NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Már lehet a Harris sérült boka pletyka is ezt készíti elő, nehogy valaki kivigye, már ha ő lesz az első RB.
több mint 3 éve
Ott repül az RB első kör...😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
Dobbsnak örülök.Josh Dobbs returns to the Steelers on a one-year deal.Canadával ketten sztem fognak tudni okosokat alkotni. A srác nem kicsit okos, ezt tudja talán kamatoztatni. Ben is szeret vele dolgozni, meghallgatni.
Klaci79
polamalu
Egy mém jut eszembe róla mindig még QB2 évéből:
Ben: Josh mit láttál az előbb az INT-nél?
Josh: Bedobtad tripla coverage-ba a bőrt Ben.
Ben: Istenem, de hiányzik Landry (Jones-akit Dobbs akkor váltott)!
(szabadon fordítva)
több mint 3 éve
Spy
2 337
1. Be kell hívni/akarni kell futniNálam a 4. pontig az első hármon át elébb el kell jutni. Bár minden pontban benne a lehetősèg és nagyon szeretném hinni amit írsz, nem mefy könnyen az eddigiek és a résztvevők ismeretében.
2. Jókor/Jó sémával kell használni (PA, QB play Center alól stb.)
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni
A fenti kerdessort bemasolva az elso a kerdes hogy hajlando BB jatszani igy, de nagyon meggyengult a targyaloereje neki, igy szerintem kenytelenenul de beall az uj mozgalom moge. 2 ponttal nem lesz gond. Canada-tol amit nemreg lattam egyetemi videorol amit az sem tudom mikorrol van, de hasonloan a Ravens-hez rengeteg csillamport hasznal snap elott es nagyon jol dugdosta a szandekat a jateknak. A 3 mar az elso kettobol adodik hogy jobb lesz, mert ha hangsulyos lesz a futas akkor gyakorolvai is lesz es tiszta elkepzelessel konnyebb a jatekosok dolga es a FO-e is pl ha a jatekosokat potolni kell, mert kellene egy gyorsabb G...stb.
4. Igen csak meg kell futni, de ettol nem mindegy a futo szemelye mert egy Henry-CMC-Kamara-Bell szintuvel a sztratoszfera a cel es nem csak futojatekoknal vannak a palyan. Conner is megfutna de o amikor minden klappol akkor egy jo RB, a fent emlitettek nagyon jo football-jatekosok.
no
Ezeket a beszélgetéseket a résztvevőkbek kell lefolytatnia, nem nekünk. De amíg nem látom a pályán az első hármat, nálam mindegy ki fut.
több mint 3 éve
Josh Dobbs returns to the Steelers on a one-year deal.Canadával ketten sztem fognak tudni okosokat alkotni. A srác nem kicsit okos, ezt tudja talán kamatoztatni. Ben is szeret vele dolgozni, meghallgatni.
Klaci79
több mint 3 éve
Gyurci77
127
Josh Dobbs returns to the Steelers on a one-year deal.Kell az assistant OC 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Josh Dobbs returns to the Steelers on a one-year deal.
több mint 3 éve
no
7 305
1. Be kell hívni/akarni kell futni2. Jókor/Jó sémával kell használni (PA, QB play Center alól stb.)
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni
A fenti kerdessort bemasolva az elso a kerdes hogy hajlando BB jatszani igy, de nagyon meggyengult a targyaloereje neki, igy szerintem kenytelenenul de beall az uj mozgalom moge. 2 ponttal nem lesz gond. Canada-tol amit nemreg lattam egyetemi videorol amit az sem tudom mikorrol van, de hasonloan a Ravens-hez rengeteg csillamport hasznal snap elott es nagyon jol dugdosta a szandekat a jateknak. A 3 mar az elso kettobol adodik hogy jobb lesz, mert ha hangsulyos lesz a futas akkor gyakorolvai is lesz es tiszta elkepzelessel konnyebb a jatekosok dolga es a FO-e is pl ha a jatekosokat potolni kell, mert kellene egy gyorsabb G...stb.
4. Igen csak meg kell futni, de ettol nem mindegy a futo szemelye mert egy Henry-CMC-Kamara-Bell szintuvel a sztratoszfera a cel es nem csak futojatekoknal vannak a palyan. Conner is megfutna de o amikor minden klappol akkor egy jo RB, a fent emlitettek nagyon jo football-jatekosok.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Azért azt BB-nek be kell látni, hogy itt már nem ő a legfőbb tényező (nagyon remélem hogy így lesz) és be kell állni a sorba. Ha futás, akkor futás és nem nyafnyaf.Mindkettőt imádtam. Sőt, még Will Johnson-t is. A 3sz TE nálunk simán lehetne HB/FB/TE, nem kellene ellőni 3embert erre. David Johnson óta működik. Igaz, a legjobb FB playünk akkor volt, amikor FB/ST playa volt csupán Nix személyében.Hát nézd, volt egy olyan évünk, amikor Isaac Redman, Will Johnson és Jonathan Dwyer volt a három futónk. Ha valaki még emlékszik ezekre a nevekre...1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
Én csak arra tudok gondolni ezek alapján, hogy magasan hozunk majd futót, Connernek pedig nem fűlött a foga a tartalékos szerepkörhöz. Mert abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Snellre, vagy McFarlandra bízni ezt a feladatot, az enyhén szólva is őrültség.
badsco
Jan
Nem tudni Canada miféle futójátékot képzel el -félek Ben-el semmilyent- de nem hiszem, hogy bárki jön bárhonnan hozzánk futni, csodát tenne:
1. Be kell hívni/akarni kell futni
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni
Nálam az első 3-al lesz baj, nem a 4-ikkel, márpedig a futó csak a negyediknél jön a képbe.
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Mindkettőt imádtam. Sőt, még Will Johnson-t is. A 3sz TE nálunk simán lehetne HB/FB/TE, nem kellene ellőni 3embert erre. David Johnson óta működik. Igaz, a legjobb FB playünk akkor volt, amikor FB/ST playa volt csupán Nix személyében.Hát nézd, volt egy olyan évünk, amikor Isaac Redman, Will Johnson és Jonathan Dwyer volt a három futónk. Ha valaki még emlékszik ezekre a nevekre...1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
Én csak arra tudok gondolni ezek alapján, hogy magasan hozunk majd futót, Connernek pedig nem fűlött a foga a tartalékos szerepkörhöz. Mert abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Snellre, vagy McFarlandra bízni ezt a feladatot, az enyhén szólva is őrültség.
badsco
Jan
Nem tudni Canada miféle futójátékot képzel el -félek Ben-el semmilyent- de nem hiszem, hogy bárki jön bárhonnan hozzánk futni, csodát tenne:
1. Be kell hívni/akarni kell futni
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni
Nálam az első 3-al lesz baj, nem a 4-ikkel, márpedig a futó csak a negyediknél jön a képbe.
több mint 3 éve
Hogyne emlékeznék, Vörös Izsákot csíptük 😀 Vájár is egészen szép blokkokat tudott.Hát nézd, volt egy olyan évünk, amikor Isaac Redman, Will Johnson és Jonathan Dwyer volt a három futónk. Ha valaki még emlékszik ezekre a nevekre...1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
badsco
Jan
több mint 3 éve
Hát nézd, volt egy olyan évünk, amikor Isaac Redman, Will Johnson és Jonathan Dwyer volt a három futónk. Ha valaki még emlékszik ezekre a nevekre...1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
badsco
több mint 3 éve
James Conner Happy To Be Back With James Saxon, Who ‘Was Always More Than A Coach To Me’itt a nagy miért, sanyi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én nagyon kiváncsi leszek mi lesz a drafton. Nagyon csodálkoznék, ha legalább a második körben nem hoznánk futót. A harmadik kör vége már kockázat, addigra Carter és Gainwell is ki fog menni szerintem, hiába mondja utóbbit egy-egy szakíró 3-4. körre.Egy értelmes letrade kapcsán sokan nyerhetnénk (4-5 helyet egy 3-4. körért mondjuk), de nyilván nem vagyunk ez a csapat, aki ezt proaktívan keresné és nyilván kellene ehhez partner csapat is.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Nem vagyok hozzáértő, de szerintem Snell és McFarland valódi képességei nem derültek ki úgy igazán. Ebben a szezonban a futójátékunk egyenlő volt a nagy semmivel, itt egy D.Henry se brillírozott volna. Ha a Canada rendszer kicsit ráfekszik a dologra és normálisan ki lesz osztva mindenkinek a feladata, akkor lehet, hogy egy Snell vagy McF és jobbat fog tudni muzsikálni. Ettől függetlenül felőlem jöhet futó draftról is, de először a fal legyen erős. 😊1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.
több mint 3 éve
badsco
356
Conner a Cardinalsé. Kedveltem a srácot, volt honnan visszajönnie. Olcsóért még elnéztem volna nálunk pár évig beugróként.
több mint 3 éve
Ha valóban senkinek nem fog kelleni, akkor előfordulhat még az isAvery Williamson pedig azt sejteti a népekkel az instáján, hogy a Steelersnél folytatja.en jobban orulnek ha Vince-t hoznank vissza olcsobber, ha nem kell senkinek.
Spy
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Avery Williamson pedig azt sejteti a népekkel az instáján, hogy a Steelersnél folytatja.en jobban orulnek ha Vince-t hoznank vissza olcsobber, ha nem kell senkinek.
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Avery Williamson pedig azt sejteti a népekkel az instáján, hogy a Steelersnél folytatja.
több mint 3 éve
Conner viziten a Cards -nál.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Birom a fejét, mert őszinte gyerek az biztos, de nagyon úgy nézem, hogy úgy van vele, hogy hosszabb távon steeler marad.....mert azért no privát üzit kiadni az nem jó omen, ha az ember 1 év múlva FA lesz....
több mint 3 éve
badsco
356
Küldözgetheti neki a fotókat, de Andy Reid biztos nem tud úgy táncolni, mint Tomlin. Jujunak meg lehet az a fontos, nem a Lombardi. 😉
steelwolf
több mint 3 éve