NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
darrin hall még ahiányzikKoner mikó gyön vissza?Pritti szún. Canada Corps lesz a RB room. Conner, McFadden, Samuels.
sutianap
Újfalusi kérdőjeles, mit lép.
Spy
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Spy
2 337
Koner mikó gyön vissza?Pritti szún. Canada Corps lesz a RB room. Conner, McFadden, Samuels.
sutianap
Újfalusi kérdőjeles, mit lép.
több mint 3 éve
Koner mikó gyön vissza?
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egyetértek azzal, hogy ez egy gigantikus védekezés volt. Általában egy ilyen játékban egy ilyen "mackó" tök egyedül van, de itt átlátták a játékot és a végére odaértek. Az persze már más kérdés, hogy ezt észlelhette volna Heag és menthette volna a lasztit, de no, látható, hogy nem WR edzéseket végeztetnek vele. Az azért látszik, hogy Canada komolyan gondolja a futásélesztést, mert ezekhez pont ilyen "darabok" is kellenek. Mert ugye ne tévedjünk Heag a futásblokkolás miatt lett igazolva és nem másért.Azért ez inkább egy gigantikus védekezés, mintsem az elkapó (guard) hibája. 😊 De amúgy meg isten ments, hogy a falembereknek dobáljon Rötyi, sőt, középre se nagyon dobáljon, ha kérhetem, mert akkor röpködnek majd az intek...A show megy tovább...😀 Egy új célpont Benned...
Mike Garafolo
#Steelers are signing G/T Joe Haeg, source says. Was with the #Buccaneers last season.
Spy
Note to Matt Canada. Do not throw to Joe Haeg. #Steelers pic.twitter.com/3DsI7u7wO5
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) March 20, 2021
Klaci79
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Azért ez inkább egy gigantikus védekezés, mintsem az elkapó (guard) hibája. 😊 De amúgy meg isten ments, hogy a falembereknek dobáljon Rötyi, sőt, középre se nagyon dobáljon, ha kérhetem, mert akkor röpködnek majd az intek...A show megy tovább...😀 Egy új célpont Benned...
Mike Garafolo
#Steelers are signing G/T Joe Haeg, source says. Was with the #Buccaneers last season.
Spy
Note to Matt Canada. Do not throw to Joe Haeg. #Steelers pic.twitter.com/3DsI7u7wO5
Klaci79
több mint 3 éve
Nelsonért sincs nagy kapkodás, pedig szerintem valami hátsó körért már mehetne...gondolom a kivágását várja mindenki...4. kérünk érte, de ugyse lesz 6. véginél nagyobb , még így is sok a fizuja
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nelsonért sincs nagy kapkodás, pedig szerintem valami hátsó körért már mehetne...gondolom a kivágását várja mindenki...
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jah...így természetesen egyetértünk 😀Az a konklúzió, hogy ha nyócért kapsz egy Dzsudzsut, vigyed, ha kell, ha nem!Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
Szokol
De mi a konklúzió, mert nélküle ez úgy néz ki, hogy mi baromi jól jártunk, hogy JuJu egy évre 8-ért maradt.
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
Az a konklúzió, hogy ha nyócért kapsz egy Dzsudzsut, vigyed, ha kell, ha nem!Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
Szokol
De mi a konklúzió, mert nélküle ez úgy néz ki, hogy mi baromi jól jártunk, hogy JuJu egy évre 8-ért maradt.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
Szokol
több mint 3 éve
Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A show megy tovább...😀 Egy új célpont Benned...
Mike Garafolo
Spy
több mint 3 éve
A show megy tovább...North Dakota State Powa!!!
Mike Garafolo
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
A show megy tovább...Mike Garafolo
több mint 3 éve
Spy
2 337
Akkor gondolom, Jordan Dangerfield-nek nálunk meszeltek...Nálunk évek alatt nem tudták eldönteni, hogy S vagy LB legyen. Mondjuk egyikben sem volt jó.Miles Killebrew LB a Lionsból jön hozzánk. Spec teamer a srác.Imádtam, amikor kijött draftról akkor még SS-ként. Üt mint az ipari áram. (ha még egyben van)
Klaci79
Spy
STben viszont zseni.
Bazzani
több mint 3 éve
Nálunk évek alatt nem tudták eldönteni, hogy S vagy LB legyen. Mondjuk egyikben sem volt jó.Miles Killebrew LB a Lionsból jön hozzánk. Spec teamer a srác.Imádtam, amikor kijött draftról akkor még SS-ként. Üt mint az ipari áram. (ha még egyben van)
Klaci79
Spy
STben viszont zseni.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
1 év, ő inkább Matakevich betöltetlen helyére jön...Miles Killebrew LB a Lionsból jön hozzánk. Spec teamer a srác.Igazolás or visit? Vinny helyére?
Klaci79
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Miles Killebrew LB a Lionsból jön hozzánk. Spec teamer a srác.Igazolás or visit? Vinny helyére?
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Miles Killebrew LB a Lionsból jön hozzánk. Spec teamer a srác.Imádtam, amikor kijött draftról akkor még SS-ként. Üt mint az ipari áram. (ha még egyben van)
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Pont arrol beszelek, hogy draftrol hozni nekunk CBt elol es hatul is eletveszelyes. Nelson a kovetkezo evekre jelenthetett volna biztos pontot....Haden mar maximum 1-2 ev....tulajdonkeppen jovore letolt gatyaval fogunk allni ezen a poszton es ez nekem ez a nagy bajom....Nelson is úgy jött, hogy volt egy korrekt újonc 4 éve, de semmi kiemelkedő. Most is vannak ehhez hasonlók a piacon, és Nelsonnál sem úgy tűnik, hogy nagyon kapkodnának. Lenne némi aprónk FA CB-re. Ráadásul mi hiába látjuk úgy, hogy Tomlinék nem tudnak CB-t hozni draftról és gyanítom, hogy egy Eric Stokes simán kinéz idén. Imádják ezt a típust...
Klemó
több mint 3 éve
We have re-signed CB Cameron Sutton to a two-year contract. @BordasLawdeazé még nyekeregjünk
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Pont arrol beszelek, hogy draftrol hozni nekunk CBt elol es hatul is eletveszelyes. Nelson a kovetkezo evekre jelenthetett volna biztos pontot....Haden mar maximum 1-2 ev....tulajdonkeppen jovore letolt gatyaval fogunk allni ezen a poszton es ez nekem ez a nagy bajom....
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Mi azt ajánlottuk be JuJu-nak, hogy 7,5 millióért maradjon még egy 1 évet nálunk, aztán a nagyobb CAP nagyobb szerződést is hoz/hozhat neki és aztán mi is (Ben után) nagyobb takaróval tervezhetünk. A többi csapattól sem jött multiyear 10+ ajánlat. Egyedül az Eagles adott neki több éves ajánlatot. Szóval lehet azt mondani, hogy ez hatalmas home diszkont, de ha megnézem mennyivel többet kapott volna (és ott is incentive-ek mellett) máshol, akkor tök logikus döntést hozott, hogy nálunk marad a kedvenc QB-val egy évre. Lehet azt mondani mekkora home diszkont, de szerintem ez rohadt mód nem igaz. Ha összehoz egy ezer yard körüli szerzont, már érettebben kevesebb dumával, akkor irány egy több éves 10+ szerződés máshol, vagy esetleg nálunk Ben utánra.Igaz, amit írsz, mert nekem sem tetszik, hogy elfogy a sec, DE:
Egyébként hallkan megjegyzem, hogy nekünk életveszélyes lett volna, ha a Ravensbe megy, mert tipikusan Lamaarnak egy ilyen elkapóra lenne igazán még szüksége.
Félreértés egyébként ne essék, Én a táncizós, tik-tok move-okat helyreraktam nála és továbbra is tartom, hogy nagy erősség lehet és tipikus steeler mentalitású elkapónak tartom. Csakis amit feláldoztunk az nem tetszik. Mi jóval könnyebben tudunk (törénelmileg) WR-eket találni és beépíteni és éppen ezért CB oldalon nagyon nagy szükség van a biztonságra, mert a draft a legnagyobb kockázat nekünk ezen a poszton.
Klemó
- ha a szívemre teszem a kezem akkor 1-3. körben OL-be kellene tehetség, főleg OT v OC (OG-be esetleg DDC utóda),
- aztán RB/TE a tehetségtől függően, aki blokkolni is tud,
- majd ILB/OLB, mert ott már Nelson előtti helyzetben is szűken vagyunk, végül
- CB mélység és csak utána jött volna a WR.
Az első 3 körben kezdő szintet kellene hozni, egyiknek kb instant kezdeni kéne RB-ben és nyugodtabb lennék, ha RT-ben is. A LB -nek meg rotálható szintnek kell lennie.
Szerintem amúgy most az elkapó felhozatal jó, de 4.körben már nincs tehetség, előtte meg luxus lenne hozni.
A CB meg egyébként is veszélyes transzformáció, rohadt sokan bebuknak első körösök is.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Mi azt ajánlottuk be JuJu-nak, hogy 7,5 millióért maradjon még egy 1 évet nálunk, aztán a nagyobb CAP nagyobb szerződést is hoz/hozhat neki és aztán mi is (Ben után) nagyobb takaróval tervezhetünk. A többi csapattól sem jött multiyear 10+ ajánlat. Egyedül az Eagles adott neki több éves ajánlatot. Szóval lehet azt mondani, hogy ez hatalmas home diszkont, de ha megnézem mennyivel többet kapott volna (és ott is incentive-ek mellett) máshol, akkor tök logikus döntést hozott, hogy nálunk marad a kedvenc QB-val egy évre. Lehet azt mondani mekkora home diszkont, de szerintem ez rohadt mód nem igaz. Ha összehoz egy ezer yard körüli szerzont, már érettebben kevesebb dumával, akkor irány egy több éves 10+ szerződés máshol, vagy esetleg nálunk Ben utánra.Egyébként hallkan megjegyzem, hogy nekünk életveszélyes lett volna, ha a Ravensbe megy, mert tipikusan Lamaarnak egy ilyen elkapóra lenne igazán még szüksége.
Félreértés egyébként ne essék, Én a táncizós, tik-tok move-okat helyreraktam nála és továbbra is tartom, hogy nagy erősség lehet és tipikus steeler mentalitású elkapónak tartom. Csakis amit feláldoztunk az nem tetszik. Mi jóval könnyebben tudunk (törénelmileg) WR-eket találni és beépíteni és éppen ezért CB oldalon nagyon nagy szükség van a biztonságra, mert a draft a legnagyobb kockázat nekünk ezen a poszton.