NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Vannak jó RB-k 2. meg 3. körökben is.Még mindig jobb, minthogy RB nélkül állunk fel...
Majd fut a nem létező Oline mögött.
tenorx
kriSTEELan
több mint 3 éve
kriSTEELan
307
Még mindig jobb, minthogy RB nélkül állunk fel...
Majd fut a nem létező Oline mögött.
tenorx
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Én egy dologért szurkolok ma, hogy ne Najee jöjjön. Az RB luxuspick ennyire elől, és tele vagyunk lyukakkal.OL, CB, LB, talán ebben a sorrendben is.
több mint 3 éve
Rudolf 1 év hosszabbításYEAH
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Én tudom, hogy sorrendben a legnagyobb needjeink az OT, az OC és a CB, azonban ahogy közeledünk a drafthoz, úgy kap el a tiniláz és várom a Harris-picket.Mégis milyen lenne már egy LT, aki labdához sem ér a meccseken? 😀
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Nem sok mockdraft írja hozzánk Harrist csak az összes kb😊 Ez elég egyértelmű így vagy egy epikus smokescreen.ugye a tulaj akarja vezenyelni a draftot, aki elotte tett egy bazi nagy bejelentest, hogy a futojatekot rendbe kell tenni.
Razi
futot fogunk draftolni az elso korbe, no matter what.
aztan OL
több mint 3 éve
Nem sok mockdraft írja hozzánk Harrist csak az összes kb😊 Ez elég egyértelmű így vagy egy epikus smokescreen.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
😀Régen nekem is aszerint zajlottak a családi esemény szervezések, hogy épp játszott-e meccset a gurulós csapatom, mert az fix esemény volt 😀
Mondjuk Én egy fantasy draftom kapcsán az 5. féle rangsort helyeztem be éppen a táblámba tegnap, amikor kértek, hogy családi program van.....hát na...mondtam, hogy draft van holnap...ez nem vicc! 😀
Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tommy (Tremble)+Tommy (Doyle) + Egy Cenya. A többi szabadon választható 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
😀Mondjuk Én egy fantasy draftom kapcsán az 5. féle rangsort helyeztem be éppen a táblámba tegnap, amikor kértek, hogy családi program van.....hát na...mondtam, hogy draft van holnap...ez nem vicc! 😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Lehet Te elcserélnéd, de Én nagyon nem. Úgy felpakolt a picsaszarnak nevezett Ben vezette O 20 pont felett nekik tavaly is egy félidő alatt, hogy azt se tudták hol vannak. Egy ILB páros semmit nem ér, ha nincs nyomás elöl. No és ez egy-egy emberrel nem megy, ahhoz már minden OL jó, hogy kivédekezzen egy-egy nagyon jó embert. Ez nekem alap, de hitvitába nem megyek bele.Én borzasztóan elcsodálkoznék rajta, ha Bud számára nem a 2019-es év jelentené a plafont. A Titans elhozta őt giga szerződéssel, de Harold Landry III finoman fogalmazva sem Watt szint a másik oldalon. Emellett úgy összességében a Titans front7 Simmonson kívül felejthető és ne feledjük, hogy nálunk a Heyward-Alualu-Tuitt trió mellett kellett garázdálkodnia. Azt tehát értem, hogy a Titansnak a front7 megerősítése volt a cél és nagy erőkkel rárobbantak a legjobb playára, de ha volt/van valaki nálunk, akire azt mondtam, hogy abból (is) élt, hogy a többiek elitek voltak az maga Dupree. Egy szó, mint száz ha már megközelítőleg azt hozza, mint 2019-ben, akor szerintem a Titans elégedett lehet.néha csodáxom rajt mennyire el tud húzni a postavonat...
Klemó
Tits front7, hát baszki kábé szónélkül bárki becserélne az Evans/Jayonbrown duót bármilyen atomskillre, a falat mindig kihozzák valahogy, az az egy kis csavar hiányzik a passrushnál, évekóta próbálkoznak, most úgyérzem a nagyon tuttira akartak menni, hogy steelers séma, Skipper már mióta ott leng, aztá rá az Ola majd Düpri.
De szerintem ugyanúgy szopás lesz mint az eddigiek, így jártak - mi viszont nyesünk egy komp pikket és ha jól fordul a Tits, akkor Skipper visszacsorog hozzánk - egy backup pipa
sutianap
több mint 3 éve
NT-nek vagy TE-nek örülnék, logikus az O-fal vagy a CB lenne, de ez a Harris pick annyira adja magát, hogy ő lesz a kiválasztott.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
JOK-nak masszívan örülnék, de szerintem őt elviszik 20 előtt, mert már 15 körül elfogynak az igazán jók.Futás ellen fejlődött nagyon látványosat Dupree...persze passzsiettetésben is, de ott tényleg sokat számított, hogy milyen társak mentek még a QB-ra. Hiányozni fog, bár elvileg a helyettest láttuk, hogy nem rossz anyag.Azért amellett a tény mellett se menjünk el, hogy Butler lehet khm DC, de jó LB edző. Jerry szintén, Dunbar szintén. Pittsburgh-be jó LB-ként jönni.
Klaci79
A séma és a szurkolók is imádják a posztot, az edzők értenek hozzá. Épp ezért én nem szonytolodnék el egy első körös LB-től, mert tudom, jó helyre jönne, ha tehetség, ezen a poszton ki tudjuk hozni belőle a speciális játékost, akit minden első körben keresünk.
És itt már Willie kérdése is válaszolva mondom, szívem szerint akkor lennék boldog hajnalban, ha gondolkodás nélkül ki tudnánk húzni Dickerson-t.
De mivel nem hiszek ebben, BPA-t látok jönni első körben és az első 4 körben szeretném megoldva látni az OC+CB+RB posztot mellette, ebben a fontossági sorrendben.
Első körös OT-ben nem hiszek, a TOP 3 (Sewell, Slater, Darrishaw) kimegy előttünk sőt, aki marad, Mayfield, Jenkins, Radunz, Leatherwood-Eichenberg nálam 2. körösök .
Találunk speciális játékost más poszton. Előbb látok jönni CB-t (brrr), LB-t.
Én Karamoah-t várnám, őt speciális tehetségnek gondolom. Amolyan playmaker in waiting. De nem tudom, hogy Butler tudna-e vele mit kezdeni a sémában, de mindenhez is ért.
És nem hívnám le Edmuncc 5. évét.
De mindannyian másképp látjuk, én az OT posztot másképp látom pl. Nem hiszek az instant 1körös LT húzásban. 2x történt ilyen az elmúlt 50évben, az egyik bust, a másik so-so.
De 1kör BPA (Sok a need, bármi jöhet kevés kivétellel)
OC-CB elöl (bár a hideg ráz a DB drafttól) 2. nap
RB-EDGE/OT
WR stb.
Ebben sajnos nem látom Tommy Tremble-t, inkább egy késői Luke Farrell-t 😊
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Futás ellen fejlődött nagyon látványosat Dupree...persze passzsiettetésben is, de ott tényleg sokat számított, hogy milyen társak mentek még a QB-ra. Hiányozni fog, bár elvileg a helyettest láttuk, hogy nem rossz anyag.Azért amellett a tény mellett se menjünk el, hogy Butler lehet khm DC, de jó LB edző. Jerry szintén, Dunbar szintén. Pittsburgh-be jó LB-ként jönni.
Klaci79
A séma és a szurkolók is imádják a posztot, az edzők értenek hozzá. Épp ezért én nem szonytolodnék el egy első körös LB-től, mert tudom, jó helyre jönne, ha tehetség, ezen a poszton ki tudjuk hozni belőle a speciális játékost, akit minden első körben keresünk.
És itt már Willie kérdése is válaszolva mondom, szívem szerint akkor lennék boldog hajnalban, ha gondolkodás nélkül ki tudnánk húzni Dickerson-t.
De mivel nem hiszek ebben, BPA-t látok jönni első körben és az első 4 körben szeretném megoldva látni az OC+CB+RB posztot mellette, ebben a fontossági sorrendben.
Első körös OT-ben nem hiszek, a TOP 3 (Sewell, Slater, Darrishaw) kimegy előttünk sőt, aki marad, Mayfield, Jenkins, Radunz, Leatherwood-Eichenberg nálam 2. körösök .
Találunk speciális játékost más poszton. Előbb látok jönni CB-t (brrr), LB-t.
Én Koramoah-t várnám, őt speciális tehetségnek gondolom. Amolyan playmaker in waiting. De nem tudom, hogy Butler tudna-e vele mit kezdeni a sémában, de mindenhez is ért.
És nem hívnám le Edmuncc 5. évét.
De mindannyian másképp látjuk, én az OT posztot másképp látom pl. Nem hiszek az instant 1körös LT húzásban. 2x történt ilyen az elmúlt 50évben, az egyik bust, a másik so-so.
De 1kör BPA (Sok a need, bármi jöhet kevés kivétellel)
OC-CB elöl (bár a hideg ráz a DB drafttól) 2. nap
RB-EDGE/OT
WR stb.
Ebben sajnos nem látom Tommy Tremble-t, inkább egy késői Luke Farrell-t 😊
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Én borzasztóan elcsodálkoznék rajta, ha Bud számára nem a 2019-es év jelentené a plafont. A Titans elhozta őt giga szerződéssel, de Harold Landry III finoman fogalmazva sem Watt szint a másik oldalon. Emellett úgy összességében a Titans front7 Simmonson kívül felejthető és ne feledjük, hogy nálunk a Heyward-Alualu-Tuitt trió mellett kellett garázdálkodnia. Azt tehát értem, hogy a Titansnak a front7 megerősítése volt a cél és nagy erőkkel rárobbantak a legjobb playára, de ha volt/van valaki nálunk, akire azt mondtam, hogy abból (is) élt, hogy a többiek elitek voltak az maga Dupree. Egy szó, mint száz ha már megközelítőleg azt hozza, mint 2019-ben, akor szerintem a Titans elégedett lehet.néha csodáxom rajt mennyire el tud húzni a postavonat...
Klemó
Tits front7, hát baszki kábé szónélkül bárki becserélne az Evans/Jayonbrown duót bármilyen atomskillre, a falat mindig kihozzák valahogy, az az egy kis csavar hiányzik a passrushnál, évekóta próbálkoznak, most úgyérzem a nagyon tuttira akartak menni, hogy steelers séma, Skipper már mióta ott leng, aztá rá az Ola majd Düpri.
De szerintem ugyanúgy szopás lesz mint az eddigiek, így jártak - mi viszont nyesünk egy komp pikket és ha jól fordul a Tits, akkor Skipper visszacsorog hozzánk - egy backup pipa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
astroid
572
Nálam LT és OC a favorit, de a tippem, hogy RB-t húzunk elsőnek.Ha Harris kimegy előttünk, amire megvan minden esély akkor inkább OC de értékben lehet nem lenne a legjobb. El tudnék képzelni egy GB pick csere egy + 3. kör és akkor jöhetne egy OC (ha épp nem a GB viszi el Hámprit) LT vagy mittudomén sok itt a változó paraméter 😀
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Nálam LT és OC a favorit, de a tippem, hogy RB-t húzunk elsőnek.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Ki mit vár a draftól?1.) Mindegy, hogy kit húzunk, csak legyen HOF! 😊
2.) Jómagam a falat stabilizálnám, leginkább egy LT-vel. OC a későbbi körökben is ráér, de két használható OL-t azért hozzunk.
3.) Futót én harmadik kör előtt nem szereznék, nálam az EDGE/CB/TE/ILB megelőzi, kivéve, ha Harris leesik a második körbe, mert érte felmennék.
4.) A TE kapcsán nálam a blokkolási képesség az elvárás, de tudjuk, hogy egyetemről kevés alkalmas pali jön.
5.) A corner legyen erőszakos, fizikális és képes legyen útvonalakat futni, a labdaérzék számomra másodlagos.
több mint 3 éve
no
7 304
Koltoi kerdes volt. 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én borzasztóan elcsodálkoznék rajta, ha Bud számára nem a 2019-es év jelentené a plafont. A Titans elhozta őt giga szerződéssel, de Harold Landry III finoman fogalmazva sem Watt szint a másik oldalon. Emellett úgy összességében a Titans front7 Simmonson kívül felejthető és ne feledjük, hogy nálunk a Heyward-Alualu-Tuitt trió mellett kellett garázdálkodnia. Azt tehát értem, hogy a Titansnak a front7 megerősítése volt a cél és nagy erőkkel rárobbantak a legjobb playára, de ha volt/van valaki nálunk, akire azt mondtam, hogy abból (is) élt, hogy a többiek elitek voltak az maga Dupree. Egy szó, mint száz ha már megközelítőleg azt hozza, mint 2019-ben, akor szerintem a Titans elégedett lehet.