Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...de kurva jó volt az a védelem!
One of Myles’ best moments on the Jaguars pic.twitter.com/Nh9Upscxsc
— Dilla (@E_Dilla) March 15, 2022
iktriad
több mint 4 éve
No. Egy kicsit realistábban.Jack még fiatal, de nem véletlenül nem hosszabbított vele a Jags. Mi gyakorlatilag Norbi helyett hozzuk éa reménykedünk, hogy Flores kihozza belőle ami benne van.
Remek húzás a részünkről, mert Norbi helyett biztos upgrade. De a fentiek és az ILB poszt fontossága miatt sem zárom ki a Dean draftot továbbra sem.
több mint 4 éve
Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés?Épül a csapat a bridge QB mellett, hogy ha capable QB kerül a csapatba, akkor újonc szerződése alatt rá tudjunk tenni egy lapáttal a hiányzó posztokra és nyíljon egy rookie szerződésnyi ablak.
Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?
Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?
Felturbózzuk (hehe😃) magunkat keretügyileg, hogy kevés puzzle maradjon?
50%-os crush megmaradjon Chef-nek?
Willie Parker
Nem ismerem Jack munkásságát, emlékszem, hogy nagy arc volt, amikor kijött draftra. Akor most van két szuperlánybekkerünk és nincs dömperünk, vagy ő betölti a Bince után hagyott űrt futás ellen? Jack Schobert helyére jött Bush mellé, vagy Bush helyére valaki mellé? (Nem tudom, melyiknek kellene örülnöm)
Nagyon remélem, hogy készül a B terv a DL-ban Tuitt és Alualu mögé, mert amíg nincs előttük DL, minden LB megy a levesbe.
A két füstölgő puskacső mellett ki lesz az agy? Nem tudom, ki lesz az agytröszt, ki lesz a defensive QB, vagy a süketeknek adjuk a rádiót? Nekem ez hiányzik ebből a védelemból. Az agy.
Heyward DL-ból nem oldhat meg mindent (bár passzt védekezni is csak a LOS-on tud) Watt-nak sem gondolkodnia kellene, hanem hátracsapni a füleit, szóval a kapitányi szék üres.
A DL-t meg remélem megoldjuk Draftról, nem pedig úgy mint tavaly.
Witherspoon még aláírhatna -bár nehezen hiszem el, hogy ezt leírtam. Ha Edmuncc megy, akkor nyílhat még egy kezdő need-ünk S-ben.
Ha valaki tud valamit Jack-ről, miben jó, miben nem, leírhatná.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
hát bobikát vártam, de ezen lehiddaltamAz nagyot szólt volna, ha ő is érkez mint Anulu, de ne legyünk telhetetlenek. Nekem tetszik az eddigi aktivitás. 🙂
májszdzsekkkkk
eszemfaszom megáll
séfbácsi flóresz páros olyan diszkontot hoz hogy ihajjjj
sutianap
több mint 4 éve
hát bobikát vártam, de ezen lehiddaltammájszdzsekkkkk
eszemfaszom megáll
séfbácsi flóresz páros olyan diszkontot hoz hogy ihajjjj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
OL James Daniels ($26.5 million)Ne szépíts, öregszel te is, tízen pár éve az már 😀
OL Mason Cole ($15 million)
OL Chuks Okorafor ($30 million)
CB Levi Wallace ($8 million)
QB Mitchell Trubisky ($14 million)
LB Myles Jack ($16 million)
Pár éve már Steelers szurkoló vagyok, de ilyenre még nem emlékszem...2 év alatt nm szoktunk ennyit FA-t hozni...a minőségről meg nem is beszélek.
Még Matyika esetleg, hogy az a fránya S poszt is meglegyen, aztán ha helyrerakjuk a Haden/Witherspoon/JuJu ügyet, jöhet is a draft.
Meg Tuitt nyilatkozzon egy 100%-ost.
Klaci79
Tuitt a 100%-al nem elég. Olyan isti bizi kell, hogy olyan nincs is. Én fázom tőle, hogy beígér, mi elhisszük aztán megint lóg a levegőben a DL rotáció.... Egy jó Tuitt pedig mint a falat kenyér Heyward mellé. A többi tetszik nekem is.
több mint 4 éve
OL James Daniels ($26.5 million)OL Mason Cole ($15 million)
OL Chuks Okorafor ($30 million)
CB Levi Wallace ($8 million)
QB Mitchell Trubisky ($14 million)
LB Myles Jack ($16 million)
Pár éve már Steelers szurkoló vagyok, de ilyenre még nem emlékszem...2 év alatt nm szoktunk ennyit FA-t hozni...a minőségről meg nem is beszélek.
Még Matyika esetleg, hogy az a fránya S poszt is meglegyen, aztán ha helyrerakjuk a Haden/Witherspoon/JuJu ügyet, jöhet is a draft.
Meg Tuitt nyilatkozzon egy 100%-ost.
több mint 4 éve
Illetve a Colts W otthon mindig. 😀Nem, kapott szerződéshosszabbítást is. Az nálunk ritka. 😀Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
iktriad
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nem, kapott szerződéshosszabbítást is. Az nálunk ritka. 😀Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
iktriad
KeyG
több mint 4 éve
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek... One of Myles’ best moments on the Jaguars pic.twitter.com/Nh9Upscxsc
több mint 4 éve
Schobert már megy is Myles miatt.The addition of Myles Jack means the Steelers will release Joe Schobert, who was scheduled to count $9.7 million against the salary cap in 2022.
— Gerry Dulac (@gerrydulac) March 16, 2022
több mint 4 éve
Huuu nagyon tetszetős!
steelwolf
Nálam Ö ilyen draft crush volt. Kurvára örülök, biztos nem is számoltunk vele, csak egy ilyet azért nem hagyunk a piacon.Annyit azért hozzátennék, hogy tavaly nagyon el volt veszve nálunk a remek 2020-as éve után. De még viszonylag fiatal, a környezetváltás jót tehet neki.
Kicsit ilyen Haden érzésem van, remélem úgy be is jön.
tenorx
több mint 4 éve
Huuu nagyon tetszetős!
több mint 4 éve
Nálam Ö ilyen draft crush volt. Kurvára örülök, biztos nem is számoltunk vele, csak egy ilyet azért nem hagyunk a piacon.Kicsit ilyen Haden érzésem van, remélem úgy be is jön.
több mint 4 éve
Lol kösz Jax
több mint 4 éve
Former Jaguars’ LB Myles Jack is expected to sign a two-year, $16 million deal with the Pittsburgh Steelers, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 16, 2022
Ó a sunyiba hpgy lenyúltátok 😉
több mint 4 éve
Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?Jót röhögtem 😀
Willie Parker
50%? Az sb a cel, csak nincs mivel.
több mint 4 éve
Banner szeződését felbontottuk. Kár érte. Soha nem felejtem el mennyire bizott benne Ben és az egész edzői kar....majd jött a sérülés....ennyi is lehet egy NFL karrier...Ha minden igaz...6,6 millió maradt így pluszba...ez igencsak több, mint amit Bannertől valaha láttunk. Sajnálom, de ilyen az üzlet
Klemó
több mint 4 éve
Banner szeződését felbontottuk. Kár érte. Soha nem felejtem el mennyire bizott benne Ben és az egész edzői kar....majd jött a sérülés....ennyi is lehet egy NFL karrier...
több mint 4 éve
Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés? Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?
Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?
Felturbózzuk (hehe😃) magunkat keretügyileg, hogy kevés puzzle maradjon?
több mint 4 éve
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.Az ilyen macik elkelnek az 1/20 előtt simán. Dean a célpont itt 20-as számmal azt gondolom. (Deannel együtt volt a vacsi a Mekiben...😀 )
Na akkor megvolt az ebéd is...Davis lesz az 1/20, be lehet írni...
Klaci79
több mint 4 éve
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.Tényleg focsistának néz ki 😊
Klaci79
www.google.com/search?q=Jordan+Davis&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.Ha csak mi el nem visszük 😉😛
Klaci79