NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...
badsco
A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.

Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.

Mert Jimmy Garoppolo-val egy helyben ácsorogsz, másra nem jó.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
De no, az a piszok művelet, hogy a Dolphins visszajött a 6. helyre. Ezzel ugyanúgy elviszik azt akit kinéztek elöl, vagyis top játékost, és nyertek egy többlet 2023. első kört....azért ez zseniális.... 😀
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...
badsco
A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.

Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
Hát ja...csak az, hogy egy QB beválik-e és pláne frencsi playa lesz....nohát az nagyon nem kiszámítható és éppen ezért ez óriási kockázat is egy ilyen trade. Hja igen, ha beválik nagy dolog, de Én egy újonc irányítóért, és főleg nem 1/1 pickért ennyit adni soha nem adnék....

Egyébként asszem a Redskins pont ennyit adott anno RGIII-ért.......just sayin'.... 😀
Klemó
Pont a kockázat miatt csak ennyi.
Akinél már nincs kockázat, az nem ennyi. Mennyit mondtak Watsonra, 4 db első kör, vagy ilyesmi?
több mint 3 éve
badsco

Jan
Hát ja...csak az, hogy egy QB beválik-e és pláne frencsi playa lesz....nohát az nagyon nem kiszámítható és éppen ezért ez óriási kockázat is egy ilyen trade. Hja igen, ha beválik nagy dolog, de Én egy újonc irányítóért, és főleg nem 1/1 pickért ennyit adni soha nem adnék....

Egyébként asszem a Redskins pont ennyit adott anno RGIII-ért.......just sayin'.... 😀
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
badsco

több mint 3 éve
badsco
Há' de a Dolphins jól csinálja...
Klaci79
Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊
badsco
Kivétel, ha eladsz első körért egy játékost és pont olyan szerencséd van, hogy az az első kör egy 1/3 lesz 😉
Klaci79
Asszem a Texans szurkeszek ennek a trade-nek a láttán legurítanak egy felest.... 😀

Tua kap még esélyt és nem volt nekik kihagyhatatlan egyik prospect sem.

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
badsco
Klaci79
Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊
badsco
Kivétel, ha eladsz első körért egy játékost és pont olyan szerencséd van, hogy az az első kör egy 1/3 lesz 😉
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
badsco
Klaci79
több mint 3 éve
badsco
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
több mint 3 éve
Állítólag nem idén akarunk nagyot alkotni, hanem a Watt hosszabbítást készítjük elő a feles összeggel...amit meg is értek. Jő lenne azt letudni 5-6 évre
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 305
@https://walterfootball.com/draftchart.php

Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.

Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.

Illetve lehet későbbi köröket is cserélni.
Spy
Nyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Wyatt
A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.
no
Csak ez így néz ki kb 4 éve, mióta ránéztem először.
Spy
es igy is fog maradni addig amig kb eszerint cserelnek es a fizuk is maradnak
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337

Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.

Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.

Spy
Nyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Wyatt
A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.
no
Csak ez így néz ki kb 4 éve, mióta ránéztem először.
több mint 3 éve

Spy
Wyatt
több mint 3 éve
Jessie kapcsan nem tudom miert volt a petting ilyen hosszu. Total egyertelmu, hogy win-win a szitu... 😀
több mint 3 éve
Így viszont meglepne ha TE jönne az elején:
Source: Jesse James expected to sign with the Pittsburgh #Steelers in the near future

Viszont ez kész csoda....nagyszerű csoda lenne:
Penn State lb Micah Parsons also said just now he has talked to the

És még egy:
Jayson Oweh says he has met with the Steelers

És egy 2.napos WR-nél is megjelenünk a jövő héten:
Western Michigan WR D'Wayne Eskridge says he has a meeting scheduled with the Steelers next week. His game reminded me of a faster Diontae Johnson.

Illetve látszik, hogy próbáljuk draftról bővíteni az ILB sort...érthető okokból:
Michigan ILB Cameron McGrone tells me he has met with the Steelers.

He says it would be a "blessing" to play with someone as gifted and cerebral as Devin Bush. McGrone told me he has talked with Bush throughout the entire process and received advice from Bush.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve

Spy
Wyatt
Nekem soknak tűnt, de ha ha így van akkor pláne támogatnám idén.
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Spy

több mint 3 éve

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első kört
Pat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Klaci79
Szerintem első kör BPA. Lehet ő is akár a legjobb adott esetben.
Bár Tommy Tremble a legjobb blokkoló TE, akit láttam a class-ból, nálam most ő a Liebling.

Bár annyi a need-ünk én inkább visszamennék 2 kör elejére, közepére RB-ért, OT-ért vagy OC-ért.

De ilyent mi nem lépünk. Tomlin Edge Lover, De annyi need-ünk van, hogy lehet klasszik BPA, DB, LB, EDGE, OL, talán RB is, ha nagyon nem egyezik a véleményünk a FO-val.

Egyedül QB-t, DL-t, WR-t, S-t tartanék kevéssé valószínűnek első körben. Utána szinte bármi.
Spy
mit kaphatunk ellenertekben, ha elso kor 2/3-bol a masodik kor elejeig akarnank sullyedni?
több mint 3 éve
És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első kört
Pat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Klaci79
Szerintem első kör BPA. Lehet ő is akár a legjobb adott esetben.
Bár Tommy Tremble a legjobb blokkoló TE, akit láttam a class-ból, nálam most ő a Liebling.

Bár annyi a need-ünk én inkább visszamennék 2 kör elejére, közepére RB-ért, OT-ért vagy OC-ért.

De ilyent mi nem lépünk. Tomlin Edge Lover, De annyi need-ünk van, hogy lehet klasszik BPA, DB, LB, EDGE, OL, talán RB is, ha nagyon nem egyezik a véleményünk a FO-val.

Egyedül QB-t, DL-t, WR-t, S-t tartanék kevéssé valószínűnek első körben. Utána szinte bármi.
több mint 3 éve
@FarabaughFB
#Steelers

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Közben Penn State Prod Day-en Roberto Edző dolgoztatja Pat Freiermuth-ot.

A testbeszéd alapján tetszett amit látott töllle.

Ott az egész branch GM-HC-estül. Az Edge-ek jól teszteltek 4.40körüli 40yard + 39inch Vert.

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.

Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.

Én dobnék érte egy 4. kört, bridge QB-nak elmegy.
Willie Parker
Feleslegessé éppenséggel nem vált, el lehet küldeni Lutont is, csak nem biztos, hogy az ő jelenléte túl jót tenne Trevornak és vica versa. Pl. több héten át titkolta, hogy a dobó keze komolyabban sérült, ez ki is vágta a biztosítékot Doug Marronenál, jobban, mint az első 2 hét utáni nem túl acélos teljesítménye.
Amúgy ő lesz az új Fitzpatrick. Beáll, elhiteti magáról, hogy mekkora király. Kifizetik, visszaváltozik békává, kivágják, leigazolja valaki cserének és kezdődik a kör elölről. Ismerős valahonnan ez a karrierív? Mellesleg nekem úgy tűnt, hogy tavaly valamennyire kiismerték a DC-k. Ha pocket passert csinálnak belőle, akkor nagyon könnyen sebezhetővé vált, mindezt nem rossz skill playerek és támadófal mellett. Megkockáztatom, most sokkal jobb itt se lenne a helyzet ezen a téren, mint nálunk...
Szvsz 4. körért szerintem simán elengedné a Jags.
iktriad
Hát Minsun nem múlt, mer küzdött a JaxO mintlúdajégen, de a D akkori szánalom foshalmaz volt, hogy nagyanyámtól is kaptak volna pontot. Ekkor gyött Dugmárún és megmonta a tuttit, hogy Lúdgége es megtuggya ezt csinálni, - mánpedig egyfaszt merha a mekdonász legjobb krumlisütőit rakják be akkor is legalább valamit fognak, a fritőz nyelêt. Ijen vót a Jax Bridge Year, a híd (is) túl messze vót...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.

Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.

Én dobnék érte egy 4. kört, bridge QB-nak elmegy.
Willie Parker
Feleslegessé éppenséggel nem vált, el lehet küldeni Lutont is, csak nem biztos, hogy az ő jelenléte túl jót tenne Trevornak és vica versa. Pl. több héten át titkolta, hogy a dobó keze komolyabban sérült, ez ki is vágta a biztosítékot Doug Marronenál, jobban, mint az első 2 hét utáni nem túl acélos teljesítménye.
Amúgy ő lesz az új Fitzpatrick. Beáll, elhiteti magáról, hogy mekkora király. Kifizetik, visszaváltozik békává, kivágják, leigazolja valaki cserének és kezdődik a kör elölről. Ismerős valahonnan ez a karrierív? Mellesleg nekem úgy tűnt, hogy tavaly valamennyire kiismerték a DC-k. Ha pocket passert csinálnak belőle, akkor nagyon könnyen sebezhetővé vált, mindezt nem rossz skill playerek és támadófal mellett. Megkockáztatom, most sokkal jobb itt se lenne a helyzet ezen a téren, mint nálunk...
Szvsz 4. körért szerintem simán elengedné a Jags.
iktriad
Azert a Jags nem is akarta hogy QB legyen, en is letagadtam volna amugy a helyeben. Ramentetek TL-ra es kesz.
Bajusz siman QB2 es foleg ar/ertek aranyban a legjobbak kozott. Ahol BB a QB ott meg minel jobb kell, nem egy apro% lehetoseg hogy jatszani fog kezdokent valaki. Beleszolasa nem lesz, de a vasas ajanlatat vegyes erzelmekkel fogadna, mert oriasi esellyel lenne bizonyitasi lehetosege egy jo csapatban, de a masik veglet hogy itt vajon valos lenne-e az az esely ( Lasd Rudi). Ha igen akkor a kezeben a sorsa, ha nem akkor csereQB sors.