NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nelson engedélyt kapott, hogy cserepartnert keressen!!!???Gondolom, nem sikerült vele megegyezni az átstrukturálásban.
Steelers have granted permission to starting CB Steven Nelson to seek a trade, per source. Nelson, who turned 28 in January, has been graded as one of the league’s top cornerbacks in recent seasons by
@PFF
.
Klaci79
Hurrá, DB-kben mindig jók voltunk.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nelson engedélyt kapott, hogy cserepartnert keressen!!!???Steelers have granted permission to starting CB Steven Nelson to seek a trade, per source. Nelson, who turned 28 in January, has been graded as one of the league’s top cornerbacks in recent seasons by
@PFF
.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Tyler Simmons WR érkezett a csapathoz a Texans gyakorlócsapatából.a wr költői túlzás, jólesz csak pr-nek
Colberték a Georgia pro dayen vették észre a srácot. Tavaly a pandémia miatt nem tudott részt venni a pro dayen és végül UDFA-ként került a Texans-hoz, de idén az egyetem adott neki egy lehetőséget és Colbert ha már ott volt, adott is egy szerződést neki
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tyler Simmons WR érkezett a csapathoz a Texans gyakorlócsapatából.Colberték a Georgia pro dayen vették észre a srácot. Tavaly a pandémia miatt nem tudott részt venni a pro dayen és végül UDFA-ként került a Texans-hoz, de idén az egyetem adott neki egy lehetőséget és Colbert ha már ott volt, adott is egy szerződést neki
több mint 3 éve
Spy
2 337
mit gondoltok Conner-rol?Én simán megtartanám, ha nem akar kaszálni. Sokkal több van benne, mint amit eddig kiihoztunk, de passprot-ban, futásban nem érheti panasz, elkapásban sem égetnivaló. Én bírom, ahogy fut. A többi futónk ebből kb. egyet tud vagy egyet sem.Sokkal jobban nézne ki egy offense-ben, amelyik nem adja fel a futást a meccs és a szezon első félidejében. Főleg ha még lenne egy társa is. Vagy egy FB-je a pályán.
Adnek neki egy 3 ev 6 m papirt. Egy nagy budos 0 piaca van, de jovore jobban fog mutatni Canada alatt es akkor ha kap egy vetmin prove it papirt akkor utana elmegy.
Low risk high reward, de hatsokoros RB-t huznek mindenkeppen. Neki meg sehol nem jut kezdo poszt epeszu FO-val rendelkezo csapatoknal. Mindenki jol jar.
no
Egy fiatalabb, fizikálisabb fal mögött kellene mellé egy two punch RB is, aki hasonló, kicsit más, de ugyanúgy terhelhető. Akkor nem kellene feature back-ként funkcionálnia. Ahhoz üveg.Ha ez az ára az első kör BPA-nak és két OL-nak az első 4körben, akkor hajrá. Csak hát azok a fránya sérülések. És az a fránya pénz. De ki tudhassa...
Amennyit futunk, futásblokkolunk, ő is elég kb. Így vagyok a TE-kel is. De Ebron tudjukkinek a kedvence, ahogy Juju is, de ők WR-ek. De a TE-ket is kb. annyit használjuk TE-ként, mint a futókat futóként, oda is bárki elég lenne.
több mint 3 éve
no
7 305
mit gondoltok Conner-rol?Adnek neki egy 3 ev 6 m papirt. Egy nagy budos 0 piaca van, de jovore jobban fog mutatni Canada alatt es akkor ha kap egy vetmin prove it papirt akkor utana elmegy.
Low risk high reward, de hatsokoros RB-t huznek mindenkeppen. Neki meg sehol nem jut kezdo poszt epeszu FO-val rendelkezo csapatoknal. Mindenki jol jar.
több mint 3 éve
Ez a jövőkép inkább annak a fényében érdekes, hogy köttetnek most olyan szerződések, nem kevés, ahol az első évek kb minimálisan terhelik a CAP-et, de 2-3 év múlva irdatlan összeg lesz. Itt a fedezet. Bár valójában ez egy biankó csekk, ami vagy jó lesz vagy nem. Én most azt mondom, aki az eddigi normális cap növekedéssel tekint a jövőben az 2-3 év múlva nyerhet nagyot amozgástérben. Aki mármost feléli azt az időt az nagyot bukhat. Hiszen a cap emelkedéssel biztosan mennek fel a gázsik is. Igen Watt nagyon drága lesz. Viszont meg is érdemli, de lesz akit nagyon meg kell fizetni majd (bárhol) de nem biztos, hogy megérdemli. Azért lesz nagy a pénz, mert emelkedik a cap és az ügynökök ehhez tornázák fel a zsét. Egyfelől jó hír ez a cap emelkedés másfelől hozhat "armageddont". Én egyébként bízom az FO-ban. Láthatjuk sok éve, hogy nincs hatalmas hullámzás a csapatnál. Kb egységesen jó szinten vagyunk, folyamatos magas teljesítmény van. Ez nem a véletlen műve.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Akkor már megvan az oka, hogy miért gondolják úgy a GM-ek, hogy a világ pénzét is osztják.....nem, nem gondolom, hogy lesz pénz JuJu-ra, mert inkább a frencsi playák lesznek drágábbak, mondjuk pl. Watt.....
több mint 3 éve
telex.hu/kult/2021/03/19/nfl-teves-jogdijak-amazonLesz itt pénz Jujura 😎
"a játékosok számára jó hír, mert az évi 10 milliárd dollárból nekik is jut bőven, olyannyira, hogy a fizetésekre fordítható fizetési plafon a pesszimista becslések szerint is 50 millió dollárral bővülhet két év alatt, vagyis a mostani 182,5 millió dollárról 230 fölé ugorhat."
polamalu
több mint 3 éve
telex.hu/kult/2021/03/19/nfl-teves-jogdijak-amazon"a játékosok számára jó hír, mert az évi 10 milliárd dollárból nekik is jut bőven, olyannyira, hogy a fizetésekre fordítható fizetési plafon a pesszimista becslések szerint is 50 millió dollárral bővülhet két év alatt, vagyis a mostani 182,5 millió dollárról 230 fölé ugorhat."
több mint 3 éve
Az előző szezonban is elkezdte, majd elbeszélgettek vele erről és ugyan úgy fojtatta tovább. Leszarta a csapat érdekeit. Egyelőre táncikál, kap pár ütést és mi jön ezután? Jobb lesz neki máshol. AB után nem kell egy újabb időzített bomba.Olyan vagy, mint Moore tiszteletes a Footloose című filmben! 😁
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Az előző szezonban is elkezdte, majd elbeszélgettek vele erről és ugyan úgy fojtatta tovább. Leszarta a csapat érdekeit. Egyelőre táncikál, kap pár ütést és mi jön ezután? Jobb lesz neki máshol. AB után nem kell egy újabb időzített bomba.Ahogy forgalomban elkap és beleáll a szerelésekbe, azt tényleg nem tudja sem DJ, sem Deadpool, sem Washington.Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....Én tényleg nem akarom többet védeni a srácot, de amit ő tud, azt nem tudja se DJ, se Deadpool, se Washington.
Klemó
Az én dilemmám az, hogy bár Ő a csapat egyik legjobb futballjátékosa, és meccseket jó játékosokkal lehet nyerni, de ér-e ilyen caphelyzetben akár egy petákot is nekünk egy WR...
Szokol
Én már megbocsátottam a táncikálást. Remélem nem fogja többet csinálni, tanult a dologból. Én remélem, hogy itt marad.
Gergőke
Steelers fan
több mint 3 éve
Ahogy forgalomban elkap és beleáll a szerelésekbe, azt tényleg nem tudja sem DJ, sem Deadpool, sem Washington.Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....Én tényleg nem akarom többet védeni a srácot, de amit ő tud, azt nem tudja se DJ, se Deadpool, se Washington.
Klemó
Az én dilemmám az, hogy bár Ő a csapat egyik legjobb futballjátékosa, és meccseket jó játékosokkal lehet nyerni, de ér-e ilyen caphelyzetben akár egy petákot is nekünk egy WR...
Szokol
Én már megbocsátottam a táncikálást. Remélem nem fogja többet csinálni, tanult a dologból. Én remélem, hogy itt marad.
" class="embed">
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Washington alig kapott snappet szinte, mindösszesen 50-szer célozták lasztival tavaly egész évben. Amikor pályán volt, akkor a legtöbbször bizonyított is. De talán itt nem is a 2021-es év, hanem sokkal inkább a 2022-től való működésünk az érdekes, hiszen, ha Washongton versus JuJu összehasonlításban nyilván utóbbit tartom meg.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
+1Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....Én tényleg nem akarom többet védeni a srácot, de amit ő tud, azt nem tudja se DJ, se Deadpool, se Washington.
Klemó
Szokol
Egy pillanatra azt hittem ezt én írtam! 😊
több mint 3 éve
Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....Én tényleg nem akarom többet védeni a srácot, de amit ő tud, azt nem tudja se DJ, se Deadpool, se Washington.
Klemó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Kenneth Gainwell-el is meetingeltünk....na ő is egy opció lenne, aki nagyon tetszene
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Steelers signing Chris Wormley to a 2-year contractJó döntés...vele tudjuk pótolni Alualut, ha nem is ugyanaz a szint, de nem volt rossz
több mint 3 éve
Én sem bánnàm ha itt maradna egy képességeihez korrekt szerződéssel! 😄De mi lesz az RB poszttal?
több mint 3 éve
badsco
356
A Pats egy őrült "win now"-szerű csapatépítésben van és nem gondolom, hogy az egyik solid, de olcsó emberét eladná 3. körért....mondjuk nem tudom mi ott a cél, mert Cam Newton nem az, akire lehet szerintem építeni, dehát na.....legyünk önkritikusak, nálunk Ben sem az....Attól függ, mennyiért maradna, de mindent egybevéve már én sem bánnám, ha letépnénk a tapaszt és inkább békésen megválnánk tőle...
Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....
Klemó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hacsak úgy nem, hogy D Johnson-ért cserébe...ellenkező esetben súlyos pick lenne az cserébe, amit most nem Edge-re pazarolnék..
több mint 3 éve
Spy
2 337
Pontosan. mint alább is írtam 😊vezeklés Brady miatt, mert letarolta az afc-t hosszú időre😊Hmm miért adnánk oda hátsó körösért?Szerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
Klaci79
Spy
topin
pfefe8
Nálam egyébként egy 4. kör jelen esetben már hátsónak számít 😊
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
vezeklés Brady miatt, mert letarolta az afc-t hosszú időre😊Hmm miért adnánk oda hátsó körösért?Szerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
Klaci79
Spy
topin
Steelers fan
több mint 3 éve
topin
2 008
Hmm miért adnánk oda hátsó körösért?Szerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A Pats egy őrült "win now"-szerű csapatépítésben van és nem gondolom, hogy az egyik solid, de olcsó emberét eladná 3. körért....mondjuk nem tudom mi ott a cél, mert Cam Newton nem az, akire lehet szerintem építeni, dehát na.....legyünk önkritikusak, nálunk Ben sem az....Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....