NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Nagyon odavagyunk a Cincinnati OT James Hudson-ért, mindenki szinte őt figyelte.
De szóba került már korábban is a Bama center Dickerson, akinek úgy tűnik ismét rendben van az az ACL sérülése:

Klaci79
Nekem máris kedvencem lett a Dickerson gyerek. 😀

(mondjuk megnéztem a PFF-et és 5. körre várják.....vicces, hogy lecsúszol, ha nem fizetsz eleget...és még sérült is voltál 😀)
Klemó
Én a pff-re nem apellálok ami a draftot illeti.
Másban sem, de csinálj egy pff-es mock-ot...olyan f@szságok vannak benne, hogy hajjaj....
Klaci79
Minden board-ról kiment 2-3. körben, akárhány mock-ot futtattam.

TOP3 OC volt eddig mindenhol, most kezd feljönni Josh Myers (egyébként őt is sasolhattuk OSU-n) Utánuk Meinerz majd esik a szint.
Persze a csapatok board-ja számít, az is Ápr 28-án. De láttam pl. CHI-nak Humphrey-t első körben mostanában.

Bírom egyébként Dickerson-t is de engem riaszt ez a sok komoly sérülése nem játszott le full szezont még. A Mentalitását mindenesetre bírom.

Nálam ez a poszt a Nr 1 need. Ha ezt megynugtatóan tudjuk rendezni, OK vagyok a BPA-val elsőben, szinte minden jöhet 2körtől.

Spy
Úgy látom veled nem lesznek nagy vitáim 😀
Klaci79
😊
Azért bevallom, egy DB szerelemgyerektől első körben azért fázom.
(Főleg mióta megláttam, hogy Farley Virginia-i, bár ő kicsúszhat vmi sérülés miatt)
De a hátsóbb körökről vitázhatunk 😊
Amúgy meg nekem Meinerz a szívem csücske. De már nagyon sok szívem csücske lett a Senior Bowl óta. Sok poszton.

Egyébként azt sem zárom ki, hogy ha lecsúszunk a tetszetős OC-król, akkor egy évet kihúzunk és jövőre próbáljuk kihúzni a következő 10év kezdő Centerét. Nálam ez kb. ua. mint a QB szitu. Én ott is húznék egyet idén, aki verekedhet Rudival jövőre.
Spy
Én - tudjátok jól - odavagyok Minshew-ért. Biztos, hogy megpróbálnám elhozni a Jaguarsból, egy 3. körösért (max kondíciós 2. körösért, ahol komoly snapszámhoz kötném a kondit). Szerintem ő instant jobb képességű, mint Rudolph valaha lehet és illene is a rendszerünkbe. Olcsó, de bármikor bevethető és bridge QB-nak is alkalmas, ha jövőre Ben megy, akkor kaphatna egy esélyt. Én Rudiból nem nézek ki 6 győzelmet sem.

A jövő évi class amúgy sem tűnik fényesnek irányító poszton és várhatóan nem leszünk 15-ön belül sem, ott meg lutri.

Rudolph pedig elücsöröghetne őszig harmadik számúként, aztán valahová szotyiért eladható, ahol megsérül bárki. Dobbs-ot is elsóztuk anno és Mason azért nála többet érhet,

A mostani class-ból szerintem 2-3. körben sem található már jó képességű irányító, a TOP 5 QB-ból a leesőt meg pazarlásnak érezném első kör végén, ha passzolja mondjuk 5-6 fél-meddig irányító needes csapat is (pl.: Panthers, Broncos, Eagles, Dolphins). Trask, Newman és Mond jöhetne szóba, hát nem tudom, értük nem adnék 1. kört.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79

(mondjuk megnéztem a PFF-et és 5. körre várják.....vicces, hogy lecsúszol, ha nem fizetsz eleget...és még sérült is voltál 😀)
Klemó
Másban sem, de csinálj egy pff-es mock-ot...olyan f@szságok vannak benne, hogy hajjaj....
Klaci79

TOP3 OC volt eddig mindenhol, most kezd feljönni Josh Myers (egyébként őt is sasolhattuk OSU-n) Utánuk Meinerz majd esik a szint.
Persze a csapatok board-ja számít, az is Ápr 28-án. De láttam pl. CHI-nak Humphrey-t első körben mostanában.

Bírom egyébként Dickerson-t is de engem riaszt ez a sok komoly sérülése nem játszott le full szezont még. A Mentalitását mindenesetre bírom.

Nálam ez a poszt a Nr 1 need. Ha ezt megynugtatóan tudjuk rendezni, OK vagyok a BPA-val elsőben, szinte minden jöhet 2körtől.

Spy
Klaci79
😊
(Főleg mióta megláttam, hogy Farley Virginia-i, bár ő kicsúszhat vmi sérülés miatt)
Amúgy meg nekem Meinerz a szívem csücske. De már nagyon sok szívem csücske lett a Senior Bowl óta. Sok poszton.

Egyébként azt sem zárom ki, hogy ha lecsúszunk a tetszetős OC-król, akkor egy évet kihúzunk és jövőre próbáljuk kihúzni a következő 10év kezdő Centerét. Nálam ez kb. ua. mint a QB szitu. Én ott is húznék egyet idén, aki verekedhet Rudival jövőre.
Spy
Minap olvastam egy interjút Colbertel, ahol az OC fontosságáról szólt minden. Azóta nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy akkor is első körben centert húzunk majd, ha esetleg reach-nek érezzük mi. Nyilván ennek az az oka, hogy 23 olyan húzás lesz, ahol már egy első körös húzáson túl vannak, a legnagyobb needeken, és akkor simán jöhet a top centerek közül valaki.
Azt amúgy megértem, hogy az OC poszt nálunk nagy prioritás (nyilván máshol is) és ezért nem akarnak kockáztatni, megpróbálják a lehető legjobbat elvinni, mert első körben erre azért van is lehetőség. Dick térde viszont 3 ACL szakadáson van túl 2/1 arányban, nálam ez hatalmas red flag első körben, de még másodikban is.
több mint 3 éve
Belső falemberek közül tőlem jöhet: Vera-Tucker, Wyatt Davis, Dickerson, Myers, akitől fázok, az Creed Humphrey és Banks. Meinerz tőlem 3. körtől már jöhet.

OT közül tetszik: Slater, Darrisaw, Mayfield és Radunz, akit nem szeretek, az Jenkins, hátulról Cosmi-t behúzhatjuk tőlem.

TE: Kizárólag Freiermuth, de James hazahozatala esetén felesleges.

WR: Waddle a kedvencem, de ő nekünk nem lesz értéken. Hátrébbról Bateman, Marshall, még hátrébb Rondale Moore és Collins.

RB: Harris és Etienne egyértelmű (bár nálam az OL fontosabb), hátrébbról - 2. körtől - Sermon és Jefferson, leghátsó körökben talán Hubbard, Hawkins és Huntley.

EDGE: Phillips, hátrébbról Tryon, Pat Jones és Ossai. Akit nem szeretek, az Rousseau és Ojulari. 5. körtől már bármelyik kb (Basham, Roche, Perkins)

IDL: Mindenképp csak 4. kör után - Shelvin és McNeill. Twyman-en elgondolkodnék, ha nagyon csúszik.

CB: Farley, Surtain és Horn kiemelkednek, előttünk sztem viszik őket, utána nekem Stokes, Newsome és Samuel Jr. tetszik, bármelyiket lehet 2. körben akár. Hátulról már nem nagyon ismerem az embereket, de Aaron Robinsontól, Ambry Thomastól és keith Taylortól láttam jó dolgokat.

S: Moehrig sztem magasan a legjobb, én max Richie Grant-re lőnék picket, Nasirildeen még érdekes prospect.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nagyon odavagyunk a Cincinnati OT James Hudson-ért, mindenki szinte őt figyelte.
De szóba került már korábban is a Bama center Dickerson, akinek úgy tűnik ismét rendben van az az ACL sérülése:

Klaci79

Klemó
Klaci79

Spy
Klaci79
😊

több mint 3 éve

Klaci79

Klemó
Klaci79

Spy
több mint 3 éve

Klaci79

Klemó
Klaci79

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sermon nekem nagyon tetszik a felvételeken. Szerintem ő tipikusan jobb lehet az NFL-ben, mint a fősulin. Kérdés bent lesz-e a harmadik körben még, amikor mi jövünk. Kizártnak gondolom, hogy lejjebb csússzon.
Klemó
Én szerettem a Soonersben, már amennyit láttam 🙂
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Sermon nekem nagyon tetszik a felvételeken. Szerintem ő tipikusan jobb lehet az NFL-ben, mint a fősulin. Kérdés bent lesz-e a harmadik körben még, amikor mi jövünk. Kizártnak gondolom, hogy lejjebb csússzon.
több mint 3 éve
Megvolt közben az OSU pro day is, ott pedig G Wyatt Davis és RB Trey Sermon volt a célpont. Találkoztunk is velük
több mint 3 éve

Klaci79

Klemó
több mint 3 éve

Klaci79

több mint 3 éve
Bíztató...
több mint 3 éve
Seahawks lesz a 17. meccsünk
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Camp body, illetve 3. Szamu RB posztert lebet versenyben....
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Kalen Ballage in da house...
Spy
Hát nála Conner is jobb. Sérülten...
badsco
hanyattfekve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Spy
Hát nála Conner is jobb. Sérülten...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Spy
Az megoldás 🤣🤣
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 165 — The Mathematician
OL Rashaad Coward jött, ez megvan?
Bears játékos volt RFA. Nem kapott tendert. DL-ként volt a drafton annó, onnan lett átképezve.
polamalu
twitch stream közbe sikerült leakelnie 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
OL Rashaad Coward jött, ez megvan?
Bears játékos volt RFA. Nem kapott tendert. DL-ként volt a drafton annó, onnan lett átképezve.

Szerkesztette: polamalu
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Bogyesz is visszatér
tracklist, next Koner...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Nekem Villanueva-val az a bajom, hogy ok olcsóbb project, de szinte semmit nem tudunk vele előrelépni. A legfontosabb nyilván az OC lesz, a főleg ha Villa végül marad, ha nem akkor OT-t várok. 2.körben ki kell húzni a RB-t akire a jövőben építjük a futojatekot, mert kb 5-6 olyan van, aki komoly szerepet játszhat. Hacsak nem szeretnek bele valami 3.napos RB pickbe. De a CB-t is nagyon adnám idén első két kör valamelyikén. Meg jó, hogy nekem GM játékban van 4 pickem top 100-ban. 😉
Klaci79
Persze, ez nem kérdés, de egy draft körben egy LT/RT, C, RB és CB hiány problémát egyszerre csak nagy szerencsével oldasz meg. C és RB oldalon konkrétan nincs kezdő jelenleg a rosteren. Csakis ezért gondolnám jó döntésnek, ha csökkentenénk a lyukszámot, legalábbis áltmenetileg.

Azt is el tudom képzelni persze, hogy majd csak a draft után döntjük el, hogy visszahozzuk-e és lehet VIlla addig ki is vár, mert látható, hogy a piaca nem éppen nagy. Kétségtelen ugyanis, hogy a trend lefele megy, de egy ismert rendszerben úgy, hogy Banner azért ott van, de nem kell feltétlenül neki helytállnia rögtön nagy segítség lenne és lehetne C és RB felé menni a drafton az elején.
több mint 3 éve
Nekem Villanueva-val az a bajom, hogy ok olcsóbb project, de szinte semmit nem tudunk vele előrelépni. A legfontosabb nyilván az OC lesz, a főleg ha Villa végül marad, ha nem akkor OT-t várok. 2.körben ki kell húzni a RB-t akire a jövőben építjük a futojatekot, mert kb 5-6 olyan van, aki komoly szerepet játszhat. Hacsak nem szeretnek bele valami 3.napos RB pickbe. De a CB-t is nagyon adnám idén első két kör valamelyikén. Meg jó, hogy nekem GM játékban van 4 pickem top 100-ban. 😉
több mint 3 éve
“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”

twitter.com/TomPelissero/status/1375953736028319755?s=20
tenorx
Karl Dunbar workinprogress, nem az asszny
sutianap
Dunbar volt az utóbbi idő legnagyobb húzása a GM-től. Watt a helyére került, működik a DL, végül Dupree is szintet lépett. A játékosok is kedvelik, remélem sokáig marad még a stábnál.
astroid
Ne feledjük, hogy Alualu is itt találtam meg magát újra és Én azt is gondolom, hogy ez is benne van az ittmaradásában. Tavaly az egyik legjobb NT volt a ligában....erre 6 millióért itt tudjuk tartani 2 évre. A kezdő DL mögött ott van Buggs, Davis és Wormley. Ide nem kell már csak cam body.

Érdekes ez a draft. Nagyon jó a CB class elöl és nézzük is őket, ugyanakkor szemezünk az OL potentátokkal is , hiszen ez is kiemelkedő és ne feledjük, hogy RB-re is szükség lenne. Szerintem pont emiatt lenne jó, ha megegyeznénk a Katonával, hogy ne kelljen kényszer döntéseket hozni, bár az az igazság, hogy bárhogy is számolom, igazán csak szerencsével tudunk minden puzzle darabot a helyére tenni. (értsd: drafton mindenkinek be kellene vállnia a 4. körig, ami ritkán adatik meg)