Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Eddig ő volt a sec edző...de hogy örülünk e?Austin vegre befutott DCre.nem ismerem. orulunk vincent?
Klemó
xtaki
Hát jó kérdés...egyrészt korábban már kapott ilyen feladatot, és általános vélemények szerint nem csinálta rosszul, ezért megérdemelte ismét. Több helyre hívták interjúra (bár lehet csak a Rooney szabály miatt) úgyhogy elismert a munkája.
Ami az elmúlt években történt a secben részfeladatokban mindenképp jó. Ahogy Edmunds idén nem volt baromi szar, ahogy Witherspoon jól belépett no2 CB-nek...az lehet az ő érdemes is. Összességében egy baromi rossz sec-ünk van, de nem is invesztáltunk bele sokat (Edmunde első köre egy Tomlin tévedés, sosem ért ő ennyit).
Azért reménykedtem, hogy kívülről jön valaki, mert akkor talán olyan ember jön, akinek feltétele lett volna, hogy Tomlin nem szól bele jobban a védelmi hívásokba, mint amennyire muszáj. Most nem tudom ezzel hogy állunk...igazából olyan Steelers-es húzás ez, ami sokszor jól súlyos el, egy Butler esetében nem éppen.
Ha ilyen hír lenne ott megtalálnánk...egyelőre csak pletyka még az is, hogy találkozunk vele a héten.Ránézten a depo-ra és erről ott semmi. Általában azért a komoly ügyek és dolgok itt fent vannak. (bár kétségtelen tény, hogy nem minden)Tom Cable érkezhet OL coachnak.Hát nagyon remélem, hogy ez csak egy elbaszott pletyka, mert kb az utolsó ember akit szeretnék ide.
Amadeus
tenorx
Klemó
több mint 4 éve
Daniel Jeremiah on Malik Willis at Senior Bowl:
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) February 9, 2022
“Everyone thinks he’s going there [Pittsburgh], by the way. But just being down there, and being around NFL circles and buddies, everyone’s saying that he’s going to be a Steeler.” #Steelers #NFL #NFLDraft. https://t.co/hlC2JoaHti
Úgy látszik csak sikerült találni egy mancrusht ebben a szarabb évfolyamban is.
több mint 4 éve
A full 18% of the individuals who have won the NFL’s defensive player of the year award (7 of the 40) have been Steelers https://t.co/rrl4BgChgF
— Chris Adamski (@C_AdamskiTrib) February 11, 2022
Minden ~ötödik DPOY award Pittsburghbe került 😊
több mint 4 éve
Nem kell minden mögött hólivudut képzelni. 😀Mondjuk azt furcsállottam volna, ha kiállítják JJ-t bejelenteni Darnold-ot 😊Azért ez sem lehet rossz, hogy bejelentheted a tesót 😊Óriási. 😊
twitter.com/JJWatt/status/1491975481805062146?cxt=HHwWhICq6ffyx7QpAAAA
Reggio1914
kishaszi
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Nagyon qúbé felé hajazol 🤣Mondjuk azt furcsállottam volna, ha kiállítják JJ-t bejelenteni Darnold-ot 😊Azért ez sem lehet rossz, hogy bejelentheted a tesót 😊Óriási. 😊
Reggio1914
kishaszi
bcsarli
több mint 4 éve
Nekezdelteis, Donald, az DonaldMondjuk azt furcsállottam volna, ha kiállítják JJ-t bejelenteni Darnold-ot 😊Azért ez sem lehet rossz, hogy bejelentheted a tesót 😊Óriási. 😊
Reggio1914
kishaszi
bcsarli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ránézten a depo-ra és erről ott semmi. Általában azért a komoly ügyek és dolgok itt fent vannak. (bár kétségtelen tény, hogy nem minden)Tom Cable érkezhet OL coachnak.Hát nagyon remélem, hogy ez csak egy elbaszott pletyka, mert kb az utolsó ember akit szeretnék ide.
Amadeus
tenorx
több mint 4 éve
Tom Cable érkezhet OL coachnak.Hát nagyon remélem, hogy ez csak egy elbaszott pletyka, mert kb az utolsó ember akit szeretnék ide.
Amadeus
több mint 4 éve
Mondjuk azt furcsállottam volna, ha kiállítják JJ-t bejelenteni Darnold-ot 😊Azért ez sem lehet rossz, hogy bejelentheted a tesót 😊Óriási. 😊
Reggio1914
kishaszi
több mint 4 éve
Azért ez sem lehet rossz, hogy bejelentheted a tesót 😊Óriási. 😊
Reggio1914
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Azért ez sem lehet rossz, hogy bejelentheted a tesót 😊twitter.com/JJWatt/status/1491975481805062146?cxt=HHwWhICq6ffyx7QpAAAA
több mint 4 éve
Megunták Donaldot by Buday Zoli 😂Na oda merték adni a legjobbnak évek óta? Mi történt? 😃
Cruyffista
KeyG
több mint 4 éve
Tom Cable érkezhet OL coachnak.
több mint 4 éve
youtu.be/IcmNHIDq8F0Legendák egy asztalnál. De Harrisonon mi az a Deebo póló? Fogadott fia? 😁
steelwolf
több mint 4 éve
youtu.be/IcmNHIDq8F0Ezert szeretem polat. Mar az elejen azzal kezdte, hogy ha jatszom en a steelerst es titeket vedelek.
steelwolf
Majd kesobb, amikor bill cowher mondta, hogy nem tudok most a ligaban jobb vedo jatekost, mint Pola. Es ez hozza is eljutott, erre Pola valasza tenyleg, en, ennyi hibaval jatszva? Es picit ertetlenkedve. 😀
Igazi onzetlen jatekos. Hozzuk vissza. 😀
Szerkesztette: gabor25
több mint 4 éve
Én sem értem a háborgást, ugyan miért kellett volna megkérdezni őket? Inkább csendben kellett volna maradni, mert ez azért egy jelzés feléjük is, hogy nem kerek a történet, többet vártak volna el, csak most először edzőbá megyen és nem ők...
több mint 4 éve
Van egy kis hiszti házon belül az új WR coach kinevezése kapcsán, mondván a játékosokat erről nem kérdezték. Mivel egy kiemelkedő WR teljesítményt és fejlődést nem tudok a csapaton belül, sőt, nagyjából stagnálást és negatívumokat, így igazából a háborgást nem értem. Az persze már más kérdés, hogy Canada embere mennyire lesz képes változást hozni, de arra, ami tavaly volt és igazán az, ami 2 éve megy, arra válaszolni kellett. (előtte büszkék voltunk a WR kiválasztásra és fejlesztésre, ami érezhetően megszakadt)
több mint 4 éve
GM kapcsán nincs hova sietnünk. Egy GM-nél az utószezon a lényeges és ott is inkább a munka nagyobb része a draftig tart. Azt elmondta Colbert egy interjúban, hogy ugyan a draftig tervezi, de "nem siet", így azt gondolom nekünk sem kell. A draft utáni szerződéskötést és aztán még az esetleges FA ügyeket Én azt gondolom elviszi ha kell, így pedig tényleg nincs mit kapkodnunk. A GM és a coaching staff viszonya nagyon fontos. Én egyetértek azzal, hogy interjúzunk, ismerkedünk. Ez a Steelers GM pozija, vagyis nincs mitől félnünk, hogy valaki akar-e jönni, Én nem gondolom, hogy itt motivációs hiány lenne, legfeljebb akkor, ha más viszi/vinné.
több mint 4 éve
Érdemes szabadúszó OL edzőt tud még valaki Munchak-on kívül? Nagy a csend...
több mint 4 éve
Korábban nyilatkozták, hogy pozíció betöltésekor szeretnek ismerkedni az NFL arcaival, új kapcsolatokat építeni, benyomásokat szerezni emberekről a későbbiekre gondolva, illetve koncepciókat, öteleteket, víziókat megismerni, amolyan brainstorming-szerűen.Nem, de azért furcsa két olyan emberrel a fedélzeten, akiket máshonnan meg keresnek.Alaposan körbenézünk GM fronton…De az sosenem baj, nem igaz? 🙂
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Nem tudom, amúgyis mennyire tudja valaki komolyan venni, hogy interjú után 4 hónappal majd egyszer megszületik egy döntés, de gondolom, amelyik jelölt hajlandó ilyen jellegű ismerkedésre-networkingre, azzal beszélgetnek egyet, szélesítve mindkét fél spektrumát.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Austin vegre befutott DCre.