjuk próbálni Benört, akkor megin az első hárommal hurrá
3. Kanada befűzi Kolbertet, hogy a sexi RB pikkek ráérnek midround közepe felé, s nincs allaround RB, exotic lesz az sanyi, akkor mehet a falközpontú draft a beleszórt CBvel
és az első kettőhöz még egy kis gubát kéne vakarni valahonnan, vagy ha nem megyen akkor még egy második vége harmadik elejét szerezni - egy kitréddel az első körből esetleg
sutianap
több mint 3 éve
nomostfijjug1.kör jelenleg a legnagyobb value a korner, s gyakorlatilag olyan sovány a posztunk, hogy attól félek kihalnak, Nelsonnal meg nagyon elbasztuk a renomét, bár a kis gecitappancs valszeg lejjebb adja az arcot a draft után
Villanyóra nagy kérdés, hogy egyáltalán puhatolóztunk-e felé, de ha nincs szerződése a draftig akkor a franchise van jobb tárgyalási pozicióban
a harmadik az, hogy Kanada át tudja-e verekedni azt a szemléletet, hogy az only fullsnap RB meg a nemfutunk közti lukban simán lehetne playbyplay variálni több potens futóval is, ehhez nem kell value franchise face RB, tehát hátrébb lehet vakarni akár college szinten is dualhead faszikat északkarolinából, bufalóból, lojziánából akik tuggyák a csínyt- de nekik meg likak kellenek, s ennek a kulcsa a megfelelő OL beszabása
de nincs annyi pikkünk mer ehhez a műsorhoz tudni kéne, hogy mifaszvan Finivel, Benör tude egy meccsnél többet, s a Döttcsö/Ökörafor nemerős kezdőben mekkora upgradet igényel a center poszt
tehát korner, IOL, OT, RB
1. valahogy kivasaljuk Nelsonnak a visszautat a három pikkből kidolgozzuk a maximumot
2. Villanyórát rávesszük egy prove it egyévesre, s még azt is beletuszkoljuk, hogy swing lesz mer ki akarjuk próbálni Benört, akkor megin az első hárommal hurrá
3. Kanada befűzi Kolbertet, hogy a sexi RB pikkek ráérnek midround közepe felé, s nincs allaround RB, exotic lesz az sanyi, akkor mehet a falközpontú draft a beleszórt CBvel
és az első kettőhöz még egy kis gubát kéne vakarni valahonnan, vagy ha nem megyen akkor még egy második vége harmadik elejét szerezni - egy kitréddel az első körből esetleg
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Azért lássuk be, hogy abban a "szerencsés" helyzetben vagyunk, hogy szinte bármelyik posztra tudunk húzni játékost, mert a keret egy kicsit kiürült, öregszik. Éppen ezért idén nekem mindegy a poszt, húzzunk jó játékost. Ha futó, akkor futó, ha tackle, akkor tackle.
Úgy is a QB-posztra adott válasz fogja befolyásolni a franchise középtávú sikerességét.
több mint 3 éve
Tolna, Baranya, déli részek, kb arrafelé... 😊egyrészt mert sok az eszkimó és kevés a fóka...A Depot szerint Ők azok akiknek a PRODAY-én részt vettünk, és első kört érhetnek, szóval nagy valószínűséggel belőlük lesz 1. pick, vagy jön valami szokásos ordasreach:
kriSTEELan
Arra tud bárki valami magyarázatot, hogy Mac Jonest miért várják első körbe?
Jan
másrészt magas. fehér. immobilis, pocket qb, aki ráadásul végig versenyben volt a Heisman-ért és remekelt a bajnokkal (aki a SEC legerősebb csapata is)...hol élsz Te, hogy ezt megkérdőjelezed? 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én úgy látom, hogy nincsen meg a LT-ünk, ezen a drafton pedig több potenciális korszakos OT jön ki és valószínűleg mostanában nem lesz több ilyen.Egyetértek azzal, hogy OT fronton elképesztő a kínálat idén. Még az első kör végén is szinte biztos prospectek vannak. De ez általában azért azt is hozza, hogy ilyenkor OT rush is van. Néztünk OT fronton is körül és nagyon nem vagyok benne biztos, hogy nem ide húzunk.
BB és a future QB megvédése pedig egy LT-vel kezdődik, ami a futást is rendbe teheti, mert Alejandro sajnos nagyon rossz volt run supportban.
OC szerintem ráér 2. kör után is, én ott inkább EDGE/CB/RB fronton nézelődnék és úgy gondolom, hogy hozzanak össze egy jól működő futásblokkoló falat, és fejlesszenek egy RB-et.
Harris miatt sem bánkódnék, de szerintem első körben hozhatunk olyan csávót, aki 10 évre jelent megoldást, illetve egy futóval 3-4 évig lehet számolni, aztán fejre áll. Sztár RB-t pedig sosem fizettünk meg, szóval kb felesleges első körben azt hozni.
Willie Parker
Ezen felül pedig. Azt azért lássuk be, hogy azért egy 6. körös és egy UDFA emberkével az elmúlt 10 évben csak elkarcoltunk és nem is akárhogyan OT poszton. No és pont ez a poszt ahol nagyon is meg lehet szívni egy-egy rossz választással, mert lehet total bust is egy-egy ilyen ember, mert az óriási sebességet és erőkülönbséget nem mindenki tudja kezelni. Emellett egy-egy frencsi LT fizetést odaadni sem egyszerű, nem csak nem hosszabbítani egy frencsi RB-vel.
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Én úgy látom, hogy nincsen meg a LT-ünk, ezen a drafton pedig több potenciális korszakos OT jön ki és valószínűleg mostanában nem lesz több ilyen.BB és a future QB megvédése pedig egy LT-vel kezdődik, ami a futást is rendbe teheti, mert Alejandro sajnos nagyon rossz volt run supportban.
OC szerintem ráér 2. kör után is, én ott inkább EDGE/CB/RB fronton nézelődnék és úgy gondolom, hogy hozzanak össze egy jól működő futásblokkoló falat, és fejlesszenek egy RB-et.
Harris miatt sem bánkódnék, de szerintem első körben hozhatunk olyan csávót, aki 10 évre jelent megoldást, illetve egy futóval 3-4 évig lehet számolni, aztán fejre áll. Sztár RB-t pedig sosem fizettünk meg, szóval kb felesleges első körben azt hozni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hát..nagyon is az első-második körös húzásoknál dőlnek el ügyek. Ha ott ugyanis gebasz van, azt általában csak nagy szerencsével húzza vissza valamelyik hátsó körös. Ugyanez fordítva is igaz. Ha ezek a húzások sikerülnek, vagyis stabil kezdőkké válnak az emberek és egy-egy frencsi playa lesz, akkor előbb utóbb odaér a csapat a PO-ba és tovább...(persze ehhez minőségi QB is kell ugye)Nem én találtam ki, olvastam, hogy a mérleg nyelve a második nap. Első napon elvárás a kezdő, plusz a great ill. elite player. A hátsó kör nyilván project, ill. szerencse/nevelés kategória. A 2-3körben ha kezdőket találsz az dönti el a darft sikerét.
Olyan pedig, hogy húzunk egy AB-t a 6. körben olyan 10 évente van...ha van....
Klemó
Nyilván ha bukod az leső kört, akkor a többi már nem játszik, hacsak nem telitalálat minden.