NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
81
17
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Újfalusit csak a draft után akarják a kányák leigazolni, abban az esetben, ha a börzén nem találnak jobbat, ahogy mi is. (így már comp pick formulánkba sem játszik, bár nem vártam tőle sokat) Egyelőre az ő ajánlatuk sem jelent többet, mint a mi kérésünk, hogy még ne adja el a házát. Furcsa, róla azt gondoltam, hogy marad, vagy visszavonul, mert van neki fontosabb is.
Az IND pedig még LT-t keres....
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Vajon most h Brown kikötött Kansasben, Villa megy a Ravensbe?Igen. Nekem ez egyértelmű és már jött is a hír, hogy ide tart. De ne gondoljuk, hogy nem lesz egy erős OT draftja a Ravensnek. Egy back-to-back OL draftot is simán el tudok képzelni a 2 pick-kel. De hogy az egyik az lesz az 100%. Szóval Villa igazán backup lesz majd és insurrance policy.
steelwolf
Én azt mondom, hogy ezzel nagyjából az is eldőlt, hogy mi is OT-ra megyünk majd és majd csak a harmadik körben célzunk RB-re. Én most nagy összegben fogadnék egy OT, C, RB sorrendben.
több mint 3 éve
Vajon most h Brown kikötött Kansasben, Villa megy a Ravensbe?
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nos, azért sem Layne, sem Burns nem az a kihagyhatatlan Pick volt anno.FA-ről 😊
Rengeteg ilyen 3-4. körökben vagy később húzott pick lesz kuka, hasonló ügyek miatt, de nézzétek meg a Titans-t, hogy milyen első köre volt tavaly.
Burns-el az volt a baj, hogy nem első, még második kört sem kellett volna adni érte, és sajnos nem a kellemes csalódás kategória volt. Layne se fejlődött semmit, de ha kivágjuk, legalább próbálhatunk újra CB-t hozni.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nos, azért sem Layne, sem Burns nem az a kihagyhatatlan Pick volt anno.Rengeteg ilyen 3-4. körökben vagy később húzott pick lesz kuka, hasonló ügyek miatt, de nézzétek meg a Titans-t, hogy milyen első köre volt tavaly.
Burns-el az volt a baj, hogy nem első, még második kört sem kellett volna adni érte, és sajnos nem a kellemes csalódás kategória volt. Layne se fejlődött semmit, de ha kivágjuk, legalább próbálhatunk újra CB-t hozni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azért eljátszottam a gondolattal, hogy a méretei miatt csúszik kicsit, mert IOL-nek nézi pár GM.Látjátok annak esélyét, hogy esetleg Rashawn Slater kicsúszik a TOP15-ből? Azt mondják centert is tudna játszani.Ha Dumber lennék azt mondanám...persze...van.....0,000000001%.... 😀
Spy
Slater igazán mindent is tudna játszani, ahogy egyébként Sewell is. Döbbenet mennyire "verszatilis" ez a class. Mindezektől függetlenül Slatert szépen LT-nek fogja egy csapat húzni top10-ben. Hna jó, top15-ben.
Klemó
Mindegy. Franco Harris jelenti be valamelyik második napos húzásunkat, szóval 2-3körös RB-k felkészülnek 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Látjátok annak esélyét, hogy esetleg Rashawn Slater kicsúszik a TOP15-ből? Azt mondják centert is tudna játszani.Ha Dumber lennék azt mondanám...persze...van.....0,000000001%.... 😀
Spy
Slater igazán mindent is tudna játszani, ahogy egyébként Sewell is. Döbbenet mennyire "verszatilis" ez a class. Mindezektől függetlenül Slatert szépen LT-nek fogja egy csapat húzni top10-ben. Hna jó, top15-ben.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Látjátok annak esélyét, hogy esetleg Rashawn Slater kicsúszik a TOP15-ből? Azt mondják centert is tudna játszani.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ezek a sokszor gettóból kiszabadult srácok istentudattal nyomják a korábban elképzelhetetlen tűnő fényűző életük miatt. Sokkal, de sokkal többen csinálják ezt mint akik lebuknak. Orosz rulettet nyomnak...aztán jön a "kamion".....és nincs visszaút....hát ennyi.Ha szerencséje van a srácnak, akkor ebből mondjuk 2 meccses eltiltás lesz "csak".....és ha jól dolgozik a camp-ben, akkor még visszajöhet....egyébként meg kampó....
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Biztos, hogy lesz az ideiek közt is.Artie Burns és a befizetetlen bírságok anyone? Őt is le akarták már csukni miatta...Problem? Szerintem az ideiek között is akad hasonló.Az, hogy nem tudunk CB-t draftolni az oké, meg tény... De az, hogy 2 évvel a draft után bármelyik jóképességű imígyen cselekszik meg viseltetik, azt ugyan ki látja előre...? 😊Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
— Colin Dunlap (@colin_dunlap) April 23, 2021
Charges: firearm in vehicle, driving under suspension. pic.twitter.com/eJhxa3sL7z
Nagy picknek tűnik ez is, hihetetlen mennyire nem tudunk CBt draftolni.
tenorx
Reggio1914
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Artie Burns és a befizetetlen bírságok anyone? Őt is le akarták már csukni miatta...Problem? Szerintem az ideiek között is akad hasonló.Az, hogy nem tudunk CB-t draftolni az oké, meg tény... De az, hogy 2 évvel a draft után bármelyik jóképességű imígyen cselekszik meg viseltetik, azt ugyan ki látja előre...? 😊Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
Charges: firearm in vehicle, driving under suspension. pic.twitter.com/eJhxa3sL7z
tenorx
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Az, hogy nem tudunk CB-t draftolni az oké, meg tény... De az, hogy 2 évvel a draft után bármelyik jóképességű imígyen cselekszik meg viseltetik, azt ugyan ki látja előre...? 😊Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
tenorx
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Következő alkalommal a scout majd elkéri a prospect fegyverét, biztos, ami biztos😀Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
tenorx
Layne jól eljátszotta az esélyét, pedig idén látott volna pályát is!
több mint 3 éve
Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nyilván egy trade-hez ketten kellenek, de minden azt diktálja, hogy letradeeljünk, mivel mély az OT class idén, de a centereké nagyon limitált, ahogy érződik egy lyuk az RB classban is a második körben. De elmondtuk itt többen százszor, hogy a steelers FO nem így működik. Sokkal inkább egy kiszemeltért felfelé megyünk, most, hogy van kompenzációs pickünk, mint lefelé.
Én most azt mondom, hogy Harris, vagy egy OT lesz első körben. A második körben pedig a két kiszemelt center egyikét célozzuk és megyünk érte fel, ha a helyzet úgy kívánja. Pedig nyilván azért kellene a letrade, hogy a harmadik körben aztán tudjunk mozogni egy-egy kritikus kiszemeltért.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Source: Former #Steelers and #Georgia wide receiver Hines Ward is set to join #FloridaAtlantic's coaching staff. Ward, who played 14 NFL seasons, spent 2019-20 as a Jets offensive assistant. @FAU_Owls_Nest first reported the move, noting Ward will work with WRs coach Joey Thomas.
több mint 3 éve
Szerintem meg ha benn lesz 2 kedvencünk is mire mi jövünk újra feljövünk az első körbe.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ez tényleg kicsit megszaladt 😊 De a grade-ek jók, gondolom, beállításoknak megfelelők.
😀 😀 😀
Egy extra első, két 2. és 3 3. kör jövőre....visszafogom a piálást 😀
Klaci79
Egy lecserét én is szívesen látnék egy +3. körért, de meggyőződésem, (Colbert a legragaszkodóbb GM ami letrade-eket illeti), hogy inkább felmozgás várható a 2. v 3. napon és nem lesz 8 pickünk összesen a végén.
PFN-en egyébként engem is el szokott kapni a gépszíj, ami a trade-ek elfogadását illeti 😊 De szórakozásnak jó.
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
😀 😀 😀
Egy extra első, két 2. és 3 3. kör jövőre....visszafogom a piálást 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
images.app.goo.gl/gecTESvHFqK45EiR7Én attól félek, hogy emiatt Rötyit is elrugdossák 2024-ig...Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
Egyreszt jo, masreszt nem. minden az OC-tol fugg, mennyire engedi elni.
xtaki
Willie Parker
badsco
több mint 3 éve
Szerintem benne már nincs három szezon. Ha kihúzza egészségesen, akkor sem.Én attól félek, hogy emiatt Rötyit is elrugdossák 2024-ig...Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
badsco
De valójában ő egy nagy ütésre van a visszavonulástól.
Ha jön valami sérülés, ami miatt 4-5 meccsnél többet kell kihagynia, abból szerintem már nem fog visszajönni.
Legkésőbb 2023-ban QB draft.
több mint 3 éve
badsco
356
Én attól félek, hogy emiatt Rötyit is elrugdossák 2024-ig...Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Azért mekkora már a Miami feltrade.....kiderült, hogy a Hawks nem trade-el le és a Reiff igazolással és nyilatkozatokkal az is, hogy a Bengals nem igazán keres OT-t elöl a drafton. Így elviszik Pittset és elviszik Chaset is, akiért feljöttek volna. Sewell "marad", de tavaly hoztak első körben LT-t és ugyan nem nyújtott fényes teljesítményt, de azért még nem kukázták......vagy persze ott van Jaylen Waddle is, de érte nem kellett volna feljönni és első kört adni..... 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Szerintem ez most a jó döntés, mivel lehetnek olyan helyzetek, ahol a rövid táv erősen mást kívánna, mint a hosszú táv. Ezzel biztosítva lehet/van az, hogy az átmenet Tomliné, így nem kell "kapkodni" feltétlenül és biztosítani lehet a "jó" döntést. (ezt persze mindig az idő dönti el)Nem szól ez másról, Én nem gondolnék bele többet. Egy edzőt, ha nincs siker úgy is ki fognak rúgni, nem kell ahhoz a szerződésnek lejárnia.
több mint 3 éve
Nem, éppen ezért vagyok nagyon kíváncsi rá. Ismerjük az összes jó és rossz tulajdonságát a Séfnek, kíváncsi vagyok mihez kezd majd egy rookie QB-val.Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
Ez vajon azt jelenti, hogy Colbert is hosszabb távban gondolkodik?