NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nelson engedélyt kapott, hogy cserepartnert keressen!!!???
Steelers have granted permission to starting CB Steven Nelson to seek a trade, per source. Nelson, who turned 28 in January, has been graded as one of the league’s top cornerbacks in recent seasons by
@PFF
.
Klaci79
Gondolom, nem sikerült vele megegyezni az átstrukturálásban.

Hurrá, DB-kben mindig jók voltunk.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nelson engedélyt kapott, hogy cserepartnert keressen!!!???
Steelers have granted permission to starting CB Steven Nelson to seek a trade, per source. Nelson, who turned 28 in January, has been graded as one of the league’s top cornerbacks in recent seasons by
@PFF
.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Tyler Simmons WR érkezett a csapathoz a Texans gyakorlócsapatából.
Colberték a Georgia pro dayen vették észre a srácot. Tavaly a pandémia miatt nem tudott részt venni a pro dayen és végül UDFA-ként került a Texans-hoz, de idén az egyetem adott neki egy lehetőséget és Colbert ha már ott volt, adott is egy szerződést neki
Klaci79
a wr költői túlzás, jólesz csak pr-nek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Tyler Simmons WR érkezett a csapathoz a Texans gyakorlócsapatából.
Colberték a Georgia pro dayen vették észre a srácot. Tavaly a pandémia miatt nem tudott részt venni a pro dayen és végül UDFA-ként került a Texans-hoz, de idén az egyetem adott neki egy lehetőséget és Colbert ha már ott volt, adott is egy szerződést neki
több mint 3 éve
mit gondoltok Conner-rol?

Adnek neki egy 3 ev 6 m papirt. Egy nagy budos 0 piaca van, de jovore jobban fog mutatni Canada alatt es akkor ha kap egy vetmin prove it papirt akkor utana elmegy.
Low risk high reward, de hatsokoros RB-t huznek mindenkeppen. Neki meg sehol nem jut kezdo poszt epeszu FO-val rendelkezo csapatoknal. Mindenki jol jar.
no
Én simán megtartanám, ha nem akar kaszálni. Sokkal több van benne, mint amit eddig kiihoztunk, de passprot-ban, futásban nem érheti panasz, elkapásban sem égetnivaló. Én bírom, ahogy fut. A többi futónk ebből kb. egyet tud vagy egyet sem.Sokkal jobban nézne ki egy offense-ben, amelyik nem adja fel a futást a meccs és a szezon első félidejében. Főleg ha még lenne egy társa is. Vagy egy FB-je a pályán.

Egy fiatalabb, fizikálisabb fal mögött kellene mellé egy two punch RB is, aki hasonló, kicsit más, de ugyanúgy terhelhető. Akkor nem kellene feature back-ként funkcionálnia. Ahhoz üveg.Ha ez az ára az első kör BPA-nak és két OL-nak az első 4körben, akkor hajrá. Csak hát azok a fránya sérülések. És az a fránya pénz. De ki tudhassa...

Amennyit futunk, futásblokkolunk, ő is elég kb. Így vagyok a TE-kel is. De Ebron tudjukkinek a kedvence, ahogy Juju is, de ők WR-ek. De a TE-ket is kb. annyit használjuk TE-ként, mint a futókat futóként, oda is bárki elég lenne.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 305
mit gondoltok Conner-rol?

Adnek neki egy 3 ev 6 m papirt. Egy nagy budos 0 piaca van, de jovore jobban fog mutatni Canada alatt es akkor ha kap egy vetmin prove it papirt akkor utana elmegy.
Low risk high reward, de hatsokoros RB-t huznek mindenkeppen. Neki meg sehol nem jut kezdo poszt epeszu FO-val rendelkezo csapatoknal. Mindenki jol jar.
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ez a jövőkép inkább annak a fényében érdekes, hogy köttetnek most olyan szerződések, nem kevés, ahol az első évek kb minimálisan terhelik a CAP-et, de 2-3 év múlva irdatlan összeg lesz. Itt a fedezet. Bár valójában ez egy biankó csekk, ami vagy jó lesz vagy nem. Én most azt mondom, aki az eddigi normális cap növekedéssel tekint a jövőben az 2-3 év múlva nyerhet nagyot amozgástérben. Aki mármost feléli azt az időt az nagyot bukhat. Hiszen a cap emelkedéssel biztosan mennek fel a gázsik is. Igen Watt nagyon drága lesz. Viszont meg is érdemli, de lesz akit nagyon meg kell fizetni majd (bárhol) de nem biztos, hogy megérdemli. Azért lesz nagy a pénz, mert emelkedik a cap és az ügynökök ehhez tornázák fel a zsét. Egyfelől jó hír ez a cap emelkedés másfelől hozhat "armageddont". Én egyébként bízom az FO-ban. Láthatjuk sok éve, hogy nincs hatalmas hullámzás a csapatnál. Kb egységesen jó szinten vagyunk, folyamatos magas teljesítmény van. Ez nem a véletlen műve.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Akkor már megvan az oka, hogy miért gondolják úgy a GM-ek, hogy a világ pénzét is osztják.....nem, nem gondolom, hogy lesz pénz JuJu-ra, mert inkább a frencsi playák lesznek drágábbak, mondjuk pl. Watt.....
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 telex.hu/kult/2021/03/19/nfl-teves-jogdijak-amazon
"a játékosok számára jó hír, mert az évi 10 milliárd dollárból nekik is jut bőven, olyannyira, hogy a fizetésekre fordítható fizetési plafon a pesszimista becslések szerint is 50 millió dollárral bővülhet két év alatt, vagyis a mostani 182,5 millió dollárról 230 fölé ugorhat."
polamalu
Lesz itt pénz Jujura 😎
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
 telex.hu/kult/2021/03/19/nfl-teves-jogdijak-amazon
"a játékosok számára jó hír, mert az évi 10 milliárd dollárból nekik is jut bőven, olyannyira, hogy a fizetésekre fordítható fizetési plafon a pesszimista becslések szerint is 50 millió dollárral bővülhet két év alatt, vagyis a mostani 182,5 millió dollárról 230 fölé ugorhat."
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Az előző szezonban is elkezdte, majd elbeszélgettek vele erről és ugyan úgy fojtatta tovább. Leszarta a csapat érdekeit. Egyelőre táncikál, kap pár ütést és mi jön ezután? Jobb lesz neki máshol. AB után nem kell egy újabb időzített bomba.
pfefe8
Olyan vagy, mint Moore tiszteletes a Footloose című filmben! 😁
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....
Klemó
Én tényleg nem akarom többet védeni a srácot, de amit ő tud, azt nem tudja se DJ, se Deadpool, se Washington.

Az én dilemmám az, hogy bár Ő a csapat egyik legjobb futballjátékosa, és meccseket jó játékosokkal lehet nyerni, de ér-e ilyen caphelyzetben akár egy petákot is nekünk egy WR...
Szokol
Ahogy forgalomban elkap és beleáll a szerelésekbe, azt tényleg nem tudja sem DJ, sem Deadpool, sem Washington.

Én már megbocsátottam a táncikálást. Remélem nem fogja többet csinálni, tanult a dologból. Én remélem, hogy itt marad.
Gergőke
Az előző szezonban is elkezdte, majd elbeszélgettek vele erről és ugyan úgy fojtatta tovább. Leszarta a csapat érdekeit. Egyelőre táncikál, kap pár ütést és mi jön ezután? Jobb lesz neki máshol. AB után nem kell egy újabb időzített bomba.

Steelers fan
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Közben jönnek a hírek, hogy Jets érdeklődik JuJu iránt, de állítólag mi is tárgyalásban vagyunk......kedveltem a srácot nagyon az elején, de nagyon nagy bakinak tartanám a hosszabbítást....
Klemó
Én tényleg nem akarom többet védeni a srácot, de amit ő tud, azt nem tudja se DJ, se Deadpool, se Washington.

Az én dilemmám az, hogy bár Ő a csapat egyik legjobb futballjátékosa, és meccseket jó játékosokkal lehet nyerni, de ér-e ilyen caphelyzetben akár egy petákot is nekünk egy WR...
Szokol
Ahogy forgalomban elkap és beleáll a szerelésekbe, azt tényleg nem tudja sem DJ, sem Deadpool, sem Washington.

Én már megbocsátottam a táncikálást. Remélem nem fogja többet csinálni, tanult a dologból. Én remélem, hogy itt marad.

" class="embed">
több mint 3 éve
Washington alig kapott snappet szinte, mindösszesen 50-szer célozták lasztival tavaly egész évben. Amikor pályán volt, akkor a legtöbbször bizonyított is. De talán itt nem is a 2021-es év, hanem sokkal inkább a 2022-től való működésünk az érdekes, hiszen, ha Washongton versus JuJu összehasonlításban nyilván utóbbit tartom meg.
több mint 3 éve
Klemó

Szokol
+1
Egy pillanatra azt hittem ezt én írtam! 😊
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Klemó

több mint 3 éve
Kenneth Gainwell-el is meetingeltünk....na ő is egy opció lenne, aki nagyon tetszene
több mint 3 éve
Steelers signing Chris Wormley to a 2-year contract

Jó döntés...vele tudjuk pótolni Alualut, ha nem is ugyanaz a szint, de nem volt rossz
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én sem bánnàm ha itt maradna egy képességeihez korrekt szerződéssel! 😄

De mi lesz az RB poszttal?
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
A Pats egy őrült "win now"-szerű csapatépítésben van és nem gondolom, hogy az egyik solid, de olcsó emberét eladná 3. körért....mondjuk nem tudom mi ott a cél, mert Cam Newton nem az, akire lehet szerintem építeni, dehát na.....legyünk önkritikusak, nálunk Ben sem az....

Klemó
Attól függ, mennyiért maradna, de mindent egybevéve már én sem bánnám, ha letépnénk a tapaszt és inkább békésen megválnánk tőle...
több mint 3 éve
Hacsak úgy nem, hogy
D Johnson-ért cserébe...ellenkező esetben súlyos pick lenne az cserébe, amit most nem Edge-re pazarolnék..
több mint 3 éve
Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.
Spy
Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Klaci79
Szerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...
Spy
Hmm miért adnánk oda hátsó körösért?
topin
vezeklés Brady miatt, mert letarolta az afc-t hosszú időre😊
pfefe8
Pontosan. mint alább is írtam 😊

Nálam egyébként egy 4. kör jelen esetben már hátsónak számít 😊
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.
Spy
Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Klaci79
Spy
topin
vezeklés Brady miatt, mert letarolta az afc-t hosszú időre😊

Steelers fan
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 008
Spy
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
A Pats egy őrült "win now"-szerű csapatépítésben van és nem gondolom, hogy az egyik solid, de olcsó emberét eladná 3. körért....mondjuk nem tudom mi ott a cél, mert Cam Newton nem az, akire lehet szerintem építeni, dehát na.....legyünk önkritikusak, nálunk Ben sem az....