NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
220
31
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Humphrey kapcsán nekem meg az a bajom, hogy alapvetően egy őserő birkózó, de egy Canada O-ban furcsálnám, ha őt választanánk, rövid kezekkel, minimális atletikussággal. Nincs olyan C class most sajnos, amiből válogathatnánk. Dickserson óriási concern a 3 ACL sérüléssel. Slater még aki elöl van, de őt is vagy szeretik, vagy nem....mind-mind lehet bust nagyon simán ilyen olyan okokból.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Állítólag jöhet a 28 milliós hosszabbítás Watt-al...ha alatta megússzuk, akkor az kedvezményes lesz
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Villa kapcsán tartom, amit írtam. Csökkenteni a need-ek számát a draft előtt még akkor is welcome, ha nem oldjuk meg ezt hosszabb távra.Az, hogy Connernek ajánlatot sem adtunk (még vetmin közelében sem) az azt jelzi, hogy 1-2. körben RB jön. Az is látványos mennyire igyekszünk minden needünket 1-1 évre prolongálni. (Villa, Vince, JuJu)
RB, C és CB így az első 3 körre a mondásom, de Én még ezt soha az életben nem találtam el, mert az FO-nk azért nem pont így működik.
Meinerz a Senior Bowl óta lett hot topic. Én sem gondolnám, hogy benne gondolkodunk. Nem a small school, hanem összességében a tapasztalatlansága okán. Anno Hargrave is small school prospect volt, de nagy tapasztalattal és kiegyensúlyozott minőségi teljesítménnyel.
több mint 3 éve
Azóta azon jár az agyam, hogy OC-t húzunk, amióta múltkor volt egy riport Colberttel, hogy mennyire nehéz jó egyetemi centerből, jó NFL centerré válni és hogy mennyire fontos poszt ez a mi(mintha így fogalmazott volna) OL-ünk számára.Mejnerc, betegek vagytok, az a krapek a VizkonzinVateverről. Nem tudom hogy szopták föl eddig azt a malacot, szóval ez disznó a harmadosztályból, baszki az egész kolidzspályafutása alatt 74 mondom HETVENNÉGY egész snappet játszott, mi a faszomat tud hogy a második körbe röpül????
És valahol egyet is kell értsek vele, mert bár szerintem a két OT lett volna a leggyengébb láncszem a falban, különösen a futójáték miatt, de az OL erodálása Pouncey gyengélkedésével indult. Villanueva sosem volt igazán magas szintű LT (főleg ami a futásblokkolást illeti) és Feiler aki egy tucatjátékos volt (én nagyon bírtam, nem bántani akarom) is simán hozott egy jó átlagot DeCastro mellett. Szóval amit ebből az egészből ki akarok hámozni, hogy amíg a csúcsformában játszó Pouncey-DeCastro páros volt a fal közepén, szinte az egész falat képesek voltak felhúzni magukkal, míg Pouncey gyengélkedése miatt már az egészet megette a fene.
Vagyis első körben ha most tippelni kellene Humphrey-t tenném oda, mert egészen valószerűtlen, hogy ő bent lesz a 2. körben. Ha viszont Harris vagy Etienne jön elsőre, akkor Quinn Meinerz, vagy Landon Dickerson lehet 2. körös választás.
Nem mondom, hogy ez jó így feltétlen, csak komoly esélyt látok rá...
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azóta azon jár az agyam, hogy OC-t húzunk, amióta múltkor volt egy riport Colberttel, hogy mennyire nehéz jó egyetemi centerből, jó NFL centerré válni és hogy mennyire fontos poszt ez a mi(mintha így fogalmazott volna) OL-ünk számára.És valahol egyet is kell értsek vele, mert bár szerintem a két OT lett volna a leggyengébb láncszem a falban, különösen a futójáték miatt, de az OL erodálása Pouncey gyengélkedésével indult. Villanueva sosem volt igazán magas szintű LT (főleg ami a futásblokkolást illeti) és Feiler aki egy tucatjátékos volt (én nagyon bírtam, nem bántani akarom) is simán hozott egy jó átlagot DeCastro mellett. Szóval amit ebből az egészből ki akarok hámozni, hogy amíg a csúcsformában játszó Pouncey-DeCastro páros volt a fal közepén, szinte az egész falat képesek voltak felhúzni magukkal, míg Pouncey gyengélkedése miatt már az egészet megette a fene.
Vagyis első körben ha most tippelni kellene Humphrey-t tenném oda, mert egészen valószerűtlen, hogy ő bent lesz a 2. körben. Ha viszont Harris vagy Etienne jön elsőre, akkor Quinn Meinerz, vagy Landon Dickerson lehet 2. körös választás.
Nem mondom, hogy ez jó így feltétlen, csak komoly esélyt látok rá...
több mint 3 éve
Ha nincs need, akkor LB. 😊Szinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
Klaci79
Spy
1. körben LB-t húzni, az mindig hálás dolog Pitt-ben (kivéve persze J.Jonest)
több mint 3 éve
Spy
2 337
Sok opció nem van. Nem Hassenauer. R-GO Finney. Ha nem sikerül készjátékost draftolni, akkor jön egy Veterán FA, akivel lemeccselheti, aztán jövőre retry.akkor felteszem a kerdest. Ki a kezdo OC a jelenlegi rosteren?Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.center need, olyanunk nincsSzinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
Klaci79
Spy
xtaki
Ha én húznék, akkor igen, Ha Klaci akkor igen, OC-OT-RB. De a Steelers FO sosem volt egyértelmű.
Nem hiszem, hogy annyival nagyobb need-nek látja a FO az OC posztot nálunk, mint amennyire szereti a BPA-t ha minden need vagy semmi nem az. Most mindenhova jöhet ember (DL, S talán nem) és ha Újfalusi is visszajönne akkor szinte mindenhol megelennénk (CB, EDGE talán nem).
Nálam OC-OT-O/ILB az első három kör, bármilyen sorrendben. Vagy Tommy T. De értem az Art2 narratívát kihallókban a RB in round 1 hívőket és nem is vitatkozok velük. De én eccerű lélek vagyok, nem mint a Steelers Staff.
Amikor utoljára egyetértettünk a FO-val, az 2012-ben volt, amikor a Draft közvetítés után reggel a Tapolca Reprodukiós Intézetig vigyorgtam a volánnál az asszonypajtással egy Decastro Pick után nulla alvással. (Már nem emlékszem a folyamat melyik fázisában voltunk épp aznap, de akkor fogantak az ikrek). Nagyon szeretem a Draftot azóta.
Spy
xtaki
Van pár ilyen posztunk.
több mint 3 éve
astroid
572
Matt Canada 😀 Egyébként tényleg a C poszt az nem túl feszesakkor felteszem a kerdest. Ki a kezdo OC a jelenlegi rosteren?Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.center need, olyanunk nincsSzinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Klaci79
Spy
xtaki
Ha én húznék, akkor igen, Ha Klaci akkor igen, OC-OT-RB. De a Steelers FO sosem volt egyértelmű.
Nem hiszem, hogy annyival nagyobb need-nek látja a FO az OC posztot nálunk, mint amennyire szereti a BPA-t ha minden need vagy semmi nem az. Most mindenhova jöhet ember (DL, S talán nem) és ha Újfalusi is visszajönne akkor szinte mindenhol megelennénk (CB, EDGE talán nem).
Nálam OC-OT-O/ILB az első három kör, bármilyen sorrendben. Vagy Tommy T. De értem az Art2 narratívát kihallókban a RB in round 1 hívőket és nem is vitatkozok velük. De én eccerű lélek vagyok, nem mint a Steelers Staff.
Amikor utoljára egyetértettünk a FO-val, az 2012-ben volt, amikor a Draft közvetítés után reggel a Tapolca Reprodukiós Intézetig vigyorgtam a volánnál az asszonypajtással egy Decastro Pick után nulla alvással. (Már nem emlékszem a folyamat melyik fázisában voltunk épp aznap, de akkor fogantak az ikrek). Nagyon szeretem a Draftot azóta.
Spy
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
akkor felteszem a kerdest. Ki a kezdo OC a jelenlegi rosteren?Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.center need, olyanunk nincsSzinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Klaci79
Spy
xtaki
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.center need, olyanunk nincsSzinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Klaci79
Spy
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
center need, olyanunk nincsSzinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Szinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Tegyük tisztába, mert félreérhető volt a depo (is). Fowler anyagai ezek, aki leírta, hogy Steelersnél lesz jövőre Vince. De azt is írta, hogy beszélt vele és megfontolja a visszavobnulást és az edzősködést az idei szezon után. Az pedig teljesen világos volt nekem, hogy ő biztosan short term megoldás már ezen a poszton 32 évesen. Annyi a fontos most, hogy már idén ne legyen draft need elöl és lehet, hogy közben jön egy új Vince a 6. körből megint...soha nem lehet tudni ezt....mint ahogy Spillane-t sem...Vince Williams has indicated that he will think about retirement after this season and has considered getting into coaching, per @JFowlerESPN #Steelers
— Steelers Depot 🧐 (@Steelersdepot) April 14, 2021
A Need need marad ha ez igaz...
Spy
6. körös volt ugye ő is, igazi self made man. Timmons és a frissen draftolt Shazier mögé hoztuk. Egy draft class-ban voltak ők és igazi pajtások is lettek. Nem hittem volna akkor, hogy megragad a csapatban, mivel Shazier mögött Vince lassúnak tűnt nagyon, de szívósan megtalálta a saját játékát és igazi csiriz lett a csapatban. Azt pedig, ahogy térdelt Shazier felett a sérülésénél soha nem feledem......Heyward ment utána hozzá a kispadon, hogy lelket öntsön belé....szóval Én mindig örülök, ha egy-egy ilyen játékos tőlünk vonul vissza.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Vince Williams has indicated that he will think about retirement after this season and has considered getting into coaching, per @JFowlerESPN #Steelers
— Steelers Depot 🧐 (@Steelersdepot) April 14, 2021
A Need need marad ha ez igaz...
több mint 3 éve
Nincsen itt semmi win now év hagyjuk már. Átmenet lesz de nálunk nem divat mindent lesöpörni az asztalról és közel a zéróról újat építeni szépen lassan végig szenvedjük ahogy kell.s még mindig alig lépi túl a 70et az állómány létszáma, erős UDFÁra számíthatunk
Razi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Nincsen itt semmi win now év hagyjuk már. Átmenet lesz de nálunk nem divat mindent lesöpörni az asztalról és közel a zéróról újat építeni szépen lassan végig szenvedjük ahogy kell.
több mint 3 éve
no
7 305
A futásunk tavaly tök utolsó volt a ligában. Az totálisan evidens, hogy ezt fejleszteni kell, mert semelyik QB nem tudja ezt a súlyt így elcipelni. Ez nekem tehát nem win-now mód, hanem egész egyszerű adjustment, amire szükség van sztm.Az O-ben nalatok minden elorelepes lesz es mehet a win-now evhez.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A futásunk tavaly tök utolsó volt a ligában. Az totálisan evidens, hogy ezt fejleszteni kell, mert semelyik QB nem tudja ezt a súlyt így elcipelni. Ez nekem tehát nem win-now mód, hanem egész egyszerű adjustment, amire szükség van sztm.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Vince is fontos, mikor ennyi a draft need. Nem sérülékeny, stabil és nagy szivű ember. Így későbbi körökre tudjuk tenni az ILB draftot.
több mint 3 éve
kriSTEELan
307
Na pedig múltkor feltartott egy JOK -os rendszámú gépjármű, jelnek véltem... de így már nem hiszem 😀Visszajött Vince@voltak más megkeresési is...kíváncsi vagyok, hogy mennyi az annyi...ő maradni akart....helyes...ha még Williamson is maradna olcsón, 1 poszt pipa a védelemben
steelwolf
Klaci79
Gondolom megint a winnow szellemiségben draftolunk majd, ahhoz meg akkor fegyver kell Bennek, futó lesz az az első... mondjuk nekem nem lenne bajom vele (Harris, Etienne, Williams)
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Visszajött Vince@voltak más megkeresési is...kíváncsi vagyok, hogy mennyi az annyi...ő maradni akart....helyes...ha még Williamson is maradna olcsón, 1 poszt pipa a védelemben
steelwolf
több mint 3 éve
no
7 305
Az elso pont a lenyeg, mert eddig ez volt a baj. Ugy voltatok vele mint mi a passzjatekkal. Hiaba hivsz be futo/passz jatekokat ha nincs melo belerakva a gyakorlasukba.1. Be kell hívni/akarni kell futniNálam a 4. pontig az első hármon át elébb el kell jutni. Bár minden pontban benne a lehetősèg és nagyon szeretném hinni amit írsz, nem mefy könnyen az eddigiek és a résztvevők ismeretében.
2. Jókor/Jó sémával kell használni (PA, QB play Center alól stb.)
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni
A fenti kerdessort bemasolva az elso a kerdes hogy hajlando BB jatszani igy, de nagyon meggyengult a targyaloereje neki, igy szerintem kenytelenenul de beall az uj mozgalom moge. 2 ponttal nem lesz gond. Canada-tol amit nemreg lattam egyetemi videorol amit az sem tudom mikorrol van, de hasonloan a Ravens-hez rengeteg csillamport hasznal snap elott es nagyon jol dugdosta a szandekat a jateknak. A 3 mar az elso kettobol adodik hogy jobb lesz, mert ha hangsulyos lesz a futas akkor gyakorolvai is lesz es tiszta elkepzelessel konnyebb a jatekosok dolga es a FO-e is pl ha a jatekosokat potolni kell, mert kellene egy gyorsabb G...stb.
4. Igen csak meg kell futni, de ettol nem mindegy a futo szemelye mert egy Henry-CMC-Kamara-Bell szintuvel a sztratoszfera a cel es nem csak futojatekoknal vannak a palyan. Conner is megfutna de o amikor minden klappol akkor egy jo RB, a fent emlitettek nagyon jo football-jatekosok.
no
Ezeket a beszélgetéseket a résztvevőkbek kell lefolytatnia, nem nekünk. De amíg nem látom a pályán az első hármat, nálam mindegy ki fut.
Spy
Szamomra felfoghatatlan volt es lesz ha nem akartok futni. Es ma mar nem BB lesz aki kihugyozza az O iranyat es akkor jonni fog a futas es a gyakorlasa es utana a finomrahangolasa a jatekoskeretnek a joveben.
több mint 3 éve
Visszajött Vince@
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Már lehet a Harris sérült boka pletyka is ezt készíti elő, nehogy valaki kivigye, már ha ő lesz az első RB.