NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Feleslegessé éppenséggel nem vált, el lehet küldeni Lutont is, csak nem biztos, hogy az ő jelenléte túl jót tenne Trevornak és vica versa. Pl. több héten át titkolta, hogy a dobó keze komolyabban sérült, ez ki is vágta a biztosítékot Doug Marronenál, jobban, mint az első 2 hét utáni nem túl acélos teljesítménye.
Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.
Én dobnék érte egy 4. kört, bridge QB-nak elmegy.
Willie Parker
Amúgy ő lesz az új Fitzpatrick. Beáll, elhiteti magáról, hogy mekkora király. Kifizetik, visszaváltozik békává, kivágják, leigazolja valaki cserének és kezdődik a kör elölről. Ismerős valahonnan ez a karrierív? Mellesleg nekem úgy tűnt, hogy tavaly valamennyire kiismerték a DC-k. Ha pocket passert csinálnak belőle, akkor nagyon könnyen sebezhetővé vált, mindezt nem rossz skill playerek és támadófal mellett. Megkockáztatom, most sokkal jobb itt se lenne a helyzet ezen a téren, mint nálunk...
Szvsz 4. körért szerintem simán elengedné a Jags.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
no
7 305
Bajusz $900.000 keres, jovore 1m. Nem tul sok jobb van a keretetekben ennyi penzert akit egyaltalan palyat latott, nemhogy "tulzott" hype-ja lenne ( foleg a legfontosabb poszton ).Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Én nagyon nem szeretném őt ide. Óriási a hype körülötte, de nagyon limitált, szinte mindenben. Picket soha nem adnék érte, akkor már inkább tényleg nézzük meg Haskinst, ő legalább ingyen volt.
Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.
Willie Parker
badsco
Haskins-t nem veletlenul kuldtek el 1/15-kent ( nalatok is minden hulladek marad addig amig rookie az elsokorosok kozul, ahogy minden csapatnal ) es kapott ugyanannyit mint Bajusz. Ha eppen magahoz terne fejben es orult jo lenne akkor jovore fizetheted meg.
Arrol nem beszelve hogy Bajusz egy Masked Singer valogaton lehet o nyerne el a kezdot, de siman lenne 2. legrosszabb esetben
több mint 3 éve
badsco
356
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Én nagyon nem szeretném őt ide. Óriási a hype körülötte, de nagyon limitált, szinte mindenben. Picket soha nem adnék érte, akkor már inkább tényleg nézzük meg Haskinst, ő legalább ingyen volt.
Willie Parker
több mint 3 éve
no
7 305
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.en siman bar csak ha komolyan is gondolna a csapat nem mint Rudiekat. En mar BB helyett is elhoztam volna.
Willie Parker
több mint 3 éve
Spy
2 337
Bevallom, Minshew-ról annyit tudok hogy bajusz. Meghogy menő, mint Fitzmagic. A fociját nem követtem.Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Arra én is kíváncsi lennék, hogy mire lenne képes egy erősebb csapatban, pl.akár nálunk, én ezt a 4.kört aláírnám, csak nem biztos hogy belemenne, mert BB mögött csak padozni tudna idén.
Willie Parker
Reggio1914
Akkor inkább Davis Mills-t ugyanannyiért Rudi nyakára. Nagyon jól nézett ki a mozgása és a dobásai a szakadó esőben, 4.58-at futott, nem rossz atléta, igazi sötét ló ő 11 kezdéssel.Ha mindkettő megizzad, mi csak jól járhatunk.
több mint 3 éve
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.Idén még nem.
Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.
Spy
De hátha nyitunk lassan. 😀
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Arra én is kíváncsi lennék, hogy mire lenne képes egy erősebb csapatban, pl.akár nálunk, én ezt a 4.kört aláírnám, csak nem biztos hogy belemenne, mert BB mögött csak padozni tudna idén.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.Hátööö... De azt mindenki tudja, hogy mielőtt kiérnek a zsekák, úriember módjára távozni kell. 😊
Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.
Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Kire gyúrunk? Fischer célpont lenne?Szerintem kizárt...Villa visszaigazolása nem lepne meg, mivel úgy tűnik nincs nagy piaca...nagyon jó az idei OT felhozatal a drafton.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Kire gyúrunk? Fischer célpont lenne?
több mint 3 éve
streamable.com/e/6t4dx4Így a jó
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.Mert jön a ragadozó Watson!
Spy
Remélem ez meg csak egy Claypool cosplay volt!
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén. Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na Claypool első balhéja meg is van...californiai kocsmában verekedés, persze kamerák előtt és még bee is rúgott valami földön fekvő csávóba...édes Istenem...újabb játékos akinek tehetségből több jutott, mint észből...
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
no
7 305
Juju ugy kell nezni mint egy BPA a drafton hiaba nem jon hianyposztra. Kaptatok egy jo nagyon olcso motort, az elonyeit kell kihasznalni a helyzetnek pl nincs dugo, gyorsabban/ elvezetesebben hazaviszed a gyerekeket ha ketszer fordulsz akkor is. Igen neha esik es nem a legjobb, de versenyezni nehez egy csaladi kocsival.
több mint 3 éve
no
7 305
Alualu utolso 3db 2 eves papirja 6m. A ket vasas 1.7 garantaltat tartalmazott, a Jags 4m-t a valoszinuleg utolso papirjara. De engem barmire ra lehet beszelni kiveve hogy a gyumolcsbol lekvart fozzenek.De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-tAlualu bagóért írt a Jagsbe, sztem pont gesztust akart tenni a Jaguarsnak h náluk fejezi be, ha már anno 2010-ben 1/10-et adtak érte.
no
empty taxi
több mint 3 éve
Tök jó hasonlat!BKV?Nincs penz es igy nehez. Juju jo aron arulta magat, Nelson valoszinuleg nem es foleg nem Juju-hoz kepest. De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-tKell egy családi autó, amivel a gyerekeket elviszed iskolába. Körbenézel a piacon, ajánlanak egy nagyon jó motort a piaci ár feléért, megveszed.
no
Jó motort vettél? Nagyon jót.
Jó áron vetted? Nagyon jó áron.
Jó üzletet csináltál? Nagyon jót.
És szeptemberben mivel viszed a kölyköket suliba?
Én kb így látom ezt a Juju szerződést.
Jan
Klaci79
Veszel hozzá egy oldalkocsit és viheted Nelsont is 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
BKV?Nincs penz es igy nehez. Juju jo aron arulta magat, Nelson valoszinuleg nem es foleg nem Juju-hoz kepest. De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-tKell egy családi autó, amivel a gyerekeket elviszed iskolába. Körbenézel a piacon, ajánlanak egy nagyon jó motort a piaci ár feléért, megveszed.
no
Jó motort vettél? Nagyon jót.
Jó áron vetted? Nagyon jó áron.
Jó üzletet csináltál? Nagyon jót.
És szeptemberben mivel viszed a kölyköket suliba?
Én kb így látom ezt a Juju szerződést.
Jan
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-tAlualu bagóért írt a Jagsbe, sztem pont gesztust akart tenni a Jaguarsnak h náluk fejezi be, ha már anno 2010-ben 1/10-et adtak érte.
no
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én nem Nelsonért könyörgöm, hanem egy potens kezdő CB-ért, akit nem a drafton szeretnénk szerezni. Haden, Sutton, Pierre és Layne. Ennyi jelenleg ez a CB corp és ez vicces lenne, ha kedvem lenne röhögni rajta. Jan posztját osztom, egy kurva fasza motort vettünk és ja kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt és ezt is adom. Node szeptemberben suli és nincs kocsi baszki.... 😀
Node nem hisztizek, ezt lerágtuk, várok még egy CB szerződést, Jessie James home comingja mellett és aztán irány a draft.